…despre vise, relatii, temeri si multe altele

Dear readers,

Evident ca e leapsa. Nu sunt genul sa pot cuprinde atitea subiecte intr-un singur post fara ajutorul unui set de intrebari. Ieri a fost ultima mea zi de lectii “normale” daca le pot zice asa, si a trebuit sa fie 3 lectii de mate consecutive. Imaginati-va. De fapt nu, scutiti-va de chinul asta. =) E vara. E cald. E bine. Desi inca deloc n-am spiritul vacantei, pentru ca duh, o sa-l am abia cind scap de nenorocitul asta liceu (inca o saptamiina juma’), sunt sigura ca o sa intru repede in ritmul ei.

1.Care ar fi reacţia ta dacă te-ar înşela partenerul? Nu este un singur raspuns pentru asa gen de intrebari. Depinde de perioada vietii tale. Depinde de partener. Dar mai mult ca sigur as pleca. Pur si simplu.
2. Dacă ai un vis care ţi-ai dori să devină realitate, care ar fi acela? La moment, avind in vedere ca sunt confuza in privinta asta, as vrea sa pot realiza mai repede in ce domeniu as fi cu adevarat fericita si ce scopuri trebuie sa-mi stabilesc. 3. Pe cine ai vrea să snopeşti în bătaie? Ah, de-as putea, as snopi in bataie pe fiecare idiot ignorant de pe lumea asta. Dar nu merge, deci tot ce pot face e ori sa-i iluminez, ori sa ma resemnez cu ideea.
4. Ce ai face cu un miliard de dolari? Tot. As face tot ce-mi trece prin cap. As calatori mult, as investi, as dona, as cumpara, as face tot genul de cadouri si as trai din plin.  5. Prietenul tău cel mai bun va rămâne întotdeauna prietenul tău cel mai bun? Nu pot sti. Viata e imprevizibila. Dar in orice caz, sper din tot sufletul sa fie asa. M-as pierde fara prietenele mele.
6. Ai fost vreodată îndrăgostit de două persoane deodată? Hm, indragostita la propriu nu, un pic entuziasmata de doua persoane in acelasi timp, da. Asta e ironia vietii, uneori nu simti nimic, iar alteori simti mai mult decit trebuie. 7. Cât ai aştepta pe cineva pe care iubeşti cu adevărat? Ah, urasc intrebarea asta. Cit as astepta? Nu stiu. O saptamiina, o luna, un an, n-am de unde sti… Dar as incerca sa astept.8. Dacă ai câştiga la loto, ţi-ai da demisia de la slujbă? Daca as lucra la o slujba nesatisfacatoare, evident ca da. Dar oricum as cauta un alt post de munca, doar ca ceva ce cu adevarat ma pasioneaza.
9. Cine e în topul celebrităţilor cu care, dacă ai avea ocazia, ai face blăstămăţii? Hm. Chad Michael Murray. Matt Lanter. Ryan Reynolds.10. Ce suge viaţa din tine? Cind port o conversatie unde ma enervez din cauza prostiei si a timpeniilor zise de altcineva si eu ca proasta incerc sa le schimb parerea idioata.
11. Cum te vezi peste zece ani? Ma vad tinara. Ma vad plina de viata. Ma vad cautind ceva. 12. Care e cea mai mare frică/fobie a ta? Ma tem de regret. Mereu am incercat si incerc sa traiesc fara sa am regrete, de aia si ma tem sa nu ajung sa comit greseli mult prea mari. 13. Ce persoane crezi că sunt cele care ţi-au dat leapşa? Leapsa am vazut-o la Margantzovka, care a luat-o de la Ella, ambele au bloguri pe care le citesc regulat si posturi bune. 14. Ai prefera să fii bogat şi singur sau căsătorit, dar sărac? Eh, nu tot se limiteaza la a fi single sau a fi casatorit. Poti fi nefericit casatorita si absolutely fabulous single. Deci, eu prefer sa fiu single si happy si rich, barbat gasesti eventual.  15. Care e primul lucru pe care îl faci când te trezeşti? Injur. Dupa care sting alarma si mai dorm 5 minute, in care ma uit la ceas dupa fiecare minuta sa vad cit mi-a ramas. 16. Ai da totul într-o relaţie? Nu. E prostesc sa dai “totul”, pentru ca daca se pierde relatia, te pierzi si tu. Cred ca niciodata nu trebuie sa ajungem la o stare atit de disperata de codependenta. 17. Cariera ta este vitală pentru tine? Da. Vreau sa fiu multumita de ceea ce fac. Vreau sa ma intorc acasa cu zimbetul pe buze stiind ca contribui cumva societatii si stiind ca fac ceea ce-mi place. Nu vreau sa fiu frustrata.
18. Ai ierta şi ai trece peste ceva, oricât de oribil ar fi acel lucru? Nu stiu. Pe de o parte sunt lucruri ce nu se iarta, pe de alta parte, sa nu treci peste diverse evenimente iti cauzeaza o durere constanta, deci ar fi mai bine s-o faci. Nu stiu, presupun ca depinde de situatie. 19. Preferi să fii singură sau într-o relaţie? All the single ladies, all the single ladies… =D Nu, de fapt, nu conteaza daca sunt intr-o relatie sau nu. Prefer sa fiu fericita, energica si inspirata, si daca asta se intimpla cu sau fara partener deja e pe planul doi.  Lots of Love, o neinspirata Lily p.s. sa mai fac un musical mix? =)


Sursa
2011-06-18 11:01:06Comenteaza

Ultimele 25 posturi adăugate

19:56:23Decembrie, luna totalurilor și a concluziilor #live #palavre —» Curaj.TV | Media alternativă
19:49:53Dezbatere: Capitalismul pe muchie de cuțit —» Curaj.TV | Media alternativă
15:11:41Spune că a lucrat o lună în Polonia fără să fie plătit —» Curaj.TV | Media alternativă
14:58:07Dumitru – primul moldovean în echipa politici Google/Youtube —» Curaj.TV | Media alternativă
14:19:05Lena Chilari la atelierul Vlad Ioviță, Chișinău —» Curaj.TV | Media alternativă
14:11:00Acțiune unionistă la Chișinău —» Curaj.TV | Media alternativă
14:07:02Fărădelegi pe strada Armenească, cu complicitatea poliției —» Curaj.TV | Media alternativă
13:45:42Despre impact —» Blog de biblioteconomie şi ştiinţa informării
06:48:03Idealul unității naționale - 1 decembrie 1918: Expoziție virtuală tematică —» BiblioCity
06:44:00Laboratorul internațional „Noi perspective asupra designului instituțional al finanțării publice pe bază de proiect pentru cultură în țările Parteneriatului Estic" —» BiblioCity
06:25:28VINO SĂ STĂM SUB POM, SAU - FORMULA DE POLITEȚE —» Leo Butnaru
18:31:16Give the Gift of WordPress.com! —» Misterioz
14:33:00We Heard You Wanted to Add SSH Keys —» Misterioz
13:46:15Arcadie Suceveanu la ceas aniversar —» Biblioteca de Arte 'Tudor Arghezi'
13:13:345G în avioane, Wi-Fi pe șosele – decizia Comisiei Europene deschide noi oportunități de inovare —» Elena Robu
12:12:29ACUM ORI NICIODATĂ. Cartoful fierbinte pe nume Unirea —» Nicolae Federiuc
10:49:51”Democrație sustenabilă prin educație electorală!” – o campanie a bibliotecii din Ungheni, demnă de locul I —» BPR Ungheni's Blog
19:38:56Cu gunoiul pînă-n grindă, dar cu tricolor în tindă —» Curaj.TV | Media alternativă
15:52:04Jesus’ first miracle —» Erik and Elena Brewer's Weblog
11:25:30AZI ȘI DE-A PURURI! —» Leo Butnaru
07:06:26Фотографы —» Бессарабские хроники
06:44:20RELAȚIA CU UN BĂRBAT NARCIS —» Lifestyle
15:11:57God’s Promises for Difficult Days —» Erik and Elena Brewer's Weblog
14:56:21Idealul unității naționale - 1 decembrie 1918: Expoziție virtuală tematică —» BiblioCity
12:14:58Rezultatele Evaluării externe periodice 2021-2022 —» Blogul elevilor din satul Chetrosu