Personale


Life is Beautiful
Blog Personal, Andrei Enachi
Rodica Bugulet | Trairi, emotii, zambete, deci….viata
Experiente de viata, tot ce e frumos dar si despre ce ar putea deveni frumos.
citate pentru Suflet
Acest site prezinta citate alese din toate domeniile.
Lys
File din viața unui vulpoi
Efimaș
Lumea cu care mă confrunt zi de zi..
Nothing Left to Lose
Nothing left to lose...
Scrisori iubitului plecat
Blog de suflet. Scriu ce cred, simt. Scriu despre ceea ce atinge sufletul si face mintea sa se miste.
danielaproca | A fine WordPress.com site
Primul meu blog personal
Mai mult decit cuvinte..
E un blog dintr-un suflet cald pentru suflete calde :), emotii si tairi feminine, sentimente si povesti de dragoset ceva frumos si pentru o lectura placuta.
Blogu' TÎNĂRULUI BURLAK
Gînduri și experiențe proprii. Dacă nu le ai - nu prea ai ce căuta aici. Sunt EU și asta mă face unic. Succes în toate ;)
Victoria Borodin | Dacă am cunoaște toate tainele universului am cădea îndată într-un plictis
Un blog născut din iubirea, pasiunea și interesul pentru jurnalism și tot arealul tapetat de cuvântul scris.
scriu eu
Ganduri de fiecare zi
cciobanu's blog
Scriu aici versuri, proză, reproduc articolele mele ştiinţifice sau orice altceva vreau să scriu.
andreibolocan
Despre tot ce a ieşit din mine, dar nu a intrat (încă) nicăieri. Despre ceea ce spun doar ochii, dar gura refuză să scoată afară. Despre locuri în care am fost fară a mă fi dus acolo vreodată. Despre droguri grele, uşoare, vise şi cuvinte netermin...
EU – Junioru
Port numele tatălui meu, nu cred că e aleator, sau tradițional sau… Port numele tatălui meu și gata! Îmi iubesc numele – e cel mai biruitor și asta îmi dă putere să lupt. Sunt Junior, iubesc mai nebunește decât ieri, trăiesc mai intens decât alaltăieri și știu exact ce și cum am de făcut azi. Scriu așa cum scriu, trăiesc așa cum vreau și aici, vei găsi o bucățică din sufletul meu. Restu e acolo, cu tine, când beu un ceai. Sânt cea mai optimă cale spre plăcere Sânt cerul, soarele, marea, muntele şi flacăra. Fugaresc vântul în căutare EU-lui, a brizelor paralele. Sânt pătratul rotund a rădăcinii radicale. Sânt cel ce aruncă la gunoi conturile bancare, mai bine cash-ul . Sânt lupul fămând de Scufiţa Roşie , sânt ceea ce-ți fac AICI ŞI ACUM!!! – În rest… fac bine. Tu… cum faci?
Mia PRODUCTION
Blogul meu este despre si pentru Republica Moldova cu partile ei pozitive si negative. Încadrând mai multe trăiri personale, și concluzia acestor trăiri.
printre altele…
Este un obişnuit blog personal, postez - ce-mi trece prin cap... sau, mai concret, ceea ce mă frământă sau ceea la ce-mi stă capul, la moment...
Lost in the cold streets
Gîndurile şi ideile unei fete
primaoara
Dacă te duci singur în fiecare seară la Kira’s, iei o bere şi n-ai curaj să-i ceri numărul de telefon chelneriţei drăguţe care poartă mereu părul împletit; dacă l-ai văzut o singură dată, în parc, lîngă bustul lui Stănescu şi-ai simţit nişte fluturi turbaţi în stomac; sau pur şi simplu eşti îndrăgostit de poza aceea de pe Facebook, intri pe profilul ei de cinci ori pe zi şi tot n-ai curajul să apeşi pe „Add friend” sau să-i scrii „Salut, ce faci?”; aşteptăm să ne scrii la: primaoarablog@gmail.com Poţi alege să păstrezi anonimatul sau să ne laşi datele de contact, în cazul în care şi celălalt te caută. Curaj! Doar prima oară e mai greu.
suflet deschis
1 2 3 4  5 6 7  ... Urmatoarea