PLDM: O SAUNĂ CU ȘEFI IMORALI, FĂRĂ SUFLET, PRECUM VAL?

Of, Doamne!!!

În  declarația mea de plecare din PLDM scriam:

Dlui Vlad Filat, presedinte PLDM,

Dlui Mihai Godea, prim-vicepresedinte PLDM

Stimati Domni!

Datorită Înaltei Imoralităţi care guvernează în PLDM şi ataşamentului diabolic de care beneficiază oamenii de cultură din PLDM, cu excepţia celor defuncti, bineînţeles, dar şi din nedorinţa de a face sluj(cititi: a mă prostitua) în faţa foştilor comunişti travestiţi peste noapte în membri PLDM, doar ca să-şi păstreze pe mai departe fotoliile, eu,Traian Vasilcău, scriitor, fondator al Festivalurilor “Maluri de Prut” şi “Steaua Chişinăului-Steaua Moldovei”, declar că părăsesc acest partid care ignoră omul, în favoarea clientelei financiare, astfel devenind un partid-model de imoralitate “natională” , şi-mi asum  tot dreptul să ader la un alt partid.

Dumnezeu să vă judece!

Traian Vasilcău,
membru al Uniunii Scriitorilor din Moldova,
membru al Uniunii Scriitorilor din România,
pur şi simplu: un om!

Azi, 8 iunie 2010,
Chişinău,
Era noastră”.

Scriam atunci, primul, despre un partid al celor imorali, demonstrînd apoi cu lux de amănunte că Filatti  cu Anhelele lui, Ciobanu(Gh.) cu soția sa ba divorțată, ba iar căsătorită cu el, ca să-și ascundă proprietățile agonisite pe timpul lui Lucinski, Luțenco, cel cu cercei în urechi și mulți alții nu sunt decît niște tipi perverși, abonați la saunele organizate de junele președinte de raia PLDM-istă Rotaru, unde desfrîul e la el acasă, unde dezmățul și orgiile de tot felul  sunt drapelul, stema și imnul partidului condus de răsdivorțatul  Filat.

Cine ca cine, dar Anhela Honta  e sătulă de saunele locale, ea tînjește după  sauna din Salzburg ca Adam după Eva…

Și mai vrea  caseta reală  cu imprimarea extazului  ei și a lui Filatti  să fie online pe web.

Dincolo de ea, gheișele de diferite naționalități, madamele de companie și ciocănitoarele de meserie, cu stagiu imens  la activ sunt meniul preferat al șefilor acestei organizații conduse de cel mai dezlănțuit armăsar din herghelia Puterii moldave.

Ah, Gabar, Gabar!

Iată că lista parafată de 2 ori pe săptămînă de mîna ta se mai completează cu un nume.

Măreț nume de  Val…  Treleț!

Care pe la 2008 o iubea pe Aliona, pe care a dăruit-o cu un copil, botezat cu prenumele Dan, însă de la botez încoace  așa și n-a mai mers să-l vadă nici cu o bomboană, nici cu un cărucior, nici cu un zîmbet de…tată, nici măcar cu atît.

Halal de așa lideri, ce mint de la ecranele televizoarelor  că vor să fericească  un popor, dar uită de propriii copii cu anii.

2008…2009…2010…2011…2012…2013…

Atîția ani  la rînd amnezicul de  Treleț a uitat să-l strîngă la piept pe fiul său, Dan, care-l recunoaște din ziare și de la TV, întinzîndu-i  mînuțele  și zicînd cu bucurie: “Mamă, iată deputatul nostru se uită acum la noi!”

Și el, nerușinatul, omul de afaceri prosper și șeful de fracțiune parlamIntară  nici la Crăciun, nici la Paște nu găsește o bomboană în buzunare,  nici  o mie-două de lei, dacă nu de euro, să meargă la mama fiului său și să se bucure împreună de ce le-a dăruit Dumnezeu  mai scump în 2008.

Gîndire de nesimțit ordinar are acest deputat și, în loc să-și sărute pe frunte propriul copil, acesta ia și minte, și bagă-n sperieți  un Timp întreg precum că mama lui Dan ar fi …verișoara lui.

Adică marele făcător de legi profesează cu brio incestul? După ce-a votat și promovat Legea egalității în șanse a homosexualilor și lesbienelor?!

Cînd nu era nici deputat, nici șef  de fracțiune, care să-l someze pe șeful de Fisc Vicol ca să-i elibereze din serviciu  fără milă  pe toți oamenii lui Ghimpu și Lupu, obligîndu-i  mai întîi să scrie cereri de eliberare benevolă,  ținute în sertarul lui Vicol pînă în ziua cînd va ordona  Treleț să-i dea afară ca pe cîini, dar cu cererile semnate anticipat, ca să fie totul perfect legal și să scape mai repede de cei care nu doresc să înverzească Moldova cînd și cît vrea  Treleț.

Neom nu alta, veți spune Dvs.

Mistreț, nu creștin, purtător de Lumină și Dragoste-n el.

Vicepreședinte de partid aflat la guvernare, cu copil  abandonat ani de zile, ați mai aflat la moldoeuropeni?

Sunt  oameni în lumea aceasta care ar da tot ce au mai de preț numai să poată avea și ei un copil.

Și nu-l pot avea.

Iar bipezi cu chip de om ca  Treleț îl fac, îl țin în brațe și-apoi se fac a uita că au lăsat undeva, aproape de ei, un suflet dulce și  nevinovat cu tată bine-merci în viață și-n Parlament!

Ferească-ne Dumnezeu de așa ceva!

Ducă-se pe pustii  așa fapte și figure  sinistre, de condamnat pentru orice societate din orice stat democratic și civilizat, bazat pe morala creștină și pe respectul drepturilor elementare ale omului.

Și-ale copilului, mai ales.

Oare cînd mănîncă un miel pe frigare  Treleț, această copie infidelă a lui Lenin, se gîndește că Dan… Treleț  poate nu are ce mînca și nici ce îmbrăca mai călduros?

Oare nu are nici o  mustrare de conștiință  Treleț?

Sau liderul nici liberal, nici democrat  Treleț habar nu are ce este aia conștiință???

Poți fi activist comsomolist, și de partid comunist, și mason, și social-democrat, și colonel KGB, dar asta nu presupune că pentru a rămîne ceea ce-ai fost și mai ești trebuie să renunți și la propriul tău copil, care-i suflet din sufletul tău dus pe apa sîmbetei din 2009 și pînă azi.

…Pînă ieri am crezut că-i o glumă.

La 10  octombrie  2013 am auzit de acest coșmar.

La 20 octombrie 2013  cineva mi-a trimis la e-mail 2 poze cu mama, tata și cu Dan, care trebuia să fie…Dan  Treleț.

La 29 octombrie 2013 am primit de la altă adresă același mesaj și aceleași poze.

O mamă frumoasă și un copil minunat.

Ținut în brațe  la 2008 de viitorul Neom  Treleț.

Cel care din ziua în care s-a trezit deputat a uitat că undeva, aproape de el, are o ființă, pre nume Aliona,  pe care-a iubit-o pînă în 2009, ființă ce i-a născut un copil de zile mari, botezat de cei doi cu numele Dan, și pe care demnitarul de stat, în 2013, nerecunoscîndu-i, ar da orice să-i facă dispăruți cu totul și din viața lui, și din presa Moldovei, încît comportamentul său imoral, ca și-al lui Filatti, Ciobanu, Luțenco și ceilalți, să nu îngroape partidul din care face parte în mizeria  sinonimă cu destinele  acestora fără de vreun Dumnezeu.

Idioțenie PLDM-istă, ziceți voi.

Atitudine de care nici animalele nu sunt în stare, veți continua.

Niște cîrpe pe post de drapele la ușa unor saune cu șefi imorali, fără Suflet, zic eu, și îl rog pe Dănuț nici în vis să nu-l ierte!

P.S. Sunt o doamna. Ma numesc U.A. Sincer, nici nu știu cum sa incep.  Sunt disperata.  Acum citiva ani am trait momente frumoase, unice, cu adevarat speciale si am simtit lucruri pe care nu stiu daca le voi mai simti vreodata la fel ca si atunci. Totul a inceput cind m-am indragostit si am iubit cu adevarat, si mi se parea ca acest sentiment este reciproc.

De mai multi ani am fost iubita domnului Valeriu   Trelet. Intelegeam ca este putin imoral ca era casatorit, dar el imi promitea ca va divorta si se va casatori cu mine. Dar era o dragoste ciudata: el casatorit, cu familie. Iar apoi am inteles ca si promisiunile ca se va casatori cu mine au fost desarte. Din aceasta dragoste pe care i-am oferit-o s-a nascut D., un minunat baiat. Tatal a primit cu bucurie vestea, dar pe urma a refuzat orice sustinere, fiindca a spus ca are familie si copii si deja de 5 ani nu mai vrea sa ne stie.

Acum Valeriu refuza categoric sa se intilneasca cu copilul si orice aport in intretinerea lui. Fac acest apel public gindindu-ma in asa fel sa apelez la moralitatea domnului Valeriu  Trelet pentru ca daca iar ma  va refuza voi fi nevoita sa apelez in instanta de judecata. Anexez citeva poze cu noi cind eram fericiti.

P.P.S. Oare așa l-a învățat în 2013, cu limbă de moarte, răposata lui mamă, să procedeze fiul  Treleț cu propriii lui copii, de sînge?

Cu toți 5???

Of, Doamne!!!

P.P. P. S. Dacă a pierdut cumva numărul de telefon al  “verișoarei ” Aliona i-l pot oferi în 2 Timpi și 3 Mișcări cu plăcere.

Contra unei jucării, pe care s-o dăruim,  în numele PLDM-ului, unui copil părăsit şi uitat de tatăl lui, ajuns mare nesimţit  de stat în Absurdia.

 Sursa
2013-10-31 08:34:33
Comenteaza

Ultimele 25 posturi adăugate

08:52:45Aeroportul nu va mai fi al poporului, ne-am bucurat destul. Îl vom da pe mâini bune, de această dată, are Spînu grijă —» Nicolae Federiuc
07:11:202023 - BILANȚ LA BALANȚE —» Leo Butnaru
18:02:33With WordPress.com, This Novelist’s Success Is No Mystery —» ada rosu
17:05:09🌳De vorbă despre păduri. Moinești Mai Verde —» Curaj.TV | Media alternativă
15:50:37O... DECONSPIRARE DE LA „LUCEAFĂRUL”. Mulțumesc! —» Leo Butnaru
14:21:28Реставрация памятника Христо Ботеву в Кишиневе в 2023 году —» Biblioteca Hristo Botev
09:18:57Duhul Sfânt și vorbirea în alte limbi —» Moldova Creștină
07:24:15Dacă nu-i laie, atunci poate fi bălaie. Federalizarea, ca alternativă pentru „integrarea în UE”? —» Nicolae Federiuc
13:01:50Reflecții despre lectura literaturii scrise de autoarea Lilia Bicec-Zanardelli —» Biblioteca de Arte 'Tudor Arghezi'
12:56:15REFLECȚII DESPRE LECTURA LITERATURII SCRISE DE AUTOAREA LILIA BICEC-ZANARDELLI —» Biblioteca de Arte 'Tudor Arghezi'
19:22:30State of the Word 2023: Watch Live on December 11 —» Ileana Pîrgaru
14:46:55Vernisaj la Liceul Teoretic „Miguel de Cervantes Saavedra” din Chișinău —» BiblioCity
14:17:26Образ Кишинева в поэзии и искусстве —» BiblioCity
09:44:03Lansarea volumului „Competența de comunicare” de Maria Hadîrcă —» BiblioCity
09:25:09Galileo ediția a XI-a, 16-17.12.2023 —» Fizica pentru Moldova
05:07:13POEȚI AI AVANGARDEI UCRAINENE —» Leo Butnaru
17:57:49DOUĂ NUVELETE —» Leo Butnaru
17:36:15Brigadirul a dus singur caleașca cu ceapă acasă —» Moldova Creștină
16:13:20Despre persoane cu dizabilități – Microfonul liber —» Curaj.TV | Media alternativă
15:55:39Enhanced WordPressing With the Updated Jetpack Mobile App —» Ileana Pîrgaru
13:30:13 —» blog cultural
13:18:07”Не читал, но осуждаю!” —» blog cultural
13:16:35 —» blog cultural
07:44:33Dar avem trei câini… —» Moldova Creștină
21:08:43Flashmob astăzi în centrul Ploieștiului cu ocazia Zilei Mondiale a Persoanelor cu Dizabilități —» Curaj.TV | Media alternativă