Pregătim împreună pârjoale din dovlecei. Rețetă pentru vegetarieni și nu numai

În perioada verii, începând cu luna iulie, când deja apar dovleceii în grădina părinților, aceștia sunt nelipsiți din meniul nostru săptămânal. Fie că-i mâncăm prăjiți, copți, facem din ei limba-soacrei, îi punem în supe sau salate sau facem din ei alade sau pârjoale, fie de post, fie cu ou, profităm de ei din plin și îi mâncăm cu mare poftă. Sunt un adevărat deliciu și pot fi consumați atât la micul dejun, cât și la prânz sau cină.


Sursa
2020-07-11 08:50:30



Comenteaza





Ultimele 25 posturi adăugate

06:15:00JURNALUL CA MEMORIE —» Leo Butnaru
06:41:00DIN POEZIA UNIVERSALĂ —» Leo Butnaru
07:09:00DIN STRICTUL NECESAR —» Leo Butnaru
16:08:00toamna fără aripi —» penULTIMUL DAC
11:13:44Moldova (+ Georgia) și jocurile marilor puteri —» Curaj.TV | Media alternativă
06:03:17DIN YES-EURI —» Leo Butnaru
13:07:33Fără Titlu —» Путепроводные Заметки
06:31:00PĂZITOR ȘI SCRIITOR —» Leo Butnaru
20:45:20Fără Titlu —» Путепроводные Заметки
19:26:07Fără Titlu —» Путепроводные Заметки
18:04:08Fără Titlu —» Путепроводные Заметки
16:30:53Fără Titlu —» Путепроводные Заметки
14:02:19Fără Titlu —» Путепроводные Заметки
06:18:00DIN YES-EURI —» Leo Butnaru
00:39:44Fără Titlu —» Путепроводные Заметки
23:18:25Fără Titlu —» Путепроводные Заметки
22:53:06O plimbare prin Capitala Neamului —» APort | "Pentru un român care știe citi, cel mai greu lucru e să nu scrie." I.L. Carag
18:29:28Fără Titlu —» Путепроводные Заметки
16:44:39Fără Titlu —» Путепроводные Заметки
06:51:05DIN STRICTL NECESAR —» Leo Butnaru
02:12:33Fără Titlu —» Путепроводные Заметки
23:17:51Fără Titlu —» Путепроводные Заметки
19:46:26Peter Heather, John Rapley – Why Empires Fall —» APort | "Pentru un român care știe citi, cel mai greu lucru e să nu scrie." I.L. Carag
19:33:08Fără Titlu —» Путепроводные Заметки
17:57:48Fără Titlu —» Путепроводные Заметки