Campania electorala văzută cu ochi antipolitici

Ne dăm seama de campania electorală din zvârcoleala hoţilor şi mincinoşilor în încercarea de a ne convinge că ei merită votul nostru. Toate gardurile de beton în Chişinău intră în pământ din cauza greutăţii afişelor electorale multicolore încleiate una peste alta .

Circulând cu troleibuzul, îl văd pe un panou din acelea gigante, care costă câteva sute de euro, pe Filat cu mâna în regiunea inimii cu faţa schimonosită în încercarea de a reda un sentiment de milă şi compătimire , înconjurat de o mulţime de oameni sărmani, se vede că prin acest baner ar dori să ne sugereze că pe el chiar îl doare inima de noi, dar noi ştim că cel sătul pe cel flămând nu îl crede şi mai ştim că nimeni nu investeşte bani în campania electorală din filantropie ci pentru a câştiga de 100 de ori mai mulţi bani !

Mai trec o staţie şi îl văd pe “sărmanul gastabaiter” Pasat întors după munca grea “ca musca la arat” să preia cârma statului , ăsta se vede că vine să ne prostească cu alt mesaj, are şi el un public ţintă , joacă la psihicul bieţilor oameni care nouă din douăsprezece luni pe an sunt peste hotare şi muncesc până se gârbovesc, nu stau cu fundu la călduţ şi crapă icră neagră şi şampanie cu oligarhii, pe propunerile cărora apoi chipurile scuipă .

Mai merg o staţie şi văd afişele lui tovarăşul Ţurcanu cu partidul Moldova Unită sau cum îi mai zice că nu are importanţă, principalul este că am înţeles mesajul, partidul lui e o parodie a “Edinaia Rossia”. Încă un detaliu: afişele lui electorale au ca fon trei culori alb, albastru, roşu clar ca bună ziua steagul Russiei, fapt ce ar trebui să întarească convingerea că ei sunt cu “Edinaia Rossia”, ei sunt tari şi puternici, dar îi trădează un mic detaliu, zimbrul care este emblema lor e reprezentat fără de coaie. Ceea ce în heraldică ar înseamna ca stăpînul acestui blazon şi el într-un fel îi fără coaie .

Mai merg puţin şi văd un gard întreg încleiat cu afişele lui Serafică fără Frică, cu soarele pe ele şi cu sloganul: “Noi ne facem datoria” . Când citesc acest slogan îmi vine să râd deoarece eu simt cum îşi fac ei datoria . Păcat că nu se găseşte un lunetist să îşi faca şi el datoria.

Ajung acasă intru pe FB şi acolo văd că sunt năpădit de spam-urile lui Iurii Ivanovici , cu mesajul furat despre calea a treia care de fapt nui chiar calea a treia, da sună frumos. Numai că el trebuie să aştepte cam 70 de ani până mor toţi cei amăgiţi de el şi apoi să participe în campania electorală că de altfel o să ia iaraşi 2% dacă reuşeşte să mobilizeze toţi sectanţii (o parte au fost furaţi de Filat) . Posibil să ia şi mai puţin.

Lupu a ieşit la luptă cu sloganul : “La cine să mă duc şi cui să mă dau ca tronul să îl iau!!!”

Păcat de el , o să vadă şi el fotoliul de preşedinte cum l-a văzut şi Serafică . Simţind că în AIE dacă rămâne nu mai ajunge preşedinte a făcut un pas spre stânga dar imediat a primit două şuturi în fund de la tătuca Stalin, care nici nu vrea să audă de fiul rătacit.

Comuniştii acum nu prea promit pâine de 16 copeici, ei se ţin de făcut filme despre promisiunile şi insuccesele AIE. Transmiţând aproximativ următorul mesaj “ Să mergem înăinte că înăinte tot era mai bine”. De parcă noi am fi uitat “cât de bine” era şi înăinte. De parcă noi nu ţinem minte cine au ajuns miliardari în euro în acei opt ani de guvernare aşa zisă comunistă .

Mai este un partizel satelit care încearcă să stârpească mafia . Nu văd logica, să încerci să nimiceşti pe cei care te-au creat. Ei dar stăm liniştiţi, nu mai nimiceşte nimeni pe nimeni, suntem ţară civilizată şi democratică .

Mişulică şi Dorinel încearcă să ajungă iar la putere pedalând pe românism, unionism şi naţionalism, îţi vine a plânge când îi vezi cum suferă din inimă pentru limba română, dar în calitate de preşedinte al ţării Mişca semnează acte care justifică existenţa aşa numitei limbi moldoveneşti , vezi aici.

Mai este un partid aşa numit unionist condus de o doamnă, PNL, întrebată pe FB care este rostul Neamului Românesc a început a debita prostii învăţate pe de rost despre integrare europeană , democraţie, bunăstare … de parcă atunci când se năştea Neamul Românesc toţi se gândeau cum ar face măcar peste XVII secole acest neam să se integreze în UE.

Deci este clar ca bună ziua, toţi umblă cu minciunile numai să capete voturi şi să ajungă în parlament . Eu zic că îi deajuns, gata, ajunge, destul, votul meu nu îl merită nimeni, şi tot ce se va face nu se va face din numele meu . Cei care încă sunteţi naivi acordaţi votul vostru şi oferiţi dreptul să fţi asupriţi şi jefuiţi legal.

Î-mi cer scuze dacă am omis în grabă careva formaţiuni criminale organizate ce mai participă la alegeri.

Ar fi bine ca în secţiile de votare să cânte aceasta muzică în ziua alegerilor :)Sursa
2010-10-24 23:20:13Comenteaza

Ultimele 25 posturi adăugate

18:53:13PATIMILE DUPĂ DOSTOIEVSKI —» Leo Butnaru
05:24:1710 principii de evanghelizare și ucenicie din Ioan 4-11 —» Moldova Creștină
18:59:39Bugetul IP Gimnaziul "Victor Coțofană " pe anul 2023 —» Blogul elevilor din satul Chetrosu
18:54:44Informație cu privire la formarea bugetului pentru anul 2023, în IP Gimnaziul "Victor Coțofană" —» Blogul elevilor din satul Chetrosu
18:48:13Raport referitor la executarea bugetului pentru anul bugetar 2022 —» Blogul elevilor din satul Chetrosu
14:36:50POEME PRIN ANI / ANTOLOGIE DE ETAPĂ #12 (30 de texte) —» Leo Butnaru
13:43:04Citit în ianuarie: „Iannis cel nebun pentru Hristos” (1 și 2) de Dionysios A. Makris —» Sunt MAMĂ!
10:00:51Să trăim prin credință! —» Moldova Creștină
02:41:36MOLDOVENI! NOI CUM IEȘIM DIN RĂZBOI? —» Daniel Lachi
17:19:4734 de ani. 34 de lecții —» Sunt MAMĂ!
16:04:13Cozi de TIR-uri spre porturile Ismail, Reni, Giurgiulești, Galați —» Curaj.TV | Media alternativă
10:00:02Este o cinste să te ferești de certuri —» Moldova Creștină
08:11:28Strada Evreiasca e doar la Odesa? —» Curaj.TV | Media alternativă
06:47:02Întâlnire cu Iulian Filip la Biblioteca „Transilvania” —» BiblioCity
17:33:30Moldova – în NATO! Puneți leoparzii pe BECȘI! (1) —» Daniel Lachi
17:24:07”Credința strămoșească”, ia treci la tablă! Sau la Leopard (2) —» Daniel Lachi
16:18:07Fraze lungi – cum să urmărim gândul?  —» Moldova Creștină
13:01:49Nou: Pinot Noir Native, în conversie BIO —» Fine Wine
19:31:23Bare fixe și paralele pentru sport de sănătate într-un oraș asediat —» Curaj.TV | Media alternativă
12:42:14UN IMPORTANT POET FRANCEZ —» Leo Butnaru
05:52:43Весеннее настроение —» Бессарабские хроники
20:46:24Citit în ianuarie: „Viol, o poveste de iubire” de Joyce Carol Oates —» Sunt MAMĂ!
18:52:01Ucraina rezistă, reportaj de la Odesa #переможемо! —» Curaj.TV | Media alternativă
21:29:00Curiozități bibliofile eminesciene din colecția Carte veche și rară a Bibliotecii Municipale „B.P. Hasdeu” —» BiblioCity
18:26:24GOP save the Queen! —» APort | "Pentru un român care știe citi, cel mai greu lucru e să nu scrie." I.L. Carag