67958 cazuri COVID-19 în Moldova
17258 – cazuri active
49083 – cazuri vindecate
1617 – cazuri fatale
Actualizarea datelor: 21 octombrie 2020 ora 06:24


 Sunt MAMĂ!Google Page Rank

 Sunt MAMĂ! Sunt MAMĂ!


Blog despre perioada maternitatii, copii, părinți și ocupații ale acestora
RSS posts

Personale


Comenteaza

44/40: „Ghidul familia aproape Zero Deșeuri” de Jeremie Pichon și Benedicte Moret
Recunosc, de când am copii am devenit mult mai conștientă de acțiunile mele în raport cu mediul înconjurător. Am început cu pași mici, iar acum nu pot spune că facem cine știe ce lucruri mari, demne de laudă, însă ne străduim cu toată familia să adoptăm un stil de viață... The post 44/40: „Ghidul familia aproape Zero Deșeuri” de Jeremie Pichon și Benedicte Moret appeared first on Sunt MAMĂ.
Hygge de toamnă: 30 de idei pentru a aduce în casă confortul și liniștea
Toamna pentru mine este anotimpul ceaiului călduț, a frunzelor colorate, a cărților bune, citite sub o plapumă. Ador toamna pentru ploile sale, dar și pentru că în acest anotimp am devenit pentru prima dată mamă și tot toamna l-am cunoscut pe soțul meu și ne-am unit destinele. Cel mai mult... The post Hygge de toamnă: 30 de idei pentru a aduce în casă confortul și liniștea appeared first on Sunt MAMĂ.
Duminica în familie: Facem colaje/aplicații din frunze de toamnă
Odată cu venirea toamnei, am început cu copiii să strângem frunzele care cădeau de pe ramurile copacilor. Acasă le-am pus la presat între filele cărților, iar mai apoi facem cu ele, pe parcursul întregului anotimp, diverse activități și proiecte creative. Bănuiesc că și voi procedați la fel și atunci când... The post Duminica în familie: Facem colaje/aplicații din frunze de toamnă appeared first on Sunt MAMĂ.
Ce mi-a fost util în cele 9 luni de sarcină
Am mai spus-o: sarcina este una dintre cele mai frumoase perioade din viața unei femei, dar și una dintre cele mai dificile. Vine la pachet cu multe provocări, să recunoaștem. Totuși, pentru a le face față, pe parcursul celor 9 luni de sarcină, am încercat să-mi creez un scut, să... The post Ce mi-a fost util în cele 9 luni de sarcină appeared first on Sunt MAMĂ.
Igiena intimă în timpul sarcinii. Ce produse folosesc și ce recomand
În perioada sarcinii corpul nostru are nevoie de și mai multă atenție și îngrijire. Pe lângă alimentație echilibrată, mișcare, odihnă și consultații medicale, extrem de importantă e și igienă intimă. Zona intimă este mult mai predispusă la apariția afecțiunilor în timpul sarcinii (o femeie însărcinată este de 10 ori mai... The post Igiena intimă în timpul sarcinii. Ce produse folosesc și ce recomand appeared first on Sunt MAMĂ.
43/40: „De ziua mamei. O poveste de iubire” de Graham Swift
Nu știu ce are cartea asta. Nu e genul de carte care să te prindă din prima, căci începutul e unul greoi, dar are acel ceva care nu te lasă să nu o citești, iar la final chiar îți dorești să nu se mai termine. Poate asta se datorează felului... The post 43/40: „De ziua mamei. O poveste de iubire” de Graham Swift appeared first on Sunt MAMĂ.
Bagajul de maternitate: De ce ai nevoie când mergi să naști
Din toată perioada sarcinii, cea mai stresantă pentru mine a fost pregătirea bagajului de maternitate. Deși am experiența primelor două nașteri, cei 6 ani diferență chiar fac o diferență. Emoțiile sunt colosale, iar starea de pandemie în care ne aflăm, le amplifică și mai mult. În plus, tot căutând informații... The post Bagajul de maternitate: De ce ai nevoie când mergi să naști appeared first on Sunt MAMĂ.
Micile și marile bucurii ale lunii septembrie
Septembrie e una dintre lumile mele preferate. Anul acesta a fost altfel, cu lucruri frumoase care mi s-au întâmplat mie, dar și familiei mele și cu mai multă atenție și dragoste din partea celor dragi. Septembrie a venit cu multe cărți citite, filme vizionate, multă odihnă și, mai ales, cu... The post Micile și marile bucurii ale lunii septembrie appeared first on Sunt MAMĂ.
Cum mi-am convins copilul să mănânce legume
Am promis că vă povestesc despre CUM CECILIA NU MĂNÂNCĂ FRUCTE ȘI LEGUME și la ce șiretlic am apelat pentru a o convinge măcar să guste din ele. Ei bine, atunci când am început diversificarea, ea a mâncat de toate. Dar imediat ce a înțeles ce reprezintă fiecare fruct (în... The post Cum mi-am convins copilul să mănânce legume appeared first on Sunt MAMĂ.
42/40: „Ceea ce nu poate fi ascuns” de Agnes Martin-Lugand
„Anumite lucruri, anumite situații sau persoane lasă urme de neșters, pe care totuși le credem ascunse undeva foarte adânc în noi”. Aceasta e una dintre ideile cu care am rămas de pe urma lecturării cărții „Ceea ce nu poate fi ascuns”. Oricât de mult nu ne-am strădui să ascundem unele... The post 42/40: „Ceea ce nu poate fi ascuns” de Agnes Martin-Lugand appeared first on Sunt MAMĂ.

Generat în 0.005 secunde.