8098 cazuri COVID-19 în Moldova
3352 – cazuri active
4455 – cazuri vindecate
291 – cazuri fatale
Actualizarea datelor: 31 mai 2020 ora 06:32


Eu CunoscGoogle Page Rank

Eu CunoscEu Cunosc


Eu cunosc! Informaţii utile şi lucruri interesante, ştiri, curiozităti.
RSS posts

Divertisment


Comenteaza

3 sfaturi cum să păstrezi creierul activ și sănătos
Cum se schimbă creierul odată cu vârsta Odată cu vârsta, creierul uman suferă anumite schimbări. Cu siguranță, procesul de îmbătrânire are un efect negativ asupra creierului nostru. Devenim mai puțin atenți, nu ne putem concentra atât de bine la anumite lucruri precum o făceam în tinerețe, însă există anumite reguli, datorită cărora putem păstra o […] Articolul 3 sfaturi cum să păstrezi creierul activ și sănătos este preluat de aici: eucunosc.
Care sunt avantajele gândirii pozitive
În zilele noastre este foarte important să gândim pozitiv. Într-adevăr, gândurile bune pot transforma viața spre bine. Astăzi vom vedea de ce se îtâmplă așa și de ce este important să nu renunțăm la cele propuse și mereu să gândim pozitiv. 10 motive de ce trebuie să gândești pozitiv Oamenii cu o gândire pozitivă depășesc […] Articolul Care sunt avantajele gândirii pozitive este preluat de aici: eucunosc.
Cei mai bogați muzicieni din ultimul deceniu
Revista Forbes a întocmit o listă cu topul oamenilor din lumea muzicii, cu cele mai mari venituri din ultimii 10 ani. Primul loc a obținut Dr. Dre. Interesant este faptul că muzicianul nu a lansat albume din 2015 și nici nu a organizat turnee din 2010. Mai mult, ultimul hit în care a participat, alături […] Articolul Cei mai bogați muzicieni din ultimul deceniu este preluat de aici: eucunosc.
O familie a procurat un Pom de Crăciun în care se ascundea o bufniță
Când vine vorba despre sărbătorile de iarnă – încercăm să alegem cel mai frumos și pufos Pom de Crăciun. La fel a procedat și o familie din Atlanta, SUA: Bradul ales de ei a fost într-atât de bogat și pufos, încât împreună cu el în casă s-a stabilit și o bufniță, care, ascunsă printre ace, […] Articolul O familie a procurat un Pom de Crăciun în care se ascundea o bufniță este preluat de aici: eucunosc.
Au fost numite cele mai fiabile mărci auto
Conform clasamentului efectuat de Consumer Reports, anul acesta pe locul de frunte în topul celor mai fiabile mărci auto – s-a plasat Lexus. Apoi urmează Mazda și Toyota, care ca de obicei ocupă poziții înalte în clasament. Unele mărci, precum Chrysler, Dodge, Infiniti și Mini – și-au îmbunătățit semnificativ pozițiile față de anul trecut. Pe […] Articolul Au fost numite cele mai fiabile mărci auto este preluat de aici: eucunosc.
Au apărut specificațiile complete ale Galaxy Note 10 Lite
Sursele site-ului german WinFuture au dezvăluit caracteristicile versiunii mai mici ale Galaxy Note 10 – Galaxy Note 10 Lite. Totodată jurnaliștii au publicat render-urile presupusului dispozitiv, precum și au aununțat data lansării acestuia. Potrivit WinFuture, versiunea Lite va rămâne la fel un model de top, în rând cu ”frații” săi mai mari, chiar dacă acesta […] Articolul Au apărut specificațiile complete ale Galaxy Note 10 Lite este preluat de aici: eucunosc.
Cei mai de succes producători de smartphone-uri
Potrivit analiștilor de la Counterpoint Research, profitul global din vânzările smartphone-urilor în trimestrul trei din 2019, a atins 12 miliarde dolari SUA, ceea ce este cu 11% mai puțin în comparație cu perioada din 2018. În lista celor mai profitabile companii s-au plasat Apple, Samsung, Xiaomi, Huawei, Oppo și Vivo. Apple continuă să domine piața […] Articolul Cei mai de succes producători de smartphone-uri este preluat de aici: eucunosc.
Mercedes poate să producă mai puține versiuni AMG
Compania Mercedes-Benz analizează posibilitatea de a reduce producția automobilelor AMG cu până la 75%. Aceste măsuri sunt necesare pentru a reduce nivelul actual de emisii CO2 al parcului auto, de la 138 g/km până la 100 g/km – relatează autocar.co.uk. Versiunile AMG, de regulă, sunt dotate cu motorizări mai puternice decât modelele de bază. Potrivit […] Articolul Mercedes poate să producă mai puține versiuni AMG este preluat de aici: eucunosc.
Samsung Galaxy Fold a stabilit un record în vânzări
Inițial a fost prognozat că Samsung va vinde de la 500 mii până la 1 milion de dispozitive Galaxy Fold. Primul smartphone cu ecran pliabil disponibil pentru publicul larg, a fost prezentat în februarie anului curent și urma să fie lansat pe piață primăvara. Însă din cauza unor defecte, Galaxy Fold a apărut în vânzare abia toamna. În ciuda faptului […] Articolul Samsung Galaxy Fold a stabilit un record în vânzări este preluat de aici: eucunosc.
Google a prezentat Pixelbook Go cu o autonomie de 12 ore
Google a prezentat noul său ultrabook cu sistem de operare Chrome OS. Touchscreen Display suportă o rezoluție 4K, iar dispozitivul are o greutate mică și este destul de compact. Dispozitivul are un buton separat pentru a chema «Google Assistant», care la fel poate fi activat cu ajutorul comenzii vocale „OK Google”. Tastatura a devenit acum […] Articolul Google a prezentat Pixelbook Go cu o autonomie de 12 ore este preluat de aici: eucunosc.

Generat în 2.377 secunde.