7896 cazuri COVID-19 în Moldova
3330 – cazuri active
4278 – cazuri vindecate
288 – cazuri fatale
Actualizarea datelor: 30 mai 2020 ora 07:32


Fantezie electorala


Si-au descalcit pletele dupa paruielile zdravene pe care si le-au tras, s-au spalat de noroiul cu care s-au batut intre ele, si-au pus mastile cele mai blajine pe care le-au gasit la naftalina si si-au amintit de tine. Acum, care mai de care mai aranjate, mai coafate si mai decoltate iti trimit mailuri, sms-uri, iti lasa in usa biletele si poze cu autografe, te acosteaza pe strada, apar la televizor, in ziare si pe panourile publicitare. Toate cu scopul de a-ti atrage atentia, de a te convinge ca va potriviti perfect, de a te cuceri si de a te face sa le spui “da” la 5 aprilie. Dar tu poate esti deja ocupat sau nici nu te intereseaza sa te implici. Asa deci, in ce relatie esti cu partidele?

Relatie stabila. De ani de zile ii esti fidel si nici nu-ti imaginezi ca ai putea s-o faci vreodata cu altcineva. Ramai fie pentru ca inca il idolatrizezi irational, fie pentru ca asa e “safe” si n-ai chef sa te complici inutil cu schimbarile. Iar discursurile patriotice lacrimogene si painea ieftina sunt cele mai tari afrodisiace pentru tine :)

Relatie deschisa. Oficial, esti cu cineva, dar nu sunt excluse escapadele. Totusi nu-i pui mari probleme, deoarece comportamentul tau e previzibil: desi te atrag si altii, nimeni nu e in stare sa te retina prea mult si dupa ce iti potolesti setea de nou, te intorci la cel care nu mai e ca la inceput, dar pe care il cunosti cel mai bine.

Situatia “e complexa si are multe aspecte”. Nu e usor sa te hotarasti si sa alegi doar pe unul dintre cei care iti fac curte: primul e mai aratos, altul - cu experienta, celalalt - cu pile pe unde trebuie… Parca toti au cate ceva sau, mai bine zis, niciunul nu le are pe toate. Deci, in dependenta de circumstante, esti azi cu unul, maine - cu altul. Nu te atasezi si iti lasi optiunile deschise.

One night stand (in serie). Apare pe cal alb si iti ia ochii. Crezi cu tarie ca e perfectiunea intruchipata, ca te va salva de viata searbada pe care o duci si visezi cu ochii deschisi la viitorul orgasmic care va asteapta… Pana a doua zi, cand iti dai seama ca ai fost doar un idiot util si acum nici nu vrea sa mai auda de tine. Iti promiti ca nu se va repeta.

Singur si disponibil. Cetatean turmentat veritabil. Ai de gand, dar inca nu stii cu cine. Nu e condamnabila nehotararea ta, cand optiunile sunt atat de multe si de colorate, cameleonice… Urmaresti si cantaresti, faci in minte liste de argumente pro si contra sau utilizezi metoda excluderii. E posibil sa decizi in ultimul moment, dupa ce ti-ai citit horoscopul sau din impuls.

Single, neinteresat. Nu te-a interesat niciodata subiectul si nu ai de gand sa te schimbi acum. Intrebare: chiar vrei sa mori virgin politic? Nici o problema, dar daca nu esti in stare sa iei o decizie, tine cont ca in urmatorii ani (pana se va ivi o alta ocazie, pe care iarasi o vei rata) vei fi un tip singur si uitat, caci nimeni nu se va gandi la tine si nici nu vei avea dreptul moral sa emiti pretentii.

Acum ca te-ai regasit mai sus, ai la dispozitie 1 luna pentru a analiza daca preferi sa-ti mentii statuquo-ul sau se impune o schimbare, adica pentru a decide pe cine primesti in bratele tale la 5 aprilie. Inainte de a alege gandeste-te si cum crezi ca va evolua relatia voastra de dupa: te indragostesti prosteste si ii treci cu vederea toate greselile, te lasi inselat si umilit, poate chiar ignorat sau iti pastrezi luciditatea si spiritul critic pentru a-i cere socoteala atunci cand e cazul?

Oricare ar fi alegerea ta, eu iti doresc sa nu te pomenesti in scurt timp fara voie intr-un menage a trois scarbos, servit drept “unica solutie pentru a va salva relatia”, caci s-au mai vazut cazuri ;) (v. 4 aprilie 2005).


Sursa
2009-03-04 15:24:47Comenteaza

Ultimele 25 posturi adăugate

16:53:27В Молднете появилась новая платформа для продажи и покупок вещей second-hand —» Заметки Начинающего Журналиста
16:39:43Президентские выборы в Молдове состоятся 1 ноября —» Заметки Начинающего Журналиста
15:26:12Moldovenii, micro-cipurile, tehnologia 5G și coronavirusul —» Elena Robu
14:26:55Declară că i s-ar încălca dreptul de a recuza judecătoarea în care nu are încredere —» Curaj.TV | Media alternativă
14:16:00Careul de pe Google Meet. Îți povestim cum au spus adio anilor de școală elevii în acest an —» Liceul Teoretic “Mihail Sadoveanu”, Călăraşi
10:52:21Un Ultim Sunet altfel la IPLT „Mihail Sadoveanu” din Călărași —» Liceul Teoretic “Mihail Sadoveanu”, Călăraşi
10:50:38Scoringul De Credit – Diferențe De La Criza COVID-19 —» Blog - Monily.md
10:34:22Ce facem anul acesta de Ziua Copiilor? 5 idei propuse de copiii mei —» Sunt MAMĂ!
09:49:146 ani de închisoare pentru o bătaie din 2015 —» Curaj.TV | Media alternativă
07:24:46Cinstind Eroii Neamului Românesc —» Elena Robu
06:44:323 activități virtuale practice ce vor face din mintea ta un adevărat laborator —» Moldova Creștină
20:26:17S-a trezit cu un nou dosar penal după ieșirea din închisoare (ru) —» Curaj.TV | Media alternativă
19:47:05Un șofer cu epoleți mi-a accidentat copilul și un părinte —» Curaj.TV | Media alternativă
16:04:07Polițistul și-a prezentat scuzele, nevăzătorul le-a acceptat —» Curaj.TV | Media alternativă
14:31:15BAC 2020 —» Gheorghe Erizanu
13:34:52WC-ul primăriei e loc de pelerinaj periculos —» Curaj.TV | Media alternativă
12:22:16IWCB Vinarium: primul concurs de vinuri on-line din lume —» Fine Wine
08:58:07Problema pensiilor românești pentru românii din R. Moldova: ”Este incorect să primești pensie și din R. Moldova și din România”, susține Ana Guțu —» Elena Robu
08:21:58Imagini vizuale, ulei, pânză —» Vitalie Coroban
06:43:32Planuri bune sau goană după vânt —» Moldova Creștină
06:35:29Indrăznește sfânt —» Moldova Creștină
23:34:37Nocturn —» Alexander's Poems… | Nu exista minciuni doar adevar fara dovezi…
21:03:59Promoție la poliția Drochia, cumetrii au reduceri la răspundere —» Curaj.TV | Media alternativă
20:01:45Am făcut 90 km pentru o campanie caritabilă Sage Foundation —» Andrei Albu - omul alb cu gînduri negre
19:36:30Ce cadouri le-am cumpărat copiilor mei de Ziua Copiilor: jocuri de societate, carduri și cărți —» Sunt MAMĂ!