PREACURVIA LUI VLADIMIR PILAT DIN LĂPUȘNA

Vladimir Pilat din Lăpușna trăiește-n preacurvie din decembrie 2009 cu o teleastă terfelită de toți comisarii de poliție, de Vor On In și alți politicieni cu safeurile pline totdeauna,  nu vrea s-o ia de nevastă și să-i dăruiască un prunc, dar “cel mai mult crede-n bunul Dumnezeu,  în Republica Moldova și-n cetățenii Republicii Moldova”.

 

Alei, Doamne, cum îl ții și nu-l duci unde Tu știi…

 

Vladimir Pilat din Lăpușna a vîndut și mai vinde orice funcție cît de cît importantă de stat, cu minimum 50 000 euro cash, dar “cel mai mult crede-n bunul Dumnezeu,  în Republica Moldova și-n cetățenii Republicii Moldova”.

 

Alei, Doamne, cum îl ții și nu-l duci unde Tu știi…

 

Vladimir Pilat din Lăpușna  a furat 1 miliard 500 000(ghiciți valuta) din bugetul statului și din  mita cetățenilor statului pe care-l guvernează  din 2009,  dar “cel mai mult crede-n bunul Dumnezeu,  în Republica Moldova și-n cetățenii Republicii Moldova”.

 

Alei, Doamne, cum îl ții și nu-l duci unde Tu știi…

 

Vladimir Pilat din Lăpușna donează microbuze unor  familii numeroase, pe care sunt obligate să le plătească(35 000 euro unul) ONG-uri de caritate, din granturi externe, dar “cel mai mult crede-n bunul Dumnezeu,  în Republica Moldova și-n cetățenii Republicii Moldova”.

 

Alei, Doamne, cum îl ții și nu-l duci unde Tu știi…

 

Vladimir Pilat din Lăpușna promite computere  copiilor bolnavi și uită să le mai și ofere, dar “cel mai mult crede-n bunul  Dumnezeu,  în Republica Moldova și-n cetățenii Republicii Moldova”.

 

Alei, Doamne, cum îl ții și nu-l duci unde Tu știi…

 

Vladimir Pilat din Lăpușna  trimite scrisori agenților economici din partea Guvernului, aceștia transferă sumele solicitate la contul indicat, a doua zi pe banii aceștia Pilat organizează festiBaluri peste festiBaluri sub foarte înaltul lui patronaj, dar “cel mai mult crede-n bunul  Dumnezeu,  în Republica Moldova și-n cetățenii Republicii Moldova”.

 

Alei, Doamne, cum îl ții și nu-l duci unde Tu știi…

 

Vladimir Pilat din Lăpușna e un dictator sadea, a legiferat homosexualismul și lesbianismul la moldoveni, e bisexual însuși, preferă, în aceeași măsură, și bărbații, și femeile, inclusiv competiția-n GRUP,  dar “cel mai mult crede-n bunul  Dumnezeu,  în Republica Moldova și-n cetățenii Republicii Moldova”.

 

Alei, Doamne, cum îl ții și nu-l duci unde Tu știi…

 

Vladimir Pilat  din Lăpușna și-a tras președinte de buzunar, unul TiMOȘti, i-a cumpărat pe Mișin și Co, Hadîrcă și Co, Pasat și tot KGB-ul din care face parte de cînd se știe soldat, i-a privatizat pe mai toți scriitorii, actorii, regizorii, compozitorii, muzicienii, jurnaliștii, sportivii, cineaștii, boschetarii și curvarii, dar “cel mai mult crede-n bunul Dumnezeu,  în Republica Moldova și-n cetățenii Republicii Moldova”.

 

Alei, Doamne, cum îl ții și nu-l duci unde Tu știi…

 

 

 

Vladimir Pilat din Lăpușna e cel mai bogat contrabandist necondamnat(deocamdată!)din Europa, se crede și cel mai frumos, purtînd pe scăfîrlie un ditamai implant realizat în Elveția pentru 50 000 euro plătite de ONG-urile obligate de el să o facă, dar “cel mai mult crede-n bunul Dumnezeu,  în Republica Moldova și-n cetățenii Republicii Moldova”.

 

Alei, Doamne, cum îl ții și nu-l duci unde Tu știi…

 

 

Vladimir  Pilat din Lăpușna e o greșeală istorică a poporului pe care acesta  crede să-l poată conduce pînă la moarte(moartea poporului, se subînțelege!),  dar “cel mai mult crede-n bunul  Dumnezeu,  în Republica Moldova și-n cetățenii Republicii Moldova”.

 

Alei, Doamne, cum îl ții și nu-l duci unde Tu știi…

Prin natale pușcării, prin natale pușcării,

 

Offff, Doamne!

mai-multe-droguri-si-telefoane-in-puscarii-crop-644x416

 

 

 

 

 

 

 

 Sursa
2013-11-08 18:29:09Comenteaza

Ultimele 25 posturi adăugate

08:52:45Aeroportul nu va mai fi al poporului, ne-am bucurat destul. Îl vom da pe mâini bune, de această dată, are Spînu grijă —» Nicolae Federiuc
07:11:202023 - BILANȚ LA BALANȚE —» Leo Butnaru
18:02:33With WordPress.com, This Novelist’s Success Is No Mystery —» ada rosu
17:38:46CUMPĂRĂTURI CU DEMNITATE PENTRU TOATĂ FAMILIA —» Asociaţia Obştească "Demos"
17:22:44Ребята и зверята —» Asociaţia Obştească "Demos"
17:05:09🌳De vorbă despre păduri. Moinești Mai Verde —» Curaj.TV | Media alternativă
15:50:37O... DECONSPIRARE DE LA „LUCEAFĂRUL”. Mulțumesc! —» Leo Butnaru
14:21:28Реставрация памятника Христо Ботеву в Кишиневе в 2023 году —» Biblioteca Hristo Botev
09:18:57Duhul Sfânt și vorbirea în alte limbi —» Moldova Creștină
07:24:15Dacă nu-i laie, atunci poate fi bălaie. Federalizarea, ca alternativă pentru „integrarea în UE”? —» Nicolae Federiuc
13:01:50Reflecții despre lectura literaturii scrise de autoarea Lilia Bicec-Zanardelli —» Biblioteca de Arte 'Tudor Arghezi'
12:56:15REFLECȚII DESPRE LECTURA LITERATURII SCRISE DE AUTOAREA LILIA BICEC-ZANARDELLI —» Biblioteca de Arte 'Tudor Arghezi'
07:07:51Atenție! Se anunță concurs la funcția de director adjunct pentru educație! —» Liceul Teoretic “Mihail Sadoveanu”, Călăraşi
19:22:30State of the Word 2023: Watch Live on December 11 —» Ileana Pîrgaru
14:46:55Vernisaj la Liceul Teoretic „Miguel de Cervantes Saavedra” din Chișinău —» BiblioCity
14:17:26Образ Кишинева в поэзии и искусстве —» BiblioCity
09:44:03Lansarea volumului „Competența de comunicare” de Maria Hadîrcă —» BiblioCity
09:25:09Galileo ediția a XI-a, 16-17.12.2023 —» Fizica pentru Moldova
05:07:13POEȚI AI AVANGARDEI UCRAINENE —» Leo Butnaru
17:57:49DOUĂ NUVELETE —» Leo Butnaru
17:36:15Brigadirul a dus singur caleașca cu ceapă acasă —» Moldova Creștină
16:13:20Despre persoane cu dizabilități – Microfonul liber —» Curaj.TV | Media alternativă
15:55:39Enhanced WordPressing With the Updated Jetpack Mobile App —» Ileana Pîrgaru
13:30:13 —» blog cultural
13:18:07”Не читал, но осуждаю!” —» blog cultural