4 drumuri paralele

  La revedere. Bine ați venit la o nouă ediție a emisiunii Waffles in Moldova. Prezentatorul nostru, Bear Grylls, nu este prezent astăzi în platou deoarece este plecat în satul Cărpineni, unde a fost invitat la o lansare de carte. Astăzi emisiunea o voi prezenta eu, Robert Hanolli. Așadar, să începem. Duminică, în fața guvernului a avut loc un protest prin care un grup de elevi își exprimau dorința ca Maia Sandu să fie călcată de un tractor гусиничный, la care să fie aninate 4 prițepuri: unu cu piatră de Cosăuți, altul cu bușteni din codrii Călărașilor, al treilea cu ciment de la Rezina și al patrulea cu femei ce se întorc de la cules struguri. Elevii prezenți la protest nu erau în stare să formuleze corect o propoziție s-au arătat indignați de faptul că s-au scurtat vacanțele de toamnă și primăvară, nu se va putea copia la BAC și că profesorii de engleză nu i-au învățat ce înseamnă swag și yolo.
  Însă, știți, dragi narco-telespectatori  nu vreau să vă plictisesc cu astfel de juier-buier, așa că mai bine vă povestesc cum eu odată am fost la cocos și Olia Tira mi-a făcut un отсос cât eu stăteam la masă. Apoi, de masă s-a apropiat și Natalia Gordienco, a luat loc lângă mine și mi-a spus ceva despre reacțiile de substituție, știți voi, atunci când atomul unui element înlocuiește atomii unui alt element într-o substanță compusă, apoi a apucat-o de floace pe Tira și a împins-o într-o parte, zicându-i „Uite cum se face corect, prașmandovcă ce ești!” și a continuat отсосул început de Olia. Eu în seara ceea eram pe cox amestecat cu nu știu ce substanță, un fel de aditiv inventat de un chimist din satul Hârbovăț, așa că povestea cu reacția de substituție a Nataliei era un gliuc straniu, însă plăcut. Să auzi o канчугэ cum vorbește despre astfel de lucruri parcă îți dă speranțe. E o impresie (adevărată sau falsă) că omenirea mai are șanse. Apoi ele, nu știu cum, au dispărut, iar eu am decis să mai trag o дорожкэ. Atunci am constatat că nu mai am narcotece. Știți cum, în majoritatea filmelor, când protagonistul se află într-o situație critică de tip пиздец, apare ceva sau cineva care-l salvează și spectatorii trag concluzia că SUA este cea mai ахуйенная țară din lume. Păi, cum stăteam și plângeam la masă că nu mai am cox, dintr-odată se lovește de capul meu o cărămidă, de care era legat un bilețel. Pe bilețel era scris „Uită-te spre bar, boule.” Întorc privirea în direcția barului, da' acolo stă себе, во всей красе Vlada Ciobanu și-mi zâmbește, ținând în mână un pachețel cu praf alb. Mă apropii și văd, pe bar, în fața ei 4 дорожте paralele și albe ca zăpada. Eu o privesc și o întreb cum la angliea? I want to carry your child, îmi răspunde ea.
Dar trebuie să întrerup povestea aici, dragi narco-telespectatori întrucât avem un apel în direct de la cineva, se pare că este chiar de la Bear Grylls, să-l ascultăm. Alo! Alo, Bear, ne auzi? Alo!
- Alo. Cu cine vorbesc?
- Alo, Bear, sunt eu, Robert Hanolli. Cum a decurs prezentarea de carte?
- fșșșș ... zgomot ... fșșșșș .... fșșșșzda mă-sii! ... fșșșș... Deci am fost la prezentarea de .. ăăă ... fșșș .. luați-i telefonul cineva .. uăăăi! ... zgomot ....fșșșș .. mai fost la prezentări, da' mai turnau ... fșșșș .. Dați-mi să vorbesc cu Robert! Alo! Robert, mă auzi?
- Da, Bear, vorbește, ce se întâmplă acolo?
- Robert, spune-i directorului general că eu am zis că el este o huieputală ... fșșș .. zgomot ... dă blea să vorbesc cu omu', alo! Pip-pip-pip ... alo, Robert, asta eu special am făcut pip-pip ca să crezi că am pus receptorul, însă acuma chiar trebuie să închid, văd că s-a mai adus o canistră. Mai vorbim.
Acesta a fost Bear Grylls, stimați narco-telespectatori, direct din Cărpineni, alături de noi prin intermediul sistemului de telefonie prin cablu oferit de către compania Moldtelecom, sponsorul oficial al emisiunii noastre și al selecționatei de belot din satul Măcărești. Emisiunea ia sfârșit aici. Ce am făcut noi cu Vlada mai departe veți afla la o nouă ediție a emisiunii Waffles in Moldova. Până atunci, vă doresc să aveți mult cox și să-mi trimiteți și mie la redacție. Bună ziua.


Sursa
2013-11-18 12:57:00Comenteaza

Ultimele 25 posturi adăugate

19:56:23Decembrie, luna totalurilor și a concluziilor #live #palavre —» Curaj.TV | Media alternativă
19:49:53Dezbatere: Capitalismul pe muchie de cuțit —» Curaj.TV | Media alternativă
15:11:41Spune că a lucrat o lună în Polonia fără să fie plătit —» Curaj.TV | Media alternativă
14:58:07Dumitru – primul moldovean în echipa politici Google/Youtube —» Curaj.TV | Media alternativă
14:19:05Lena Chilari la atelierul Vlad Ioviță, Chișinău —» Curaj.TV | Media alternativă
14:11:00Acțiune unionistă la Chișinău —» Curaj.TV | Media alternativă
14:07:02Fărădelegi pe strada Armenească, cu complicitatea poliției —» Curaj.TV | Media alternativă
13:45:42Despre impact —» Blog de biblioteconomie şi ştiinţa informării
06:48:03Idealul unității naționale - 1 decembrie 1918: Expoziție virtuală tematică —» BiblioCity
06:44:00Laboratorul internațional „Noi perspective asupra designului instituțional al finanțării publice pe bază de proiect pentru cultură în țările Parteneriatului Estic" —» BiblioCity
06:25:28VINO SĂ STĂM SUB POM, SAU - FORMULA DE POLITEȚE —» Leo Butnaru
18:31:16Give the Gift of WordPress.com! —» Misterioz
14:33:00We Heard You Wanted to Add SSH Keys —» Misterioz
13:46:15Arcadie Suceveanu la ceas aniversar —» Biblioteca de Arte 'Tudor Arghezi'
13:13:345G în avioane, Wi-Fi pe șosele – decizia Comisiei Europene deschide noi oportunități de inovare —» Elena Robu
12:12:29ACUM ORI NICIODATĂ. Cartoful fierbinte pe nume Unirea —» Nicolae Federiuc
10:49:51”Democrație sustenabilă prin educație electorală!” – o campanie a bibliotecii din Ungheni, demnă de locul I —» BPR Ungheni's Blog
19:38:56Cu gunoiul pînă-n grindă, dar cu tricolor în tindă —» Curaj.TV | Media alternativă
15:52:04Jesus’ first miracle —» Erik and Elena Brewer's Weblog
11:25:30AZI ȘI DE-A PURURI! —» Leo Butnaru
07:06:26Фотографы —» Бессарабские хроники
06:44:20RELAȚIA CU UN BĂRBAT NARCIS —» Lifestyle
15:11:57God’s Promises for Difficult Days —» Erik and Elena Brewer's Weblog
14:56:21Idealul unității naționale - 1 decembrie 1918: Expoziție virtuală tematică —» BiblioCity
12:14:58Rezultatele Evaluării externe periodice 2021-2022 —» Blogul elevilor din satul Chetrosu