752 cazuri COVID-19 în Moldova
711 – cazuri active
29 – cazuri vindecate
12 – cazuri fatale
Actualizarea datelor: 5 aprilie 2020 ora 10:47


Industria Muzicala Demascata [FULL VIDEO]+ comentarii


Industria Muzicala Demascata [FULL VIDEO] from karlyano on Vimeo.

Toata lumea a auzit de povestile despre masoni, Iluminatti şi Noua Ordine Mondială.Filmul de mai sus l-am găsit de profilul de facebook a unui prieten.In fine l-am privit fiindca se referea la rap nu la conspiraţii.

Totusi iata o descriere asupra la ce am vazut si am concluzionat.

În primul rînd am deja o anumita cunoaştere despre cum merge rap-ul international si prin ce metode industria muzicala americana reuseste sa faca o lume intreaga sa ii asculte.Pentru nimeni cred ca nu e un secret ca toate clipurile astea cu bani aruncati , femei frumoase , masini luxoase , vor vinde intotdeuna si vor ramine la TV si pe net indiferent cit de manipulant asupra mintii ar parea.In film se acuza faptul ca toata faima artistilor precum Eminem, Jay - Z, Rihanna si altii a fost obtinuta facind pact cu Iluminati lasind sufletul diavolului in schimb.Ei bine , varianta asta e putin plauziila, intelegiti si singuri ca nu intri ca in Matrix in camera lui Morphius si ti se propune 2 pastile la alegere.

Faptul ce ma uimit defapt este ca Jay - Z, Ketty Perry, Bob Dylan, au recunoscut direct in fata camerilor de luat vederi ca ca si-au vindut sufletul diavoluli pentru faima lor.Ore ce au in cap cind au spus asta ? Ar trebuie sa tratam aceste mesaje pe faptul deja demult tot hollywood-ul s-a timpit la cap si dau aberatii pentru presa de scandal, ori ar putea si ceva necurat la mijloc.Deja am dubii...

Ei, totusi sunt constient de faptul ca vedete vorbesc despre toate prostiille numai sa ajunga in atentia media.Dar daca ar vrea sa spun ceva mai mult i-am considera ticniti.Atunci e greu de spus care e adevarul, putem spune doar e ce e mai plauzibil.Dar e cred ca un adevar nu e intotdeauna cea mai plauzibila dintre versii.

Cred ca majoritatea oamenilor ignora chestiile mistice dar surprinzator filmele cu 2012 ori cu codul lui da vinci si alte adevarurui care se ,,dezvalui'' s-au vindut extrem de bine pentru cacatul care l-au aruncat.Totusi e departe de a realiza un film si de interpreta niste lucruri care ar fi putut exista.Ca un exemplu ca sa fie mai clar, aproape toate filme istorice antice de mare succes de lume de la Troia ori Gladiatorul nu respecta nici pe departe realitate istorica .Sursa aici.Deoarece regizorii au inventat scenarii mult mai palpinante decit realitatea.Prin urmare de ce nu ar exista masoni in realitate dar am avea o impresie gresite pe care o induce mass-media prin filmele americane.Cel mai simplu ar fi sa fim ignoranti si sa spunem ca nu exista.E posibil si asta cum e posibil si viceversa.

Adevarul se ascunde in detalii.Reintorcindu-ma la industria muzicala ,, masonerizata'' ar mai fi de adaugat ca nu poate fi trecut cu vederea ca vedetele folosec in versuri referiri la Rain Man si Iluminate.Mie imi este clar ca o data ce un lucru devine popular se gaseste o armata de fraieri care sa ii imite si au succes la copii care nu inteleg si dau orbeste din cap.Totusi folosirea semnelor oculte in vestimentatie , clipuri , iesi in oras cind te fotografiaza paparazi, la ce bun decit daca nu te reprezinta macar tangential ?

Ma gindesc ca ex, acum la Lady Gaga care e prototipul perfect de vedeta falsa care are o imagine eronata fata de ceea ce fel de om poate fi ea.La figurat vorbind ea chiar si-a ,, vindut sufletul diavolului'' pentru faima.

Din alt punct de vedere , numerologie, alta timpeni care nu ii dau atentie, pare avea totusi a avea o logica.Nr. 25 a insemnat data mortii a multe celebritati.Inca nu imi pot explica asta....

Stii, cum e in lumea asta manipularea se intimpla in fiecare zi.Controlul mintilor oamenilor se produce prin tot ceea ce vedem, daca nu suntem critici.Hai cel putin sa realizam ca americanii tin lumea in sah prin branduri ca Coca Cola ori Mc Donalds.Ori cit de mult nu s-ar spune ca ele dauneaza sanatatii , lumea va baga burgere si cola in sute de ani inainte.

Sau alt exemplu , acum un an jumate gripa asta aviara nu a facut atitea ravagii cit panica.Plus vinzari fara precedent de medicamente si masti de tifon.E la mintea ori cui sa intelega ca cineva sa inbogatit fabulos din urma la acesta si nu a avut stres o secunda fiindaca acum nimeni nu isi mai pune problema dar de fapt ce a fost .

Prin urmare in lume exista destule lucruri care se intimpla periodic si nu neaparar intimplator. Acum daca sunteti atenti se invalui in mister ca se va intimpla totusi ceva iesit din comun in 2012.Sigur nu va fi nici un sfirsitul lumii ori calamitati naturale.Dar cred ca se va intimpla ceva in lumea celor bogati si celebri care se presupune ca au legaturi cu Iluminati.Sigur fac doar o presupune oarba bazindu-ma pe aceea ca este si un gram de adevar in ceea ce am vazut in film.

Sigur un raspuns general la toate ar putea fi ca ocultismul e la moda si vedetele urmeaza trendul.Dar oare putem fi siguri ?

P.S.Fiti atenti ca filmul e structurat in asa fel sa formeze o opinie, autorii documentarului urmaresc scopul sa ne bage in cap ca trebuie sa ne ferim de Iluminati.Nu va lasati influentati, dar si pastrati o fereastra in minte ca exista si adevar care poate fi demostrat, deci intr-o anumita intelegere toata logica asta masonica este controlata de anumite grupuri.prin urmare s-ar putea sa existe in realitate.Sursa
2011-06-02 21:37:00Comenteaza

Ultimele 25 posturi adăugate

20:08:35Leanka Boo: Despre instagram —» Curaj.TV | Media alternativă
20:02:58COVID-19 în glume… —» blog cultural
20:00:32Sfatul psihologului pentru părinți —» Liceul Teoretic “Mihail Sadoveanu”, Călăraşi
19:56:07#Staiacasă ca un lux. —» blog cultural
19:37:36CORONA vs BARZA + ANUNȚ IMPORTANT :D —» Curaj.TV | Media alternativă
17:34:20Grigore Grigoriu, actor de teatru şi cinema —» Biblioteca de Arte 'Tudor Arghezi'
15:45:45Încă 3 decese și 161 cazuri de COVID-19 pe teritoriul Republicii Moldova, în ultimele 24 ore —» Elena Robu
15:42:34Ramez Mikhail: LITURGHIA DARURILOR ÎNAINTESFINȚITE A APOSTOLULUI MARCU —» Liturgică şi Misiologie Ortodoxă
15:36:32Atac în Franța: Doi morți și cel puțin șapte răniți —» Elena Robu
12:40:58Zaiafet despre pandemia din 1918 şi nu numai —» Curaj.TV | Media alternativă
12:03:10COVID19 explicat copiilor —» Curaj.TV | Media alternativă
12:02:25Din creația elevilor dornici de scoala! —» Liceul Teoretic “Mihail Sadoveanu”, Călăraşi
11:39:24Teorii bolnave —» APort | "Pentru un român care știe citi, cel mai greu lucru e să nu scrie." I.L. Carag
11:28:44Iubirea - între amintire, obsesie și singurătate / Marea, Marea / Iris Murdoch —» Frinturi din suflet de femeie
10:38:21Решение о покупке полиса при въезде в РМ останется на усмотрение диаспоры —» Заметки Начинающего Журналиста
09:49:02„Our Planet” - un documentar bun de vizionat cu copiii în această perioadă —» Sunt MAMĂ!
06:11:26A letter to my daughter, when there is fear in the world. —» Picaturi de cuvinte..
00:17:14Dar ce facem cu dragostea din departare pe timpul pandemiei? —» Curaj.TV | Media alternativă
23:03:29Nu pierde timpul —» Păreri despre cei ce ne inconjoară
19:42:10În atenția moldovenilor din Israel: Vizele de lucru B1 sunt prelungite automat —» Elena Robu
19:32:41Valeriu Paşa despre repatrierea moldovenilor —» Curaj.TV | Media alternativă
14:46:32Vocea Diasporei, despre polița de asigurare care trebuie cumpărată de toți cei care revin acasă în această perioadă —» Elena Robu
14:23:57Ministerul Educației, Culturii și Cercetării anunță reluarea procesului educațional la distanță —» Liceul Teoretic “Mihail Sadoveanu”, Călăraşi
13:55:10MAIB a lansat serviciul de schimb valutar în numerar încă la 10 bancomate. Vezi unde le găsești! —» edufin.md
13:39:38«Самое время для новой жизни» Джонатан Троппер —» Блог Ирэн – Рецензии книг