Tânăr sexy, la picioarele Mariei Iliuţ!

Extraordinar! Interpreta de muzică populară Maria Iliuţ a avut parte recent de un incident mai puţin plăcut: apartamentul fermecătoarei doamne a fost inundat, din greşeală, de către un tânăr şarmant. Nelu Pascal, vecinul vedetei, s-a scuzat, dând vina pe tabloidul „apropo”.

Din fericire, celebra interpretă nu va trebui să-i ceară daune vecinului său, pentru că acţiunea s-a desfăşurat conform unui scenariu, în timpul filmărilor pentru noul spot „apropo”.
După spotul cu pescarul, tabloidul „apropo” vine şi în acest sezon cu o interesantă campanie publicitară - un spot plin de umor şi strălucire, a cărui temă o constituie relaţiile dintre vecini.
Maria Iliuţ a acceptat invitaţia redacţiei de a deveni eroina principală a spotului publicitar, interpretând alături de colegul nostru Nelu Pascal, un admirator al vedetei şi cel care în sezonul de vară a filmat pentru „apropo” în rol de pescar. Prin invitaţia distinsei doamne Maria Iliuţ, o personalitate îndrăgită la noi, ne-am dorit fidelizarea cititorilor şi atragerea altor noi. Am mizat, în special, pe segmentul de vârstă 30-50 ani, dar şi pe tradiţie, sentimente şi autoironie”, declară Alina Guţu, redactorul-şef al „apropo”, adăugând că spotul precedent a fost foarte de bine primit de public.
Am inundat baia hotelului „Jazz”
Noul produs, care va fi difuzat începând cu săptămâna viitoare la JurnalTV, a fost filmat în incinta Hotelului „Jazz”. „A fost foarte dificil să găsim o locaţie, cu atât mai mult un apartament care să poată fi inundat. Apreciem disponibilitatea administraţiei hotelului „Jazz” şi le mulţumim pe această cale”, adaugă Vlad Vasilcov, manager promovare la „apropo”.
Scenariul a suferit multe schimbări, câteva detalii fiind modificate chiar pe parcursul filmărilor. Şi pentru că în incinta hotelului, al cărui interior e mai mult decât spectaculos, am descoperit un aparat de radio vechi, regizorul clipului, Dorin Vornices, a hotărât pe loc să îl includă în scenariu.
Deşi nu sunt actori de meserie, Maria Iliuţ şi Nelu şi-au intrat foarte bine în rol şi au acceptat cele mai neobişnuite situaţii.
Filmările au culminat cu secvenţa în care Nelu şterge podeaua, la picioarele interpretei care citea relaxată ziarul. „Sper să nu ajung niciodată în asemenea situaţie”, a exclamat Nelu printre cadre, referindu-se că i-ar părea rău să inunde apartamentul frumoasei cântăreţe în realitate.
Scena cu inundarea băii a dat cele mai multe bătăi de cap regizorului, deoarece cada era foarte mare. Baia a fost inundată, însă nu atât de mult cât prevedea scenariul, drept pentru care s-a recurs la câteva şiretlicuri grafice.
Suntem mai mult decât încântaţi de rezultat. Ţinem neapărat să îi mulţumim doamnei Maria Iliuţ, care a acceptat inedita experienţă pentru ea şi care ne-a cucerit pe toţi în noul său rol, colegului nostru Nelu, pe care sperăm să-l regăsim şi în următorul nostru spot, de Crăciun şi cameramanului Anatolie Serjan (alias Scorps), cel de la care a pornit ideea clipului. Mulţumim echipei de producţie, precum şi administraţiei „Jazz Hotel”.

Sursa
2010-09-29 16:10:01Comenteaza

Ultimele 25 posturi adăugate

18:18:10DIALOG DESPRE AVANGARDĂ —» Leo Butnaru
10:39:06The Red Can Diet Culture Popular in Korea —» Curat Murdar, Coane Fanica
10:53:32Luni, W17 – Coolplay —» APort | "Pentru un român care știe citi, cel mai greu lucru e să nu scrie." I.L. Carag
20:34:25Nu o sugestie, doar o mirare —» APort | "Pentru un român care știe citi, cel mai greu lucru e să nu scrie." I.L. Carag
16:55:00AI powered human greed (2) —» APort | "Pentru un român care știe citi, cel mai greu lucru e să nu scrie." I.L. Carag
14:08:02Întâlnirea cititorilor cu scriitorul Grigore Chiper —» Biblioteca de Arte 'Tudor Arghezi'
10:49:56Întâlnire cu scriitoarea Maria Pilchin —» Biblioteca de Arte 'Tudor Arghezi'
09:36:59STELE DE MARE —» Andrei LANGA. Blogul personal
09:23:25Este sau nu Dodon trădător de țară? Asta și alte câteva întrebări de precizare. Retorice, desigur —» Nicolae Federiuc
05:44:47SCRISORI DE MAI - ECOURI BISTRIȚENE —» Leo Butnaru
19:38:32fetele —» turn up the silence
08:42:42,,Comunitatea mea în obiectiv european” - Totalurile concurs de postere —» Biblioteca Publică or.Rîşcani
17:14:02Vine schimbarea. Din lac în puţ. —» APort | "Pentru un român care știe citi, cel mai greu lucru e să nu scrie." I.L. Carag
15:28:30Românii din Republica Moldova nu sunt „diasporă”, ci parte aproape integrantă a României. Votul de ieri a arătat asta —» Nicolae Federiuc
14:09:32Opera este cununa tuturor muzelor… —» CHIŞINĂU MUZICAL | Blogul Bibliotecii de Arte "Tudor Arghezi"
10:43:53Zilele Arghezi —» Biblioteca de Arte 'Tudor Arghezi'
02:38:55".....she'll be on drugs, I'll be drunk, it'll be just like old times..." —» turn up the silence
18:03:00Află singur gradul de evoluție spirituală cu care te-ai încarnat —» codul omega
17:31:53AI powered human greed (1) —» APort | "Pentru un român care știe citi, cel mai greu lucru e să nu scrie." I.L. Carag
17:43:002026 – război civil, revoluție sau război mondial? —» codul omega
16:30:17UN ALTFEL DE RĂZBOI —» Andrei LANGA. Blogul personal
15:39:58POEMUL APUSULUI —» Andrei LANGA. Blogul personal
15:38:31El Dorado —» Andrei LANGA. Blogul personal
13:09:46Test/text de supraviețuire —» Andrei LANGA. Blogul personal
09:42:51Prima pistă ciclabila din Chișinău așteaptă să fie folosită —» Curaj.TV | Media alternativă