Sunt nudist deci exist, chilling in portugal!

Sunt deja de 4 zile in portugalia si m-am deconectat cu totul de restul lumii. trebuie sa treaca citeva zile ca glasul din cap si toate gindurile despre viitor si trecut sa dispara. Portugalia e mai simpatica decit m-am asteptat, e foarte simpatic. Couchsurferii cu care am stat au fost tot oameni placuti. Primul este John, un manager de hotel dintr-un orasel numit Faro. John, m-a intilnit la aeroport si mi-a spus inca pe drum ca casa lui este la dispozitia mea si ca pot sta cit vreau. Foarte deschis om, eu defapt nu stiam ca casa lui arata ca un chill out bar…probabil as fi planificat mai multe zile la el. John e mare amator de vin, si in fiecare seara ma introducea in vinurile portugheze. Dupa 2 zile la plaja si discutii despre sensul vietii..adica despre lipsa am luat directia spre un alt orasel mic numit Lagos. Foarte simpatic…as spune fabulos.

In Lagos stau la o preche Eloise si Tiago care sunt tineri si eu primit mai mult de 120 de couchsurferi. Eu sunt mai sceptic la asa numere, am impresia ca dupa ce ai primit deja 120 de oameni nu mai esti asa de bucuros sa primesti pe num 121. Ei sunt foarte nice, m-au pus la masa, mi-au dat harta si cheile si tot atit de deschis mi-ai povestit despre epopeea lor de viata. Lagos e un oras magnific, mic si foarte frumos. Pavat cu pietre de marmora care lucesc alb. Insa momentul cel mai interesant in lagos e coasta stincoasa….niste stinci mari…enorme chiar…care ascund cite o plaja mica unde poti sta in intimitate. Eu insa eram tentat de alta experienta. Mi-a luat undeva o ora sa ajung la o plaja izolata si foarte frumoasa unde erau nudistii. E foarte straniu, eu niciodata nu am fost in astfel de “setting”, nu m-am asteptat ca defapt am sa ma simt atit de ok. Adica credeam ca o sa ma simt straniu, sau rusinos..sau nu mai stiu cum. Dar mi sa parut totul atit de normal…incit peste o ora eu ca si altii ma plimbam pe plaja in costumul lui adam…nice…e probabil deja sa nu ma pot intoarce la plaje simple dupa asta. cel mai interesant era cind mai trecea cite o barca cu turisti la departare si fotografiau din departare…aratind cu degetu..”Iauite…nudistii”. Da noi toti suntem nudisti..numai ca ascundem asta toata viata, hop..ati vazut ce fraza filosofica pot sa dau?..inchipuitiva ce o sa fie cind am sa fac un PhD.  Eu ma asteptam la altceva dar numai nu la faptul ca intradevar o sa-mi placa.

E cald, e bine, e frumos. Si in acest oras mic am intilnit si o familie de moldoveni…cu care am incercat sa incep o conversatie dar nici nu au vrut sa vorbeasca. Adica…..a fost o situatie stranie…credeam ca ar trebui sa fie nu stiu cum altfel…cind doi moldoveni se intilnesc la un colt de lume..totusi ar trebui sa fie altfel. Miine plec spre lisabona unde am deja am un ghid. Despre el am sa povestesc in urmatorul post pentru ca ne-am cunoscut prin acest blog, doar ca dupa ce am privit fotografiile profesioniste pe care  le avea pe flickr am inteles ca mai bine sa nu scot aparatul meu din buzunar.

stiu ca va coaceti in oficiu…nu a mai ramas mult pina la vacanta..vreo 10luni…oh MY GOD.Sursa
2010-09-30 23:04:05Comenteaza

Ultimele 25 posturi adăugate

22:23:13M-am întors la marea mea iubire —» orheianca.eu - blogul unei orheience
18:36:14ÎNCHEIEREA CONTRACTULUI INDIVIDUAL DE MUNCĂ —» Drept MD
11:31:39Dezbateri despre educația de gen în România —» Curaj.TV | Media alternativă
11:24:49Adriana Radu a cuvîntat la București în fața altor feministe și activiști de egalitate gen —» Curaj.TV | Media alternativă
11:22:12Polițaia pus gînd rău șoferilor de Taxi de la gară Gară —» Curaj.TV | Media alternativă
07:38:11Micile și marile bucurii ale lunii MARTIE 2023 —» Sunt MAMĂ!
07:25:34Citit în martie: „Învățare” de Tara Westover —» Sunt MAMĂ!
07:24:05Citit în martie: „Băiatul care l-a urmat pe tatăl său la Auschwitz” de Jeremy Dronfield —» Sunt MAMĂ!
10:04:31Vinurile Purcari și Fautor au luat aur la Lyon —» Fine Wine
08:58:56Crama Mircești: recolta nouă —» Fine Wine
08:49:10El sueño por Jorge Luis Borges / Visul de Jorge Luis Borges —» Andrei LANGA. Blogul personal
20:44:14Scrisoare în oglindă —» Frinturi din suflet de femeie
14:22:07RANĂ —» Andrei LANGA. Blogul personal
09:03:21Un nou club de lectură la Biblioteca de Arte —» Biblioteca de Arte 'Tudor Arghezi'
18:43:09PUNCT OCHIT, PUNCT RATAT! —» Sergiu Mocanu
17:25:30Mașină jefuită în parcare la Botoșani —» Curaj.TV | Media alternativă
16:35:38Citit în martie: „Un fiu” de Alejandro Palomas —» Sunt MAMĂ!
02:25:56Special Webinar on March 28: WooCommerce 101 — How to Set Up a Store —» Ileana Pîrgaru
20:33:05Capcanele conjugării verbelor (2)  —» Moldova Creștină
14:47:00---------------------------------------------- —» NeoMatrixBlog
14:32:00----------------------------- —» NeoMatrixBlog
14:13:37WordPress wallpapers —» Ileana Pîrgaru
14:07:00-------------------------------------------------- —» NeoMatrixBlog
12:52:23Duminica Floriilor - Intrarea triumfală a Domnului Iisus Hristos în Ierusalim. Semnificațiile salciei în Creștinism —» Eleonora Lisnic în versuri
12:12:47Republica Moldova – firmă-fantomă cu proprietari fictivi —» Nicolae Federiuc