180150 cazuri COVID-19 în Moldova
12408 – cazuri active
163896 – cazuri vindecate
3846 – cazuri fatale
Actualizarea datelor: 25 februarie 2021 ora 03:25


 Sunt MAMĂ!

 Sunt MAMĂ! Sunt MAMĂ!


Blog despre perioada maternitatii, copii, părinți și ocupații ale acestora
RSS posts

Personale


Comenteaza

De ce vomită bebelușii și ce e de făcut?
Prima dată când Lia a vomitat în jet, avea câteva zile. Cu primii doi copii nu am avut așa experiență și m-am panicat strașnic. Țin minte că în acea noapte, imediat i-am scris pediatrului, dar pentru că nu primeam răspuns, plângeam cu ea în brațe și citeam tot ce găseam... The post De ce vomită bebelușii și ce e de făcut? appeared first on Sunt MAMĂ.
4/50 (2021): „Mâini înzestrate” de Ben Carson
Doar recenzii bune am citit despre această carte, așa că a fost prima pe lista de lecturi pentru anul 2020. Am început luna ianuarie cu ea și am citit-o destul de repede, timp de câteva nopți, în timpul sărbătorilor de iarnă. A fost o companie plăcută, mai ales că eu... The post 4/50 (2021): „Mâini înzestrate” de Ben Carson appeared first on Sunt MAMĂ.
Suzeta – Pro sau Contra? Ce spune stomatologul
Pe primii doi copii i-am crescut cu suzetă. Încă din maternitate le-o dădeam atunci când plângeau, iar în perioada erupției dinților, chiar ne-a fost de un real ajutor. Celui de-al treilea copil, din start, mi-am zis că nu îi dau suzeta. Totuși, am cumpărat-o și am luat-o și la maternitate.... The post Suzeta – Pro sau Contra? Ce spune stomatologul appeared first on Sunt MAMĂ.
3/50 (2021): „Enzima miracol” de Dr. Hiromi Shinya
Autorul cărții, după ce a examinat o mulțime de stomacuri și intestine ale oamenilor, a înțeles că, chiar dacă medicina a avansat, ea nu pune accentele corect. În loc să pornească de la ideea menținerii sănătății omului, aceasta are la bază ideea de tratare, vindecare a bolilor. Astfel, doctorul susține... The post 3/50 (2021): „Enzima miracol” de Dr. Hiromi Shinya appeared first on Sunt MAMĂ.
Micile și marile bucurii ale lunii ianuarie 2021
Anul nou a început tare frumos pentru mine. Dacă noaptea de Revelion am petrecut-o acasă, alături de copilașii mei, în prima zi din an am fost la părinți și tot la ei am petrecut și zilele de Crăciun. Am stat o săptămână în sat, departe de gălăgie și responsabilități legate... The post Micile și marile bucurii ale lunii ianuarie 2021 appeared first on Sunt MAMĂ.
Căciulița, bat-o vina!
„Pune-i căciulița pe cap, să nu răcească!”, „E cam răcoare în casă la voi. Pune-i căciulița pe cap. Precis că îi e frig”. Nu doar o singură dată am auzit asta. Și nu eram afară, ci chiar în casă, unde temperatura e constantă și destul de confortabilă. Dacă la primul... The post Căciulița, bat-o vina! appeared first on Sunt MAMĂ.
Moartea bunicului, văzută prin ochii fetiței mele
Când unul dintre bunicii Ceciliei a decedat, la auzul veștii ne-am întrebat: ce facem, îi spunem ei sau nu? Dar ne-am gândit că e deja mare și înțelege totul, așa că nu are rost să îi ascundem această veste. Astfel, ea a aflat că bunelul a murit, s-a dus la... The post Moartea bunicului, văzută prin ochii fetiței mele appeared first on Sunt MAMĂ.
3 expresii magice pe care e bine să-i învățăm pe copii să le folosească
Există cuvinte pe care suntem învățați de mici să le utilizăm în limbajul nostru: te rog, mulțumesc, cu plăcere. Dar sunt o serie de expresii care, în relațiile cu ceilalți, fac minuni. Fie că le folosim atunci când  le vorbim cu copiii noștri sau îi învățăm pe ei aceste cuvinte,... The post 3 expresii magice pe care e bine să-i învățăm pe copii să le folosească appeared first on Sunt MAMĂ.
2/50 (2021): „Ugly Love Despre fața urâtă a iubirii” de Collen Hooven
Iubirea e frumoasă. Iubirea te înalță. Iubirea te face mai bun. Trebuie doar să-i permiți să intre în viața ta, să nu o respingi, ci să o primești cu toată inima. Chiar dacă, cândva, ai fost dezamăgit. Chiar dacă ai suferit mult. Chiar dacă ai pierdut omul iubit. Întotdeauna există... The post 2/50 (2021): „Ugly Love Despre fața urâtă a iubirii” de Collen Hooven appeared first on Sunt MAMĂ.
1/50 (2021): „Rebela, cea rea de bună și urât de frumoasă” de Claudia Partole
Am citit cartea, am închis-o și am rămas cu un gust amar… Gândul că avem în societate atâția adolescenți rămași fără părinți (aceștia fiind plecați peste hotare) sau care trăiesc doar cu un singur părinte (din cauza divorțului), nu-mi dă pace nici acum. E o carte cu prea multă durere,... The post 1/50 (2021): „Rebela, cea rea de bună și urât de frumoasă” de Claudia Partole appeared first on Sunt MAMĂ.

Generat în 0.277 secunde.