CES 2010: Mp3 cu senzori de stres

Samsung a dezvaluit doua MP3-playere dedicate celor pasionati de multimedia, dar si preocupati de sanatatea lor.

Modelul IceTouch (YP-H1), cu primul ecran tactil color transparent AMOLED de 2 inch, joaca rolul unui DVD-player de calitate, player audio, album foto portabil, radio FM si chiar si a unui dispozitiv portabil de stocare. Modelul MyFit (YP-W1), ii ajuta pe utilizatori sa-si monitorizeze nivelul de stres, eliminarea grasimilor, aportul si arderile de calorii si programului de exercitii. Ambele playere au fost recompensate cu distinctia CES 2010 "Innovations Honoree".

"In lumea playere-lor MP3, vor fi pe podium numai acele companii care continua sa inoveze si sa redefineasca experienta utilizatorilor, iar noi credem ca am realizat ambele deziderate cu IceTouch si MyFit", a declarat Reid Sullivan, vice presedinte pentru Audio/Video si Digital Imaging Marketing in cadrul Samsung Electronics America. "Fie ca un utilizator este in cautarea unui dispozitiv multimedia, care ofera o calitate video de redare fara precedent sau un player multifunctional pe care il poate utiliza pentru a-l ajuta sa intre in forma atunci cand se duce la sala de fitness, Samsung are o solutie fiabila pentru a raspunde nevoilor lui."

In plus fata de ecranul tactil transparent AMOLED complet color, modelul IceTouch dispune de un procesor performant si de interfata proprie Samsung "TouchWiz Sweep".

Suporta atat formatele audio MP3, WMA, OGG, FLAC, AAC, M4A, WAV si MP3HD cat si pe cele video MPEG4, WMV, H. 264, Xvid si fisiere DivX. Player-ul analizeaza permanent si regleaza nivelul audio pentru a reproduce sunetul dorit de producator. Invelisul ecranului AMOLED este construit folosind un proces de presare cu injectie duala si sticla securizata din care rezulta o suprafata neteda, durabila si rezistenta la zgarieturi. Modelul IceTouch, disponibil in culoarea alba, poate fi, de asemenea, personalizat prin fete colorate in roz, albastru, violet si gri, comercializate separat.


Foto 1 | Foto 2 | Foto 3 | Foto 4

MyFit ajuta utilizatorii sa atinga o stare de bine in timp ce se bucura de melodiile lor preferate si incorporeaza aplicatii importante si informatii pentru un dispozitiv complet personalizabil care sa incurajeze un stil de viata sanatos. Dispozitivul poate fi comutat pe modul de redare jogging iar modul Tapping Control Jogging simplifica saltul la o noua melodie fara a intrerupe sesiunea de antrenament.

Fiind primul dispozitiv care dispune de senzori care masoara nivelul de stres si kilogramele suplimentare, localizati in partea superioara a dispozitivului, MyFit masoara cu acuratete indicatorii de sanatate a utilizatorului si contine un program de exercitii care sa le reaminteasca acestora punctele pe care le-au de atins. Un accelerometru integrat urmareste automat caloriile consumate in timpul alergarii, utilizatorii putand inregistra consumul lor de calorii la fiecare masa cu ajutorul bazei de date ce cuprinde valorile produselor alimentare incluse. MyFit mai dispune de aplicatii care monitorizeaza consumul de apa sau care sustin renuntatul la fumat.

MyFit este si un player portabil de muzica multi-functional ce dispune de un tuner radio FM si de tehnologia audio Samsung DNSe 3.0. Redarea fisierelor media include formate comprimate la inalta calitate, precum MP3, WMA, OGG, AAC si formatele video MPEG4 si WMV.

Modelele IceTouch si MyFit vor fi disponibile in prima jumatate a anului 2010. IceTouch va dispune de o capacitate de 16GB iar MyFit de 8GB.

Foto 1 | Foto 2 | Foto 3 | Foto 4

Sursa
2010-01-10 12:12:00Comenteaza

Ultimele 25 posturi adăugate

11:45:28Minunata și miraculoasa carte „Din cer au căzut trei mere”  —» Biblioteca Hristo Botev
10:48:37Concursul literar „La izvoarele înțelepciunii” dedicat vieții și activității literare a poetului Vasile Romanciuc —» BiblioCity
17:53:18POEMUL APUSULUI —» Andrei LANGA. Blogul personal
17:33:58Nu plecăm acasă, parcul nu ne lasă #protest în Titan/I.O.R. —» Curaj.TV | Media alternativă
15:21:39Curse poluante de mașini în centrul capitalei #NationalArena —» Curaj.TV | Media alternativă
14:02:58#NoSugarPolitics: Caucazul de sud fierbe. Mii de oameni in strada la Tbilisi si Erevan —» Curaj.TV | Media alternativă
05:59:16JURNALUL DE LA HYPERION (VI) —» Leo Butnaru
19:06:0019 mai 2024 – fatalitate și destin —» codul omega
16:02:38AVIZUHA —» Andrei LANGA. Blogul personal
07:14:16De azi am stație de autobuz în fața blocului —» Andrei Albu - omul alb cu gînduri negre
19:05:45Am marcat festiv Ziua rezistenţei rome —» Curaj.TV | Media alternativă
14:28:43Jandarmii lasă duba în stație ca să-și ia mîncare —» Curaj.TV | Media alternativă
12:36:19O nouă ediție a Concursului literar „La izvoarele înțelepciunii” s-a desfășurat la biblioteca din Ungheni —» BPR Ungheni's Blog
07:34:02Trei noutăți de la Crama Mircești —» Fine Wine
06:03:20ÎN PREAJMA UNEI CĂRȚI NOI —» Leo Butnaru
09:44:08Rusia în anii 90…pregătindu-l pe Putin…(reflecții pe marginea unui film). —» blog cultural
05:15:16DIN POEZIA FRANCEZĂ CONTEMPORANĂ —» Leo Butnaru
05:11:09JURNALUL DE LA HYPERION —» Leo Butnaru
06:34:16O MARE POETĂ DIN FINLANDA —» Leo Butnaru
16:08:35PORȚI / PUERTAS —» Andrei LANGA. Blogul personal
04:19:45Atenție la semne! 9 mai ne-a dezvăluit cam cum va arăta „concursul” de ocupare a funcției de președinte al RM —» Nicolae Federiuc
19:13:15Hyde Park împlinește 21 de ani —» Curaj.TV | Media alternativă
18:47:41UN ALTFEL DE RĂZBOI —» Andrei LANGA. Blogul personal
22:49:14Nemo —» APort | "Pentru un român care știe citi, cel mai greu lucru e să nu scrie." I.L. Carag
19:53:38Drapele vandalizate pe clădirea unui minister —» Curaj.TV | Media alternativă