Criza economică reduce totul la minim, pînă şi lenjeria.

Şi-uite aşa , pe neprins de veste criza economica se bagă în toate găurile posibile(la propriu şi la figurat).De fapt criza e o fiinţă foarte deşteaptă care ştie să ţină atenţia concentrata asupra sa. Are doar nişte neplăceri cu oamenii care îi tot aruncă în cîrcă ba numărul mare de sinucideri ba numărul mare de accidente ba numărul mare de divorţuri chiar si numărul mare de avorturi.Criza în schimb e calmă ca de obicei şi-şi duce greul aşa cum ştie ea mai bine: stă cufundată în scaunul imperial şi rîde de toţi proştii care-i aduc omagii.Şi bine face.Dar nu prostia generală care alimentează intens ceea ce se numeşte astăzi criza economică, este subiectul de astăzi. Subiectul de astăzi este o bucată de material care a primit denumirea de C-String.Ca să vă atrag atenţia priviţi cum arată ăştia pe o d-şoară:

Mie-mi aduc aminte mai mult de-un cerc din acelea care le puneau fetele pe cap ca să ţină părul(sau care-i mai era menirea lui) dar dacă ne gîndim bine funcţia acestei litere, este cam tot asta.Spun literă pentru că evident, reprezintă litera C. Mă mir de unde vine. Am idei multe. Nu neg,ca bărbat( sau viitor bărbat) mă “răscoleşte’  imaginea. Chiar m-a suprins, căci  m-am gîndit vreo doi ani cum ar putea fi micşorată lenjeria şi am ajuns la concluzia că am atins limita. Evident,astăzi mi-au dovedit contrariul şi mă simt mai prost decît mă credeam şi nu-mi place asta, motiv pentru care,le înjur creaţia . Ai zice de fapt că ideea nu a venit în urma unor cercetări intense ci mai degrabă ca urmare a unei întîmplări pure.Imaginaţi-vă: Merge ea prin casă,goală şi doreşte din motive necunoscute nouă, să se încalţe, se împiedică, cade cumva peste o chestie ca cea din imaginea din dreapta 29_2217 şi  poc, îi vine în cap ideea,asta e,voi inventa o nouă gama de chiloţi.

Am căutat pe google să văd că dacă vreau şi eu o pereche să ştiu cît să economisesc că criza acuma fură şi din buzunare. 15 euro costă frumuseţea. Preţul pe măsura valorii. În una din filmările în care două domnişoare încercau să poate aşa ceva uneia i-a căzut chiloţul(Cum altfel să-i zic?) pe sub fustă. Trebuie să fie al naibii de bine să mergi avîndu-i pe tine, dar hei ce nu facem ca să nu se vadă lenjeria pe sub rochie? Eu i-aş găsi acestui obiect alte întrebuinţări mult mai bune. De exemplu :Catapulta, pui o bucată de glod  pe C-string, de celălalt capăt îl ţii şi zdup, direct în fruntea celui care l-a creat. Mă întreb dacă prin instrucţiunile de utilizare nu stă cumva o frază de genul: Pentru o prindere mai bună  îndoiţi în formă de cîrlig chiloţii , la capătul mai îngust şi  îi  introduceţi în deschizătura anală? E o idee bună şi aşa cum ei sunt azi cei cu ideile chiar garantez că undeva or fi avînd şi aşa indiciu.Totuşi, pînă inventatorii descoperă o metodă prin care chiloţii să se ţină efectiv de proprietar şi să nu se trezească cu ei rămaşi în staţia de autobus îi ofer nota 5(10 pentru că-s viitor bărbat şi -5 că nu-s practici) şi aştept îmbunătăţiri.


Sursa
2009-02-19 14:52:29Comenteaza

Ultimele 25 posturi adăugate

12:14:08Un neică-nimeni aplică amenzi în parcare la Kaufland —» Curaj.TV | Media alternativă
11:34:47Produs autohton: cașcaval de Dancu —» Fine Wine
11:25:43Opinie – Teoria biscuiților și alegerile prezidențiale —» Curaj.TV | Media alternativă
10:15:04Wandboard Landhausstil —» Andrei Fornea
10:09:18Rustic Modern Dining Table —» Andrei Fornea
09:42:04The Young Leaders’ Forum in Budapest – Open Call for Application —» Informaţii pentru studenţi !
09:20:55#BlueMondayRomania – ședințe gratuite la psiholog în perioada 20-24 ianuarie —» Andrei Albu - omul alb cu gînduri negre
06:12:25Swedish Institute Creative Force Grant 2019-20 (Apply for up to SEK 100,000) —» plop andrei
05:32:15Сатирические новости Приднестровья —» Бессарабские хроники
03:51:51The Young Leaders’ Forum in Budapest – Open Call for Application —» plop andrei
03:36:11WORLD HEALTH ORGANIZATION (WHO) INTERNSHIP PROGRAM —» Informaţii pentru studenţi !
03:31:52WORLD HEALTH ORGANIZATION (WHO) INTERNSHIP PROGRAM —» plop andrei
21:33:07Apply for the 2020 edition of the European Charlemagne Youth Prize —» Informaţii pentru studenţi !
21:33:04THE BLUE BOOK TRAINEESHIP —» Informaţii pentru studenţi !
20:28:57Recenzie carte - Rețete de jocuri de Lawrence J. Cohen —» A little web world
20:18:48Gândirea pe termen scurt vs gândirea pe termen lung —» Victor Timotin | creează, inovează, dezvoltă și fii exemplu
17:35:19Zice că poliția i-a luat toți banii din casă —» Curaj.TV | Media alternativă
15:30:23MAIA SANDU, ȘANSA LUI DODON —» Nicolae Federiuc
14:50:46Să îi urăm ”La mulți ani” Regelui umorului moldovenesc, Gheorghe Urschi —» Elena Robu
14:22:27Creația animalelor | Creația Uimitoare a lui Dumnezeu —» Moldova Creștină
14:10:39Zelenski nu va semna cererea de demisie a premierului ucrainean —» Elena Robu
13:44:37Fanfara de la Zaim a cîntat la Căușeni de sărbători —» Curaj.TV | Media alternativă
12:12:06Stop torturii la închisoare! Protest la ANP —» Curaj.TV | Media alternativă
11:59:51The Albion Territory приглашает всех на день своего ВозРождения! —» Заметки Начинающего Журналиста
11:57:29Ucraina în limba română: Discursul lui Putin și impactul asupra Ucrainei —» Curaj.TV | Media alternativă