Pregătim împreună pârjoale din dovlecei. Rețetă pentru vegetarieni și nu numai

În perioada verii, începând cu luna iulie, când deja apar dovleceii în grădina părinților, aceștia sunt nelipsiți din meniul nostru săptămânal. Fie că-i mâncăm prăjiți, copți, facem din ei limba-soacrei, îi punem în supe sau salate sau facem din ei alade sau pârjoale, fie de post, fie cu ou, profităm de ei din plin și îi mâncăm cu mare poftă. Sunt un adevărat deliciu și pot fi consumați atât la micul dejun, cât și la prânz sau cină.


Sursa
2020-07-11 08:50:30



Comenteaza





Ultimele 25 posturi adăugate

16:36:27Fără Titlu —» Путепроводные Заметки
04:46:00DIN POEZIA FRANCEZĂ —» Leo Butnaru
19:20:08Fără Titlu —» Путепроводные Заметки
15:52:48Fără Titlu —» Путепроводные Заметки
07:12:00INTEROGAȚII... —» Leo Butnaru
02:06:34Fără Titlu —» Путепроводные Заметки
14:26:10Fără Titlu —» Путепроводные Заметки
06:47:00DIN REVISTA TINERILOR —» Leo Butnaru
00:11:37Fără Titlu —» Путепроводные Заметки
19:33:59Fără Titlu —» Путепроводные Заметки
17:01:48Fără Titlu —» Путепроводные Заметки
12:14:58Mariana Golimaz și sărbătoarea poeziei la bibliotecă —» BPR Ungheni's Blog
07:55:00DIN STRICTUL NECESAR —» Leo Butnaru
23:08:06Fără Titlu —» Путепроводные Заметки
19:17:31Fără Titlu —» Путепроводные Заметки
15:56:30Fără Titlu —» Путепроводные Заметки
09:05:59Nou: Castel Mimi Roșu de Bulboaca —» Fine Wine
23:04:07Fără Titlu —» Путепроводные Заметки
18:48:35Fără Titlu —» Путепроводные Заметки
15:57:01Fără Titlu —» Путепроводные Заметки
07:41:43Cum să nu strălucești — și totuși să domini scena. —» Efrosnatalita’s Blog
21:38:18Fără Titlu —» Путепроводные Заметки
17:14:51Fără Titlu —» Путепроводные Заметки
07:17:00DIN STRICTUL NECESAR —» Leo Butnaru
21:53:47Fără Titlu —» Путепроводные Заметки