Fantezie electorala


Si-au descalcit pletele dupa paruielile zdravene pe care si le-au tras, s-au spalat de noroiul cu care s-au batut intre ele, si-au pus mastile cele mai blajine pe care le-au gasit la naftalina si si-au amintit de tine. Acum, care mai de care mai aranjate, mai coafate si mai decoltate iti trimit mailuri, sms-uri, iti lasa in usa biletele si poze cu autografe, te acosteaza pe strada, apar la televizor, in ziare si pe panourile publicitare. Toate cu scopul de a-ti atrage atentia, de a te convinge ca va potriviti perfect, de a te cuceri si de a te face sa le spui “da” la 5 aprilie. Dar tu poate esti deja ocupat sau nici nu te intereseaza sa te implici. Asa deci, in ce relatie esti cu partidele?

Relatie stabila. De ani de zile ii esti fidel si nici nu-ti imaginezi ca ai putea s-o faci vreodata cu altcineva. Ramai fie pentru ca inca il idolatrizezi irational, fie pentru ca asa e “safe” si n-ai chef sa te complici inutil cu schimbarile. Iar discursurile patriotice lacrimogene si painea ieftina sunt cele mai tari afrodisiace pentru tine :)

Relatie deschisa. Oficial, esti cu cineva, dar nu sunt excluse escapadele. Totusi nu-i pui mari probleme, deoarece comportamentul tau e previzibil: desi te atrag si altii, nimeni nu e in stare sa te retina prea mult si dupa ce iti potolesti setea de nou, te intorci la cel care nu mai e ca la inceput, dar pe care il cunosti cel mai bine.

Situatia “e complexa si are multe aspecte”. Nu e usor sa te hotarasti si sa alegi doar pe unul dintre cei care iti fac curte: primul e mai aratos, altul - cu experienta, celalalt - cu pile pe unde trebuie… Parca toti au cate ceva sau, mai bine zis, niciunul nu le are pe toate. Deci, in dependenta de circumstante, esti azi cu unul, maine - cu altul. Nu te atasezi si iti lasi optiunile deschise.

One night stand (in serie). Apare pe cal alb si iti ia ochii. Crezi cu tarie ca e perfectiunea intruchipata, ca te va salva de viata searbada pe care o duci si visezi cu ochii deschisi la viitorul orgasmic care va asteapta… Pana a doua zi, cand iti dai seama ca ai fost doar un idiot util si acum nici nu vrea sa mai auda de tine. Iti promiti ca nu se va repeta.

Singur si disponibil. Cetatean turmentat veritabil. Ai de gand, dar inca nu stii cu cine. Nu e condamnabila nehotararea ta, cand optiunile sunt atat de multe si de colorate, cameleonice… Urmaresti si cantaresti, faci in minte liste de argumente pro si contra sau utilizezi metoda excluderii. E posibil sa decizi in ultimul moment, dupa ce ti-ai citit horoscopul sau din impuls.

Single, neinteresat. Nu te-a interesat niciodata subiectul si nu ai de gand sa te schimbi acum. Intrebare: chiar vrei sa mori virgin politic? Nici o problema, dar daca nu esti in stare sa iei o decizie, tine cont ca in urmatorii ani (pana se va ivi o alta ocazie, pe care iarasi o vei rata) vei fi un tip singur si uitat, caci nimeni nu se va gandi la tine si nici nu vei avea dreptul moral sa emiti pretentii.

Acum ca te-ai regasit mai sus, ai la dispozitie 1 luna pentru a analiza daca preferi sa-ti mentii statuquo-ul sau se impune o schimbare, adica pentru a decide pe cine primesti in bratele tale la 5 aprilie. Inainte de a alege gandeste-te si cum crezi ca va evolua relatia voastra de dupa: te indragostesti prosteste si ii treci cu vederea toate greselile, te lasi inselat si umilit, poate chiar ignorat sau iti pastrezi luciditatea si spiritul critic pentru a-i cere socoteala atunci cand e cazul?

Oricare ar fi alegerea ta, eu iti doresc sa nu te pomenesti in scurt timp fara voie intr-un menage a trois scarbos, servit drept “unica solutie pentru a va salva relatia”, caci s-au mai vazut cazuri ;) (v. 4 aprilie 2005).


Sursa
2009-03-04 15:24:47Comenteaza

Ultimele 25 posturi adăugate

07:55:13Desene colorate* —» Andrei LANGA. Blogul personal
03:43:39Black Framed Wall Mirror —» Andrei Fornea
23:51:07TWAS-CUI Postgraduate Fellowship Programme 2020/2021 for Researchers in Developing Countries —» Informaţii pentru studenţi !
23:51:04Visegrad Fund — Western Balkans Grant Program 2020 —» Informaţii pentru studenţi !
19:33:09Un deținut cere respectarea legii și a drepturilor sale —» Curaj.TV | Media alternativă
19:21:16Geana anunță poliția despre un bus arhiplin —» Curaj.TV | Media alternativă
09:52:26Grommet Sheer Panels —» Andrei Fornea
04:15:47Din Vietnam —» Viata pe Tinder – Viata amoroasa pe Tinder
22:49:22Cutremur de 6,5 în estul Turciei: Morți, răniți, clădiri prăbușite —» Elena Robu
22:40:52Virusul ucigaș din China în Franța: Al treilea caz confirmat —» Elena Robu
19:08:034 ținute sub 1100 lei pe care le găsești la Metro —» Life is too short to wear boring clothes. - A blog about travel, lifestyle, healthy life and fashio
18:00:00Kotlin Basics —» Un nene Project
17:27:07Your kayak, camping and outdoor adventure gear outfitter. —» Informaţii pentru studenţi !
17:27:05Depositphotos: Royalty-Free Stock Photos, Vector Images and Videos —» Informaţii pentru studenţi !
16:48:23Take 10% off all gift card orders of $100 or more using promo code ENT001 on spafinder. —» plop andrei
16:27:03Your kayak, camping and outdoor adventure gear outfitter. —» plop andrei
15:43:22Depositphotos: Royalty-Free Stock Photos, Vector Images and Videos —» plop andrei
14:24:49Atac armat în Germania: Şase persoane au fost ucise —» Elena Robu
13:46:19Прими участие в 2020 EaP Civil Society Hackathon. Регистрация откроется совсем скоро —» Заметки Начинающего Журналиста
12:32:35Кубок Белой Крысы — общие впечатления —» Блог бандерлога
12:32:07Кубок Белой Крысы — тур 3 —» Блог бандерлога
11:43:28Câteva motive să vizitaţi Cipru pe timp de iarnă. Idei de călătorie —» Blog de călătorii
10:20:02L Shaped Bunk Beds Twin Over Full —» Andrei Fornea
10:01:00Fotbalul de amatori – fotbalul viitorului —» Sandu GRECU
09:12:12Sofia Nădejde, carte, feminism, discuții la Muzeul Literaturii —» Curaj.TV | Media alternativă