CES 2010: Mp3 cu senzori de stres

Samsung a dezvaluit doua MP3-playere dedicate celor pasionati de multimedia, dar si preocupati de sanatatea lor.

Modelul IceTouch (YP-H1), cu primul ecran tactil color transparent AMOLED de 2 inch, joaca rolul unui DVD-player de calitate, player audio, album foto portabil, radio FM si chiar si a unui dispozitiv portabil de stocare. Modelul MyFit (YP-W1), ii ajuta pe utilizatori sa-si monitorizeze nivelul de stres, eliminarea grasimilor, aportul si arderile de calorii si programului de exercitii. Ambele playere au fost recompensate cu distinctia CES 2010 "Innovations Honoree".

"In lumea playere-lor MP3, vor fi pe podium numai acele companii care continua sa inoveze si sa redefineasca experienta utilizatorilor, iar noi credem ca am realizat ambele deziderate cu IceTouch si MyFit", a declarat Reid Sullivan, vice presedinte pentru Audio/Video si Digital Imaging Marketing in cadrul Samsung Electronics America. "Fie ca un utilizator este in cautarea unui dispozitiv multimedia, care ofera o calitate video de redare fara precedent sau un player multifunctional pe care il poate utiliza pentru a-l ajuta sa intre in forma atunci cand se duce la sala de fitness, Samsung are o solutie fiabila pentru a raspunde nevoilor lui."

In plus fata de ecranul tactil transparent AMOLED complet color, modelul IceTouch dispune de un procesor performant si de interfata proprie Samsung "TouchWiz Sweep".

Suporta atat formatele audio MP3, WMA, OGG, FLAC, AAC, M4A, WAV si MP3HD cat si pe cele video MPEG4, WMV, H. 264, Xvid si fisiere DivX. Player-ul analizeaza permanent si regleaza nivelul audio pentru a reproduce sunetul dorit de producator. Invelisul ecranului AMOLED este construit folosind un proces de presare cu injectie duala si sticla securizata din care rezulta o suprafata neteda, durabila si rezistenta la zgarieturi. Modelul IceTouch, disponibil in culoarea alba, poate fi, de asemenea, personalizat prin fete colorate in roz, albastru, violet si gri, comercializate separat.


Foto 1 | Foto 2 | Foto 3 | Foto 4

MyFit ajuta utilizatorii sa atinga o stare de bine in timp ce se bucura de melodiile lor preferate si incorporeaza aplicatii importante si informatii pentru un dispozitiv complet personalizabil care sa incurajeze un stil de viata sanatos. Dispozitivul poate fi comutat pe modul de redare jogging iar modul Tapping Control Jogging simplifica saltul la o noua melodie fara a intrerupe sesiunea de antrenament.

Fiind primul dispozitiv care dispune de senzori care masoara nivelul de stres si kilogramele suplimentare, localizati in partea superioara a dispozitivului, MyFit masoara cu acuratete indicatorii de sanatate a utilizatorului si contine un program de exercitii care sa le reaminteasca acestora punctele pe care le-au de atins. Un accelerometru integrat urmareste automat caloriile consumate in timpul alergarii, utilizatorii putand inregistra consumul lor de calorii la fiecare masa cu ajutorul bazei de date ce cuprinde valorile produselor alimentare incluse. MyFit mai dispune de aplicatii care monitorizeaza consumul de apa sau care sustin renuntatul la fumat.

MyFit este si un player portabil de muzica multi-functional ce dispune de un tuner radio FM si de tehnologia audio Samsung DNSe 3.0. Redarea fisierelor media include formate comprimate la inalta calitate, precum MP3, WMA, OGG, AAC si formatele video MPEG4 si WMV.

Modelele IceTouch si MyFit vor fi disponibile in prima jumatate a anului 2010. IceTouch va dispune de o capacitate de 16GB iar MyFit de 8GB.

Foto 1 | Foto 2 | Foto 3 | Foto 4

Sursa
2010-01-10 12:12:00Comenteaza

Ultimele 25 posturi adăugate

19:31:54CFR la 150 de ani se laudă cu vechituri —» Curaj.TV | Media alternativă
10:27:43Proiectul Instituţional ,,Memori@ Locală” —» Biblioteca Publică or.Rîşcani
18:42:38Protest la București pentru drepturile animalelor #exclusiv —» Curaj.TV | Media alternativă
08:25:53Andrei și Ilinca – Plouă (cover Holy Molly x Tata Vlad) —» Andrei Albu - omul alb cu gînduri negre
13:04:11„Copiii de pe Volga” de Guzel Iahina —» Sunt MAMĂ!
11:49:57Primarul Ciucu a venit la protestul din Prelungirea Ghencea —» Curaj.TV | Media alternativă
10:42:32Am pledat împotriva intimidării aleșilor locali —» Curaj.TV | Media alternativă
10:28:09Vrem lărgirea și civilizarea prelungirii —» Curaj.TV | Media alternativă
19:24:05Cică a vorbit cu mai mulți membri de Guvern la Cahul —» Curaj.TV | Media alternativă
18:40:52Poveste origami de la o copilă refugiată (ru) —» Curaj.TV | Media alternativă
17:59:37Popă cu copii în portbagaj la Voluntarii Bucureștilor —» Curaj.TV | Media alternativă
06:02:55Radu Pila: Sincer și necenzurat, despre ”sindromul BMW”, chip tuning și... —» Сажевые фильтры (DPF/ FAP). Чип тюнинг. Теория, практика.
19:40:06Parcare de biciclete aglomerată la metrou —» Curaj.TV | Media alternativă
09:00:00Opera Crypto Browser Announces Plans to Integrate Elrond  —» Luchian Alexandru
08:54:49Plâng de fericire. 215 Eroi ai Ucrainei, printre care și comandanții Azovului au fost eliberați! —» nimic nu e asa cum pare a fi...
06:30:11Rușii vor să transforme „tribunalul” de la Mariupol într-un proces exemplar de condamnare a nazzismului —» nimic nu e asa cum pare a fi...
14:57:59Purcari promovează steak-urile produse de companiile lui dmitri medvedev —» un alt blog
12:22:52SCURTĂ RELATARE DE PE FRONT. Nu cel ucrainean, cel politic, moldovenesc —» Nicolae Federiuc
10:21:36S-a aruncat în aer împreună cu ocupanții care l-au descoperit. Ce se întâmplă, de fapt, în cadrul contraofensivei armatei ucrainene? —» nimic nu e asa cum pare a fi...
09:47:38Putin a anunțat mobilizarea parțială. Reacția unei mame: „...чтоб ты сдох, козлина!” —» nimic nu e asa cum pare a fi...
06:37:10Escaladarea nebuniei —» blog cultural
05:41:58Ce poreclă are informatorul Litvinenco în dosarele SIS-ului? —» un alt blog
18:37:45Câteva propuneri privind cercetarea științifică în Republica Moldova —» Gheorghe Cuciureanu
17:18:31Eulogy: Andrei Bivol —» Erik and Elena Brewer's Weblog
09:59:00Create the first in-browser game for Opera GX Mobile and save millions of gamers from the nightmare of no mobile data or WiFi —» Luchian Alexandru