Un mod de viață sănătoasă

10 min. de exerciții în fiecare zi pentru forma fundului și burtă, o mâncare sănătoasă, relaxare prin citire și lucru prin cusut. Ăsta este programul meu de câteva zile, în aceste zile internetul e doar pentru dimineață , în timp ce iau micul dejun ascult noutăți ( fac parte din viața mea de zi cu zi) și stai pe rețelele de socializare. Cam ăsta și este programul meu pe această lună. Iată una din mâncărurile cu care am început ( de fapt a fost pregătită de prietenul meu, eu doar am ajutat cu mărunțitul). Deci spor la muncă...!


Pentru acest fel vom avea nevoie de:-4-5 roșii-3-4 dovlecei (mai mărunți)-2 ardei dulci-1 morcov-4 cepe de mărime medie-1 vânătă -1 cățel de usturoi întreg-200g de carne fără oase-și mirodenii: șofran, oregano, mentă, frunze de dafin, piper mărunt, condimente speciale pentru carne.Spălăm bine toate legumele pe care le vom folosi în tocană și le curățim de semințe arată cam așa:Trecem la mărunțit legumele, carnea se presoară cu mirodenii și se lasă la o parte timp în care mărunțim legumele de asemenea se procedează și cu vânăta se taie felii lungi și subțiri, usturoiul se presoară printre feliile de vânătă ca această săi absoarbe gustul. ( la prăjit usturoiul se dă jos de pe vânătă). Mai departe trecem la pregătire, legumele se călesc  în tigaie toate în parte astfel își mențin gustul atunci când sunt combinate... cam așa (atenție nu le prăjim până la rumenire doar le călim)trebuie să arate în felul următorApoi pe rând le adăugăm în tigaie, mai întâi roșiile, ardeiul, dovleceii, ciapa, și morcovul. 

În sfârșit se adaugă în farfurie arătând cam așa ( toate legumele își mențin gustul lor  dând un gust specific)Poftă bună!









Sursa
2012-08-03 17:42:00



Comenteaza





Ultimele 25 posturi adăugate

17:12:43Razie cu scandal filmată de Activistul buzoian —» Curaj.TV | Media alternativă
07:01:00JURNALUL CA MEMORIE —» Leo Butnaru
13:53:00Covor —» Andrei LANGA. Blogul personal
07:25:10La Steaua care-a Răsărit — poezie, tradiție și lumină de Crăciun la bibliotecă —» BPR Ungheni's Blog
06:58:00DIN ISTORIA AVANGARDISMULUI EUROPEAN —» Leo Butnaru
08:42:00STRICTUL NECESAR —» Leo Butnaru
17:04:34În sfârșit, știu ce vreau să mă fac când voi fi mare! —» APort | "Pentru un român care știe citi, cel mai greu lucru e să nu scrie." I.L. Carag
11:22:00argivă 2019 —» Leo Butnaru
07:47:00POEZIA FRANCEZĂ —» Leo Butnaru
07:13:00DIN COSMOGRAME —» Leo Butnaru
07:32:00DINTR-O ANTOLOGIE RECENTĂ —» Leo Butnaru
21:49:14Fără Titlu —» Путепроводные Заметки
19:24:04Fără Titlu —» Путепроводные Заметки
17:21:11Fără Titlu —» Путепроводные Заметки
07:06:00EXIST, DECI RĂSPUND —» Leo Butnaru
19:22:06Fără Titlu —» Путепроводные Заметки
15:58:07Fără Titlu —» Путепроводные Заметки
07:40:00LEOLOGISMELE ȘI TRADUCEREA —» Leo Butnaru
20:51:57Fără Titlu —» Путепроводные Заметки
18:01:47Fără Titlu —» Путепроводные Заметки
09:07:08A fost lansată noua ediție a Fine Wine Guide —» Fine Wine
09:02:00DIN POEZIA LUMII —» Leo Butnaru
23:25:33Fără Titlu —» Путепроводные Заметки
21:03:49Fără Titlu —» Путепроводные Заметки
17:48:55Fără Titlu —» Путепроводные Заметки