Adevărul despre win-md.tk

Buna la toţi, majoritatea cititorilor blogului meu sunt din România, însă în acest post voi expune nu numai parerea mea proprie dar şi fapte concrete, adevărul despre site-ul http://win-md.tk/ - un site nou, dar care a devenit destul de popular în ţara mea natală - Moldova, şi zilnic atrage tot mai mulţi utilizatori.

Ce prezintă win-md.tk? Este un fel de concurs, unde trebuie să atragi cât mai mulţi vizitatori pe pagina ta de profil, un vizitator unic = un vot. Vizitatorii îi atragi cu link-ul tău unic, care ţi se ofera la înregistrare. Numărul de voturi necesare depinde de cadoul ales, care de asemenea al alegi la înregistrare, de exemplu pentru a câştiga un Laptop ai nevoie de 2200 de vizite. Nu e mult pentru un laptop nu? Aşa m-am gândit şi eu când m-am înregistrat pe acest site. Da, da, sunt înregistrat şi eu, (cu toate că lipsa de oricare regulament pe site şi domain ".tk" mi s-au părut stranii, totuşi am decis), să nu credeţi că fac reclamă sau doresc sa atrag vizitatori pe pagina mea de profil, NU, doresc doar să vă spun adevărul despre acest site din propria mea experienţă, mai ales că am acumulat voturile necesare dar de premiu aşa şi nu am mai auzit. Deci, vă arăt un screenshot al paginii mele de profil în win-md.tk

Şi iata link-ul (în caz că cineva mai are dubii).După cum vedeţi puncte sunt dar premiu încă nu, spun "încă" deoarece sper să fie, cu toate că singur nu cred în aceasta.
Deci ce am facut după ce am acumulat puncte? Nimic, deoarece pe pagina principală scrie "Dupa ce ai strans numarul necesar de  pentru premiul dorit vei primi un email pentru aflarea datelor tale personale. "    ( = voturi)

Trebuie de aşteptat, m-am gândit eu, şi am aşteptat 24 de ore fară nici un rezultat. A doua zi am vizitat din nou win-md.tk şi pe pagina principală am observat un anunţ:
"Atentie !!! Cei care au ajuns la numarul maxim de puncte contacteaza urmatorul mail : castig@win-md.com pentru a alfa detalii !""Dacă voi nu mă vreţi, eu vă vreau", mi-a trecut prin gând aceasta frază care iubea să o repete profesorul meu de educaţie civică şi am trimis o scrisoare pe adresa de mail indicată cu conţinutul urmator: Buna, mă numesc Eugen, sunt utilizator al site-ului http://win-md.tk/, am acumulat puncte necesare pentru a câştiga un notebook. Timp de 24 de ore nu mi-a venit nici o confirmare pe adresa mea de mail. Recent am văzut un anunţ pe  http://win-md.tk/, în care se spune că în caz că am acumulat număr maxim de puncte să vă contactez pe adresa de mail - castig@win-md.com pentru detalii.Link-ul către profilul meu de utilizator este: http://win-md.tk/user/4705/zhenkynVă mulţumesc.
Dar, cu părere de rău, mesajul nu a fost expediat din motivul că adresa dată pur şi simplu nu există. Atunci eu am vizitat din nou site-ul am verificat corectitudinea datelor introduse, am vizitat rubrica "Contact" a site-ului unde am văzut o altă adresă - Email: castig@win-md.tk Se întîmplă, poate s-a greşit administraţia şi pe pagina principală a indicat adresa cu .com în loc de .tk, deci am expediat mesajul pe adresa nouă, şi timp de câteva secunde mi-a venit un răspuns, adică un "autoreply": "Va multumim ca ati ales Win-Md. In scurt timp va vom raspunde !" Aici s-a terminat istoria, "finita la comedia", mesajul a fost expediat eri şi este încă speranţa să fiu contactat de administraţie şi să primesc premiu meritat. În orice caz cum apar sau nu apar ceva informaţii noi neapărat vă anunţ.Dar acum trebuie să plec, mă-ntorc mîine, şi prima ce voi face, voi controla mailbox-ul. :)

Sursa
2011-06-17 09:39:00Comenteaza

Ultimele 25 posturi adăugate

06:25:28VINO SĂ STĂM SUB POM, SAU - FORMULA DE POLITEȚE —» Leo Butnaru
13:13:345G în avioane, Wi-Fi pe șosele – decizia Comisiei Europene deschide noi oportunități de inovare —» Elena Robu
12:12:29ACUM ORI NICIODATĂ. Cartoful fierbinte pe nume Unirea —» Nicolae Federiuc
10:49:51”Democrație sustenabilă prin educație electorală!” – o campanie a bibliotecii din Ungheni, demnă de locul I —» BPR Ungheni's Blog
15:52:04Jesus’ first miracle —» Erik and Elena Brewer's Weblog
11:25:30AZI ȘI DE-A PURURI! —» Leo Butnaru
07:06:26Фотографы —» Бессарабские хроники
06:44:20RELAȚIA CU UN BĂRBAT NARCIS —» Lifestyle
15:11:57God’s Promises for Difficult Days —» Erik and Elena Brewer's Weblog
14:56:21Idealul unității naționale - 1 decembrie 1918: Expoziție virtuală tematică —» BiblioCity
12:14:58Rezultatele Evaluării externe periodice 2021-2022 —» Blogul elevilor din satul Chetrosu
06:23:51POEME, CĂRȚI PRIN ANI... —» Leo Butnaru
15:24:40Prima întâlnire cu un scriitor —» BiblioCity
11:21:17MIȘCĂRILE SUBIECTULUI —» Leo Butnaru
10:00:48Pâinea noastră cea de toate zilele —» Moldova Creștină
10:00:21Să îmi iubesc dușmanul | Editorial Radu Blendarencu —» Moldova Creștină
08:38:02Scriitorul Volodymyr Vakulenko a fost ucis. Trupul său a fost găsit la Izium —» nimic nu e asa cum pare a fi...
08:00:152 NUVELETE. MISTERIOASELE TRANSFORMĂRI DIN... EL, ÎN... EA... —» Leo Butnaru
06:01:15DUPĂ AUSCHWITZ POEZIA A FOST ȘI ESTE OBLIGATORIE —» Leo Butnaru
19:06:54Omonimele – cum le deosebim sensul? —» Moldova Creștină
18:47:23RomStoria: Noi nu suntem țigani! —» Curaj.TV | Media alternativă
17:10:59Au lăsat mașina în intersecție ca să-și ia de mîncare! —» Curaj.TV | Media alternativă
12:50:17Nu-și mai roade unghiile! Cum am rezolvat problema —» Sunt MAMĂ!
11:10:30Jurnaliștii comunitari au participat la Gala Jurnalistului Comunitar —» BPR Ungheni's Blog
08:01:35Сказочная палитра Бессарабии на полотнах Михаила Пейкова —» BiblioCity