240056 cazuri COVID-19 în Moldova
13836 – cazuri active
220881 – cazuri vindecate
5339 – cazuri fatale
Actualizarea datelor: 10 aprilie 2021 ora 10:20


4 drumuri paralele

  La revedere. Bine ați venit la o nouă ediție a emisiunii Waffles in Moldova. Prezentatorul nostru, Bear Grylls, nu este prezent astăzi în platou deoarece este plecat în satul Cărpineni, unde a fost invitat la o lansare de carte. Astăzi emisiunea o voi prezenta eu, Robert Hanolli. Așadar, să începem. Duminică, în fața guvernului a avut loc un protest prin care un grup de elevi își exprimau dorința ca Maia Sandu să fie călcată de un tractor гусиничный, la care să fie aninate 4 prițepuri: unu cu piatră de Cosăuți, altul cu bușteni din codrii Călărașilor, al treilea cu ciment de la Rezina și al patrulea cu femei ce se întorc de la cules struguri. Elevii prezenți la protest nu erau în stare să formuleze corect o propoziție s-au arătat indignați de faptul că s-au scurtat vacanțele de toamnă și primăvară, nu se va putea copia la BAC și că profesorii de engleză nu i-au învățat ce înseamnă swag și yolo.
  Însă, știți, dragi narco-telespectatori  nu vreau să vă plictisesc cu astfel de juier-buier, așa că mai bine vă povestesc cum eu odată am fost la cocos și Olia Tira mi-a făcut un отсос cât eu stăteam la masă. Apoi, de masă s-a apropiat și Natalia Gordienco, a luat loc lângă mine și mi-a spus ceva despre reacțiile de substituție, știți voi, atunci când atomul unui element înlocuiește atomii unui alt element într-o substanță compusă, apoi a apucat-o de floace pe Tira și a împins-o într-o parte, zicându-i „Uite cum se face corect, prașmandovcă ce ești!” și a continuat отсосул început de Olia. Eu în seara ceea eram pe cox amestecat cu nu știu ce substanță, un fel de aditiv inventat de un chimist din satul Hârbovăț, așa că povestea cu reacția de substituție a Nataliei era un gliuc straniu, însă plăcut. Să auzi o канчугэ cum vorbește despre astfel de lucruri parcă îți dă speranțe. E o impresie (adevărată sau falsă) că omenirea mai are șanse. Apoi ele, nu știu cum, au dispărut, iar eu am decis să mai trag o дорожкэ. Atunci am constatat că nu mai am narcotece. Știți cum, în majoritatea filmelor, când protagonistul se află într-o situație critică de tip пиздец, apare ceva sau cineva care-l salvează și spectatorii trag concluzia că SUA este cea mai ахуйенная țară din lume. Păi, cum stăteam și plângeam la masă că nu mai am cox, dintr-odată se lovește de capul meu o cărămidă, de care era legat un bilețel. Pe bilețel era scris „Uită-te spre bar, boule.” Întorc privirea în direcția barului, da' acolo stă себе, во всей красе Vlada Ciobanu și-mi zâmbește, ținând în mână un pachețel cu praf alb. Mă apropii și văd, pe bar, în fața ei 4 дорожте paralele și albe ca zăpada. Eu o privesc și o întreb cum la angliea? I want to carry your child, îmi răspunde ea.
Dar trebuie să întrerup povestea aici, dragi narco-telespectatori întrucât avem un apel în direct de la cineva, se pare că este chiar de la Bear Grylls, să-l ascultăm. Alo! Alo, Bear, ne auzi? Alo!
- Alo. Cu cine vorbesc?
- Alo, Bear, sunt eu, Robert Hanolli. Cum a decurs prezentarea de carte?
- fșșșș ... zgomot ... fșșșșș .... fșșșșzda mă-sii! ... fșșșș... Deci am fost la prezentarea de .. ăăă ... fșșș .. luați-i telefonul cineva .. uăăăi! ... zgomot ....fșșșș .. mai fost la prezentări, da' mai turnau ... fșșșș .. Dați-mi să vorbesc cu Robert! Alo! Robert, mă auzi?
- Da, Bear, vorbește, ce se întâmplă acolo?
- Robert, spune-i directorului general că eu am zis că el este o huieputală ... fșșș .. zgomot ... dă blea să vorbesc cu omu', alo! Pip-pip-pip ... alo, Robert, asta eu special am făcut pip-pip ca să crezi că am pus receptorul, însă acuma chiar trebuie să închid, văd că s-a mai adus o canistră. Mai vorbim.
Acesta a fost Bear Grylls, stimați narco-telespectatori, direct din Cărpineni, alături de noi prin intermediul sistemului de telefonie prin cablu oferit de către compania Moldtelecom, sponsorul oficial al emisiunii noastre și al selecționatei de belot din satul Măcărești. Emisiunea ia sfârșit aici. Ce am făcut noi cu Vlada mai departe veți afla la o nouă ediție a emisiunii Waffles in Moldova. Până atunci, vă doresc să aveți mult cox și să-mi trimiteți și mie la redacție. Bună ziua.


Sursa
2013-11-18 12:57:00Comenteaza

Ultimele 25 posturi adăugate

15:19:32Piața de carte europeană în pandemie. Anul 2020 —» Gheorghe Erizanu
13:52:01Moldova, în top 5 țări cu cel mai înalt grad de mortalitate din cauza alimentației proaste —» Elena Robu
12:29:40Proprietarii Liceului Da Vinci au deposedat Chișinăul de pământ și clădiri? —» un alt blog
08:02:49Ne caută un cântec… EVOCĂRI : Tatiana Sofronovici, interpretă de folclor —» CHIŞINĂU MUZICAL | Blogul Bibliotecii de Arte "Tudor Arghezi"
20:35:44Love, Faith, and Obedience go hand in hand —» Erik and Elena Brewer's Weblog
17:59:42©️ Încetează! —» Licurici de suflet
14:37:59eBook Cartier. Top vânzări martie 2021 —» Gheorghe Erizanu
12:33:09Как праздновать свой день рождения во славу Бога? | Пастор Василе Филат —» Moldova Creștină
09:11:32Apel comun în contextul comemorării victimelor din 7 Aprilie 2009: Dosarul „7 aprilie 2009” unul EȘUAT —» Elena Robu
09:08:16Predică la Buna Vestire – Părintele Cleopa Ilie —» Portalul Tineretului Ortodox din Moldova
08:09:37Gheorghe Furdui: ”Dacă aș ajunge să trăiesc clipa Unirii cu patria-mamă, aș putea fi împlinit” —» Elena Robu
07:32:00Paul Goma: „Cartile adevarului in lumea libera” —» Curaj.TV | Media alternativă
07:00:44Învăță-l pe copil să se roage —» Moldova Creștină
06:57:24Copilul tău are strabism! Mergi la medic! —» Sunt MAMĂ!
05:45:14ÎN POFIDA PORUNCII A 8-A... —» Leo Butnaru
21:55:39God is sovereign over persecution —» Erik and Elena Brewer's Weblog
21:28:32Numele de familie.  —» blog cultural
19:31:44Curtea Constituțională va examina săptămâna viitoare sesizarea privind constatarea circumstanțelor care justifică dizolvarea Parlamentului —» Elena Robu
17:55:00Acuză ilegalități la închisoarea de la Taraclia —» Curaj.TV | Media alternativă
15:03:54Cui îi merge bine? —» Moldova Creștină
14:16:41Despre fotbal și orașul sexist… —» blog cultural
09:47:37NIKA TURBINA - O POETĂ LA 8 ANI —» Leo Butnaru
09:36:52Manual Install ZigBee2MQTT in TrueNAS/FreeNAS jail —» XStrafer's WebPlace : unconformable point of view.
08:54:06Scandal de proporții în Franța, după ce unii miniștri ar fi participat la cine clandestine în restaurante cu circuit închis —» Elena Robu
07:51:27Tot mai multe teste Covid-19 falsificate sunt identificate la trecerea frontierei —» Elena Robu