Sunt MAMĂ!

 Sunt MAMĂ! Sunt MAMĂ!


Blog despre perioada maternitatii, copii, părinți și ocupații ale acestora
RSS posts

Personale


Comenteaza

Micile și marile bucurii ale lunii octombrie 2023
De când sunt căsătorită, luna octombrie este una dintre preferatele mele. În această lună își sărbătorește ziua de naștere soțul meu, dar și fetițele mele. În octombrie 2023 Lia a împlinit 3 anișori, iar Cecilia – 10 ani. Pe parcursul lunii am avut multe mici și mari bucurii. Iată care... The post Micile și marile bucurii ale lunii octombrie 2023 appeared first on Sunt MAMĂ.
Micile și marile bucurii ale lunii septembrie 2023
Luna septembrie a fost despre noi începuturi pe plan personal, dar și în ceea ce privește familia mea. Sunt recunoscătoare pentru tot ce am trăit și tot ce m-a făcut puternică! Copiii mari au început cu bine noul an școlar Am atins calificarea S2 și vânzările personale au fost de... The post Micile și marile bucurii ale lunii septembrie 2023 appeared first on Sunt MAMĂ.
Citit în septembrie: „Orfanii sau Lacrima din zâmbet” de Monah Pimen Vlad
O carte micuță, cu o poveste dureroasă, dar care are un final fericit. Cele mai puțin de 90 de pagini pot fi citite într-o seară, înainte de culcare sau într-o după amiază, cu o cană de ceai alături. Nimic complicat, dar ceva ce îți lasă o bucurie în suflet și... The post Citit în septembrie: „Orfanii sau Lacrima din zâmbet” de Monah Pimen Vlad appeared first on Sunt MAMĂ.
Citit în august: „Umilirea publică în epoca internetului” de Jon Ronson
„Nu am nevoie să dovedesc nimănui nimic” ar trebui să fie sloganul fiecăruia dintre noi. Însă cum suntem cu toții utilizatori ai rețetelor sociale și cum acolo contează foarte mult cine ești și ce reprezinți, zi de zi dovedim cu toții diverse chestii altora. Puțini sunt cei care rămân ei... The post Citit în august: „Umilirea publică în epoca internetului” de Jon Ronson appeared first on Sunt MAMĂ.
Micile și marile bucurii ale lunii AUGUST 2023
Cred că super puterea mea este să fiu recunoscătoare pentru tot ce am și mi se întâmplă zi de zi. Am învățat acest lucru în cei câțiva ani de când țin acest jurnal lunar cu bucurii, dar și jurnalul zilnic al recunoștinței. Mă simt cu adevărat binecuvântată să trăiesc aici... The post Micile și marile bucurii ale lunii AUGUST 2023 appeared first on Sunt MAMĂ.
Citit în august: „De #33 de ori” de Doina Danielean
Doina Danielean a împărtășit o poveste emoționantă și inspirațională în autobiografia sa, „De #33 de ori.” Această carte oferă o privire profundă în viața autoarei, trecând prin momentele dificile ale copilăriei și lupta sa cu cancerul, până la găsirea fericirii în prezent cu o nouă familie. Povestea Doinei este un... The post Citit în august: „De #33 de ori” de Doina Danielean appeared first on Sunt MAMĂ.
Citit în august: „Din întunericul tulburărilor psihice către Lumina Vindecării” de Izabelle Grigoriu
Cartea aceasta am găsit-o în biblioteca mamei mele și mi-a atras atenția coperta, abia apoi titlul. E o carte interesantă, care explorează călătoria autoarei prin experiențele sale cu tulburările psihice și căutarea vindecării interioare. Cartea descrie lupta sa cu depresia, anxietatea și alte probleme mentale, precum și modalitățile prin care... The post Citit în august: „Din întunericul tulburărilor psihice către Lumina Vindecării” de Izabelle Grigoriu appeared first on Sunt MAMĂ.
Citit în august: „Băieții și alte povestiri” de Mario Vargas Llosa
Mario Vargas Llosa, unul dintre cei mai proeminenți autori ai literaturii de limbă spaniolă, ne duce într-o călătorie fascinantă prin mintea sa creativă și prin lumea sa plină de diversitate cu „Băieții și alte povestiri”. Această colecție de povestiri oferă cititorilor o panoramă uluitoare a talentului său literar. Fiecare poveste... The post Citit în august: „Băieții și alte povestiri” de Mario Vargas Llosa appeared first on Sunt MAMĂ.
Citit în iulie: „Eclipsa” de Mihail Gh. Cibotaru
Nu cred că am mai citit vreodată o carte scrisă de un jurnalist și om politic din Republica Moldova. Dacă mă gândesc bine, cred că aceasta e prima carte de acest fel, mai ales că scriitorul a fost nu doar jurnalist, ci și Ministru al Culturii. De la primele pagini... The post Citit în iulie: „Eclipsa” de Mihail Gh. Cibotaru appeared first on Sunt MAMĂ.
Micile și marile bucurii ale lunii IULIE 2023
Nu știu ce-mi va rezerva luna august, dar iulie a fost extraordinară. De mult nu am avut o lună atât de plină cu de toate. Au fost și bune, și rele, dar credeți-mă că am uitat tot ce nu a decurs bine și mi-au rămas în memorie doar evenimentele frumoase.... The post Micile și marile bucurii ale lunii IULIE 2023 appeared first on Sunt MAMĂ.

Generat în 1.015 secunde.