Societate


Blogul basarabenilor din Alba Iulia
E un blog al tuturor basarabenilor din Alba Iulia. Prin intermediul lui vrem sa spunem lumii intregi cu ce ginduri, aspiratii traim si ce asteptam de la ea. Basarabenii din Alba Iulia sunt o echipa unita de tineri carora nu le e indiferent tot ce se intimpla in jur. Vrem sa luam atitudine si sa ne pronuntam asupra evenimentelor ce ne afecteaza, direct sau indirect, sa comunicam intre noi si sa ducem mesajul nostru mai departe. Impreuna viata e mai interesanta si numai fiind uniti vom reusi lucruri trainice si frumoase!
Generaţia Curată
Promoveaza valorile moral crestine printre rindurile tinerilor si nu numai.
Taaleex's Blog
BASARABIA MON AMOUR
blogu' unui aricel
ganduri in haos si lectii fara invatatura
Andrei Babcinetchi's Blog
Blogul lui Andrei Babcinetchi. Aici gasiti informatii referitoare la urmatoarel subiecte: Romania, Moldova, Basarabia, Orhei, Chisinau, Bucuresti, ASE, Facultatea de Management, SNSPA, basarabeni, studentie, Mecanica Fina, business, intreprenoriat, criza.
Ghenadie Brega
Blogul jurnalististului Ghenadie Brega
Slobozia Mare
Blogul echipei de cursanti ai "Academiei Curajului" din Slobozia Mare, Cahul
Adevărul Românesc
Pe acest blog se publică discuţiile purtate în cadrul Cenaclului de gândire şi atitudine românească. Se ating teme extrem de importante pentru dezvoltarea simţului naţional-patriotic autentic.
Badan Blog
Un blog in care amestec toate temele, de la informatica, medicina, Linux, religie, societate, politica, mass-media, si altele. Nu-i facut pentru trafic, in el imi insemn unele ganduri, daca n-am hartie la indemana.
PRO Cetatenie Romana
Andrei Savciuc
Student basarabean in Romania, in Bucuresti.
Asociaţia Studenţilor Basarabeni din Craiova
Blog de informare a studentilor basarabeni din Craiova
Twittereste moldoveneste
Comenteaza si expuneti parerea liber!
Anastasia Condruc
Blog despre studentie, despre Iasi, politica si alte nimicuri.
SOS Basarabia
Sustin si am ca scop prin acest blog consolidarea relatiilor dintre romani si basarabeni la fel si cu cei din bucovina.
ajutăm Chişinăul să fie un oraş european!
un blog, care permite cetăţenilor din Chişinău să raporteze o problemă, iar municipalitatea să o sesizeze şi să o rezolve.
Forul Anticomunist din Moldova
FAM este o organizatie fara culoare politica, constituita adhoc la Chisinau din jurnalisti, artisti, scriitori, oameni de afacere, profesori si studenti, cetateni ai Republicii Moldova, urmasi ai victimelor comunismului sovietic.
Tinerii pentru dreptul la viaţă (TDV)
Fara Descriere
Sa citim printre randuri
Ajută-ţi bătrînii!
Asociaţia “Neoumanist” cu ajutorul voluntarilor şi donatorilor locali şi internaţionali luptă pentru un nivel de viaţă decent al celor mai vulnerabile pături din Moldova (persoanelor în etate, persoane singuratice etc). Fiind o asociaţie non-profit este nevoie de finanţare constantă pentru a îndeplini misiunea Asociaţiei. Asociaţia “Neoumanist” mizează pe oameni ca tine pentru a ajuta persoanele în etate şi a schimba situaţia deplorabilă a păturilor vulnerabile din Moldova!
Precedenta  ...  2 3 4 5  6 7