Fine Wine

Fine WineFine Wine


blogul vinurilor bune din Moldova
RSS posts

Afaceri


Comenteaza

Doina Vin se pregătește de oaspeți
Doina Vin, o vinărie amplasată în satul Răzeni, la circa 30 km de Chișinău, se pregătește să deschidă, în acest an, ușile pentru amatorii de vinuri bune. Articolul Doina Vin se pregătește de oaspeți a apărut prima dată pe Fine Wine.
Berliner: gest de solidaritate pentru vinurile moldovenești
Asociația Micilor Producători de vinuri din Moldova, cu suportul partenerului strategic finanțat de USAID, a înscris, la concursul Berliner Wein Trophy din acest an, 20 de mostre. Într-un gest de solidaritate, organizatorii competiției, au... Articolul Berliner: gest de solidaritate pentru vinurile moldovenești a apărut prima dată pe Fine Wine.
Moldova a găsit soluția pentru eroarea 404. În vin!
Doi tineri antreprenori din Republica Moldova, Grigore Berzan și Adrian Blându, au „găsit cheia” spre celebra eroare de programare 404. Soluția a fost identificate în… vin, iar numărul de „chei” este foarte limitat. Doamnelor... Articolul Moldova a găsit soluția pentru eroarea 404. În vin! a apărut prima dată pe Fine Wine.
Nou: Pinot Noir Native, în conversie BIO
Un vin nou: Native Pinot Noir de Purcari 2021, în conversie la agricultura biologică. Articolul Nou: Pinot Noir Native, în conversie BIO a apărut prima dată pe Fine Wine.
A fost lansat ghidul cu 50 de vinuri bune din Moldova – Fine Wine Guide 22/23
O nouă ediție a ghidului vinurilor bune din Moldova, Fine Wine Guide 22/23, a fost prezentată joi seara la librăria Cărturești, din incinta Muzeului Național de Istorie a Moldovei. Fine Wine Guide 22/23 conține,... Articolul A fost lansat ghidul cu 50 de vinuri bune din Moldova – Fine Wine Guide 22/23 a apărut prima dată pe Fine Wine.
Număr record de crame la Vernisajul Vinului
Reprezentanți de la 74 de crame mari și mici din Republica Moldova — un număr record până acum — vor participa la Vernisajul Vinului. Articolul Număr record de crame la Vernisajul Vinului a apărut prima dată pe Fine Wine.
Freedom Blend, vinul săptămânii în UK
Vinul Freedom Blend de Purcari a fost declarat "vinul săptămânii" în Marea Britaniei, de către una dintre cele mai importante critice de vin. Articolul Freedom Blend, vinul săptămânii în UK a apărut prima dată pe Fine Wine.
Fine Wine recomandă: Pinot Noir
O recomandare onestă de Pinor Noir bun din Moldova. Articolul Fine Wine recomandă: Pinot Noir a apărut prima dată pe Fine Wine.
Nou: Piatra Neagră 2017 Chateau Cojusna
Piatra Neagră 2017 — un cupaj nou de la Chateau Cojusna, maturat 18 luni la butoi. Articolul Nou: Piatra Neagră 2017 Chateau Cojusna a apărut prima dată pe Fine Wine.
TEWA V(ia) Feteasca Neagră 2019
Feteasca Neagră 2019 — un vin premium de la producătorul TEWA Wines. Articolul TEWA V(ia) Feteasca Neagră 2019 a apărut prima dată pe Fine Wine.
19 medalii pentru vinurile moldovenești la Mundus Vini
Purcari s-a impus numărul de medalii, urmat de Fautor, Castel Mimi și Consalcom. Articolul 19 medalii pentru vinurile moldovenești la Mundus Vini a apărut prima dată pe Fine Wine.
Nou: Atu Revedere 2018, Codrinschi & Saperavi
Un cupaj inedit din soiurile Codrinschii și Saperavi, din 2018, maturat 12 luni în butoi. Articolul Nou: Atu Revedere 2018, Codrinschi & Saperavi a apărut prima dată pe Fine Wine.
Ziua Vinului, pe 1-2 octombrie
Ziua Vinului va fi organizată, după o pauză de doi ani, pe 1 și 2 octombrie 2022, în Piața Marii Adunări Naționale. Evenimentul va aduna 70 de vinării din toată țara. „Vinul meu aduce... Articolul Ziua Vinului, pe 1-2 octombrie a apărut prima dată pe Fine Wine.
Negru de Purcari, în top vinuri clasice ale lumii!
Negru de Purcari 2019 a fost inclus de prestigioasa revistă Decanter în top cele mai bune vinuri clasice ale lumii în anul 2021. Articolul Negru de Purcari, în top vinuri clasice ale lumii! a apărut prima dată pe Fine Wine.
Premieră în portofoliul Divus: Brut Alb Traditionnelle
Divus Winery a lansat, în premieră, un spumant alb brut, din două soiuri autohtone. Articolul Premieră în portofoliul Divus: Brut Alb Traditionnelle a apărut prima dată pe Fine Wine.
5 Elemente Roșu de la Equinox
În familia micului producător Equinox, pe lângă clasicul 5 Elemente cu eticheta neagră, a apărut un frate de cruce: 5 Elemente Roșu. Cred că v-ați dat seama: 5 Elemente înseamnă cele cinci componente ale... Articolul 5 Elemente Roșu de la Equinox a apărut prima dată pe Fine Wine.
Nou: Apriori Feteasca Albă Brut
Apriori a lansat un nou produs: spumant Feteasca Albă Brut, produs după tehnologia Charmat. Articolul Nou: Apriori Feteasca Albă Brut a apărut prima dată pe Fine Wine.
Nou: trio cu Saperavi de la Chateau Cristi
Chateau Cristi lansează trei cupaje diferite cu Saperavi, din diferiți ani de recoltă: 2018, 2017 și 2016. Articolul Nou: trio cu Saperavi de la Chateau Cristi a apărut prima dată pe Fine Wine.
Nou: Aurelius Pinot Grigio 2021
Aurelius a lansat un vin nou din recolta anului 2021 - Pinot Grigio. Articolul Nou: Aurelius Pinot Grigio 2021 a apărut prima dată pe Fine Wine.
Nou: Rose MinisTerrios 2021
O ediție limitată: doar 1800 de sticle de Rose Cabernet Sauvignon 2021, de la micul producător MinisTerrios. Articolul Nou: Rose MinisTerrios 2021 a apărut prima dată pe Fine Wine.

Generat în 0.032 secunde.