Veaceslav Untilă

Veaceslav UntilăVeaceslav Untilă


Acest blog eu îl văd ca pe un club de discuţii, unde există un schimb viu de păreri, un dialog deschis, sincer, cu bun-simţ, unde fiecare îşi împărtăşeşte gândurile, speranţele, năzuinţele, unde vor intra din curiozitate şi vor rămâne din convingere.
RSS posts

Politica si Politici


Comenteaza

Mesaj de felicitare
Facebook Twitter Google+ LinkedIn Stimaţi angajați ai Poliţiei Naţionale, ofiţeri şi veterani! Ziua de astăzi are o importanţă deosebită pentru Dvs., dar şi pentru mine – marcăm a 30-a aniversare de la constituirea Poliţiei Naţionale. În această perioadă, câteva generaţii de polițiști au purtat cu mândrie stindardul nostru, aflându-se în serviciul cetăţenilor. Mă mândresc nespus […] Post-ul Mesaj de felicitare apare prima dată în Veaceslav Untila.
(INTERVIU) Veaceslav Untilă: Impactul activității ANRE trebuie să fie unul benefic pentru consumatorul final
Facebook Twitter Google+ LinkedIn Interviu cu Veaceslav Untilă, Director general al CA al ANRE pentru Alamanah Politic 2019. Dle Untilă, în 2019, mai exact în luna februarie, aţi devenit Director general al CA al ANRE. Ce „moştenire” aţi preluat, odată cu venirea în funcţie? Agenţia Naţională pentru Reglementare în Energetică a parcurs în anul 2019 […] Post-ul (INTERVIU) Veaceslav Untilă: Impactul activității ANRE trebuie să fie unul benefic pentru consumatorul final apare prima dată în Veaceslav Untila.
O garanţie în plus pentru Republica Moldova
Facebook Twitter Google+ LinkedIn Preocupaţi de grijile noastre interne, noi, cei din Republica Moldova, nu prea am atras atenţie unui eveniment internaţional, reuniunea Adunării Parlamentare a NATO de la Bucureşti, la care a participat şi Secretarul general NATO, Jens Stoltenberg. Discuţiile de la Bucureşti s-au referit inclusiv la rolul jucat de România în asigurarea stabilităţii […] Post-ul O garanţie în plus pentru Republica Moldova apare prima dată în Veaceslav Untila.
„Revoluţia” europeană a preşedintelui Macron
Facebook Twitter Google+ LinkedIn Cei care s-au grăbit să prezică declinul Uniunii Europene şi chiar destrămarea acesteia, ca urmare a unor efecte negative, cum ar fi Brexit-ul, unele tendinţe separatiste în ţările membre ale UE sau criza migranţilor, vor trebui să mai aştepte. Or, Uniunea Europeană nu numai că nu are de gând să accepte […] Post-ul „Revoluţia” europeană a preşedintelui Macron apare prima dată în Veaceslav Untila.
Peter Michalko în vizită la Curtea de Conturi
Facebook Twitter Google+ LinkedIn Pe data de 2 octombrie, am avut o întrevedere cu ambasadorul Delegației Uniunii Europene în Republica Moldova, Peter Michalko, care a vizitat în premieră instituţia pe care am onoarea să o conduc. I-am mulțumit dlui ambasador pentru vizita sa la Curtea de Conturi, menţionând că apreciem înalt colaborarea noastră cu UE […] Post-ul Peter Michalko în vizită la Curtea de Conturi apare prima dată în Veaceslav Untila.

Generat în 0.505 secunde.