Tânăr sexy, la picioarele Mariei Iliuţ!

Extraordinar! Interpreta de muzică populară Maria Iliuţ a avut parte recent de un incident mai puţin plăcut: apartamentul fermecătoarei doamne a fost inundat, din greşeală, de către un tânăr şarmant. Nelu Pascal, vecinul vedetei, s-a scuzat, dând vina pe tabloidul „apropo”.

Din fericire, celebra interpretă nu va trebui să-i ceară daune vecinului său, pentru că acţiunea s-a desfăşurat conform unui scenariu, în timpul filmărilor pentru noul spot „apropo”.
După spotul cu pescarul, tabloidul „apropo” vine şi în acest sezon cu o interesantă campanie publicitară - un spot plin de umor şi strălucire, a cărui temă o constituie relaţiile dintre vecini.
Maria Iliuţ a acceptat invitaţia redacţiei de a deveni eroina principală a spotului publicitar, interpretând alături de colegul nostru Nelu Pascal, un admirator al vedetei şi cel care în sezonul de vară a filmat pentru „apropo” în rol de pescar. Prin invitaţia distinsei doamne Maria Iliuţ, o personalitate îndrăgită la noi, ne-am dorit fidelizarea cititorilor şi atragerea altor noi. Am mizat, în special, pe segmentul de vârstă 30-50 ani, dar şi pe tradiţie, sentimente şi autoironie”, declară Alina Guţu, redactorul-şef al „apropo”, adăugând că spotul precedent a fost foarte de bine primit de public.
Am inundat baia hotelului „Jazz”
Noul produs, care va fi difuzat începând cu săptămâna viitoare la JurnalTV, a fost filmat în incinta Hotelului „Jazz”. „A fost foarte dificil să găsim o locaţie, cu atât mai mult un apartament care să poată fi inundat. Apreciem disponibilitatea administraţiei hotelului „Jazz” şi le mulţumim pe această cale”, adaugă Vlad Vasilcov, manager promovare la „apropo”.
Scenariul a suferit multe schimbări, câteva detalii fiind modificate chiar pe parcursul filmărilor. Şi pentru că în incinta hotelului, al cărui interior e mai mult decât spectaculos, am descoperit un aparat de radio vechi, regizorul clipului, Dorin Vornices, a hotărât pe loc să îl includă în scenariu.
Deşi nu sunt actori de meserie, Maria Iliuţ şi Nelu şi-au intrat foarte bine în rol şi au acceptat cele mai neobişnuite situaţii.
Filmările au culminat cu secvenţa în care Nelu şterge podeaua, la picioarele interpretei care citea relaxată ziarul. „Sper să nu ajung niciodată în asemenea situaţie”, a exclamat Nelu printre cadre, referindu-se că i-ar părea rău să inunde apartamentul frumoasei cântăreţe în realitate.
Scena cu inundarea băii a dat cele mai multe bătăi de cap regizorului, deoarece cada era foarte mare. Baia a fost inundată, însă nu atât de mult cât prevedea scenariul, drept pentru care s-a recurs la câteva şiretlicuri grafice.
Suntem mai mult decât încântaţi de rezultat. Ţinem neapărat să îi mulţumim doamnei Maria Iliuţ, care a acceptat inedita experienţă pentru ea şi care ne-a cucerit pe toţi în noul său rol, colegului nostru Nelu, pe care sperăm să-l regăsim şi în următorul nostru spot, de Crăciun şi cameramanului Anatolie Serjan (alias Scorps), cel de la care a pornit ideea clipului. Mulţumim echipei de producţie, precum şi administraţiei „Jazz Hotel”.

Sursa
2010-09-29 16:10:01Comenteaza

Ultimele 25 posturi adăugate

12:00:00Registering Custom Post Types in the WordPress Admin: Our CloudFest Hackathon Report —» Misterioz
09:15:43HÂRTIE DE TURNESOL/PAPEL TURNESOL* —» Andrei LANGA. Blogul personal
08:33:02DRUM/CAMINO* —» Andrei LANGA. Blogul personal
08:00:50„Muntele Basmelor” de la Buscat s-a redeschis mai devreme —» Andrei Albu - omul alb cu gînduri negre
07:27:34BUTOIUL LUI DIOGENE —» Andrei LANGA. Blogul personal
05:56:00POMELNIC —» Andrei LANGA. Blogul personal
14:18:34APROAPE POEM —» Andrei LANGA. Blogul personal
06:41:35CUTUME —» Andrei LANGA. Blogul personal
06:41:02RENDEZ-VOUS* —» Andrei LANGA. Blogul personal
06:40:39BORȘ SAU CIORBĂ —» Andrei LANGA. Blogul personal
06:39:55GÂNDITORUL LUI RODIN —» Andrei LANGA. Blogul personal
06:39:41AVIZUHA —» Andrei LANGA. Blogul personal
17:54:28Magnum Innominandum —» turn up the silence
05:39:30IDEALUL?... —» Leo Butnaru
11:00:40Concursul de fizica „IMPULS” editia a VII-a, 2024 —» Fizica pentru Moldova
08:32:55Top 5 cele mai scumpe spumante din Moldova —» Fine Wine
05:10:56POEME RECENTE —» Leo Butnaru
00:51:55the queen is back in business with her pyramid scheme —» turn up the silence
13:15:22Nou: Castel Mimi Rose 2023 —» Fine Wine
07:49:20,,Camil Petrescu” - pliant —» Biblioteca Publică or.Rîşcani
06:43:30DICTOANE, CITATE PRIN SECOLE —» Leo Butnaru
06:14:06Creangă - mărţişorul primăverii —» Biblioteca Publică or.Rîşcani
17:09:59Poliția, cu mașini noi și năravuri vechi —» Curaj.TV | Media alternativă
16:31:40Site-Building Made Simple: Introducing the Public Pattern Library  —» costica
16:21:39Istoria romilor în România | Perioada pre și post comunistă —» Curaj.TV | Media alternativă