Fine Wine

Fine WineFine Wine


blogul vinurilor bune din Moldova
RSS posts

Afaceri


Comenteaza

Nou: Saperavi de Purcari și Pinot Noir de Purcari Limited Edition
Sunt profund impresionat de două noutăți marca Purcari: Pinot Noir 2020 Limited Edition și Saperavi de Purcari 2020 Limited Edition. Cel puțin unul dintre ele pleacă automat în topul celor mai bune lansări ale acestui an. Articolul Nou: Saperavi de Purcari și Pinot Noir de Purcari Limited Edition a apărut prima dată pe Fine Wine.
Totem — o nouă linie de vinuri de la Chateau Vartely
Totem — o gamă nouă de vinuri de la compania Chateau Vartely, Articolul Totem — o nouă linie de vinuri de la Chateau Vartely a apărut prima dată pe Fine Wine.
Trei legende îmbuteliate de la Mileștii Mici
Ne plac lucrurile exclusiviste, iar gama PREMIUM de la „Mileştii Mici” trece pe lista noastră selectă de fineţuri bahice. Astăzi, descoperim împreună de ce fiecare colecționar adevărat de vinuri trebuie să aibă măcar o... Articolul Trei legende îmbuteliate de la Mileștii Mici a apărut prima dată pe Fine Wine.
Nou: Feteasca Regală 2021 TEWA Wines
„Regala noastră este puțin atipică. De fapt, ca și toate vinurile noastre”, îmi spune Ella Mihailova, de la TE WA Wines. Eram deja nerăbdător să degust vinul. TE WA pășește foarte sigur pe un... Articolul Nou: Feteasca Regală 2021 TEWA Wines a apărut prima dată pe Fine Wine.
Așa Pinot Noir — da!
Două Pinot Noir noi, din două game diferite, foarte bune ambele. Articolul Așa Pinot Noir — da! a apărut prima dată pe Fine Wine.
Noutăți de la Gogu Winery
Două noutăți marca Gogu Winery — mic producător de vin din Căușeni. Articolul Noutăți de la Gogu Winery a apărut prima dată pe Fine Wine.
Moldova ia 4 medalii de aur la Decanter
Moldova a luat un record de medalii la Decanter. Fiecare a treia medalie revine vinurilor din Grupul Purcari. Articolul Moldova ia 4 medalii de aur la Decanter a apărut prima dată pe Fine Wine.
Mondial din Bruxelles: un vin din Moldova, desemnat cel mai bun roșu din lume
Vinul Negre 2017 de la compania Fautor a fost desemnat cel mai bun vin roșu din lume la ultima ediție a Concours Mondial de Bruxelles — una dintre cele mai importante competiții de vinuri... Articolul Mondial din Bruxelles: un vin din Moldova, desemnat cel mai bun roșu din lume a apărut prima dată pe Fine Wine.
Mondial de Bruxelles, la o nouă ediție
Peste 7300 de vinuri din toată lumea participă la Concours Mondial de Bruxelles. Articolul Mondial de Bruxelles, la o nouă ediție a apărut prima dată pe Fine Wine.
Moldova, la expoziția ProWein 2022
Moldova participă cu un stand unic de țară la cea mai mare expoziție de vin - ProWein. Articolul Moldova, la expoziția ProWein 2022 a apărut prima dată pe Fine Wine.
The Governor First Lady Rosé, Castel Mimi
Este vinul care m-a surprins cel mai mult în lista de noutăți de la Castel Mimi — primul rosé baricat din Republica Moldova — The Governor First Lady Rosé. Articolul The Governor First Lady Rosé, Castel Mimi a apărut prima dată pe Fine Wine.
Premieră: Glou Glou wine de la TEWA
TE WA a lansat primul "glou glou" wine din Republica Moldova. Articolul Premieră: Glou Glou wine de la TEWA a apărut prima dată pe Fine Wine.
Nou: Bravoure Malbec Rose 2021
Bravoure Malbec Rose 2021 — un vin nou de la Chateau Cristi, medaliat cu argint la Concours Mondial de Bruxelles. Articolul Nou: Bravoure Malbec Rose 2021 a apărut prima dată pe Fine Wine.
Academia Purcari — o nouă filă în istoria vinului din Moldova
Compania Purcari a lansat cel mai ambițios proiect al său de până acum — Academia Purcari — o colecție de vinuri premium care cercetează în profunzime identitatea și caracterul vinurilor autohtone. Articolul Academia Purcari — o nouă filă în istoria vinului din Moldova a apărut prima dată pe Fine Wine.
Două vinării din România și Republica Moldova s-au unit pentru un vin comun
Crama Liliac din România și Castel Mimi din Republica Moldova au lansat, în premieră, o serie comună de vinuri — Tandem Articolul Două vinării din România și Republica Moldova s-au unit pentru un vin comun a apărut prima dată pe Fine Wine.
Descoperă vinurile muzicale de la Mileștii Mici
O premieră în domeniul vinicol — Mileștii Mici au lansat produse în colaborare cu Wine Records vinurile muzicale. Articolul Descoperă vinurile muzicale de la Mileștii Mici a apărut prima dată pe Fine Wine.
Nou: Merlot 2017 Caragia Winery
Merlot 2017 — o nouă porție de "emoții în ediții limitate" de la micul producător Caragia Winery. Articolul Nou: Merlot 2017 Caragia Winery a apărut prima dată pe Fine Wine.
Verticala Negru de Purcari Vintage. Impresii
Cinci vinuri dintre cele mai remarcabile recolte ale decadei. Negru de Purcari Vintage, degustare pe verticală. Articolul Verticala Negru de Purcari Vintage. Impresii a apărut prima dată pe Fine Wine.
Nou: Barbaro de la Fautor Winery
Patru soiuri puternice s-au înfrățit într-un vin "brutal" de bun, de la compania Fautor. Articolul Nou: Barbaro de la Fautor Winery a apărut prima dată pe Fine Wine.
Trei noutăți bune de la Crama Mircești
Crama Mircești, condusă de enologul Arcadie Foșnea a lansat trei vinuri noi din roada 2021: Feteasca Regală, Rose, dar și un Sauvignon Blanc cules târziu. Articolul Trei noutăți bune de la Crama Mircești a apărut prima dată pe Fine Wine.

Generat în 0.849 secunde.