Cannelloni

Ingrediente:Sos Bolognese dintr-un kg de carne (Reteta o gasiti aici)Sos Bechamel 1l (Reteta pentru sos)O cutie paste cannelloni (24buc sau 250gr)Mozzarella pentru pizza (200gr) Modul de preparare:Pregătim sosurile Bechamel si Bolognese după rețetele indicate mai sus. Luăm o tava de copt pătrată și turnăm puțin sos Bechamel, apoi aranjăm un strat de cannelloni umplute cu sos bolognese (eu nu prefierb niciodată cannelloni înainte de a le umple, pentru ca ele reușesc să se gătească în sos) Deasupra turnăm încă jumătate din sos bechamel și jumătate de cașcaval dat pe răzătoare mare. Apoi încă câte un strat de cannelloni umplute, bechamel și mozarrella rămasă. Gătim în cuptorul preîncălzit la 180 grade Celsius timp de 40minute.
Sursa
2021-03-04 12:22:10



Comenteaza





Ultimele 25 posturi adăugate

14:12:13Fără Titlu —» Путепроводные Заметки
11:16:57Nou: Castel Mimi 9 Muses Viorica brut —» Fine Wine
20:48:18Fără Titlu —» Путепроводные Заметки
19:57:04Fără Titlu —» Путепроводные Заметки
18:36:52Fără Titlu —» Путепроводные Заметки
15:03:15Fără Titlu —» Путепроводные Заметки
11:19:00Tradiție —» Andrei LANGA. Blogul personal
08:50:00DIN REVISTA TINERILOR —» Leo Butnaru
08:43:38Vinăria din Vale marchează 25 de ani  —» Fine Wine
23:23:24Fără Titlu —» Путепроводные Заметки
19:03:37Fără Titlu —» Путепроводные Заметки
16:48:55Fără Titlu —» Путепроводные Заметки
14:06:45Fără Titlu —» Путепроводные Заметки
09:49:00Fără Titlu —» Andrei LANGA. Blogul personal
09:49:00Fără Titlu —» Andrei LANGA. Blogul personal
09:29:00Zi de duminică —» Andrei LANGA. Blogul personal
06:55:00DIN YES-EURI —» Leo Butnaru
23:08:09Fără Titlu —» Путепроводные Заметки
18:11:04Fără Titlu —» Путепроводные Заметки
14:50:50Fără Titlu —» Путепроводные Заметки
10:44:00PUNȚI —» Andrei LANGA. Blogul personal
08:33:00REMEMBER MIRCEA IVĂNESCU —» Leo Butnaru
03:25:22Fără Titlu —» Путепроводные Заметки
11:37:30Fără Titlu —» Путепроводные Заметки
11:27:56Fără Titlu —» Путепроводные Заметки