Câinii antiortodocşi


Nu ştiu, ce muscă i-a înţepat pe jurnaliştii subordonaţi fostei opoziţii (actuala putere), dar de la un timp încoace aplică lovitură dupa lovitură Bisericii Ortodoxe (indiferent de Mitropolie). Cred că ar fi bine politicienii să-şi mai lege câinii, prea multe neplăceri fac oamenilor. Ultima lor ispravă , cei de la UNIMEDIA nu mai au loc de preotul din s. Micleuşeni, care s-a postat în faţa porţilor cimitirului în care sunt îngropaţi ortodocşii din sat şi nu a vrut să permită intrarea pe porţile cimitirului a unui sectar decedat şi suitei lui.

Cred că ar trebui să clarificăm câteva lucruri. În cimitirele oraşelor şi satelor, de obicei, se înmormântează ortodocşii care sunt peste 90% din populaţie, uneori când aceştia au avut o moarte nu chiar ortodoxă, de exemplu, s-au sinucis, sunt îngropati în acel cimitir, însă la o margine mai departe de cei dreptcredincioşi .

Dacă vedem de-a lungul timpului lucrurile aşa şi se petreceau nimeni nu încerca să se implice în rânduială , evreii, de exemplu, aveau cimitire separate, iar alte religii nu se prea întâlniau pe la noi. Au venit însă soveticii şi au făcut ei regulă în cimitire cu buldozerele , membrii partidului erau îngropaţi fără preot şi fără cruce (ca nişte câini), în scurt timp mormintele lor deveneau părăsite, apoi majoritatea au dispărut , cel puţin, în cimitirul din oraşelul meu aşa s-au petrecut lucrurile.

Acum, au apărut o mulţime de secte, membrii cărora sunt tot muritori şi cadavrele lor trebuie de îngropat undeva. Conducătorii sectarilor nu işi bat capul unde î-si vor odihni oasele cei rataciţi, iar sectarii de rând după moarte ar vrea să fie înmormântaţi alaturi de rudele lor ortodoxe, cu toate că în viaţă s-au dezis de rude şi de credinţa stramoşească. De aici şi pornesc conflictele: să zicem că rudele sectarului decedat nu ar avea nimic împotrivă să fie îngropată ruda ratacită alaturi de ei, eu însă nu aş vrea ca alături de mormântul meu, să fie îngropat un sectar. Luând în considerare tendinţele lumii moderne, în curând alţi nebuni vor dori să îşi îngroape în cimitirele ortodoxe câinii, caii, pisicile sau alte animale.

Sectarii când se dezic de credinţa ortodoxă, trebuie să se gândească că se despart pentru todeauna de trupul bisericii şi neamului şi după moarte nu mai sunt acceptaţi alături .

UNIMEDIA ar trebui să ia în considerare aceste lucruri, să pună capăt atacurilor asupra religiei şi tradiţiilor noastre , nu văd nici o diferenţă între ea şi organele de propagandă din fostul URSS. Au acelaş scop: distrugerea religiei şi tradiţiilor noastre . URSS-ul cu toată propaganda lui s-a dus de râpa. Biserica Ortodoxă nu are o sută sau două de ani şi în istoria ei a avut duşmani şi mai puternici decât UNIMEDIA. Biserica există şi astăzi, iar din duşmanii ei nici numele nu a rămas.

Către actuala putere: nu repetaţi greşelile comuniştilor , nu implicaţi Biserica în politica voastră murdară , vă mâncaţi între voi de la un os ca nişte câini, continuaţi să o faceţi şi mai departe, însă nu lătraţi la Biserică. Dacă se vor continua atacurile la adresa Ortodoxiei este foarte probabil să vă pomeniţi iarăşi în opoziţie , eu personal nu voi mai ieşi la votare şi mulţi vor face acelaşi lucru, se satură lumea să aleagă între dracu şi satana .


Sursa
2009-12-26 14:13:01Comenteaza

Ultimele 25 posturi adăugate

10:41:22Ziua Cititului Împreună —» Biblioteca de Arte 'Tudor Arghezi'
19:58:23Picturi în stil retro – adaptate în stil modern —» BPR Ungheni's Blog
08:52:09Constantin Rusnac —» Biblioteca de Arte 'Tudor Arghezi'
07:45:46Măcelarul din Lunca Prutului – fantoma emblematică a Maiei Sandu sau de ce pe „vremuri bune” lucrurile niciodată nu sunt așa cum par a fi?! —» Sergiu Mocanu
23:46:34Triangle of Sadness —» APort | "Pentru un român care știe citi, cel mai greu lucru e să nu scrie." I.L. Carag
12:59:10La Radio Guerrilla cu Mitoș Micleușanu —» .:EU:.
10:15:29YES-EU. CEVA ESENȚIAL... —» Leo Butnaru
10:30:40DIN POEZIA FRANCEZĂ CONTEMPORANĂ —» Leo Butnaru
10:08:23Berliner: gest de solidaritate pentru vinurile moldovenești —» Fine Wine
21:29:07Poliția locală acționează pe alocuri, dar intens —» Curaj.TV | Media alternativă
21:25:29Inspectorul Felix se agită cînd e inspectat —» Curaj.TV | Media alternativă
09:25:46ИНФОРМАЦИОННО ПИСМО —» Biblioteca Hristo Botev
19:45:58True, Biblical Friendship —» Erik and Elena Brewer's Weblog
19:13:58Mai Departe cu Viorica Tătaru – Pe front în Ucraina, Propaganda de război, Transnistria —» Curaj.TV | Media alternativă
19:11:51Pericole la zebra de la parcul Bazilescu, Bucureștii Noi —» Curaj.TV | Media alternativă
18:26:54DIN POEZIA FRANCEZĂ CONTEMPORANĂ —» Leo Butnaru
15:23:47What’s New on WordPress.com: Tools to Make Designing Your Site Easier Than Ever —» Misterioz
14:50:26Program_Campania Naţională ,,Citim cu voce tare împreună” ediţia anului 2023 —» Biblioteca Publică or.Rîşcani
14:44:06Anunţ - Poster_Campania Naţională ,,Citim cu voce tare împreună” ediţia anului 2023 —» Biblioteca Publică or.Rîşcani
14:35:47Lectura — hrană nobilă pentru suflet —» Biblioteca Hristo Botev
14:31:1227 Ianuarie - Ziua Comemorării Victimelor Holocaustului. —» Biblioteca Publică or.Rîşcani
10:15:03Pericol mortal in pasajul de la Guvern pe motiv de neglijență —» Curaj.TV | Media alternativă
04:57:00De ce familia mea nu consumă carnea de pui din comerț, laptele cu termen mare de valabilitate și marmelada —» Sunt MAMĂ!
21:27:45„Amintiri din trecutul Terrei” de Liu Cixin – o părere sinceră despre cărți (fără spoilere) —» Andrei Albu - omul alb cu gînduri negre
18:42:59Citit în ianuarie: „Oameni sărmani” de F.M. Dostoievski —» Sunt MAMĂ!