26990 cazuri COVID-19 în Moldova
7237 – cazuri active
18918 – cazuri vindecate
835 – cazuri fatale
Actualizarea datelor: 7 august 2020 ora 23:35


Ordine Mondială sau Haos Local

Fie că-i ordine sau haos, de gen masculin sau feminin, întotdeauna a existat controlul, fenomenul dominţiei a existat de pe când lumea nici nu descoperise termenul lingvistic pentru asta. Dar totuşi, lumea încearcă să se convingă, prin toate metodele existente de propagare a ideilor, că fenomenul este caracteristic secolului 20 şi implicit a celui de-abia început.
Stau pe scaun cu discursul lui Obama în ureche, fuck, iarăşi este impecabil, iarăşi fiecare propoziţie este cizelată până la ultimul detaliu. Parcă aş avea teoria argumentării pusă în practică, şi mi-aduce aminte de şcoală, ethos - pathos- logos, e prea perfect, este utopic de perfect. Dacă prima dată, când l-am auzit pe negru vorbind, eram extaziat şi arătam cu degetul la el şi spuneam "uite aşa se face!", acum mă conving cât de fals este.
White House cică e White Barrack acum, aşa se rânjesc rasiştii la noua formulă guvernamentală din state, ieri primisem încă un filmuleţ haios din seria "Fiţi atenţi! suntem manipulaţi", iar asta mi-a adus aminte de seria de filme care circulă prin milioane de calculatoare la nivel mondial, fie că e vorba de Zeitgeist, Farengeit 9.11, Adendum, sau documetare despre Illuminati si tot felul de cercuri secrete, Francmasonerie bla bla bla.
Culmea e că filmele astea nu sunt proaste, ci doar omit un mic detaliu, nu se adâncesc mai mult în istorie, niciunul dintre ele nu trece de secolul 19 (poate zeitgeist, dar şi atunci ca să facă referinţă la religie), eu cred că asta ar face o "iluminare" destul de bună. (iar sau ridicat congresmanii americani în picioare şi îl aplaudă pe Obama, Obama iarăşi laudă naţiunea americană, pot să mă pronunţ: în mare parte structura argumentativă seamănă perfect cu modelul lui Hitler: naţiune, naţiune, naţiune :& lipseşte război, război, război (încă lipseşte)) Dominaţia asta mondială, din cauza căreia toţi se pişă pe ei şi tremură de paranoia, a existat de când a fost inventat tribul. Imperiile, oricare au fost ele, sunt modele clasice de dominare, şi întotdeauna a existat un grup restrâns de oameni care au controlat tot, în special banii, este evident. Prostia cea mare e că: sub tremurul ideii de democraţie, care de fapt nu există nicăieri, pentru că este un sistem utopic, idilic, fantasmagoric, imposibil de realizat pe pămînt, oamenilor le este greu să recunoască că sunt dominaţi de un şef, fie el şi planetar. Unde ar fi problema atunci? există organizaţie care nu are şef, manager, sau oricum s-ar mai numi?
Răspunsul este nu, nicimăcar Kolhozurile nu puteau exista fără şefi. ( acum Obama vorbeşte de resurse: tineretul, desigur că vorbeşte mai bine decât Voronin, e şi mai convingător)
Revin la vorbele unei prietene: "îţi dai seama ce PR a fost făcut pentru evrei din moment ce au fost ponegriţi şi s-a spus mereu că domină lumea cu sistemul lor bancar? iar evreii pot să nu aibă nimic în comun cu asta, ei oricum rămân dominatorii financiari mondiali în mintea oamenilor, jidanii" o da, oare ce PR se mai pregăteşete acum?
desigur că banii şi puterea n-au fost niciodată îndeajuns (americanii din congres sunt iar în picioare, aplaudă, Obama mai are câteodată nişte bâlbîieli, Our children education must begin at home, that*s an american issue, Obama îndeamnă americanii să ascundă jocurile video de ochii copiilor, să nu-i lase la tv şi să-i pună la învăţat) nice, nu?
Iar în Moldova e campanie electorală, ethos-logos-pathos ;)
Sursa
2009-02-26 19:52:14
Comenteaza

Ultimele 25 posturi adăugate

11:20:07IPS Athanasie de Limassol: „N-o să fie nimic mai mult și nimic mai puțin decât ceea ce va îngădui Dumnezeu” —» Liturgică şi Misiologie Ortodoxă
09:30:57Defilare secretă de tunuri și camioane militare sovietice —» Curaj.TV | Media alternativă
09:09:36Pregătim împreună tort festiv din clătite de ficat de pui —» Sunt MAMĂ!
08:45:57S-a furișat pînă a văzut camera de supraveghere —» Curaj.TV | Media alternativă
08:17:11Patru noutăți bune de la Carpe Diem —» Fine Wine
08:13:10Mesaj de la o pensionară din Florești : ”Dodon se supune Rusiei, acolo este patria lui” —» Elena Robu
07:15:12Lectură și evoluție sau Super puterea lecturii —» Blog de biblioteconomie şi ştiinţa informării
06:15:00©️ Șanse —» Licurici de suflet
04:14:42Da de când reprezentantul UE, Peter Michalko, este procuror general al Moldovei? —» un alt blog
19:21:57Poliţia şi azi are grija coloanelor oficiale —» Curaj.TV | Media alternativă
19:18:46Incendiu de vegetație în București, Ghencea/Rahova —» Curaj.TV | Media alternativă
18:06:31©️ Plumb —» Licurici de suflet
16:00:17Ne puteți urmări și pe telegram! —» Blogul dreptului privat
12:57:02Știri din Polonia – turul Poloniei 2020 – accidentul cauzat —» Viata pe Tinder – Viata amoroasa pe Tinder
12:03:37Să naști copii acum e un act de curaj. Oare? —» Sunt MAMĂ!
11:41:06Atelier de planificare strategică —» Centrul Comunitar Instruire, Acces Informaţie Călăraşi
10:57:02Explicaţii ştiinţifice pentru explozia de la Beirut —» Curaj.TV | Media alternativă
10:09:38Diana Crudu: ”Țara de la ”kuliok” o iei înapoi doar prin vot” —» Elena Robu
09:48:36Beirut —» Viata pe Tinder – Viata amoroasa pe Tinder
09:46:44Casă pe roți —» Curaj.TV | Media alternativă
09:45:16Brandul trafico-turistic al Moldovei… (poem eroic). —» blog cultural
09:11:47Audi A4 20TFSI --- Stock: 211 HP > Stage 2 APR: 291 HP —» Сажевые фильтры (DPF/ FAP). Чип тюнинг. Теория, практика.
07:27:27Cuhnești Art Fest —» Blogul de la Cuhneşti
05:56:16Lectură și evoluție sau Super puterea lecturii —» Blog de biblioteconomie şi ştiinţa informării
21:11:40REZUMAT —» Nori