16898 cazuri COVID-19 în Moldova
6755 – cazuri active
9594 – cazuri vindecate
549 – cazuri fatale
Actualizarea datelor: 2 iulie 2020 ora 14:34


Povestea lui Voronțov(buhaiul alcagolic) și a lui Roșkov(cameleonul)! (partea a doua)

Prima parte a poveștii noastre se încheiase cu răpirea lui Cubreacenco, regizată de cele două instrumente KGB-iste, Voronțov și Roșkov. Ca să nu dea nimeni de el, cei doi s-au hotărât să „amplaseze” obiectul „furat” chiar în inima capitalei, mai exact la intersecția străzilor Ismail Cu Ștefan cel Mare. Poporul, într-un acces de furie a căzut în plasa coaliției ascunse PCRM-PPCD și a continuat să iasă în stradă într-un număr covârșitor. În același timp, Voronțov junior continua să acapareze toate afacerile rentabile din țară, fără să fie nestingherit de nimeni.

Timpul trecea, Cubreacenco reapăruse, cu barbă și cu atacuri asupra Transnistriei, vezi doamne că transnistrenii l-ar fi „furat”. Cum campania electorală din 2005 se apropia, Roșkov s-a mai liniștit un pic și și-a început artileria împotriva singurei forțe de opoziție care la vremea ceea reprezenta un pericol pentru coaliție, BMD. La alegeri comuniștii au câștigat, dar de data aceasta fără a deține majoritatea absolută, astfel era nevoie stringentă de ajutorul lui Roșkov și a sculei sale, PPCD. Cu voturile „cameleonului”, „buhaiul alcagolic” a obținut un nou mandat de președinte, iar prietenia dintre cei doi s-a dat în vileag după mai mult de 15 ani de existență. Acesta a și fost începutul sfârșitului dominației rusești din Moldova. Ba mai mult „buhaiul alcagolic” și-a amintit de vremurile din tinerețe și a început s-o țină în beții crunte. „Cameleonul” a înnebunit și el de tot. A început să țipe de la Tribuna Parlamentului, să scrie cărți cu tot felul de aberații în ele și să-și dea în vileag prietenia cu Voronțov pe față, fără ocolișuri.

În 2007 s-au consumat două evenimente importante, care au zdruncinat și mai mult coliția pro rusă, Voronțov-Roșkov. Primul, a fost câștigarea Primăriei Chișinău de către Dorin Chirtoacă, iar per total pe țară, tot opoziția a preluat conducerea în majoritatea raioanelor. Al doilea eveniment important din 2007 a fost apariția pe scena politică a unui nou partid, PLDM. O echipă formată din tineri profesioniști, formați în marea lor parte în occident sau Statele Unite.

Anul 2008 a accentuat și mai mult paranoia cuplului Voronțov-Roșkov. Prin luna aprilie, fiind sub aburii alcoolului, Voronțov a recunoscut chiar că „face treabă” cu Roșkov(cum s-or fi simțit soțiile celor doi?). „Cameleonul” își dădea tot mai mult în vileag efectele turbării. Oamenii plecau unul după altul de la PPCD, cazul „Furatul lui Cubreacenco” fusese dat în vilag(doar o parte), iar Roșkov afectat serios de paranoia, vedea kileri la tot pasul. În parlament proiectele de lege mergeau ca „unse”, comuniștii și slugile credincioase a lui Roșkov votau tot ce „trebuia”. La televiziunile cuplului „cameleonico-alcagolic” țara prospera, pe cânt realitatea cu totul alta era.

În timp ce comuniștii și adepții lui Roșkov gafau în continuu, alte două partide, PLDM și PL acumulau capital electoral pe zi ce trecea. Oamenii dându-și seama scârboșenia cuplului Voronțov-Roșkov și că au fost mințiți timp de 20 de ani, au înțeles care sunt forțele ce pot aduce Moldova pe un făgaș normal și s-au dezis de comunisto-roșkoviști.

PS:Până la alegeri mai sunt 2 luni, știm cu toții că cei 20 de ani de așa zisă independență au fost o farsă regizată de Moscova, unelte fiind Voronțov și Roșkov. Campania electorală va fi dură fraților, cele două stârpituri vor face tot posibilul să se mențină la putere, dar noi nu mai suntem proști!

Deșteptare națiune!


Sursa
2009-02-05 13:46:15Comenteaza

Ultimele 25 posturi adăugate

09:06:14„Guvernul lui Dodon vrea să ofere sporuri salariale mai mari celor din Parlament, decât medicilor și învățătorilor”. Declarația deputaților PAS —» Elena Robu
08:57:06N-o fi cel mai bun, dar jumătate s-a dus! —» APort | "Pentru un român care știe citi, cel mai greu lucru e să nu scrie." I.L. Carag
22:01:43Da 5 Bloods —» APort | "Pentru un român care știe citi, cel mai greu lucru e să nu scrie." I.L. Carag
21:16:08Organele înarmate s-au luat de-un turc şi un biciclist —» Curaj.TV | Media alternativă
21:10:35Au uitat mîncarea pe aragaz pînă au venit pompierii —» Curaj.TV | Media alternativă
19:48:22Gațcaniada Socialistului Rătăcit —» un alt blog
12:14:41CA O MASCĂ ANTIVIRUS – CAISUL ÎNFLORIT... —» Leo Butnaru
11:46:28ADIO, BIBLIOTECI, ADIO, BIBLIOTECARE! —» Leo Butnaru
10:42:42Disciplina spirituală —» Curbet Alexandru
08:56:58Porsche Cayenne 42d, chiptuning! Доверить или верить? —» Сажевые фильтры (DPF/ FAP). Чип тюнинг. Теория, практика.
08:53:03Agresați verbal și fizic pentru activități online —» Curaj.TV | Media alternativă
04:42:56(VIDEO) Între adevăr și minciună: Teorii ale conspirației privind coronavirusul în R. Moldova —» Elena Robu
04:21:21Micile bucurii ale lunii iunie —» Sunt MAMĂ!
02:13:30Turul divorțatei prin naivitate —» Viata pe Tinder – Viata amoroasa pe Tinder
02:11:01Ce le spunem copiilor și adolescenților despre sex de Meg Hickling —» A little web world
20:03:57Ce le spunem copiilor și adolescenților despre sex de Meg Hickling —» A little web world
17:12:32De ce mi-am dat demisia de la Acces Direct —» Curaj.TV | Media alternativă
16:22:21Acum un sfert de veac veneam prima dată la Bucureşti —» Curaj.TV | Media alternativă
10:55:41Обсуждения опыта онлайн-работы российских библиотек в ZOOM —» BiblioCity
09:33:54Cum arată un antrenament de pregătire pentru un concurs de tenis? —» Cojocari Vitalie
09:00:36Banii mari și puterea politică —» blog cultural
08:31:35CA O MASCĂ ANTIVIRUS – CAISUL ÎNFLORIT... —» Leo Butnaru
08:24:11Interviu cu Elena Melnic, 4angelsmommy: „Eu și soțul am găsit mijocul de aur în educarea și creșterea copiilor, cu care suntem în armonie ambii” —» Sunt MAMĂ!
07:49:04Dimineți alpine* —» Andrei LANGA. Blogul personal
07:48:01Portret înrămat* —» Andrei LANGA. Blogul personal