Pregătim împreună pârjoale din dovlecei. Rețetă pentru vegetarieni și nu numai

În perioada verii, începând cu luna iulie, când deja apar dovleceii în grădina părinților, aceștia sunt nelipsiți din meniul nostru săptămânal. Fie că-i mâncăm prăjiți, copți, facem din ei limba-soacrei, îi punem în supe sau salate sau facem din ei alade sau pârjoale, fie de post, fie cu ou, profităm de ei din plin și îi mâncăm cu mare poftă. Sunt un adevărat deliciu și pot fi consumați atât la micul dejun, cât și la prânz sau cină.


Sursa
2020-07-11 08:50:30



Comenteaza





Ultimele 25 posturi adăugate

14:54:55Fără Titlu —» Путепроводные Заметки
05:50:00DIN POEZIA LUMII —» Leo Butnaru
03:21:22Fără Titlu —» Путепроводные Заметки
03:08:15Fără Titlu —» Путепроводные Заметки
17:34:19Fără Titlu —» Путепроводные Заметки
15:38:20Fără Titlu —» Путепроводные Заметки
14:12:35Fără Titlu —» Путепроводные Заметки
10:29:19FESTIS, 2025 —» Biblioteca de Arte 'Tudor Arghezi'
08:20:00JURNALUL CA MEMORIE —» Leo Butnaru
03:29:34Fără Titlu —» Путепроводные Заметки
21:48:21Fără Titlu —» Путепроводные Заметки
19:29:27Fără Titlu —» Путепроводные Заметки
16:33:25Fără Titlu —» Путепроводные Заметки
05:44:00DIN REVISTA TINERILOR —» Leo Butnaru
02:26:46Fără Titlu —» Путепроводные Заметки
21:37:59Fără Titlu —» Путепроводные Заметки
18:44:08Fără Titlu —» Путепроводные Заметки
17:02:33Fără Titlu —» Путепроводные Заметки
16:11:02Fără Titlu —» Путепроводные Заметки
09:54:53Extensia prezentului —» Jurnal A.
05:29:00DIN PASIENȚE —» Leo Butnaru
03:01:13Fără Titlu —» Путепроводные Заметки
15:50:18Fără Titlu —» Путепроводные Заметки
15:10:54Fără Titlu —» Путепроводные Заметки
12:55:00Fără Titlu —» Путепроводные Заметки