Tânăr sexy, la picioarele Mariei Iliuţ!

Extraordinar! Interpreta de muzică populară Maria Iliuţ a avut parte recent de un incident mai puţin plăcut: apartamentul fermecătoarei doamne a fost inundat, din greşeală, de către un tânăr şarmant. Nelu Pascal, vecinul vedetei, s-a scuzat, dând vina pe tabloidul „apropo”.

Din fericire, celebra interpretă nu va trebui să-i ceară daune vecinului său, pentru că acţiunea s-a desfăşurat conform unui scenariu, în timpul filmărilor pentru noul spot „apropo”.
După spotul cu pescarul, tabloidul „apropo” vine şi în acest sezon cu o interesantă campanie publicitară - un spot plin de umor şi strălucire, a cărui temă o constituie relaţiile dintre vecini.
Maria Iliuţ a acceptat invitaţia redacţiei de a deveni eroina principală a spotului publicitar, interpretând alături de colegul nostru Nelu Pascal, un admirator al vedetei şi cel care în sezonul de vară a filmat pentru „apropo” în rol de pescar. Prin invitaţia distinsei doamne Maria Iliuţ, o personalitate îndrăgită la noi, ne-am dorit fidelizarea cititorilor şi atragerea altor noi. Am mizat, în special, pe segmentul de vârstă 30-50 ani, dar şi pe tradiţie, sentimente şi autoironie”, declară Alina Guţu, redactorul-şef al „apropo”, adăugând că spotul precedent a fost foarte de bine primit de public.
Am inundat baia hotelului „Jazz”
Noul produs, care va fi difuzat începând cu săptămâna viitoare la JurnalTV, a fost filmat în incinta Hotelului „Jazz”. „A fost foarte dificil să găsim o locaţie, cu atât mai mult un apartament care să poată fi inundat. Apreciem disponibilitatea administraţiei hotelului „Jazz” şi le mulţumim pe această cale”, adaugă Vlad Vasilcov, manager promovare la „apropo”.
Scenariul a suferit multe schimbări, câteva detalii fiind modificate chiar pe parcursul filmărilor. Şi pentru că în incinta hotelului, al cărui interior e mai mult decât spectaculos, am descoperit un aparat de radio vechi, regizorul clipului, Dorin Vornices, a hotărât pe loc să îl includă în scenariu.
Deşi nu sunt actori de meserie, Maria Iliuţ şi Nelu şi-au intrat foarte bine în rol şi au acceptat cele mai neobişnuite situaţii.
Filmările au culminat cu secvenţa în care Nelu şterge podeaua, la picioarele interpretei care citea relaxată ziarul. „Sper să nu ajung niciodată în asemenea situaţie”, a exclamat Nelu printre cadre, referindu-se că i-ar părea rău să inunde apartamentul frumoasei cântăreţe în realitate.
Scena cu inundarea băii a dat cele mai multe bătăi de cap regizorului, deoarece cada era foarte mare. Baia a fost inundată, însă nu atât de mult cât prevedea scenariul, drept pentru care s-a recurs la câteva şiretlicuri grafice.
Suntem mai mult decât încântaţi de rezultat. Ţinem neapărat să îi mulţumim doamnei Maria Iliuţ, care a acceptat inedita experienţă pentru ea şi care ne-a cucerit pe toţi în noul său rol, colegului nostru Nelu, pe care sperăm să-l regăsim şi în următorul nostru spot, de Crăciun şi cameramanului Anatolie Serjan (alias Scorps), cel de la care a pornit ideea clipului. Mulţumim echipei de producţie, precum şi administraţiei „Jazz Hotel”.

Sursa
2010-09-29 16:10:01Comenteaza

Ultimele 25 posturi adăugate

18:53:13PATIMILE DUPĂ DOSTOIEVSKI —» Leo Butnaru
05:24:1710 principii de evanghelizare și ucenicie din Ioan 4-11 —» Moldova Creștină
18:59:39Bugetul IP Gimnaziul "Victor Coțofană " pe anul 2023 —» Blogul elevilor din satul Chetrosu
18:54:44Informație cu privire la formarea bugetului pentru anul 2023, în IP Gimnaziul "Victor Coțofană" —» Blogul elevilor din satul Chetrosu
18:48:13Raport referitor la executarea bugetului pentru anul bugetar 2022 —» Blogul elevilor din satul Chetrosu
14:36:50POEME PRIN ANI / ANTOLOGIE DE ETAPĂ #12 (30 de texte) —» Leo Butnaru
13:43:04Citit în ianuarie: „Iannis cel nebun pentru Hristos” (1 și 2) de Dionysios A. Makris —» Sunt MAMĂ!
10:18:34Competențele sociale și individuale pentru un job de succes —» Centrul Comunitar Instruire, Acces Informaţie Călăraşi
10:00:51Să trăim prin credință! —» Moldova Creștină
02:41:36MOLDOVENI! NOI CUM IEȘIM DIN RĂZBOI? —» Daniel Lachi
18:46:18Zarurile au fost aruncate… —» Liceul Teoretic “Mihail Sadoveanu”, Călăraşi
17:19:4734 de ani. 34 de lecții —» Sunt MAMĂ!
16:04:13Cozi de TIR-uri spre porturile Ismail, Reni, Giurgiulești, Galați —» Curaj.TV | Media alternativă
11:36:00Vacanța de iarnă a lui Dragoș —» Sandu GRECU
10:00:02Este o cinste să te ferești de certuri —» Moldova Creștină
08:11:28Strada Evreiasca e doar la Odesa? —» Curaj.TV | Media alternativă
06:47:02Întâlnire cu Iulian Filip la Biblioteca „Transilvania” —» BiblioCity
17:33:30Moldova – în NATO! Puneți leoparzii pe BECȘI! (1) —» Daniel Lachi
17:24:07”Credința strămoșească”, ia treci la tablă! Sau la Leopard (2) —» Daniel Lachi
16:18:07Fraze lungi – cum să urmărim gândul?  —» Moldova Creștină
13:01:49Nou: Pinot Noir Native, în conversie BIO —» Fine Wine
12:54:49RENTABILITATEA ȘISUSTENABILITATEA AGRICULTURII LA SCARĂ MICĂ —» Mişcarea Ecologistă din Ştefan-Vodă
19:31:23Bare fixe și paralele pentru sport de sănătate într-un oraș asediat —» Curaj.TV | Media alternativă
12:42:14UN IMPORTANT POET FRANCEZ —» Leo Butnaru
05:52:43Весеннее настроение —» Бессарабские хроники