71811 cazuri COVID-19 în Moldova
17381 – cazuri active
52730 – cazuri vindecate
1700 – cazuri fatale
Actualizarea datelor: 27 octombrie 2020 ora 16:24


Povestea lui Voronțov(buhaiul alcagolic) și a lui Roșkov(cameleonul)! (partea a doua)

Prima parte a poveștii noastre se încheiase cu răpirea lui Cubreacenco, regizată de cele două instrumente KGB-iste, Voronțov și Roșkov. Ca să nu dea nimeni de el, cei doi s-au hotărât să „amplaseze” obiectul „furat” chiar în inima capitalei, mai exact la intersecția străzilor Ismail Cu Ștefan cel Mare. Poporul, într-un acces de furie a căzut în plasa coaliției ascunse PCRM-PPCD și a continuat să iasă în stradă într-un număr covârșitor. În același timp, Voronțov junior continua să acapareze toate afacerile rentabile din țară, fără să fie nestingherit de nimeni.

Timpul trecea, Cubreacenco reapăruse, cu barbă și cu atacuri asupra Transnistriei, vezi doamne că transnistrenii l-ar fi „furat”. Cum campania electorală din 2005 se apropia, Roșkov s-a mai liniștit un pic și și-a început artileria împotriva singurei forțe de opoziție care la vremea ceea reprezenta un pericol pentru coaliție, BMD. La alegeri comuniștii au câștigat, dar de data aceasta fără a deține majoritatea absolută, astfel era nevoie stringentă de ajutorul lui Roșkov și a sculei sale, PPCD. Cu voturile „cameleonului”, „buhaiul alcagolic” a obținut un nou mandat de președinte, iar prietenia dintre cei doi s-a dat în vileag după mai mult de 15 ani de existență. Acesta a și fost începutul sfârșitului dominației rusești din Moldova. Ba mai mult „buhaiul alcagolic” și-a amintit de vremurile din tinerețe și a început s-o țină în beții crunte. „Cameleonul” a înnebunit și el de tot. A început să țipe de la Tribuna Parlamentului, să scrie cărți cu tot felul de aberații în ele și să-și dea în vileag prietenia cu Voronțov pe față, fără ocolișuri.

În 2007 s-au consumat două evenimente importante, care au zdruncinat și mai mult coliția pro rusă, Voronțov-Roșkov. Primul, a fost câștigarea Primăriei Chișinău de către Dorin Chirtoacă, iar per total pe țară, tot opoziția a preluat conducerea în majoritatea raioanelor. Al doilea eveniment important din 2007 a fost apariția pe scena politică a unui nou partid, PLDM. O echipă formată din tineri profesioniști, formați în marea lor parte în occident sau Statele Unite.

Anul 2008 a accentuat și mai mult paranoia cuplului Voronțov-Roșkov. Prin luna aprilie, fiind sub aburii alcoolului, Voronțov a recunoscut chiar că „face treabă” cu Roșkov(cum s-or fi simțit soțiile celor doi?). „Cameleonul” își dădea tot mai mult în vileag efectele turbării. Oamenii plecau unul după altul de la PPCD, cazul „Furatul lui Cubreacenco” fusese dat în vilag(doar o parte), iar Roșkov afectat serios de paranoia, vedea kileri la tot pasul. În parlament proiectele de lege mergeau ca „unse”, comuniștii și slugile credincioase a lui Roșkov votau tot ce „trebuia”. La televiziunile cuplului „cameleonico-alcagolic” țara prospera, pe cânt realitatea cu totul alta era.

În timp ce comuniștii și adepții lui Roșkov gafau în continuu, alte două partide, PLDM și PL acumulau capital electoral pe zi ce trecea. Oamenii dându-și seama scârboșenia cuplului Voronțov-Roșkov și că au fost mințiți timp de 20 de ani, au înțeles care sunt forțele ce pot aduce Moldova pe un făgaș normal și s-au dezis de comunisto-roșkoviști.

PS:Până la alegeri mai sunt 2 luni, știm cu toții că cei 20 de ani de așa zisă independență au fost o farsă regizată de Moscova, unelte fiind Voronțov și Roșkov. Campania electorală va fi dură fraților, cele două stârpituri vor face tot posibilul să se mențină la putere, dar noi nu mai suntem proști!

Deșteptare națiune!


Sursa
2009-02-05 13:46:15Comenteaza

Ultimele 25 posturi adăugate

19:05:56Fear of the duck, fear of the DUCK! —» Andrei Albu - omul alb cu gînduri negre
06:53:10Vultur* —» Andrei LANGA. Blogul personal
20:31:13despre apa, despre soare, despre ritm si miscare —» turn up the silence
18:16:33Suzumushi Song. —» Александр Ищенко - Размышления
15:33:402 ani: Ilinca a învățat să deschidă ușile din casă și să aprindă lumina —» Andrei Albu - omul alb cu gînduri negre
07:46:0746/40: „Ceva în apă” de Catherine Steadman —» Sunt MAMĂ!
04:22:04(video) Propuneri anticriză pentru Guvernul Republicii Moldova —» edufin.md
04:14:27(video) Guvernul pune cruce pe unele domenii de afaceri! —» edufin.md
20:23:44Toamna nu-i ca vara! —» APort | "Pentru un român care știe citi, cel mai greu lucru e să nu scrie." I.L. Carag
15:29:27Opera comments on competition law case against Google in the United States —» Luchian Alexandru
15:26:18Sfaturi de la MAIB ca să nu te lași pradă escrocilor! —» edufin.md
15:01:18Drumul banilor 2020 – un eveniment de educație financiară marca BNM —» edufin.md
11:04:41”La izvoarele înțelepciunii”. Vedeți cine sunt câștigătorii —» BPR Ungheni's Blog
09:43:52Covid în Polonia și cum guvernanții merg înainte cu interzicerea avortului —» Viata pe Tinder – Viata amoroasa pe Tinder
08:29:03Primarul din Selemet, Tatiana Badan: ”Noi prețuim enorm sprijinul oferit de România” —» Elena Robu
08:16:14Taraboste Tribut, în top 10 vinuri baricate, la un concurs specializat —» Fine Wine
07:56:11Chec cu pere si iaurt grecesc —» Bucataria Talinei - condimentat cu dragoste
07:11:17ISTERIA ORGANIZAȚIILOR-CĂPUȘĂ. Adevarata societate civilă nu primește finanțare —» Nicolae Federiuc
06:54:24OMUL-VIERME, DUȘMANUL CREAȚIEI —» Nicolae Federiuc
06:20:52Cartier de colecție nr. 30. În curând —» Vitalie Coroban
20:22:41Fulgere din trecut la „Fulger” sau cum ajung în „presă” scrisori anonime —» un alt blog
20:21:29Menstruația e o poveste politică —» turn up the silence
19:47:13Inspecţie civică la Maia, Ialomiţa —» Curaj.TV | Media alternativă
18:17:38Festivalul Zilele Filmului Românesc se va desfășura online —» Liceul Teoretic “Mihail Sadoveanu”, Călăraşi
15:35:31Kremlinovici, un agent delegat președinte —» Gheorghe Erizanu