Adevărul despre win-md.tk

Buna la toţi, majoritatea cititorilor blogului meu sunt din România, însă în acest post voi expune nu numai parerea mea proprie dar şi fapte concrete, adevărul despre site-ul http://win-md.tk/ - un site nou, dar care a devenit destul de popular în ţara mea natală - Moldova, şi zilnic atrage tot mai mulţi utilizatori.

Ce prezintă win-md.tk? Este un fel de concurs, unde trebuie să atragi cât mai mulţi vizitatori pe pagina ta de profil, un vizitator unic = un vot. Vizitatorii îi atragi cu link-ul tău unic, care ţi se ofera la înregistrare. Numărul de voturi necesare depinde de cadoul ales, care de asemenea al alegi la înregistrare, de exemplu pentru a câştiga un Laptop ai nevoie de 2200 de vizite. Nu e mult pentru un laptop nu? Aşa m-am gândit şi eu când m-am înregistrat pe acest site. Da, da, sunt înregistrat şi eu, (cu toate că lipsa de oricare regulament pe site şi domain ".tk" mi s-au părut stranii, totuşi am decis), să nu credeţi că fac reclamă sau doresc sa atrag vizitatori pe pagina mea de profil, NU, doresc doar să vă spun adevărul despre acest site din propria mea experienţă, mai ales că am acumulat voturile necesare dar de premiu aşa şi nu am mai auzit. Deci, vă arăt un screenshot al paginii mele de profil în win-md.tk

Şi iata link-ul (în caz că cineva mai are dubii).După cum vedeţi puncte sunt dar premiu încă nu, spun "încă" deoarece sper să fie, cu toate că singur nu cred în aceasta.
Deci ce am facut după ce am acumulat puncte? Nimic, deoarece pe pagina principală scrie "Dupa ce ai strans numarul necesar de  pentru premiul dorit vei primi un email pentru aflarea datelor tale personale. "    ( = voturi)

Trebuie de aşteptat, m-am gândit eu, şi am aşteptat 24 de ore fară nici un rezultat. A doua zi am vizitat din nou win-md.tk şi pe pagina principală am observat un anunţ:
"Atentie !!! Cei care au ajuns la numarul maxim de puncte contacteaza urmatorul mail : castig@win-md.com pentru a alfa detalii !""Dacă voi nu mă vreţi, eu vă vreau", mi-a trecut prin gând aceasta frază care iubea să o repete profesorul meu de educaţie civică şi am trimis o scrisoare pe adresa de mail indicată cu conţinutul urmator: Buna, mă numesc Eugen, sunt utilizator al site-ului http://win-md.tk/, am acumulat puncte necesare pentru a câştiga un notebook. Timp de 24 de ore nu mi-a venit nici o confirmare pe adresa mea de mail. Recent am văzut un anunţ pe  http://win-md.tk/, în care se spune că în caz că am acumulat număr maxim de puncte să vă contactez pe adresa de mail - castig@win-md.com pentru detalii.
Link-ul către profilul meu de utilizator este: http://win-md.tk/user/4705/zhenkynVă mulţumesc.
Dar, cu părere de rău, mesajul nu a fost expediat din motivul că adresa dată pur şi simplu nu există. Atunci eu am vizitat din nou site-ul am verificat corectitudinea datelor introduse, am vizitat rubrica "Contact" a site-ului unde am văzut o altă adresă - Email: castig@win-md.tk Se întîmplă, poate s-a greşit administraţia şi pe pagina principală a indicat adresa cu .com în loc de .tk, deci am expediat mesajul pe adresa nouă, şi timp de câteva secunde mi-a venit un răspuns, adică un "autoreply": "Va multumim ca ati ales Win-Md. In scurt timp va vom raspunde !" Aici s-a terminat istoria, "finita la comedia", mesajul a fost expediat eri şi este încă speranţa să fiu contactat de administraţie şi să primesc premiu meritat. În orice caz cum apar sau nu apar ceva informaţii noi neapărat vă anunţ.Dar acum trebuie să plec, mă-ntorc mîine, şi prima ce voi face, voi controla mailbox-ul. :)

Update (18.06.11):
Astăzi mi-a venit pe mail mesajul următor: "Salut  pe data de 26 e iminarea premiilor ! Va fi o extragere , dupa care eu voi anunta cisigatorii pe mail sa-mi trimita datele de contact !", deodată am observat câteva greşeli ortografice, dar nu-i pe asta.
Din câte am înţeles eu, chiar dacă ai acumulat numărul necesar de voturi, nu este exclus că poţi rămâne fără premiu.
Aşteptăm data de 26 ...


Sursa
2011-06-18 13:26:12Comenteaza

Ultimele 25 posturi adăugate

20:08:31Polițistă la volan, la fel ca bărbații cu epoleți, sfidătoare —» Curaj.TV | Media alternativă
19:47:06Am pierdut mii de dolari pe false ”investiții”! —» Curaj.TV | Media alternativă
05:42:32«Новости Приднестровья» продолжают тырить —» Бессарабские хроники
00:05:00Black Friday: All of Our Deals in One Spot —» Misterioz
18:44:12Cehia. Moldovenii de peste hotare sunt „diasporă” —» Curaj.TV | Media alternativă
17:24:22Zice că l-au păcălit cu locul de muncă în Germania —» Curaj.TV | Media alternativă
14:27:05Programul ,,Opera jubiliară a anului 2022” —» Biblioteca Publică or.Rîşcani
13:26:41Infografic ,,Septembrie - nici o zi fără lectură" —» Biblioteca Publică or.Rîşcani
18:55:30Valurile mortale din asfalt au supraviețuit două anotimpuri —» Curaj.TV | Media alternativă
18:48:59Tramvaiul răzbunător de pe ruta 11 —» Curaj.TV | Media alternativă
21:58:36O activitate de interes maxim… —» Centrul Comunitar Instruire, Acces Informaţie Călăraşi
21:04:16Solidaritate cu revolta din Iran, protest la Oslo —» Curaj.TV | Media alternativă
20:30:36Au adus cu trenul sute de mașini noi în capitala sufocată de trafic —» Curaj.TV | Media alternativă
20:24:15Locomotivă de 55 de ani mai cară trenuri CFR —» Curaj.TV | Media alternativă
16:01:51Concurs de oferte pentru achiziționarea produselor igienice —» Asociaţia Obştească "Demos"
15:27:37Concurs de oferte pentru achiziția produselor alimentare —» Asociaţia Obştească "Demos"
12:40:48Aur pentru echipa de elevi și profesori de la Colegiul „Nichita Stănescu” din Ploiești —» Curaj.TV | Media alternativă
14:59:30Программа «Кишинев читает книгу» в библиотеке им. И. Мангера —» BiblioCity
14:54:25SCRIITORUL ȘI ZODIA —» Leo Butnaru
13:53:11«Будущее за молодежью» —» Biblioteca Publică or.Rîşcani
13:18:20Programul Naţional LecturaCentral, ediţia a V-a, 2022. Campania ,,Septembrie – nici o zi fără lectură” —» Biblioteca Publică or.Rîşcani
13:10:48De ce Maia Sandu are nevoie (permanentă) de Alaiba?! —» Sergiu Mocanu
11:13:19Ce diferențe există între Baptiști și Martorii lui Iehova? —» Moldova Creștină
10:28:03POEME DIN „HYPERION” / număr aniversar - 40 de ani de la apariție —» Leo Butnaru
10:22:43UN POET AL SUPRAREALISMULUI SÂRBESC —» Leo Butnaru