290043 cazuri COVID-19 în Moldova
283330 – cazuri active
– cazuri vindecate
6713 – cazuri fatale
Actualizarea datelor: 28 septembrie 2021 ora 09:21


 Sunt MAMĂ!

 Sunt MAMĂ! Sunt MAMĂ!


Blog despre perioada maternitatii, copii, părinți și ocupații ale acestora
RSS posts

Personale


Comenteaza

27/50: „Fiica Reichului” de Louise Fein
Unele cărți nu îmi plac de la început. Mă forțez să le citesc, dar dacă am răbdare, de cele mai multe ori rămân plăcut surprinsă de ceea ce mi se dezvăluie în următoarele pagini. O astfel de carte e și „Fiica Reichului”, carte pe care am vrut să o abandonez,... The post 27/50: „Fiica Reichului” de Louise Fein appeared first on Sunt MAMĂ.
Cum să te relaxezi atunci când ai copil mic. Sfaturi pentru mămici
O mămică relaxată este o mămică fericită, iar o mămică fericită are un copil la fel de fericit! Nu ar trebui să uiți niciodată acest lucru! Chiar dacă deseori suntem suprasolicitate, supraobosite și extrem de nervoase, ar trebui să ne oprim și să medităm asupra activităților și gândurilor ce le... The post Cum să te relaxezi atunci când ai copil mic. Sfaturi pentru mămici appeared first on Sunt MAMĂ.
Despre butonarea sânilor de către bebeluș. Cum facem față?
De câteva luni, Lia are un obicei care mă scoate din sărite – atunci când o alăptez, trebuie neapărat să mă pipăie, să îmi atingă pielea. Iar de câteva săptămâni, adoarme numai dacă o las să se joace la celălalt sân, din care nu o alăptez. De fapt, nu se... The post Despre butonarea sânilor de către bebeluș. Cum facem față? appeared first on Sunt MAMĂ.
Cum îmi învăț copiii să protejeze mediul înconjurător. Pașii concreți pe care-i facem
Educația ecologică începe din familie, atunci când părinții, prin propriul exemplu, își învață copiii, de mici, să sorteze deșeurile, să le arunce numai la urna de gunoi și, pe cât e posibil, să recicleze rămășițele de ață, plastic, pânză, etc. Acest proces trebuie să aibă continuitate, din familie – la... The post Cum îmi învăț copiii să protejeze mediul înconjurător. Pașii concreți pe care-i facem appeared first on Sunt MAMĂ.
Nu ești blogger dacă nu ai un blog! Ești instagramer sau influencer sau persoană publică dacă ai Instagram!
Tuturor ne place să știm că, prin ceea ce spunem sau facem, influențăm alți oameni. În special în mod pozitiv. În ultima perioadă a crescut tot mai mult numărul persoanelor care au acces la internet și, cu ajutorul unui telefon performant, reușesc să ajungă la o mulțime de oameni. Acum,... The post Nu ești blogger dacă nu ai un blog! Ești instagramer sau influencer sau persoană publică dacă ai Instagram! appeared first on Sunt MAMĂ.
Despre jocul „Cucu-Bau” și beneficiile acestuia asupra bebelușilor
Primul joc pe care l-am făcut pentru copiii mei atunci când erau bebeluși, cred că a fost „Cucu-Bau” sau, cum îi spunem noi – „Ții-Bau”. Este un joc pe care l-am practicat de pe la câteva săptămâni și până pe la 2 ani, când toddlerii deja au învățat despre permanența... The post Despre jocul „Cucu-Bau” și beneficiile acestuia asupra bebelușilor appeared first on Sunt MAMĂ.
26/50: „Acolo unde cântă racii” de Delia Owens
„Acolo unde cântă racii” este cartea cu care am încheiat seria de lecturi de vară. O carte minunată, care spune povestea tulburătoare a unei fetițe. Când vine vorba de copii, eu sunt foarte sensibilă, mai ales dacă e ceva trist. Și cartea aceasta chiar e tristă la început, dar are... The post 26/50: „Acolo unde cântă racii” de Delia Owens appeared first on Sunt MAMĂ.
Chestionar pentru elevi la început de an școlar
Anul acesta am doi copii de școală, așa că m-am gândit să discut cu ei mai serios și să îi întreb clar ce așteptări și ce dorințe au ei pentru anul care urmează. Pentru a putea avea o discuție frumoasă și complexă, le-am propus să răspundă la mai multe întrebări.... The post Chestionar pentru elevi la început de an școlar appeared first on Sunt MAMĂ.
25/50 (2021): „Cu sufletul pe dos” de Cristina Costov
Pentru mine cărțile scrise de Cristina Costov sunt ca o gură de aer răcoros într-o zi călduroasă de vară. De fiecare dată, la fiecare lectură, reușește să mă surprindă și parcă încep să o cunosc tot mai bine. Atât cât permite ea. Iar cartea „Cu sufletul pe dos” chiar arată... The post 25/50 (2021): „Cu sufletul pe dos” de Cristina Costov appeared first on Sunt MAMĂ.
Micile și marile bucurii ale lunii august 2021
Ultima lună de vară a adus cu ea multe provocări, dar și emoții pozitive. Am petrecut o săptămână la părinți, în sat, unde m-am odihnit și mi-am încărcat bateriile pentru perioada care urmează. De asemenea, am petrecut și mult timp cu copiii, am citit cu ei și ne-am jucat. Totuși,... The post Micile și marile bucurii ale lunii august 2021 appeared first on Sunt MAMĂ.

Generat în 3.069 secunde.