Zahărul organic Cinci Inimioare în stil Eco

Petrecerea Din Inima Fall Fashion Walk 2013 a fost organizată sub egida proiectului CEED II la 15 septembrie în incinta Leogrand Hotel&Convention Center. Partener al evenimentului a fost brandul Zahăr Cinci Inimioare.

IMG_2160

IMG_2224

Cu câteva zile înainte ca cel mai important eveniment al modei din acest sezon să aibă loc, brandul Zahăr Cinci Inimioare a invitat toţi oaspeţii și participantele Din Inima Fall Fashion Walk 2013 să poarte haine în stil eco sau să-și accesorizeze ţinuta cu elemente în stil eco. Stilul eco cuprinde o gamă destul de largă și variată, care include articole vestimentare și bijuterii realizate din fibre naturale, articole cu broderii, bijuterii executate din lemn, conform vechiului meșteșug și tradiţiilor strămoșești, fără utilizarea elementelor din piele sau blană, fără utilizarea de coloranţi chimici.

fashion

IMG_2525

IMG_2392

Oaspeţii care au dat curs invitaţiei brandului nostru de a purta haine sau accesorii în stilul eco, au primit un cadou de la Cinci Inimioare: o cutiuţă cu zahăr organic. Acest produs nou pe piaţa noastră este destinat pentru a satisface cerinţele celor mai exigenţi consumatori. Sfecla pentru acest zahăr este crescută și cultivată pe câmpuri unde solul este ideal prelucrat, fără utilizarea substanţelor chimice. Mai apoi, materia primă selectată este prelucrată în mod natural și produsul obţinut este livrat din Germania pe piaţa Moldovei. Prin urmare, cei care au grijă de ei înșiși și de cei apropiaţi și cărora le pasă de mediul ambiant, de starea ecologică a ceea ce consumă, au acum posibilitatea să achiziţioneze și să utilizeze zahăr ecologic pur – zahărul organic Cinci Inimioare. Or, acest zahăr este ideal atât pentru utilizarea zilnică, cât și pentru prepararea copturilor, dulceţurilor, gemurilor, cremelor, etc. Iar despre cât de frumoase sunt femeile noastre ce poartă elemente ale stilului eco, apreciaţi și singuri.

IMG_2256

IMG_2250

IMG_2283

IMG_2348

IMG_2175

IMG_2555

IMG_2437

IMG_2300


Sursa
2013-10-31 15:56:41




Comenteaza





Ultimele 25 posturi adăugate

01:25:15Fără Titlu —» Путепроводные Заметки
19:38:25Fără Titlu —» Путепроводные Заметки
17:35:11Fără Titlu —» Путепроводные Заметки
14:30:58Primarii care i-au ajutat pe romi. Deportarea romilor în Transnistria —» Curaj.TV | Media alternativă
14:11:48Fără Titlu —» Путепроводные Заметки
08:54:11Ștefan Iamandi: mii de surse media au publicat informații de la Congresul OIV din Moldova —» Fine Wine
06:01:00ÎN AȘTEPTARE 4/11 —» Leo Butnaru
05:44:00Amintiri —» Andrei LANGA. Blogul personal
03:44:24Fără Titlu —» Путепроводные Заметки
01:22:04Fără Titlu —» Путепроводные Заметки
21:59:09Fără Titlu —» Путепроводные Заметки
19:19:16Eminesciana, 2025 —» Biblioteca de Arte 'Tudor Arghezi'
16:03:07Fără Titlu —» Путепроводные Заметки
07:40:3510 motive pentru a te înscrie la Summer English Academy (5-12 iulie) —» Moldova Creștină
05:09:00ACOLO UNDE ZIUA SE NUMEȘTE ODOR —» Leo Butnaru
03:14:51Fără Titlu —» Путепроводные Заметки
15:24:41Fără Titlu —» Путепроводные Заметки
17:44:11Mafia lemnului atacă și pe litoral —» Curaj.TV | Media alternativă
14:11:38Fără Titlu —» Путепроводные Заметки
04:18:003 DIN 11 —» Leo Butnaru
17:04:29Fără Titlu —» Путепроводные Заметки
17:04:29Fără Titlu —» Путепроводные Заметки
08:29:40Guest post: top 5 spumante recomandate de stagiara Fine Wine  —» Fine Wine
05:13:00EU, PERSONAJUL —» Leo Butnaru
00:49:08Fără Titlu —» Путепроводные Заметки