Încă un început

Ileana Puica, Cosmin Gusa si Rodica Cioranica

Vineri seara am lansat oficial un nou produs marca “VIP magazin” – 100 manageri de top 2010.

Cu şampanie. Cu mulţi fotografi. Cu televiziuni. Şi cu oameni care au fost în premieră la un eveniment „VIP magazin”. Cred că acesta a fost cel mai plăcut lucru – să-ţi vină 90 la sută din invitaţi, şi încă câteva zeci de oameni din afara topului, care au ţinut să ajungă neapărat la Codru în seara aceea. Şi apoi, sunt lucruri pe care trebuie să le facem frumos, până la urmă, mai ales că peste un an suntem siguri că vom reveni cu ediţia a doua acestui TOP. Dacă nu l-aţi văzut încă, pot să vă spun că noi ne mândrim cu acest produs, cu calitatea sa şi, mai ales, cu personajele care au apărut în premieră într-o revistă şi în presă în general.

Dorian Harghel (BMW) si Vitalie Bodea (Moldasig)

Majoritatea dintre ei nu sunt nişte mondeni răsfăţaţi, ci oameni muncitori, pe care se ţin companiile cele mai renumite de la noi, de care depind notorietatea brandurilor pe care le folosim, şoptim, comentăm, mâncăm, folosim în fiecare zi. Ştim brandurile, dar nu cunoaştem oamenii care stau în spatele lor. Cunoaştem numele firmelor, dar nu ştim cine le conduc, cine îşi fac griji, cine le administrează banii şi datoriile poate. Iată că aceşti oameni s-au regăsit într-o ediţie de business, lux şi poveşti de succes.

I-am admirat cum veneau fiecare dintre ei spre scenă să-şi ridice trofeul. De fapt, nu pentru trofeu veneau, ci pentru că munca şi eforturile le-au fost recunoscute. Emoţionaţi, frumoşi, gătiţi, aranjaţi, zâmbitori, ca nişte prieteni vechi, ca nişte prieteni noi… Am un singur regret – că nu am reuşit să le ofer microfonul, cu siguranţă fiecare ar fi vrut ceva să spună, dar nu a permis programul, s-ar fi lungit prea mult, or noi ne-am dorit să comunicăm mai mult informal. Nu am reuşim să vorbesc cu fiecare din cei peste 100 de oameni, dar le mulţumesc că au venit. Ei sunt clienţii şi prietenii noştri care ne sprijină de peste 6 ani, cu care avem istorii pline de respect şi căldură. Ei sunt oamenii pe care se ţine economia acestei ţări, prezentul şi, mai ales, viitorul ei. Sunt cuvinte mari, dar adevărate.

Au fost prezenţe cu care am ciocnit în premieră cupe cu şampanie. Cu băieţii haioşi de la Unimedia. Cu dl Vlad Plahotniuc am reuşit doar să dau mâna. Cu Cătălin Giosan, fostul meu şef, sau coleg, de la PRO TV, am făcut o poză, ca pe timpuri. Cu Valentina Andreev, importantă femeie de afaceri de la Cahul (aţi auzit probabil de Tricon, unde apropo se coase şi Max Mara, si alte marci tari în Europa), ne-am făcut promisiunea să mergem la Cahul pentru un reportaj. Dar cei mai emoţionaţi au fost directorii pentru care această seară a fost chiar o sărbătoare. Diferenţa dintre ei şi alţii, mai influenţi şi celebri poate, este că primii pot reveni cu un telefon să spună mulţumesc pentru o seară în care s-au simţit minunat.

Încă o dată afirm că poţi fi satisfăcut, mulţumit, fericit, spuneţi-i cum vreţi, abia după ce le oferi celorlalţi acest sentiment de împlinire.

Elena Volcovschi (director comercial VIP magazin) si Rodica Cioranica

Şi topul, şi evenimentul, poate că aveau să se producă, dar altfel, mai puţin zgomotos, dacă nu ar fi fost nişte oameni…Natalia Politov, preşedintele Victoriabanc, care a primit oferta de parteneriat, a lăsat-o o vreme sub tăcere, după care m-a sunat într-o seară, când liniştea risca să devină jenantă şi mi-a zis simplu – mie îmi place ideea voastră! Hai să discutăm! După asta, vreau să-i mulţumesc Ileanei Puică, omuleţul care a alergat şi s-a rupt în şapte ca evenimentul de lansare să fie perfect, ireproşabil şi memorabil. Directorului hotelului Codru, Adrian Dobrin de la Braşov, care ştie să găzduiască frumos fiecare eveniment de marcă, care a înţeles că moldovenii iubesc mâncarea bună şi savuroasă. Asociatiei Oamenilor de Afaceri, care a fost partenerului principal al acestei seri şi care si-a asumat greul evenimentului.

Ei, am făcut-o şi pe asta!


Sursa
2010-10-25 13:21:58Comenteaza

Ultimele 25 posturi adăugate

19:58:23Picturi în stil retro – adaptate în stil modern —» BPR Ungheni's Blog
07:45:46Măcelarul din Lunca Prutului – fantoma emblematică a Maiei Sandu sau de ce pe „vremuri bune” lucrurile niciodată nu sunt așa cum par a fi?! —» Sergiu Mocanu
23:46:34Triangle of Sadness —» APort | "Pentru un român care știe citi, cel mai greu lucru e să nu scrie." I.L. Carag
12:59:10La Radio Guerrilla cu Mitoș Micleușanu —» .:EU:.
10:15:29YES-EU. CEVA ESENȚIAL... —» Leo Butnaru
10:30:40DIN POEZIA FRANCEZĂ CONTEMPORANĂ —» Leo Butnaru
10:08:23Berliner: gest de solidaritate pentru vinurile moldovenești —» Fine Wine
21:29:07Poliția locală acționează pe alocuri, dar intens —» Curaj.TV | Media alternativă
21:25:29Inspectorul Felix se agită cînd e inspectat —» Curaj.TV | Media alternativă
09:25:46ИНФОРМАЦИОННО ПИСМО —» Biblioteca Hristo Botev
19:45:58True, Biblical Friendship —» Erik and Elena Brewer's Weblog
19:13:58Mai Departe cu Viorica Tătaru – Pe front în Ucraina, Propaganda de război, Transnistria —» Curaj.TV | Media alternativă
19:11:51Pericole la zebra de la parcul Bazilescu, Bucureștii Noi —» Curaj.TV | Media alternativă
18:26:54DIN POEZIA FRANCEZĂ CONTEMPORANĂ —» Leo Butnaru
15:23:47What’s New on WordPress.com: Tools to Make Designing Your Site Easier Than Ever —» Misterioz
14:50:26Program_Campania Naţională ,,Citim cu voce tare împreună” ediţia anului 2023 —» Biblioteca Publică or.Rîşcani
14:44:06Anunţ - Poster_Campania Naţională ,,Citim cu voce tare împreună” ediţia anului 2023 —» Biblioteca Publică or.Rîşcani
14:35:47Lectura — hrană nobilă pentru suflet —» Biblioteca Hristo Botev
14:31:1227 Ianuarie - Ziua Comemorării Victimelor Holocaustului. —» Biblioteca Publică or.Rîşcani
10:15:03Pericol mortal in pasajul de la Guvern pe motiv de neglijență —» Curaj.TV | Media alternativă
04:57:00De ce familia mea nu consumă carnea de pui din comerț, laptele cu termen mare de valabilitate și marmelada —» Sunt MAMĂ!
21:27:45„Amintiri din trecutul Terrei” de Liu Cixin – o părere sinceră despre cărți (fără spoilere) —» Andrei Albu - omul alb cu gînduri negre
18:42:59Citit în ianuarie: „Oameni sărmani” de F.M. Dostoievski —» Sunt MAMĂ!
18:04:44UN POET RUS CÂNDVA EXPULZAT DIN ROMÂNIA —» Leo Butnaru
14:52:14Haiku (trad. în spaniolă) —» Andrei LANGA. Blogul personal