diaconu inga

diaconu ingadiaconu inga


ştiri, reportaje,meditaţii...
RSS posts

Personale


Comenteaza





Tarta de queso.
Para preparar la tarta nececitamos: 60 gramos mantequilla 500gr  nata para montar 500gr queso tipo Philadelphia 300gr galletas tipo María Azucar, gelatina y mermelada 1. Ponemos las galletas en una batidora. Las galletas tiene que ser bien trituradas. 2. Ponemos la mantequilla en microondas  para derretirse. 3. Cuando esta líquida la mantequilla la añadimos sobre … Citește în continuare Tarta de queso. →
Pelmeni sau colțunași cu carne.
Pentru aluat avem nevoie de: 3 cani de făină 1 cana de apă rece 2 linguri de ulei Sare Pentru umplutură avem nevoie de: Carne tocată  (porc, vită ) 2 cepe 2 căței de usturoi, sare si piper negru macinat   Cum preparăm: Punem faina intrun vas si turnam deasupra apa, uleiul si varful de … Citește în continuare Pelmeni sau colțunași cu carne. →
Prajitura pufoasa cu mere
Avem  nevoie de: 2 oua 9 linguri de ulei 9 linguri de zahar 9 linguri de lapte 12 linguri de faina 1 lingura praf de copt. Pentru umplutura: 6 mere, zahar dupa gust si scortisoara. Cum preparam: 1.Se freaca bine ouale cu zaharul iar apoi se adauga si uleiul. Se amesteca bine pana se incorporeaza. … Citește în continuare Prajitura pufoasa cu mere →
Prajitura cu mere
  Avem nevoie de: 3 mere 100 gr unt 100 gr zahar 100 gr faina 2 oua 1 lingurita praf de copt 6 linguri de zahar pentru caramel 1/2 lamaie Scortisoara   Cum preparam: 1.Topim untul si il amestecam cu zaharul. Adaugam acum si cele doua oua cate unul. Dupa adaugam faina cu praful de … Citește în continuare Prajitura cu mere →
Хашлама-Haslama
Avem nevoie de: 1kg de carne de vita 1kg de cartofi 5 rosii 2 ardei grasi 2 cepe Verdeturi si usturoi Cum preparam: 1. Spalam si taiem bucati mari carnea cu tot cu os. 2.La fel taiem bucati mari cartofii, rosiile si ceapa, iar ardeii ii facem fasii. 3.Punem intro cratita sau ceaun carnea, apoi … Citește în continuare Хашлама-Haslama →
Cocido de Madrid
Mancare 2 in 1 sau  chiar 3in 1 O mancare cunoscuta si traditionala din bucataria mediteraneana. Ingrediente: Carne de tot felul O bucata de pui, slanina de porc, un os de șira, o bucata de carne de vită, o bucata cu tot cu os de jamon, 2 carnaciori chorizos si morizos (la noi ar fi … Citește în continuare Cocido de Madrid →
Macarons 😀
  70 gr. zahăr vanilat 230 gr. zahăr pudră 120 gr. făină de migdale 4 ouă 2 gr. sare Colorant alimentar 230 gr smântână pentru friscă     Cum preparam -Bolul 1. Separam albușurile de gălbenușuri. Și folosim doar albușurile. Le zbatem până încep să facă spumă și imediat punem aproximativ 30 gr de zahăr … Citește în continuare Macarons 😀 →
Cașcaval pane
Cașcaval Pesmet Faina de grâu Ouă Ulei Am lăsat cașcavalul peste noapte în drigider dupa ce l-am taiat aproximativ grosimea de 1 cm. Cascavalul prinde o crusta de jur împrejur. Intrun vas punem pesmet, in al doilea faina de grau, în al treilea ou zbătut. Mai întâi dam cașcavalul prin făină, prin ou pe urma … Citește în continuare Cașcaval pane →
Творожная запеканка sau Prajitura cu branza dulce
250 gr brânză 100 ml lapte 2 linguri griș 2 linguri zahăr 1 ou 50gr ciocolată alba Cum preparam : -Zbatem cu blenderul branza+ laptele (smantana)+grișul +zaharul. -Ciocolata o rupem in bucati mici si o adaugă în compoziție. Dupa adaugam si oul. -Punem compoziția întro formă unsa in prealabil cu unt si o dam la … Citește în continuare Творожная запеканка sau Prajitura cu branza dulce →
Torijjas
Avem nevoie de 1 franzelă 1litru de lapte 1 kg zahar 1 lămâie 5 oua 100 gr de scorțișoară Ulei Cum preparam: Taiem franzela felii a cate 1-1,5 cm grosime. Punem intrun vas laptele la incalzit. Si cate putin adaugam in el betisoare de scorțișoara si coji de lămâie. Apoi luam de pe foc vasul. … Citește în continuare Torijjas →

Generat în 0.242 secunde.