Hobby


Popa Ion ... blog personal
aici gasiti gindurile, ideiile si visurile mele
Music Hunters !
Rendezvous-ul Opiniilor
Un blog ce contine articole din lumea fashion-ului, psihologiei umane, meditatiei, artei, picturii si propriile schite :) Hope you'll like it!
Rendezvous-ul Opiniilor
Rendezvous-ul Opiniilor este un blog ce contine articole din lumea modei [+proprii schite], psihologiei umane, picturii si meditatiei. :)Enjoy!
Tinella Bijoux
Blog cu aceesorii handmade!
thePinkBride
Sunt o "indragostita de frumos, de simplitate si originalitate" . Vad lumea prin sticla colorata, prin sticla roz care intotdeauna m-a facut sa apreciez deosebitul din noi, oamenii. Sunt o viitoare mireasa in roz... de asta am si creat acest blog, pentru a impartasi acel fior al pregatirilor, cu voi, fetele cochetele care viseaza la acea zi, ce se intimpla " o data in viata". Acea zi in care devenim altfel, dar totodata aceleasi care am fost pina la. De la " I will" pina la "I do", voi incerca sa creez acel loc plin de dragoste idei interesante si trasnite, pentru inspiratia perfecta, pentru ca stilul tau e unic si pentru ca rozul e culoarea ta preferata, voi incerca sa dedic acest blog celor ce cred ca visele se implinesc daca conspiri la adeverirea lor. Ramin mereu adepta frumosului si o visatoare romantica cu ochii deschisi. "You only get married once. Enjoy it. Have fun. And don't stress
исследователь мирового кризиса 2007-2011
prognoze
Blog Gol - Plin cu BIRFE
Un Loc Unde Scriu Chind nam ce face
Ineika's Bijoux
Ineika's Bijoux
Short film
Blog cu o colectie de filme de scurta durata
Ciggaret's Blog
Deci,este blogul unei pustoaice,em..si deci...afla ceva mai mult,citindu-l..arr)
Clubul Trainerilor Din Moldova
blogul Clubului Trainerilor din Moldova, postăm despre training şi nu doar
Denis Bantea
......................
Denisbulancea’s Blog
Personal
Jocuri pe Browser :
Pe acest blog veti gasi o lista cu jocuri browser, de asemenea avem si informatii despre ele, descrieri, caracteristici. Jocurile Browser sunt cele mai jucate online.
Pasiuni
Pasiuni - un blog despre croşetat şi nu numai!
FII LIBER !
Un blog unde fac tot ce vreau
My Iak-18T/ Мой Як-18Т
AVIABLOG
Dynnusiu
Dynnusiu
Bani din Aer
Cum să câştigi bani pe internet. :)
1 2 3  4