Bruneţii denotă optimism, siguranţă şi încredere în sine.

Brunetul este un bărbat potent şi activ din punct de vedere sexual. Îi place viaţa, acceptă provocările, iubeşte frumosul. Este capabil să facă o femeie să se simtă bine, dar cum în general este obişnuit să obţină ceea ce işi doreşte datorită atitudinii de “eu pot orice” se prea poate că de multe ori să te lase pe tine să faci toată treaba. Şi chiar daca nu o face, şi-ar dori de multe ori să facă asta pentru că este un bărbat destul de comod. Pentru el latura sexuală a unei relaţii este foarte importantă, el caută satisfacţia. În jurul vârstei de 30 de ani, atât bărbaţii, cât şi femeile ating apogeul vieţii sexuale, sunt de părere specialiştii în sexologie. Potrivit acestora, odata cu înaintarea în vârstă, frecvenţa şi durata actelor sexuale scad.  Femeile nu sunt singurele care mint, bărbaţiilor li se întâmplă să mai scape câte o minciună, din când în când sau… destul de des. Daca bărbaţii nu au găsit acea femeie specială, pe care să o vrajească şi să fie total impresionat de el, atunci, mai degrabă construieşte un castel de minciuni, ca să o cucerească. Nu toti bărbaţii sunt într-o formă excelentă, sau nu toţi fac exercitii în fiecare zi, dar niciun barbat nu ar spune acest lucru unei femei. Dacă o fată îşi întreabă prietenul care este sportul preferat, cu siguranţă răspunsul ar fi ceva interesant, precum fotbal, chiar dacă bărbatul nu joacă fotbal şi nici nu îi place. Bărbaţii bruneţi şi înalţi au cele mai multe partenere, bărbaţii scunzi sunt mai iubitori. Se pare că femeilor le plac cel mai mult bărbaţii bruneţi, înalţi şi atrăgători. Nu aveam nevoie de niciun studiu care să confirme acest lucru, dar iată că există un studiu care face acest lucru, spunând că aceştia au parte de cele mai atrăgătoare partenere, dar există un motiv pentru care femeile ar trebui să prefere bărbaţi mai scunzi. Bărbaţii mai scunzi au mai multa dragoste de oferit. Cercetătorii au descoperit că bărbaţii bruneti şi înalţi au mai multe partenere şi fac mai mulţi copii decât bărbaţii scunzi, dar cei din prima categorie dispuneau mai mult de timpul partenerei lor, în timp ce bărbaţii mai scunzi erau cei care le arătau mai multă dragoste şi afectiune partenerelor lor. De obicei, bărbaţii nu ar minţi în legatură cu locul lor de muncă, dar au tendinţa de a exagera. De exemplu, dacă el este un angajat ca oricare altul, iar fata îl intreabă despre lucrurile de la serviciu, s-ar putea să sară peste câteva pozitii în ierarhia companiei. Trebuie să recunoaştem că atunci când vine vorba de întreţinere fizică, bărbaţii parcă o fac mai bine. Corpurile nostre diferă de cele ale bărbaţilor, dar ei au şi un as în mânecă care îi ajută să îşi îmbunătească condiţia fizică. Spre exemplu, ei ştiu că exerciţiile de forţă sunt mult mai eficiente decât cele cardio şi ard mai multe calorii, iar shake-urile de proteine sunt mai mult decât o băutură. Descoperă-le trucurile!

1. Îsi lucrează mai multe grupuri de muschi deodată. Apelând la exerciţii care iţi lucrează mai multe grupuri de muşchi deodata te ajută să pierzi şi mai multe calorii, atât la sală sau în timpul antrenamentelor cât şi în decursul zilei. Exerciţii fizice precum abdomene, exerciţii cu greutăţi şi flotări sunt perfecte pentru a-ţi lucra mai multe tipuri de muşchi atât din partea superioara a corpului cât şi în partea inferioară. Înlocuieşte exerciţiile uzuale cu cele care iţi lucrează mai multe grupuri de muşchi sau combină 2 exerciţii.
2.  Se concentrează asupra exerciţiilor. Anumite exerciţii fizice îţi dau libertatea de a face şi alte lucruri simultan, cum ar fi să asculţi muzică sau să citeşti o revistă. În special, cititul unei reviste în timp ce lucrezi la un aparat îţi poate scurta timpul pe care îl acorzi antrenamentelor. Mai mult, privind în jos, aerul ajunge cu dificultate în plămâni, şi cu cât cantitatea de oxigen pe care o respiri este mai redusă cu atât te oboseşti mai mult.
3. Lucrează din greu. Sala de sport este singurul spaţiu public în care ţi se permite să transpiri din greu. Şi transpirând este reacţia rezultată de încălzirea corpului, conferindu-ţi astfel energia necesară pentru a lucra mai mult şi evident pentru a arde cât mai multe calorii. De asemenea, este şi o metodă sănătoasă şi te ajută să îţi detoxifici pielea. Aşa că nu te da în lături de la exerciţiile la care trebuie să lucrezi din greu. Acestea te ajută să arzi o cantitate ridicată de calorii.
4. Mănâncă dupa ce fac exerciţii. În timpul exerciţiilor fizice consumi multă energie, de aceea, după ce ai terminat sesiunea de exerciţii, ai nevoie de “combustibil” pentru a înlocui energia pierdută. Ar fi ideal ca energia consumată să provină din grasimea depusă, dar cum nu se întâmplă întotdeauna astfel, atunci reduci din masa musculară. De aceea este bine să îţi pregăteşti un mix de proteine şi carbohidraţi pe care să îl consumi imediat după exerciţii.Sursa
2011-06-05 08:08:30Comenteaza

Ultimele 25 posturi adăugate

06:25:28VINO SĂ STĂM SUB POM, SAU - FORMULA DE POLITEȚE —» Leo Butnaru
13:13:345G în avioane, Wi-Fi pe șosele – decizia Comisiei Europene deschide noi oportunități de inovare —» Elena Robu
12:12:29ACUM ORI NICIODATĂ. Cartoful fierbinte pe nume Unirea —» Nicolae Federiuc
10:49:51”Democrație sustenabilă prin educație electorală!” – o campanie a bibliotecii din Ungheni, demnă de locul I —» BPR Ungheni's Blog
15:52:04Jesus’ first miracle —» Erik and Elena Brewer's Weblog
11:25:30AZI ȘI DE-A PURURI! —» Leo Butnaru
07:06:26Фотографы —» Бессарабские хроники
06:44:20RELAȚIA CU UN BĂRBAT NARCIS —» Lifestyle
15:11:57God’s Promises for Difficult Days —» Erik and Elena Brewer's Weblog
14:56:21Idealul unității naționale - 1 decembrie 1918: Expoziție virtuală tematică —» BiblioCity
12:14:58Rezultatele Evaluării externe periodice 2021-2022 —» Blogul elevilor din satul Chetrosu
06:23:51POEME, CĂRȚI PRIN ANI... —» Leo Butnaru
15:24:40Prima întâlnire cu un scriitor —» BiblioCity
11:21:17MIȘCĂRILE SUBIECTULUI —» Leo Butnaru
10:00:48Pâinea noastră cea de toate zilele —» Moldova Creștină
10:00:21Să îmi iubesc dușmanul | Editorial Radu Blendarencu —» Moldova Creștină
08:38:02Scriitorul Volodymyr Vakulenko a fost ucis. Trupul său a fost găsit la Izium —» nimic nu e asa cum pare a fi...
08:00:152 NUVELETE. MISTERIOASELE TRANSFORMĂRI DIN... EL, ÎN... EA... —» Leo Butnaru
06:01:15DUPĂ AUSCHWITZ POEZIA A FOST ȘI ESTE OBLIGATORIE —» Leo Butnaru
19:06:54Omonimele – cum le deosebim sensul? —» Moldova Creștină
18:47:23RomStoria: Noi nu suntem țigani! —» Curaj.TV | Media alternativă
17:10:59Au lăsat mașina în intersecție ca să-și ia de mîncare! —» Curaj.TV | Media alternativă
12:50:17Nu-și mai roade unghiile! Cum am rezolvat problema —» Sunt MAMĂ!
11:10:30Jurnaliștii comunitari au participat la Gala Jurnalistului Comunitar —» BPR Ungheni's Blog
08:01:35Сказочная палитра Бессарабии на полотнах Михаила Пейкова —» BiblioCity