ISLAMIZAREA EUROPEI. EUROPA SE COMPORTA INTR-UN MOD IDIOT !!

Islamizarea Europei Pagini: 12345678910111213141516171819202122 Forumul Softpedia > E-Opinions > Poiana lui Iocan tomaso 16th September 2007, 14:34

De mai multi ani, inca dinainte de 9/11, am observat niste fenomente ciudate, la nivel macro, in politica europeana.

La inceput, am crezut ca este doar o impresie, dar dupa un timp, atentia mi-a fost captata de o serie de evenimente foarte ciudate.
Sa fie indolenta, prostie sau incompetenta la mijloc ?
Sa fie un plan pus la cale de catre anumiti politicieni ce urmaresc un scop anume ?

Pare cam conspirationist.
Ar putea politicienii europeni sa actioneze coerent, pentru mentinerea acestui plan ?
Nu stiu, dar faptele ( din ultimii 40 de ani ) arata ca europenii au o constanta. Incurajeaza emigrarea musulmanilor si se opun emigratiei crestinilor sau celor de alte religii. In timp ce ortodoxii au fost opriti sa emigreze in UE, prin diferite metode, musulmanii au fost incurajati si ajutati de catre statele europene.

Pare cam aiurea.
Cum sa afirmi o chestie de genul acesta ???
Este stupid !

O fi, pare aiurea, dar statistica ne arata ca musulamanii s-au stabilit in toate tarile europene, in numar mai mare decat tot restul emigrantilor, la un loc.
Musulmanii au drepturi pe care ceilalti emigranti nici nu le viseaza.
Tot o intamplare ?
Se poate.

Autoarea britanica Gis?le Littman, este foarte categorica in cartea ei “The Euro-Arab Axis”, afirmand urmatoarele:

the transformation of Europe into Eurabia is the result of a deliberate strategy that was foolishly set in motion by French Gaullists who wanted to create a European-Arab counterweight to the United States. Today the European Union is continuing this policy, which aims to create a united Mediterranean continent based on a symbiosis between the Northern and the Southern shores of the Mediterranean Sea. In her Eurabia book she meticulously describes how this strategy has been implemented during the past 35 years and how the promotion of Muslim immigration to Europe constitutes part of this plan.

Dupa intrarea in uniune a tarilor foste socialiste, politicienii de stanga din UE, au devenit isterici.
In loc sa permita cetatenilor noilor democratii, sa isi caute un loc de munca in europa de vest, au pornit o campanie de sabotaj.
Actionand ca un tot unitar, europenii de vest actioneaza in mod deschis caontra eurpei de est.
Ar fi de inteles daca toate aceste reactii ar urmari doar protejarea cetatenilor vest europeni.
Cum se face atunci ca magrebienii sunt liberi sa circule prin UE, sa se angajeze legal, sa isi aduca familiile, in timp ce cetatenii statelor cu drepturi depline in UE, nu au voie sa isi caute servici in vestul europei ?

She points out that after the Eastern enlargement of the EU, the Arab countries were worried that less European funds would be available for the Maghreb countries. They made Europe promise that EU funds to the Southern shores of the Mediterranean would not diminish, but also that immigration from Arab countries would not be stopped in favour of immigration from Eastern Europe. 
This is the real reason why the Polish plumbers are not welcome while people from the Maghreb still continue to flock to Europe. 

Pe acest topic o sa postez diverse materiale gasite pe net, despre aceasta tema.

tihomir 16th September 2007, 14:41 Buna dimineata, se cheama globalizare si e dirijata de masonerie, aia care a creat si SUA si URSS si UE si care vrea sa ne vada pe toti lipsiti de identitate intr-un mare sat planetar.   panamea 16th September 2007, 14:42 Mda, e nasol, ceea ce pentru moment pare OK se poate dovedi un coşmar în timp. Riscăm să fim sufocaţi de alţii care la un moment dat ne vor lua gâtul. QUOTE(tihomir @ Sep 16 2007, 15:41) * Buna dimineata, se cheama globalizare si e dirijata de masonerie, aia care a creat si SUA si URSS si UE si care vrea sa ne vada pe toti lipsiti de identitate intr-un mare sat planetar.

Se cheamă inversarea polilor ecomomici şi culturali. Se pare că aşa numita civilizaţie occidentală dispare şi punctul de orientare al societăţii va fi orientul.

lys3rg0 16th September 2007, 15:57 Se cheama pur si simplu spor natural negativ. 

Daca tomaso demonstreaza ca musulmanii sunt adusi printr-o conspiratie, ii demonstrezi si eu ca 9/11 a fost o conspiratie CIA/Mossad/Scoala de Fete Radauti. smile.gif

Mosotti 16th September 2007, 16:10 QUOTE O fi, pare aiurea, dar statistica ne arata ca musulamanii s-au stabilit in toate tarile europene, in numar mai mare decat tot restul emigrantilor, la un loc.
Musulmanii au drepturi pe care ceilalti emigranti nici nu le viseaza.
Tot o intamplare ?
Se poate.

pai restul emigrantiilor fiind ce, asiatici si indieni? mi se pare normal, am impresia ca aia prefera sua. ce drepturi au musulmanii emigranti, drepturi pe care chinezii sau indienii emigranti nu le au? huh.gif

Pollux 16th September 2007, 16:14 ce-i aicea mai, concurs de dezeuropenizare? blink.gif traistaru 16th September 2007, 16:17 QUOTE(Mosotti @ Sep 16 2007, 17:10) * pai restul emigrantiilor fiind ce, asiatici si indieni? mi se pare normal, am impresia ca aia prefera sua. ce drepturi au musulmanii emigranti, drepturi pe care chinezii sau indienii emigranti nu le au? huh.gif

atunci ce mai spunem despre rromii de origine romana care au speriat europa?

  traistaru 16th September 2007, 16:19 QUOTE(Pollux @ Sep 16 2007, 17:14) * ce-i aicea mai, concurs de dezeuropenizare? blink.gif

sper ca nu, dar este interesant punctul de vedere privind musulmanii

traistaru 16th September 2007, 16:25 apropo de islamizare si de acordare de drepturi: se spune ca o anumita categorie a populatiei este “defavorizata”, cand de fapt aceasta ar trebui mai mult sprijinita material in special in detrimentul majoritatii. Este corect sau nu? tomaso 16th September 2007, 17:28   QUOTE(Mosotti @ Sep 16 2007, 17:10) * ce drepturi au musulmanii emigranti, drepturi pe care chinezii sau indienii emigranti nu le au? huh.gif

In 1997, ONU publică “Declaratia Drepturilor Omului in Islam”, un document care chiar de la inceput legifereaza: 
“Toate drepturile omului cuprinse in aceasta declaratie sunt supuse legii Sharia din islam”. 

UE accepta aceasta clauza, actionand in consecinta.

Ambasadorul Pakistanului la ONU declara: 
“Prima declaratie a drepturilor omului este Coranul, iar primele legi privitoare la drepturile omului sunt cele expuse de Mohamed la Medina”.

La Paris, Londra, Copenhaga, Amsterdam, Roma, Madrid, Viena, etc., imamii musulmani şi orişicare alt musulman, pot batjocori nepedepsiţi tradiţiile creştine, pot numi femeile crestine, curve, pentru că nu-şi acoperă părul, pot arde drapelurile naţionale, pot ameninţa cu represalii teroriste, etc. 
Orice miting pro-islam este permis, in timp ce orice miting anti-islam este interzis.
Nimeni nu are voie (de fapt, acum este interzis prin lege in UE), să critice sau să “ofenseze” religia mahomedană.
Statele europene sustin material ( din bani publici ) constructia de lacasuri religioase musulmane ( moschei ), in timp ce restul lacaselor religioase, ale tuturor celorlalte religii, sunt lasate la discretia donatiilor sau finantarilor private. 

Este dificil de cuantificat in cateva cuvinte ce discrepanta exista intre drepturile musulmanilor din UE si restul lumii.

De exemplu, in timp ce legea pedepseste cu inchisoarea, orice negare a holocaustului, presa este cenzurata, consiliul europei interzice folosirea termenului “terorism islamic”, musulanilor le este permis orice.

Omar Bakri Mohammed spune – in UK: 
?Doresc ca Anglia să devină un stat islamic?. 
“Doresc să văd steagul islamului fluturând pe Downing Street no.10.? 
Imamul din Belgia : ?In curand vom lua puterea în această ţară. Cei ce azi ne critică, vor regreta. Ei vor fi siliţi să ne servească. 
Pregătiţi-vă , ora se apropie.?
Suedia, Danemarca, Olanda, sunt sub asediu. Oamenilor le este frica sa vorbeasca pe strada sau sa isi exprime dezaprobarea fata de islam. Autoritatile refuza sa intervina in conflictele dintre un musulman si un crestin. Orice conflict, fie cat de mic, dintre un musulaman si un crestin, se transforma intr-o vendeta, urmata de o coalizare a comunitatii musulmane, impotriva imprudentului crestin. Treptat, crestinul este nevoit sa se mute din cartier, de frica sa nu fie asasinat el, sau familia lui. Nu sunt cazuri izolate. A devenit aproape o cutuma.

Realitatea este foarte dura.
Europa a devenit centru mondial al emigratiei.
Absoarbe aproape a 1,5 milioane de emigranti, in fiecare an, mai multi chiar si decat SUA.

Cateva articole interesante:
http://www.9am.ro/stiri-revista-presei/Int…l-al-emigratiei
http://ro.danielpipes.org/article/4329
http://ro.altermedia.info/noua-ordine-mond…-lume_6788.html

Interzicerea Islamului ?
de Daniel Pipes
New York Sun
29 August 2007

Original în Engleza: Ban Islam?

Traducerea în limba Română de Robert Radu Hervian

Uneori non musulmanii propun idea de a interzice Koranul, Islamul şi musulmanii. Luna aceasta exemplele includ cererea liderului olandez Geert Wilders, de a interzice Koranul ? pe care-l compară cu Mein Kampf a lui Hitler ? şi doi politicieni australieni , Pauline Hanson şi Paul Green, care cer un moratriu în imigrarea musulmanilor.

Ce să înţelegem din aceste două iniţiative ? Mai întâi puţină istorie. Există precedente dintr-o era apusă, când guverne creştine intolerante au forţat musulmanii să se convertească, în special în Spania secolului al 16-lea, ca şi altele care au încurajat puternic convertirile , cum a făcut Rusia în secolele al 16-lea şi al 17-lea. In timpurile moderne însă, cu libertatea de expresie şi religie şi cu drepturile de bază ale omului, eforturile de a proteja împotriva intoleranţei prin interzicerea Koranului, a Islamului sau a muslmanilor n-au reuşit.

Probabil în cea mai serioasă încecare de a interzice Koranul, un grup Hindu a susţinut în 1984-85 că scripturile Islamice conţin ?numeroase citate, care se repetă mereu de-a lungul cărţii şi care pe motive religioase promovează lipsa de armonie, sentimentul de duşmănie, ura şi reaua voinţa între diversele comunităţi religioase şi incită oamenii la comiterea de acte de violenţă sau de disturbare a liniştei publice?

Trimitera în justiţie a acestei cereri, cunoscută sub numele de ? Petiţia Calcutta Koran? a dus la demonstraţii de stradă şi la morţi în Bangladesh. Cazul a alarmat în asmenea măsură New Delhi-ul că însuşi procurorul general al Indiei a luat parte la dezbateri pentru a se opune petiţiei, care după cum era de aşteptat, a fost respinsă.

Pim Fortuyn (1948-2002) a condus cel mai consecvent effort de până acum pentru a opri emigrarea musulmană, în cazul de faţă, în Olanda.

Aceasta petiţie a declanşat standardele în ceeace priveşte strângerea de versuri inadmisibile din Koran. Alte eforturi au fost mai mult retorice şi mai puţin operaţionale. Cu cele mai multe consecinţe a fost efortul aparţinând lui Pim Fortuyn în Olanda, de a opri emigrarea musulmană. Dacă n-ar fi fost asasinat în 2002, el ar fi putut impinge această chestiune până la fotoliul de prim ministru.

Coordonatorul Ligii italiene de Nord, Roberto Calderoli, scria în 2005: ?Islamul trebuie să fie declarat ilegal până când islamiştii vor fi gata să renunţe la acele părţi din doctrina lor pseudo politică şi religioasă care glorifică violenţa şi opresiunea altor culturi şi religii.?

Un membru al parlamentului britanic, Boris Johnson, arăta în 2005 că votarea unei rezoluţii cu privire la ura de rasă şi religioasă ? trebuie să consemneze interzicerea citirii ? în public sau în particular a multor pasaje din însuşi Koranul.? Observaţiile sale a făcut ca o delegaţie musulmană să ceară asigurări, pe care le-a primit, de la Ministerul de Interne, că o asemenea interzicere nu va avea loc. Patrick Sookhdeo de la Institutul de studiere a Islamului şi Creştinismului, în 2006, a chemat la interzicerea unei traduceri din Koran, The Noble Koran : o nouă versiune a înţelesurilor sale în limba engleză, deoarece? propune o strategie pentru uciderea infidelilor şi războiul împotriva lor.?

Tările noastre vestice au fost martore la eforturi mai mici : In Norvegia Partidul Kristiansand Progress a urmărit să interzica Islamul în 2004 iar în Germania Bundesverband der Bürgerbewegungen a urmărit să interzică Koranul în 2006 demonstrând incompatibilitatea sa cu constituţia Germaniei. “Opriţi Islamizarea Denmarcei” a cerut la începutul lui 2007 interzicerea anumitor părţi din Koran ca şi a tuturor moscheilor, denumindu-le neconstituţionale. In Australia, Catch the Fire Ministries a declarat în 2004 că, din cauză că ” Koranul contrazice doctrina Creştină într-o mulţime de locuri ca şi conform legii anti-balsfemie, [el] este în consecinţă, ilegal.?

In alte părţi, s-au cerut în scris, lucruri similare. In Elveţia Alain Jean-Mairet este strategul unui plan cu aspect dublu, popular şi judiciar, cu scopul de a arăta că ?toate proiectele islamice în Elveţia se vor dovedi imposibil de îndeplinit.? In Franţa, un corespondent anonim la pagina de web Liberty Vox doreşte să interzica Islamul, după cum doreşte şi Warner Todd Huston în Statele Unite.

F

PeterPan 42 16th September 2007, 18:24 Vorbind de islamicii magrebieni, nu tre’ sa uiti ca toata zona a fost pana nu de mult o intinsa colonie a tarilor europene (Franta, Italia).
Cat despre comunitatea islamica cea mai numeroasa intr-un stat ne-islamic, cred c-ar trebui sa te uiti in curtea multadoratei tale USofA. tomaso 16th September 2007, 18:36 QUOTE(PeterPan 42 @ Sep 16 2007, 19:24) * Vorbind de islamicii magrebieni, nu tre’ sa uiti ca toata zona a fost pana nu de mult o intinsa colonie a tarilor europene (Franta, Italia).
Cat despre comunitatea islamica cea mai numeroasa intr-un stat ne-islamic, cred c-ar trebui sa te uiti in curtea multadoratei tale USofA.

Stii ce este cel mai trist ?
Europenii nu vor sa accepte ca au o problema.

Ei iti propun sa nu le purtam de grija americanilor si sa ne limitam la discutia despre islamizarea europei.

Cel mai simplu mod de a respinge o realitate neconvenabila, este cea de negare .
Nu stiu care este problema ta, dar eu, in calitate de cetatean european, nu pot sa fiu indiferent, in clipa cand cineva incearca sa-mi impuna niste valori cu care eu sunt in profund dezacord. Nu are legatura cu “multadorata mea US of A” .

Mosotti 16th September 2007, 18:52 tomaso, e dreptul lor sa prefere sharia sau ce dracu or vrea ei in locul drepturilor omului alea “normale”. iar faptul ca pot sa le spuna femeilor crestine “curve” fara sa pateasca nimic, ce dracu sa zic? si io le pot spune curve, uite: femeile crestine sint curve. ce dracu sa patesc, ma da cineva in judecata? este vreo lege impotriva datului cu parerea? n-am zis sa fie omorite cu pietre si cred ca nici musulmanii din europa nu mai au asemenea apucaturi, de-aia s-au si mutat aici

tu iei in seama declaratiile unor distrusi? fiecare neam are distrusii lui. pai daca tu te panichezi cind il auzi pe abdul hassan blblbl ala ca zice ca o sa preia puterea in belgia ar fi trebuit sa fi panicat de mult de cite timpenii a scos vadim pe gura. 

este normal sa fie interzis orice miting anti islam, tie ti-ar conveni sa-ti faca cineva miting anti crestin, daca ai fi crestin? 

si asta ce e, generalizare si exagerare dusa la absurd? 

QUOTE Suedia, Danemarca, Olanda, sunt sub asediu. Oamenilor le este frica sa vorbeasca pe strada sau sa isi exprime dezaprobarea fata de islam. Autoritatile refuza sa intervina in conflictele dintre un musulman si un crestin. Orice conflict, fie cat de mic, dintre un musulaman si un crestin, se transforma intr-o vendeta, urmata de o coalizare a comunitatii musulmane, impotriva imprudentului crestin. Treptat, crestinul este nevoit sa se mute din cartier, de frica sa nu fie asasinat el, sau familia lui. Nu sunt cazuri izolate. A devenit aproape o cutuma.

citi crestini s-au mutat de frica sau au fost asasinati pentru ca s-au certat cu musulmanii la halimentara? vrei sa zici ca sint crestini minoritari in anumite cartiere, care se cearta cu musulmanii si apoi se muta de frica? iar aceste cazuri sint foarte raspindite? 

QUOTE Statele europene sustin material ( din bani publici ) constructia de lacasuri religioase musulmane ( moschei ), in timp ce restul lacaselor religioase, ale tuturor celorlalte religii, sunt lasate la discretia donatiilor sau finantarilor private.

haida de, haleluia. europenii au fost cuceriti laugh.gif

PeterPan 42 16th September 2007, 19:01 QUOTE(tomaso @ Sep 16 2007, 19:36) * Nu stiu care este problema ta, dar eu, in calitate de cetatean european, nu pot sa fiu indiferent, in clipa cand cineva incearca sa-mi impuna niste valori cu care eu sunt in profund dezacord. Nu are legatura cu “multadorata mea US of A” .

Mon cher, io n-am nicio problema legata de treburili astea si-ti zic si de ce :
intr-o vreme faceam afaceri c-un iranian; sa nu-i fi zis ca-i arab, ca lua foc ! Nu-si nega credinta in Alah si-al lui Koran, nu manca carne de porc si cam atat. N-avea greturi la un vin, o tarie si nici pe moschee nu facea carare. Am un amic turc, de prin centrul Anatoliei, nici asta nu-i baiat rau, i se falfaie de politica si fundamentalism mai ceva ca tuiul unui pasa, om de chef si de distractie si singura chestie religioasa de care se tine e postul Ramadanului si carnea de porc, atat.
Tocmai d-asta-ti zic ca pericolul fundamentalismului si al islamizarii , e mult mai accentuat in tara celor bravi si ne’nfricati… naughty.gif 

Muk cel Mic 16th September 2007, 19:09 ei si ce daca ne islamizam? sa ne islamizeze si gata. foarte bine. sa interzica bauturile ca la musulmani si mare paguba! deci mai bine fara bautura. uite de exemplu eu dupa ce ma fac muci mai ca le dau dreptate la aia care nu pun picatura de bautura in gura. foarte bine. din punctul asta de vedere eu ma fac si musulman. daca nu putem sa ne abtinem de buna voia pai sa nu mai bem de frica ca ne prind aia si ne taie NASUL. naughty.gif nettoyeur 16th September 2007, 19:13 QUOTE(PeterPan 42 @ Sep 16 2007, 11:01) * Mon cher, io n-am nicio problema legata de treburili astea si-ti zic si de ce :
intr-o vreme faceam afaceri c-un iranian; sa nu-i fi zis ca-i arab, ca lua foc ! Nu-si nega credinta in Alah si-al lui Koran, nu manca carne de porc si cam atat. N-avea greturi la un vin, o tarie si nici pe moschee nu facea carare. Am un amic turc, de prin centrul Anatoliei, nici asta nu-i baiat rau, i se falfaie de politica si fundamentalism mai ceva ca tuiul unui pasa, om de chef si de distractie si singura chestie religioasa de care se tine e postul Ramadanului si carnea de porc, atat.
Tocmai d-asta-ti zic ca pericolul fundamentalismului si al islamizarii , e mult mai accentuat in tara celor bravi si ne’nfricati… naughty.gif

nu prea cred ca in tara celor bravi si ne’nfricati ai sa vezi demonstratii de genul - 

QUOTE Prosecutors claim Rahman urged another 9/11 in Europe

Cartoons protester faces retrial 

http://news.bbc.co.uk/2/hi/uk_news/6143340.stm

QUOTE Prosecutors at his original trial alleged that during the protest, Rahman had called for British and American troops to be brought back in body bags. 

The prosecution at the Old Bailey added that he had also called for more 9/11-style attacks.

vorba lui tomaso – si daca vorbim de polenizare – tot catre US se va abate subiectul.

@ mosotti - 

QUOTE tomaso, e dreptul lor sa prefere sharia sau ce dracu or vrea ei in locul drepturilor omului alea “normale”.

adica e dreptul lor sa nu se supuna legilor statului in care traiesc/?
ce fel de drept e asta?
cum sa aibe el voie sa ma asasineze ca am desenat o caricatura?

nettoyeur 16th September 2007, 19:14 QUOTE(Muk cel Mic @ Sep 16 2007, 11:09) * ei si ce daca ne islamizam? sa ne islamizeze si gata. foarte bine. sa interzica bauturile ca la musulmani si mare paguba! deci mai bine fara bautura. uite de exemplu eu dupa ce ma fac muci mai ca le dau dreptate la aia care nu pun picatura de bautura in gura. foarte bine. din punctul asta de vedere eu ma fac si musulman. daca nu putem sa ne abtinem de buna voia pai sa nu mai bem de frica ca ne prind aia si ne taie NASUL. naughty.gif

smile.gif - pai de ce nu emigrezi in iran?

Mosotti 16th September 2007, 19:31 QUOTE adica e dreptul lor sa nu se supuna legilor statului in care traiesc/?
ce fel de drept e asta?
cum sa aibe el voie sa ma asasineze ca am desenat o caricatura?

omule, era vorba de tarile islamice, nu? nu am auzit de nici un musulman care sa omoare cu pietre sau sa taie miini in danemarca, de exemplu. sau sa ceara sa aibe voie asa ceva. daca ai exemple, posteaza aici. si cine a zis ca au voie sa te asasineze ca ai desenat caricaturi? scrie asta in drepturile omului pentru musulmani sau s-a votat in europa o asemenea lege? daca niste cretini care intimplator sint musulmani omoara pe cineva care le-a desenat zeul, toti musulmanii sint evil? 

nu sint de acord cu cacaturile lor de legi, mai putin alea cu taiatu miinilor hotilor (ce fain ar fi sa prinzi un hot in tramvai si sa-i tai mina inlove.gif ), dar vremea cruciadelor a trecut de mult. sint curios citi de-aici au avut probleme cu musulmanii decind europa a fost “islamizata” laugh.gif

tomaso 16th September 2007, 20:27 QUOTE(Mosotti @ Sep 16 2007, 19:52) * tu iei in seama declaratiile unor distrusi? fiecare neam are distrusii lui. pai daca tu te panichezi cind il auzi pe abdul hassan blblbl ala ca zice ca o sa preia puterea in belgia ar fi trebuit sa fi panicat de mult de cite timpenii a scos vadim pe gura. 

Nu ma panichez thumbup.gif si nici nu mai iau dupa aberatiile distrusilor.

este normal sa fie interzis orice miting anti islam, tie ti-ar conveni sa-ti faca cineva miting anti crestin, daca ai fi crestin? 
Nu sunt mitinguri anti islam, ad literam. Vezi cazul mitingului din Bruxeles. 

si asta ce e, generalizare si exagerare dusa la absurd? 
Este o generalizare si o exagerare, care incearca sa zugraveasca cu putine cuvinte, anumite realitati. 
vrei sa zici ca sint crestini minoritari in anumite cartiere, care se cearta cu musulmanii si apoi se muta de frica? iar aceste cazuri sint foarte raspindite? 
Da, din pacate. Sunt destul de raspandite, dar nu se vorbeste, pentru ca este o tema “sensibila” . Conform legislatiei franceze, nu s-a putut aduna informatii cu privire la originea etnica/nationala a acestor oameni sau cu privire la religie, limba materna, cultura etc. Nu exista statistici despre mutarile
non-musulamanilor, procesul fiind lent. Initial au existat un fel de cartiere dormitor, in care s-au aciuat cam toti emigrantii, indiferent de rasa sau religie.
Treptat, aceste cartiere s-au extins, iar in ele au ramas doar populatie uniformizata, din punct de vedere religios. Atentie ! Nu ma refer la etnie. Factorul care i-a unit pe cei ramasi a fost unul singur, islamul. Sigur, nu putem spune ca numai asta este realitate. oricine va putea sa gaseasca si contra exemple, dar pe mine ma intereseaza anormalul, nu chestiile obisnuite.
In suburbiile Pariziene sunt cartiere unde nu intra nici politia. Populatia non-musulmana s-a mutat de mult. Nu au mai ramas nici macar 20% non musulmani, in anumite cartiere.
Te inteleg ca esti sceptic. Nici mie nu mi-a venit sa cred, la inceput. Imi parea un mare bullshit, in sensul ca nu dadusem importanta fenomenului. Si acum ma crucesc, ori de cate ori aud chestii de genul asta.

Ca sa nu se inteleaga gresit, vreau sa spun clar ca si americanii au parte de acelasi fenomen.
Sunt cartiere in care albii nu au putut convietui cu negrii sau sud-americanii si au fost nevoiti sa plece. Diferenta consta doar in motivul agresivitatii asupra minoritatii albe. In SUA, albii sunt oprimati de bandele de infractori negri ( este o realitate ), in anumite orase, iar in Franta ( de exemplu ) albii sunt oprimati din motive religioase. In ce consta efectiv aceasta oprimare ? 
Sa il lasam pe userul Marius Petru sa dea niste exemple. Marius nu poate fi acuzat ca minte sau ca vrea sa manipuleze. Se vede ca nu este un “fan” al meu si nici nu pare un pro-american. Astel de relatari am auzit de la mai multi oameni. 
http://forum.softpedia.com/index.php?s=&am…t&p=1022519

Evident, oricine va putea spune ca sunt doar fapte antisociale si nu greseste, dar situatia de facto este clara.
De voie, ne nevoie, albii crestini sunt alungati, sau pleaca din cartierele musulmane. Incet, pe nesimtite, aceste cartiere isi formeaza un statut de stat in stat.

http://www.divers.ro/international_ro?wid=…on&sid=4273
http://www.revista22.ro/html/index.php?art…p;nr=2005-11-16

Focurile din jurul Parisului se vad de departe, dar acelasi prapad se petrece, tot acum, abia relatat, si in Danemarca. La Aarhus, al doilea oras al tarii, “gherile” de tineri arabi dau foc magazinelor, se bat regulat cu politia si fac scrum tot ce are patru roti si un rezervor plin cu benzina. Cine intreaba afla, invariabil, acelasi lucru: “Asta e zona noastra! Noi stapinim aici!”. De la Paris la Amsterdam si de la Birmingham la Berlin, Eurointifada a inceput sa decupeze teritorii in care accesul statului-gazda nu mai e posibil decit odata cu masinile de politie si cisternele pompierilor.

Rascoala e acoperita de citeva justificari masinale: saracie, marginalizare, oprimare. Dar lucrurile au iesit de mult din limitele acestei scheme mioape. Adevarul, in continuare clandestin, e ca violenta sistematica a acestor oameni care nu-si gasesc locul si sensul face de ris bunul nume al saraciei si nobletea celor care se ridica impotriva opresiunii. Saracia nu e o noutate prescrisa anume milioanelor de musulmani ingramaditi in cartierele sociale ale Europei. Tot in saracie au trait, in anii ’50-’60, italienii, portughezii si spaniolii veniti la munca, pe santierele si in closetele Parisului. Saraci sint, acum, simultan cu arabii, si romanii, albanezii si vietnamezii muncilor de jos. Nu exista nici un motiv pentru care saracia ar trebui sa apese mai dureros asupra arabilor. Teoria marginalizarii nu poate explica de ce fitilul imigrant est-european nu s-a aprins niciodata si de ce Parisul n-a fost pus pe foc de rasculati chinezi sau de senegalezi deprimati. Intinderea exceptionala a imigratiei arabe si rata infloritoare a somajului in sinul acestui grup nu explica nimic. De ce sint tocmai ei loviti de somaj, in vreme ce “opresorul” francez, englez sau olandez pare sa fi rezervat altor minoritati o soarta mult mai norocoasa. O explicatie e lipsa de educatie, dar aceasta explicatie nu duce decit la urmatoarea complicatie: de ce sint arabii singurul grup care impiedica femeile (fiice, surori sau sotii) sa treaca de clasele primare si sa faca o cariera decenta?
http://www.cotidianul.ro/index.php?id=2714…Hash=a331f617ee

Nefersetty 17th September 2007, 03:21
To Tomaso: 
Cred ca ti-ai dori nespus de mult un holocaust islamic prin Europa…..judging by what you wrote…..
Incepeti prin a ne interzice religia si la urma dreptul de a trai…….de ce sa nu ne gazati pe toti daca tot va deranjam asa mult,”democratilor” si ipocritilor ce sinteti ? huh.gif  QUOTE(tomaso @ Sep 16 2007, 12:36) * Stii ce este cel mai trist ?

Nu stiu care este problema ta, dar eu, in calitate de cetatean european, nu pot sa fiu indiferent, in clipa cand cineva incearca sa-mi impuna niste valori cu care eu sunt in profund dezacord .

Aha…deci esti revoltat nu? Exact asa de revoltati sint si oamenii in orientul mijlociu,carora li se impun valori occidentale cu forta.
Deja vu?

De ce daca spui ceva la adresa vreunui evreu esti automat stampilat antisemit sau “white power” member…? Asa si cu islamul. Nu este deajuns ca “islamofobia” este raspindita in lung si-n lat in intreaga lume cu ajutorul mass mediei? De ce trebuie eu(de exemplu) sa sufar descriminarea indreptata impotriva mea doar pentru ca apartin religiei islamice? Sau multi altii ca mine,cu ce sintem noi de vina daca acesti fundamentalisti they hijacked our religion si se folosesc de ea in scopuri criminale?
Must we …..all the rest……pay the price for that?

QUOTE de ce sint arabii singurul grup care impiedica femeile (fiice, surori sau sotii) sa treaca de clasele primare si sa faca o cariera decenta?

Asta este o generalizare timpita din partea ta.

cardinal 17th September 2007, 05:36 pai tomaso, islamizarea este datorata capitalismului. doar nu vrei petrobanii islamicilor fara islamici, nu ? nu se poate si cu painea unsa, si slanina in pod.

uite si in canada, muslimii sunt multi si in crestere, deoarece canada place la banii lor. vin ca studenti, sau ca investitori, sau ca invatatori, la cei existenti. acum vor sa le da si scoli religioase.

in timpul comunismului, nu existau imigranti.
si tu cred ca esti printre aceia care vor muncitori straini in romania, sa faca autostrazi, desi stii ca dupa aceea nu poti sa mai scapi de ei.
ca doar pakistanezii si indienii or sa vina, cine altii?

exemplu, chinezii au venit in canada sa faca o cale ferata, si acum sunt jumatate din vancouver.

nettoyeur 17th September 2007, 09:33 QUOTE(Mosotti @ Sep 16 2007, 11:31) * omule, era vorba de tarile islamice, nu? nu am auzit de nici un musulman care sa omoare cu pietre sau sa taie miini in danemarca, de exemplu. sau sa ceara sa aibe voie asa ceva. daca ai exemple, posteaza aici. si cine a zis ca au voie sa te asasineze ca ai desenat caricaturi? scrie asta in drepturile omului pentru musulmani sau s-a votat in europa o asemenea lege? daca niste cretini care intimplator sint musulmani omoara pe cineva care le-a desenat zeul, toti musulmanii sint evil? 

nu sint de acord cu cacaturile lor de legi, mai putin alea cu taiatu miinilor hotilor (ce fain ar fi sa prinzi un hot in tramvai si sa-i tai mina inlove.gif ), dar vremea cruciadelor a trecut de mult. sint curios citi de-aici au avut probleme cu musulmanii decind europa a fost “islamizata” laugh.gif

nu mosotti, nu era vorba de tarile islamice -ci de islamizarea europei.

tomaso 17th September 2007, 10:01 QUOTE(Nefersetty @ Sep 17 2007, 04:21) *
To Tomaso: 
Cred ca ti-ai dori nespus de mult un holocaust islamic prin Europa…..judging by what you wrote…..
Vorbind foarte serios, fara nici o retinere, iti spun ca nu imi doresc asa ceva. Eu as vrea sa traim in pace, sa fie armonie si sa nu ne stresam reciproc.

Incepeti prin a ne interzice religia si la urma dreptul de a trai…….de ce sa nu ne gazati pe toti daca tot va deranjam asa mult,”democratilor” si ipocritilor ce sinteti ? huh.gif 
Eu nu vreau sa fie interzisa vreo religie. Nici macar nu cred ca ar fi posibil. 
Atentie !!! Eu doar postez niste articole, gasite pe net. Dupa cum vezi, oamenii se simt amenintati de islam, iar fundamentalistii vostri nu obosesc in a turna gaz pe foc.
Aha…deci esti revoltat nu? Exact asa de revoltati sint si oamenii in orientul mijlociu,carora li se impun valori occidentale cu forta.
Deja vu?
Daca impunerea valorilor cu forta inseamna impunerea renuntarii la proceduri barbare, precum lapidarea, atunci sunt partizanul impunerii cu forta.
Nu cred ca avem ce negocia, pe aceasta tema.

De ce daca spui ceva la adresa vreunui evreu esti automat stampilat antisemit sau “white power” member…? Asa si cu islamul. 
In ambele cazuri este o tampenie. Asa cum despre americani se spun vrute si nevrute, restul lumii poate suporta ca altii sa nu ii placa.

Nu este deajuns ca “islamofobia” este raspindita in lung si-n lat in intreaga lume cu ajutorul mass mediei? De ce trebuie eu(de exemplu) sa sufar descriminarea indreptata impotriva mea doar pentru ca apartin religiei islamice? Sau multi altii ca mine,cu ce sintem noi de vina daca acesti fundamentalisti they hijacked our religion si se folosesc de ea in scopuri criminale?
Categoric sunt de partea ta si a celor care gandesc asa. Categoric, fara nici o retinere, orcand si oriunde.
Dupa cum spuneam, acuzele sunt indreptate DOAR impotriva islamistilor. Folosirea termenului “musulman” trebuie perceputa prin prisma terorismului fundamenta pe islam. Acesta este sensul, nu condamnarea in bloc a musulamanilor. 
Eu consider ca un musulman de buna credinta stie la ce ma refer si nici nu se simte vizat in vreun fel. Mai cred si ca este profund nemultumit de anatema aruncata asupra lui, de actiunile nebunilor. As vrea sa sper ca musulanii de buna credinta vor actiona, mai devreme sau mai tarziu, pentru eliminarea acestor ticalosi. Deocamdata, nu prea se vede ca musulmanii moderati fac ceva. Din acest motiv, oamenii ( crestinii ) sunt derutati si speriati. Ei nu au de unde sa stie ca musulmanul care trece pe langa ei, este un om pasnic sau un terorist sinucigas, asa ca, din pacate, va baga pe toti, in aceeasi oala.
Daca ati face niste manifestatii de strada, in care sa respingeti terorismul islamist, daca ati forta liderii religiosi sa nu mai sustina actiunile sinucigase, daca ati renunta la agresiunile impotriva celor care isi folosesc drepturile civile, ati putea sa va schimbati imaginea.

jet li 17th September 2007, 10:10 Religia e un lucru personal. Daca cineva omoara o femeie pentru ca si-a inselat sotul ultimul lucru de intrebat e ce religie are. Omul e liber sa creada ce vrea dar nu sa faca ce vrea

Si nu exista islamo fascism. Cititi ce inseama fascism. Exista un fel de inchizitie – islamica, astia sunt asa numitii fundamentalisti. 
Singurul fel de a scapa de ei e prin educatie, ma intreb daca ar fi bombardati cu reviste playboy in loc de bombe s-ar supara mai mult ? Oricum bombele doar ii ajuta sa isi gaseasca mai multi invatacei suparati – si au dreptate sa fie suparati

nettoyeur 17th September 2007, 10:15 QUOTE De ce trebuie eu(de exemplu) sa sufar descriminarea indreptata impotriva mea doar pentru ca apartin religiei islamice? Sau multi altii ca mine,cu ce sintem noi de vina daca acesti fundamentalisti they hijacked our religion si se folosesc de ea in scopuri criminale?

foarte frumos spus.

Reclama A minute ago

 discutii de pe forum continua si seara la bere. Mai ales cand tii pasul cu noutatile prin Za aplicatie Windows Mobile de pe telefonul tau ZA program Office 2010.

Pagini: 12345678910111213141516171819202122 Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.

http://go.eu.bbelements.com/flash/bbnaut.swfSursa
2010-10-05 03:17:43Comenteaza

Ultimele 25 posturi adăugate

03:03:44the crew —» turn up the silence
01:18:15for pride month year around —» turn up the silence
18:04:00Jupiter in Gemeni (2024 - 2025) pentru toate zodiile. —» codul omega
11:12:54Exerciții de discernământ. Ce s-ar putea întâmpla după alegerile prezidențiale și referendum… —» Nicolae Federiuc
12:17:27La mare, la soare… —» APort | "Pentru un român care știe citi, cel mai greu lucru e să nu scrie." I.L. Carag
09:41:14Independentul Mihai Polițeanu este noul primar ales al Municipiului Ploiești —» Curaj.TV | Media alternativă
09:27:07Ce-i cu solul la Purcari?! —» Fine Wine
07:41:29Vai, sărmana turturică… —» CHIŞINĂU MUZICAL | Blogul Bibliotecii de Arte "Tudor Arghezi"
16:49:42Reciclarea RetuRo pe re-pet —» APort | "Pentru un român care știe citi, cel mai greu lucru e să nu scrie." I.L. Carag
14:58:33O vacanță de vis pentru copii —» BiblioCity
13:03:44Relevanți de ziua lor. De ce instituțiile publice din Moldova trebuie să inspire și motiveze angajații. —» Efrosnatalita’s Blog
09:29:04„Orașul meu cu umeri albi de piatră” —» CHIŞINĂU MUZICAL | Blogul Bibliotecii de Arte "Tudor Arghezi"
06:04:25당리맛집 Restaurants that serve food relevant to modern health —» Curat Murdar, Coane Fanica
05:26:12VĂ INTERESEAZĂ AVANGARDA? —» Leo Butnaru
17:43:40zâna —» turn up the silence
14:24:13Verile pline de cunoaștere în Universul STREAM la Bibliotecă —» BiblioCity
12:30:11,,Moldova – UE – viitorul nostru comun”. —» Biblioteca Publică or.Rîşcani
10:22:10Protest la Parlament pentru cetățenie fără birocrație —» Curaj.TV | Media alternativă
18:18:10DIALOG DESPRE AVANGARDĂ —» Leo Butnaru
12:04:00Eu știu gândurile pe care le am cu privire la voi, zice Domnul, gânduri de pace, și nu de nenorocire, ca să vă dau un viitor și o nădejde. (Ieremia 29:11) —» codul omega
10:39:06The Red Can Diet Culture Popular in Korea —» Curat Murdar, Coane Fanica
10:53:32Luni, W17 – Coolplay —» APort | "Pentru un român care știe citi, cel mai greu lucru e să nu scrie." I.L. Carag
20:34:25Nu o sugestie, doar o mirare —» APort | "Pentru un român care știe citi, cel mai greu lucru e să nu scrie." I.L. Carag
16:55:00AI powered human greed (2) —» APort | "Pentru un român care știe citi, cel mai greu lucru e să nu scrie." I.L. Carag
14:08:02Întâlnirea cititorilor cu scriitorul Grigore Chiper —» Biblioteca de Arte 'Tudor Arghezi'