Bors rosu


Inca o bunaciune din meniul Semafor , o mancare boiereasca ;) Ingrediente: 1 kg sfecla rosie 1 cana cu capacitatea de 500 ml cu fasole rosii 0,5 kg carne de vita 0,5 kg varza rosie  2 morcov mari 3 cepi rosii cate un manunchi de telina si patrunjel sucul de la 1/2 de lamaie 2 linguri de bulion 1 frunza de dafin sare si piper macinat dupa gust ulei pentru pajit Mod de preparare: Puneti  fasolea peste noapte, intr-o cratita cu apa la umflat. Fierbeti carnea  taiata cuburi, o spumati apoi adaugati sarea, frunza de dafin si piperul macinat,  faceti focul mic si fierbeti cu capac pana cand este aproape fiarta carnea, dupa aceasta adaugati fasolea scursa de apa in care s-a umflat sa fiarba impreuna cu carnea circa 30 de minute. Intre timp preparati prajitura, caliti intr-un ceaun ceapa la foc mediu impreuna cu morcovul sub capac, cand devine moale adaugati 2 linguri de bulion, mai caliti 2 minute, amestecand apoi adaugati varza taiata fisii ca pentru o salata si mai inabusiti  ~10 minute la foc mic spre mediu cu capac, amestecand intre timp ca sa se inabuse uniform. Adaugati legumele inabusite cu 20 de minute inainte de final, cu 5 minute sucul de lamaie si sfecla rosie fiarta in prealabil curatata de coaja si data pe razatoare, si cu 1 minut inainte de a opri focul, adaugati zarzavatul taiat marunt. Pofta buna :D !


Sursa
2012-07-17 10:54:53



Comenteaza





Ultimele 25 posturi adăugate

08:54:11Ștefan Iamandi: mii de surse media au publicat informații de la Congresul OIV din Moldova —» Fine Wine
06:01:00ÎN AȘTEPTARE 4/11 —» Leo Butnaru
16:03:07Fără Titlu —» Путепроводные Заметки
07:40:3510 motive pentru a te înscrie la Summer English Academy (5-12 iulie) —» Moldova Creștină
05:09:00ACOLO UNDE ZIUA SE NUMEȘTE ODOR —» Leo Butnaru
03:14:51Fără Titlu —» Путепроводные Заметки
15:24:41Fără Titlu —» Путепроводные Заметки
17:44:11Mafia lemnului atacă și pe litoral —» Curaj.TV | Media alternativă
14:11:38Fără Titlu —» Путепроводные Заметки
04:18:003 DIN 11 —» Leo Butnaru
17:04:29Fără Titlu —» Путепроводные Заметки
17:04:29Fără Titlu —» Путепроводные Заметки
08:29:40Guest post: top 5 spumante recomandate de stagiara Fine Wine  —» Fine Wine
05:13:00EU, PERSONAJUL —» Leo Butnaru
00:49:08Fără Titlu —» Путепроводные Заметки
20:27:49Fără Titlu —» Путепроводные Заметки
18:22:13Fără Titlu —» Путепроводные Заметки
18:02:00Luna Noua în Rac - 25 iunie 2025 —» codul omega
14:53:54Fără Titlu —» Путепроводные Заметки
14:00:00Îți amintești? Ai fost acolo când vocea creației era sunet pur, iar gândul tău aprindea lumina în cristale —» codul omega
13:39:17Fără Titlu —» Путепроводные Заметки
11:48:00VOLUMUL 2 DIN 11 —» Leo Butnaru
11:16:39Relevanța – noua formă de supraviețuire? —» Efrosnatalita’s Blog
08:04:26Nou: Castel Mimi Sânzienele 2024 —» Fine Wine
05:06:00FURT INTERNAȚIONAL ÎN ARENA OLIMPICĂ! —» Leo Butnaru