Ragu de legume
Ingrediente:2,5~ 3 kg. varza / 500 gr. cartofi / 2 morcovi mari2 cepi mari/ 3 rosii / 3 ardei grasi rosii 500 gr. mazare verde sau conserva / 1 lingura bulion cate o legatura de marar si patrunjel / 800 gr carne de porc ,vita sau puiMod de preparare:1. Se inabusa carnea taiata bucatele pana e aproape gata.2. Adaugam inceaun ceapa si o calim pana devine moale, apoi adaugam morcovul dat pe razatoare cu gauri mari si-l calim pana se schimba la culoare.3. Adaugam varza taiata si o calim pana scade din volum sub capac.4. Adaugam cartofii taiati cuburi, amestecam si cand sunt aproape gata adaugam mazarea verde si o lingura de bulion calita in prealabil cu putin ulei.5. La sfarsit adaugam rosia, ardeiuil gras si zarzavatul, mai inabusim putin la foc mijlociu si oprim focul. Pofta buna !Sursa
2011-06-03 12:24:30