Supa Kharcho

Ati mancat candva supa cu nuci? Daca nu, va recomand sa gustati neaparat supa georgiana Kharcho, probabil cea mai cunoscuta supa din bucataria georgiana. O supa foarte delicioasa, densa si picanta. Perfecta pentru zilele reci! Ingrediente:pentru bulion:1kg carne de vita (de dorit sa fie carne pe os, ca sa fie bulionul mai consistent)2 cepe medii spre mici2 morcovi2-3 frunze de dafincateva boabe de mustar, coriandru, ienibaharsarepentru supa:2 cepe mari5-6 catei mari de usturoi1 legatura coriandru proaspăt1 legatura patrunjel proaspăt5 linguri sos tkemali150gr nuci5 linguri orez1 lingura pasta de tomate3-4 rosii in suc propriu, plus 100ml suc de rosiimix de condimente:1lgta paprika dulce1lgta paprika iute (sau dupa gust)1lgta coriandru uscat1 lgta patrunjel uscatsare, piper Modul de preparare: Pentru inceput vom fierbe bulionul de vita. Aici veti avea nevoie de putina rabdare, ca sa obtineti un bulion consistent si gustos, trebuie sa il fierbeti cel putin 2 ore la foc mic, si periodic, sa strangeti toata spuma care se formeaza pe suprafata bulionului. Intr-o cratita puneti carnea de vita, aproximativ 3-4 litri de apa, ceapa o taiati in doua (eu nu decojesc ceapa, coaja de ceapa da o culoare mai frumoasa bulionului, doar o spalati bine) si morcovii la fel, taiati in […]
Sursa
2020-01-29 09:56:12



Comenteaza





Ultimele 25 posturi adăugate

10:45:10Elfrida Koroliova: prin labirintul pasiunilor —» Biblioteca de Arte 'Tudor Arghezi'
06:53:00POEME DIN REVISTA TINERILOR —» Leo Butnaru
14:23:00Stix —» Andrei LANGA. Blogul personal
17:12:43Razie cu scandal filmată de Activistul buzoian —» Curaj.TV | Media alternativă
07:01:00JURNALUL CA MEMORIE —» Leo Butnaru
13:53:00Covor —» Andrei LANGA. Blogul personal
13:53:00Covor —» Andrei LANGA. Blogul personal
07:25:10La Steaua care-a Răsărit — poezie, tradiție și lumină de Crăciun la bibliotecă —» BPR Ungheni's Blog
06:58:00DIN ISTORIA AVANGARDISMULUI EUROPEAN —» Leo Butnaru
08:42:00STRICTUL NECESAR —» Leo Butnaru
17:04:34În sfârșit, știu ce vreau să mă fac când voi fi mare! —» APort | "Pentru un român care știe citi, cel mai greu lucru e să nu scrie." I.L. Carag
11:22:00argivă 2019 —» Leo Butnaru
07:47:00POEZIA FRANCEZĂ —» Leo Butnaru
07:13:00DIN COSMOGRAME —» Leo Butnaru
07:32:00DINTR-O ANTOLOGIE RECENTĂ —» Leo Butnaru
21:49:14Fără Titlu —» Путепроводные Заметки
19:24:04Fără Titlu —» Путепроводные Заметки
17:21:11Fără Titlu —» Путепроводные Заметки
07:06:00EXIST, DECI RĂSPUND —» Leo Butnaru
19:22:06Fără Titlu —» Путепроводные Заметки
15:58:07Fără Titlu —» Путепроводные Заметки
07:40:00LEOLOGISMELE ȘI TRADUCEREA —» Leo Butnaru
20:51:57Fără Titlu —» Путепроводные Заметки
18:01:47Fără Titlu —» Путепроводные Заметки
09:07:08A fost lansată noua ediție a Fine Wine Guide —» Fine Wine