CES 2010: Mp3 cu senzori de stres

Samsung a dezvaluit doua MP3-playere dedicate celor pasionati de multimedia, dar si preocupati de sanatatea lor.

Modelul IceTouch (YP-H1), cu primul ecran tactil color transparent AMOLED de 2 inch, joaca rolul unui DVD-player de calitate, player audio, album foto portabil, radio FM si chiar si a unui dispozitiv portabil de stocare. Modelul MyFit (YP-W1), ii ajuta pe utilizatori sa-si monitorizeze nivelul de stres, eliminarea grasimilor, aportul si arderile de calorii si programului de exercitii. Ambele playere au fost recompensate cu distinctia CES 2010 "Innovations Honoree".

"In lumea playere-lor MP3, vor fi pe podium numai acele companii care continua sa inoveze si sa redefineasca experienta utilizatorilor, iar noi credem ca am realizat ambele deziderate cu IceTouch si MyFit", a declarat Reid Sullivan, vice presedinte pentru Audio/Video si Digital Imaging Marketing in cadrul Samsung Electronics America. "Fie ca un utilizator este in cautarea unui dispozitiv multimedia, care ofera o calitate video de redare fara precedent sau un player multifunctional pe care il poate utiliza pentru a-l ajuta sa intre in forma atunci cand se duce la sala de fitness, Samsung are o solutie fiabila pentru a raspunde nevoilor lui."

In plus fata de ecranul tactil transparent AMOLED complet color, modelul IceTouch dispune de un procesor performant si de interfata proprie Samsung "TouchWiz Sweep".

Suporta atat formatele audio MP3, WMA, OGG, FLAC, AAC, M4A, WAV si MP3HD cat si pe cele video MPEG4, WMV, H. 264, Xvid si fisiere DivX. Player-ul analizeaza permanent si regleaza nivelul audio pentru a reproduce sunetul dorit de producator. Invelisul ecranului AMOLED este construit folosind un proces de presare cu injectie duala si sticla securizata din care rezulta o suprafata neteda, durabila si rezistenta la zgarieturi. Modelul IceTouch, disponibil in culoarea alba, poate fi, de asemenea, personalizat prin fete colorate in roz, albastru, violet si gri, comercializate separat.


Foto 1 | Foto 2 | Foto 3 | Foto 4

MyFit ajuta utilizatorii sa atinga o stare de bine in timp ce se bucura de melodiile lor preferate si incorporeaza aplicatii importante si informatii pentru un dispozitiv complet personalizabil care sa incurajeze un stil de viata sanatos. Dispozitivul poate fi comutat pe modul de redare jogging iar modul Tapping Control Jogging simplifica saltul la o noua melodie fara a intrerupe sesiunea de antrenament.

Fiind primul dispozitiv care dispune de senzori care masoara nivelul de stres si kilogramele suplimentare, localizati in partea superioara a dispozitivului, MyFit masoara cu acuratete indicatorii de sanatate a utilizatorului si contine un program de exercitii care sa le reaminteasca acestora punctele pe care le-au de atins. Un accelerometru integrat urmareste automat caloriile consumate in timpul alergarii, utilizatorii putand inregistra consumul lor de calorii la fiecare masa cu ajutorul bazei de date ce cuprinde valorile produselor alimentare incluse. MyFit mai dispune de aplicatii care monitorizeaza consumul de apa sau care sustin renuntatul la fumat.

MyFit este si un player portabil de muzica multi-functional ce dispune de un tuner radio FM si de tehnologia audio Samsung DNSe 3.0. Redarea fisierelor media include formate comprimate la inalta calitate, precum MP3, WMA, OGG, AAC si formatele video MPEG4 si WMV.

Modelele IceTouch si MyFit vor fi disponibile in prima jumatate a anului 2010. IceTouch va dispune de o capacitate de 16GB iar MyFit de 8GB.

Foto 1 | Foto 2 | Foto 3 | Foto 4

Sursa
2010-01-10 12:12:00Comenteaza

Ultimele 25 posturi adăugate

20:33:05Capcanele conjugării verbelor (2)  —» Moldova Creștină
14:19:55Judecata de Acum #EdițieSpecială | Profesorul de civism —» Curaj.TV | Media alternativă
11:34:16Cum influențează indicatorii bibliometrici ai directorilor de proiecte finanțarea cercetării în Republica Moldova? —» Gheorghe Cuciureanu
06:07:48URME, RĂNI —» Andrei LANGA. Blogul personal
15:43:47Valorificarea operei hasdeistice, digitizată din Colecția „Carte veche și rară” a Bibliotecii Centrale a BM „B.P. Hasdeu”: Expoziție aniversară (2) —» BiblioCity
15:43:18Valorificarea operei hasdeistice, digitizată din Colecția „Carte veche și rară” a Bibliotecii Centrale a BM „B.P. Hasdeu”: Expoziție aniversară (1) —» BiblioCity
13:21:39Poezia în viața noastră —» BiblioCity
13:20:50,,Magic Creator” - serviciul de recreere și dezvoltare a imaginației utilizatorilor —» BiblioCity
12:59:21Ziua Internațională a Poeziei la Biblioteca „Onisifor Ghibu" —» BiblioCity
12:33:57Leonid Popescu între cuvânt și culoare … —» BiblioCity
12:19:09Lecţia publică „Republica Moldova Zonă de risc seismic” la Biblioteca „Onisifor Ghibu” —» BiblioCity
08:56:45POEZIA AVANGARDELOR VECINE, RUSĂ ȘI UCRAINEANĂ —» Leo Butnaru
14:07:32De la suflet la suflet, împreună, din toată inima pentru Turcia./ —» Curaj.TV | Media alternativă
13:54:01ZIUA MONDIALĂ A POEZIEI CU POETA NATALIA MAZÎLU-MIRON —» Biblioteca Publică or.Rîşcani
12:30:182 MARTIE - ZIUA MEMORIEI ŞI COMEMORĂRII VICTIMELOR RĂZBOIULUI DIN TRANSNISTRIA —» Biblioteca Publică or.Rîşcani
11:38:38Proiectul Dincolo de Wikipedia —» Biblioteca de Arte 'Tudor Arghezi'
11:07:54IOAN SLAVICI - PĂRINTE SPIRITUAL AL PROZEI ARDELENE —» Biblioteca Publică or.Rîşcani
10:22:57ZILELE CREANGĂ – 2023 LA BIBLIOTECA PENTRU COPII RÎȘCANI —» Biblioteca Publică or.Rîşcani
09:15:58Rezultat excepțional pentru vinurile moldovenești la Berliner Wein Trophy —» Fine Wine
22:29:00Despre chat GPT și inteligența artificială. —» Blog de Cultura
22:24:01Furtuna perfectă —» APort | "Pentru un român care știe citi, cel mai greu lucru e să nu scrie." I.L. Carag
15:43:48Autobuz Euro 6 care scoate fum ca tractorul —» Curaj.TV | Media alternativă
11:37:22Vinohora Rose 2022 Purcari — aur la un concurs specializat pe vinuri rose —» Fine Wine
01:37:36бездревесность —» turn up the silence
19:39:39Capcanele conjugării verbelor (1)  —» Moldova Creștină