Pavlicenco a făcut din suferința unui om motiv de dispută politică

Inițial nici nu am luat în seamă inepțiile unei doamne care-și varsă pe blog ura acumulată ca urmare a insucceselor politice. Scriu acest scurt post doar pentru că numeroși cititori ai blogului mi-au cerut mai multe detalii asupra acestui caz.

O doamnă guralivă, care se lăuda cu ceva timp în urmă că are 10% în sondajele reale, iar în ziua alegerilor a luat mai puțin de 1%, a început recent o amplă campanie de denigrare a PLDM-ului. Denigrare e de fapt mult spus, deoarece poți să denigrezi pe cineva atunci când ai argumente forte, nu doar când îți verși frustrările de femeie nesatisfăcută de câțiva ani (politic fraților).

Ultimul scuipat cu venin al doamnei nesatisfăcute, se referă la alocarea de către guvern a unei sume de bani destinată tratamentului unui deputat grav bolnav, care are nevoie stringentă de o sumă mult mai mare decât cea alocată de guvern.

Vladimir Eremciuc suferă de o maladie gravă, iar în acest sens, guvernul a luat o hotărâre de a aloca din fondul de rezervă o anumită sumă de bani suferindului. Hotărârea aparține guvernului, nu lui Negruță sau Filat în particular, cu atât mai puțin PLDM-ului. Doamna însă, având un război unilateral mai vechi cu partidul condus de Filat, găsește orice motiv de a-și mai vărsa frustrările asupra aceste formațiuni. Din păcate, de această dată a lovit rău de tot în bară, transformând suferința unui om în motiv de dispute politice. Nu știu dacă această femeie are pic de moralitate în ea, de suflet nu mai zic. Dacă ar fi avut, s-ar fi interesat de starea sănătății lui Eremciuc înainte de a abera pe blog.

Eremciuc, înainte de a fi deputat comunist, e om. Un om care a făcut și greșeli la viața lui, dar care se găsește într-o situație foarte dificilă, iar în aceste momente trebuie să uităm de tot felul de culori politice sau frustrări personale. Guvernul condus de Filat a făcut și greșeli, nu însă și în acest caz. Ba din contra, prin alocarea acestor bani, Filat a demonstrat încă odată că este un politician matur, echilibrat, dar și mai important, că este un om. A trecut peste toate rivalitățile politice și a ajutat un om aflat în dificultate, iar acest gest nu poate fi decât apreciat. Puteam avea dubii dacă aloca această sumă unui coleg de partid sau altcuiva, dar nu a făcut-o, a alocat banii unui comunist, unui rival politic.

Prin această tevatură absurdă a lui Pavlicenco, ne dăm seama încă odată de ce Filat este unul dintre cei mai iubiți politicieni din țară, și de departe cel mai profesionist și, totodată, de ce Pavlicenco este o frustrată care în viața ei nu va avea nici a mia parte din succesul lui Filat.

PS: Doamnă Pavlicenco, fiți sigură că dacă vă găseați în aceeași situație precum Ermeciuc(deși nimeni nu vă dorește asta), ați fi fost tratată la fel, deși, nu cred că meritați!


Sursa
2009-12-23 17:03:06Comenteaza

Ultimele 25 posturi adăugate

21:29:07Poliția locală acționează pe alocuri, dar intens —» Curaj.TV | Media alternativă
21:25:29Inspectorul Felix se agită cînd e inspectat —» Curaj.TV | Media alternativă
09:25:46ИНФОРМАЦИОННО ПИСМО —» Biblioteca Hristo Botev
19:45:58True, Biblical Friendship —» Erik and Elena Brewer's Weblog
19:13:58Mai Departe cu Viorica Tătaru – Pe front în Ucraina, Propaganda de război, Transnistria —» Curaj.TV | Media alternativă
19:11:51Pericole la zebra de la parcul Bazilescu, Bucureștii Noi —» Curaj.TV | Media alternativă
15:23:47What’s New on WordPress.com: Tools to Make Designing Your Site Easier Than Ever —» Misterioz
14:35:47Lectura — hrană nobilă pentru suflet —» Biblioteca Hristo Botev
10:15:03Pericol mortal in pasajul de la Guvern pe motiv de neglijență —» Curaj.TV | Media alternativă
21:27:45„Amintiri din trecutul Terrei” de Liu Cixin – o părere sinceră despre cărți (fără spoilere) —» Andrei Albu - omul alb cu gînduri negre
18:04:44UN POET RUS CÂNDVA EXPULZAT DIN ROMÂNIA —» Leo Butnaru
14:52:14Haiku (trad. în spaniolă) —» Andrei LANGA. Blogul personal
14:43:17CEREȚI vs. CERE-ȚI – când punem cratima? —» Moldova Creștină
14:35:20Caleidoscop cultural. Februarie, 2023 —» Biblioteca de Arte 'Tudor Arghezi'
13:55:12ALEXANDRU COSMESCU - MENTOR AL TINERILOR SCRIITORI BASARABENI —» Andrei LANGA. Blogul personal
13:17:10UN PROZATOR ȘI POET FRANCEZ IMPORTANT —» Leo Butnaru
10:15:31Despre pogromul de la București, dezbatere la JCC —» Curaj.TV | Media alternativă
10:05:33Graduation @ #Precept Institute for South Sudan Refugees in Uganda 🇺🇬 —» Moldova Creștină
10:05:27Primarului Ciucu nu-i pasă de pieton/i și biciclist/e —» Curaj.TV | Media alternativă
09:35:01”Nu te baza pe alții! Privește, învață, fă și taci!” sau Despre cum să fii optimist —» Sunt MAMĂ!
09:20:02De ce copiii mei au hainele murdare? —» Sunt MAMĂ!
17:02:42DE LA POEȚI ANTICI PÂNĂ SPRE AI NOȘTRI... —» Leo Butnaru
12:01:45De ce reușesc să fac atât de multe lucruri timp de o zi —» Sunt MAMĂ!
11:50:40Disciplinile umanistice și posibilitățile de inserție profesională —» Centrul Comunitar Instruire, Acces Informaţie Călăraşi
10:27:43Vizita de lucru a secretarului de stat Gheorghe Cârciu în Franța —» Elena Robu