PSD încă mai caută explicaţii…


Strategul PSD, Viorel Hrebenciuc, susţine că preşedintele Traian Băsescu ar fi avut succes în dezbaterea cu Mircea Geoană dinaintea turului II al alegerilor prezidenţiale datorită… Flăcării Violet a Transmutării şi Libertăţii.Această declaraţie a facut-o V. Hrebenciuc pe 15 decembrie la Antena 3 menţionînd că PSD a acceptat ca dezbaterea Geoană-Băsescu să aibă loc într-o zi de joi deşi ei ştiau că în această zi Băsescu este în forţă.Strategul PSD susţine ca joia este ziua Flacării Violet,iar Băsescu a purtat foarte des violet în campania elecorală.

În cadrul emisiunei “Sinteza Zilei”  Hrebenciuc declara ca ar fi putut alege şi alta zi dar s-a temut ca nu cumva PSD să fie atacat şi învinuit de laşitate…… să ştiţi că aici îi dau dreptate. 7 noiembrie, ziua revoluţiei bolşevice din Rusia, a cazut într-o miercuri, în anul 1917. Daca ar fi ales ziua dezbaterii miercuri, 2 decembrie, Mircea Geoană s-ar fi umplut de energia Flacarii Rosii, indusa de deja înflacăratul Ion Iliescu. Unde mai pui că joi, 3 decembrie, ziua cînd Geoană s-a sinucis în direct, este dezlegare la peşte, conform calendarului ortodox, ceea ce sigur a fost un avantaj competitiv pentru Marinarul Băsescu.

La scurt timp cei de la Realiatea TV au dezvoltat acest subiect, explicînd ce înseamnă Flacăra Violet.Iată o definiţi e: „o energie spirituală concentrată în special pe curăţare şi protecţie energetică, poate vindeca suferinţele fizice şi emoţionale şi participă, extrem de eficient, în procesul evoluţiei spirituale a omenirii”.

Hrebenciuc a confundat zilele razelor.

Realitatea TV citează o explicaţie oferită de site-ul „Lucrătorul în Lumină”, dar scapă din vedere că, potrivit acestei surse, ezotericii afirmă că sâmbăta, dar nu joia, cum spune Hrebenciuc, este ziua Flăcării Violet. Joia, potrivit site-ului, este ziua Razei Aurii a Reînvierii.Preotul Niculai Necula şi ezoterista Elena Cociş au apreciat la Realitatea TV că atât Traian Băsescu, cât şi Viorel Hrebenciuc nu au nimic în comun cu respectivele practici spirituale. Ezoterista spune că nu e nevoie să porţi violet pentru a accesa Flacăra Violet şi a fost de părere că respectivii politicieni nu au preocupări spirituale. “S-ar putea să existe ceva ezoteric la Hrebenciuc, dar nu suficient de profund”, “la Băsescu nu există nici un fel de element ezoteric”.

Şi la 17 decembrie, când l-a desemnat premier pe Boc, Băsescu avea o cravată violet…….declaraţia lui Hrebenciuc nu l-a deranjat! :) )

Posted in Uncategorized

Sursa
2009-12-18 17:10:51Comenteaza

Ultimele 25 posturi adăugate

19:58:23Picturi în stil retro – adaptate în stil modern —» BPR Ungheni's Blog
07:45:46Măcelarul din Lunca Prutului – fantoma emblematică a Maiei Sandu sau de ce pe „vremuri bune” lucrurile niciodată nu sunt așa cum par a fi?! —» Sergiu Mocanu
23:46:34Triangle of Sadness —» APort | "Pentru un român care știe citi, cel mai greu lucru e să nu scrie." I.L. Carag
12:59:10La Radio Guerrilla cu Mitoș Micleușanu —» .:EU:.
10:15:29YES-EU. CEVA ESENȚIAL... —» Leo Butnaru
10:30:40DIN POEZIA FRANCEZĂ CONTEMPORANĂ —» Leo Butnaru
10:08:23Berliner: gest de solidaritate pentru vinurile moldovenești —» Fine Wine
21:29:07Poliția locală acționează pe alocuri, dar intens —» Curaj.TV | Media alternativă
21:25:29Inspectorul Felix se agită cînd e inspectat —» Curaj.TV | Media alternativă
09:25:46ИНФОРМАЦИОННО ПИСМО —» Biblioteca Hristo Botev
19:45:58True, Biblical Friendship —» Erik and Elena Brewer's Weblog
19:13:58Mai Departe cu Viorica Tătaru – Pe front în Ucraina, Propaganda de război, Transnistria —» Curaj.TV | Media alternativă
19:11:51Pericole la zebra de la parcul Bazilescu, Bucureștii Noi —» Curaj.TV | Media alternativă
18:26:54DIN POEZIA FRANCEZĂ CONTEMPORANĂ —» Leo Butnaru
15:23:47What’s New on WordPress.com: Tools to Make Designing Your Site Easier Than Ever —» Misterioz
14:50:26Program_Campania Naţională ,,Citim cu voce tare împreună” ediţia anului 2023 —» Biblioteca Publică or.Rîşcani
14:44:06Anunţ - Poster_Campania Naţională ,,Citim cu voce tare împreună” ediţia anului 2023 —» Biblioteca Publică or.Rîşcani
14:35:47Lectura — hrană nobilă pentru suflet —» Biblioteca Hristo Botev
14:31:1227 Ianuarie - Ziua Comemorării Victimelor Holocaustului. —» Biblioteca Publică or.Rîşcani
10:15:03Pericol mortal in pasajul de la Guvern pe motiv de neglijență —» Curaj.TV | Media alternativă
04:57:00De ce familia mea nu consumă carnea de pui din comerț, laptele cu termen mare de valabilitate și marmelada —» Sunt MAMĂ!
21:27:45„Amintiri din trecutul Terrei” de Liu Cixin – o părere sinceră despre cărți (fără spoilere) —» Andrei Albu - omul alb cu gînduri negre
18:42:59Citit în ianuarie: „Oameni sărmani” de F.M. Dostoievski —» Sunt MAMĂ!
18:04:44UN POET RUS CÂNDVA EXPULZAT DIN ROMÂNIA —» Leo Butnaru
14:52:14Haiku (trad. în spaniolă) —» Andrei LANGA. Blogul personal