Sunt MAMĂ!

 Sunt MAMĂ! Sunt MAMĂ!


Blog despre perioada maternitatii, copii, părinți și ocupații ale acestora
RSS posts

Personale


Comenteaza

Micile și marile bucurii ale lunii iunie 2024
Vara aceasta a început frumos. Luna iunie a venit cu multe bucurii mari și mici, dar care mi-au colorat viața. Iată care sunt acestea: Am petrecut Ziua Copilului alături de copiii mei și ai fratelui Am organizat pentru ei discotecă Am vizionat filmul „Acolo unde cântă racii” Am vizionat filmul... The post Micile și marile bucurii ale lunii iunie 2024 appeared first on Sunt MAMĂ.
Micile și marile bucurii ale lunii mai 2024
Luna mai este o lună specială pentru mine în fiecare an. Este luna în care eu retrăiesc momente plăcute din copilărie, când eram acasă la părinți. Este luna în care facem bilanțurile unui an de învățământ și ne bucurăm de începutul unei vacanțe frumoase. Iată micile și marile mele bucurii... The post Micile și marile bucurii ale lunii mai 2024 appeared first on Sunt MAMĂ.
Fericirea stă în lucruri mici!
Româncele sunt cele mai nefericite din Uniunea Europeană și se numără printre cele mai nefericite din lume. Aceasta este concluzia Hologic Global Women’s Health Index, un sondaj global cuprinzător care măsoară bunăstarea femeilor din 143 de țări și teritorii. Dacă este adevărat sau nu, nu știu ce să zic, dar... The post Fericirea stă în lucruri mici! appeared first on Sunt MAMĂ.
Micile și marile bucurii ale lunii martie-aprilie 2024
Începutul primăverii a venit cu multe momente frumoase pentru mine și familia mea. Încerc să prețuiesc tot ce mi se întâmplă, atât bun, cât și mai complicat. Iată care au fost micile și marile bucurii de la început de primăvară! Am primit mărțișor de la o urmăritoare Am cumpărat un... The post Micile și marile bucurii ale lunii martie-aprilie 2024 appeared first on Sunt MAMĂ.
Micile și marile bucurii ale lunii februarie 2024
Luna februarie a fost o lună extraordinară pentru mine. Am avut multe încercări, dar toate m-au ajutat sau cresc și să mă redescoper. Iată micile și marile mele bucurii din această lună! Am fost în sat la părinți, unde am stat 4 zile Am filmat vlog din sat Am călătorit... The post Micile și marile bucurii ale lunii februarie 2024 appeared first on Sunt MAMĂ.
Micile și marile bucurii ale lunii ianuarie 2024
Ianuarie a fost pentru mine o lună extraordinară. Am avut parte de experiențe frumoase și deosebite. Iată ce bucurii mici și mari am avut în această lună: Am sărbătorit cu familia trecerea dintre ani A venit Moș Crăciun cu daruri pentru copii Am ținut primul meu webinar în fața echipei... The post Micile și marile bucurii ale lunii ianuarie 2024 appeared first on Sunt MAMĂ.
Micile și marile bucurii ale lunii decembrie 2023
Decembrie a fost greu, a fost dificil, a fost…ca niciodată. Însă acest lucru nu mă împiedică să fiu recunoscătoare pentru tot ce mi s-a întâmplat. Am făcut pentru prima dată calificarea S3 la Greenway Am participat la evenimentul de sfârșit de an organizat de mentorul superior Greenway În cadrul evenimentului... The post Micile și marile bucurii ale lunii decembrie 2023 appeared first on Sunt MAMĂ.
Micile și marile bucurii ale lunii noiembrie 2023
Luna noiembrie a fost specială, a fost deosebită, a fost magică. Mi s-au întâmplat multe lucruri interesante pe care vreau să le împart cu voi. Mi-am pregătit actele medicale pentru școala auto Am fost cu familia la alegerile locale Am fost cu Cecilia la cumpărături Am decis să nu continui... The post Micile și marile bucurii ale lunii noiembrie 2023 appeared first on Sunt MAMĂ.
Micile și marile bucurii ale lunii octombrie 2023
De când sunt căsătorită, luna octombrie este una dintre preferatele mele. În această lună își sărbătorește ziua de naștere soțul meu, dar și fetițele mele. În octombrie 2023 Lia a împlinit 3 anișori, iar Cecilia – 10 ani. Pe parcursul lunii am avut multe mici și mari bucurii. Iată care... The post Micile și marile bucurii ale lunii octombrie 2023 appeared first on Sunt MAMĂ.
Micile și marile bucurii ale lunii septembrie 2023
Luna septembrie a fost despre noi începuturi pe plan personal, dar și în ceea ce privește familia mea. Sunt recunoscătoare pentru tot ce am trăit și tot ce m-a făcut puternică! Copiii mari au început cu bine noul an școlar Am atins calificarea S2 și vânzările personale au fost de... The post Micile și marile bucurii ale lunii septembrie 2023 appeared first on Sunt MAMĂ.

Generat în 1.006 secunde.