Un mod de viață sănătoasă

10 min. de exerciții în fiecare zi pentru forma fundului și burtă, o mâncare sănătoasă, relaxare prin citire și lucru prin cusut. Ăsta este programul meu de câteva zile, în aceste zile internetul e doar pentru dimineață , în timp ce iau micul dejun ascult noutăți ( fac parte din viața mea de zi cu zi) și stai pe rețelele de socializare. Cam ăsta și este programul meu pe această lună. Iată una din mâncărurile cu care am început ( de fapt a fost pregătită de prietenul meu, eu doar am ajutat cu mărunțitul). Deci spor la muncă...!


Pentru acest fel vom avea nevoie de:-4-5 roșii-3-4 dovlecei (mai mărunți)-2 ardei dulci-1 morcov-4 cepe de mărime medie-1 vânătă -1 cățel de usturoi întreg-200g de carne fără oase-și mirodenii: șofran, oregano, mentă, frunze de dafin, piper mărunt, condimente speciale pentru carne.Spălăm bine toate legumele pe care le vom folosi în tocană și le curățim de semințe arată cam așa:Trecem la mărunțit legumele, carnea se presoară cu mirodenii și se lasă la o parte timp în care mărunțim legumele de asemenea se procedează și cu vânăta se taie felii lungi și subțiri, usturoiul se presoară printre feliile de vânătă ca această săi absoarbe gustul. ( la prăjit usturoiul se dă jos de pe vânătă). Mai departe trecem la pregătire, legumele se călesc  în tigaie toate în parte astfel își mențin gustul atunci când sunt combinate... cam așa (atenție nu le prăjim până la rumenire doar le călim)trebuie să arate în felul următorApoi pe rând le adăugăm în tigaie, mai întâi roșiile, ardeiul, dovleceii, ciapa, și morcovul. 

În sfârșit se adaugă în farfurie arătând cam așa ( toate legumele își mențin gustul lor  dând un gust specific)Poftă bună!









Sursa
2012-08-03 17:42:00



Comenteaza





Ultimele 25 posturi adăugate

11:41:07NADIR (trad. al español*) —» Andrei LANGA. Blogul personal
09:04:22IMN FURNICARULUI —» Andrei LANGA. Blogul personal
07:00:26CONFLUENȚE PESTE MILENII —» Leo Butnaru
06:14:46DIALOG ȘI VERSURI DIN „HYPERION” —» Leo Butnaru
20:38:41More Control Over the Content You Share —» Soţii Bragaru
12:39:45My Condolences, You’re Now Running a Billion-Dollar Business —» Soţii Bragaru
22:11:39CIREȘE AMARE... —» Andrei LANGA. Blogul personal
21:52:32Expoziție de Mark Verlan la București —» Curaj.TV | Media alternativă
20:07:59Protest la aniversarea începutului invaziei ruse în Ucraina —» Curaj.TV | Media alternativă
20:01:16Despre Macarena feministă și impactul ei —» Curaj.TV | Media alternativă
19:26:39POEȚI STRĂINI TRADUȘI DIN LIMBA SPANIOLĂ ÎN ROMÂNĂ * —» Andrei LANGA. Blogul personal
01:04:15Poemul total versus Cartea de poezie —» Andrei LANGA. Blogul personal
19:31:49CIREȘE AMARE... —» Andrei LANGA. Blogul personal
08:58:42Fantastica viitorului apropiat…sau răvașe din cosmos pentru moldoveni (și ceilalți) —» blog cultural
22:42:35NOEMĂ —» Andrei LANGA. Blogul personal
15:44:19Stai si aștepți... —» Andrei LANGA. Blogul personal
18:03:42Hot Off the Press: New WordPress.com Themes for February 2024 —» costica
11:08:19Ministrul Culturii – în vizită la biblioteca din Negurenii Vechi —» BPR Ungheni's Blog
22:49:30IMN FURNICARULUI —» Andrei LANGA. Blogul personal
20:42:46Protest la ambasada rusă după omorîrea lui Navalny în închisoare —» Curaj.TV | Media alternativă
20:18:51Se spală podul Eroilor cu detergent dubios —» Curaj.TV | Media alternativă
20:15:29Vînătorul de bătrîni, investigație Recorder —» Curaj.TV | Media alternativă
19:01:19Muncitorii poluează chiar la poliția de sector —» Curaj.TV | Media alternativă
14:16:35IARNĂ —» Andrei LANGA. Blogul personal
06:09:59DIN POEZIA FRANCEZĂ A SEC. XX —» Leo Butnaru