289025 cazuri COVID-19 în Moldova
282330 – cazuri active
– cazuri vindecate
6695 – cazuri fatale
Actualizarea datelor: 27 septembrie 2021 ora 06:21


Fine Wine

Fine WineFine Wine


blogul vinurilor bune din Moldova
RSS posts

Afaceri


Comenteaza

Se licitează colecția Negru de Purcari
O colecție unică de vinuri Negru de Purcari, cu toate recoltele din 2010 până în 2019, a fost scoasă la licitație. Articolul Se licitează colecția Negru de Purcari a apărut prima dată pe Fine Wine.
Vinuri străine, la Purcari Wine Bar
Am făcut o selecție de vinuri străine de top, pe care o vom oferi la Purcari Wine Bar, în vânzare și degustare. Articolul Vinuri străine, la Purcari Wine Bar a apărut prima dată pe Fine Wine.
Gogu Late Harvest, doar 600 sticle
Premieră de zile mari de la micul producător de vinuri Ilie Gogu din Căușeni: arsenalul vinăriei s-a lărgit cu primul late harvest, Muscat Ottonel 2020. Ca și în multe asemenea cazuri, decizia de a... Articolul Gogu Late Harvest, doar 600 sticle a apărut prima dată pe Fine Wine.
Un nou brand de vinuri în Moldova: AlterEgo
Alter Ego este un brand de vinuri de autor din Republica Moldova. Articolul Un nou brand de vinuri în Moldova: AlterEgo a apărut prima dată pe Fine Wine.
Nou: Basavin Argilos Roșu 2018 și Verde 2019
Am degustat recent două vinuri noi de la Basavin Winery, care m-au surprins plăcut. Este vorba de un cupaj alb și altul roșu, îmbuteliate într-o serie nouă — Argilos. Articolul Nou: Basavin Argilos Roșu 2018 și Verde 2019 a apărut prima dată pe Fine Wine.
Somma Cabernet Sauvignon 2019 Noble Savage
Frații Alexandru și Eugen Sîrbu, au lucrat sommelieri în Moscova, iar de ceva timp au hotărât să revină acasă. Printre altele, le-a reușit să pornească o micro-vinărie artizanală: Somma Winery. Totul a pornit de... Articolul Somma Cabernet Sauvignon 2019 Noble Savage a apărut prima dată pe Fine Wine.
O seară portugheză la Chișinău
Un masterr class cu 10 vinuri din Portugalia, susținut de Simion Croitoru. Articolul O seară portugheză la Chișinău a apărut prima dată pe Fine Wine.
Aur pentru Moldova la Concours Mondial de Bruxelles
Vinurile din Republica Moldova au fost distinse cu două Medalii Mari de aur, alte 27 medalii de aur și încă 38 – de argint, la una din cele mai mari competiții din lume —... Articolul Aur pentru Moldova la Concours Mondial de Bruxelles a apărut prima dată pe Fine Wine.
Nou: Feteasca Regală 2020 Fautor Winery
Feteasca Regală 2020, o noutate "simplă și bună" de la Fautor Winery. Articolul Nou: Feteasca Regală 2020 Fautor Winery a apărut prima dată pe Fine Wine.
Nou: Atu Viorica și Sauvignon Blanc 2020
Două noutăți formidabile de la micul producător Atu Winery. Mono-soiurile Viorica și Sauvignon Blanc din recolta anului 2020. Articolul Nou: Atu Viorica și Sauvignon Blanc 2020 a apărut prima dată pe Fine Wine.
Mondial de Bruxelles, o nouă provocare
Concours Mondial de Bruxelles — una dintre cele mai importante competiții de vinuri din lume — a demarat pe 18 iunie 2021, în Luxemburg. Concursul este unul itinerant și, chiar dacă se numește „de... Articolul Mondial de Bruxelles, o nouă provocare a apărut prima dată pe Fine Wine.
Nou: Blanca 2020 Fautor Winery
A fost lansată o nouă ediție a vinului Blanca 2020 Fautor Winery, un cupaj de Albarino și Feteasca Regală. Articolul Nou: Blanca 2020 Fautor Winery a apărut prima dată pe Fine Wine.
Noutățile Carpe Diem Wines
Ultimele noutăți de înaltă ținută organoleptică — Carpe Diem și Casa Vinicolă Luca au fost prezentate la o degustare. Articolul Noutățile Carpe Diem Wines a apărut prima dată pe Fine Wine.
Nou: Harap Alb 2020 MinisTerrios
Una dintre cele mai stilate etichete de vin din Moldova revine pe raft — a apărut ediția 2020 a vinului Harap Alb de la micul producător MinisTerrios. Articolul Nou: Harap Alb 2020 MinisTerrios a apărut prima dată pe Fine Wine.
Nou: Metafora 2020 Gogu Winery
Vinificatorul Ilie Gogu de la Căușeni are noutăți în gama de vârf: este gata a treia ediție a Metaforei în alb, cupaj de Chardonnay, Sauvignon Blanc și Pinot Gris, roada anului 2020, maturat în... Articolul Nou: Metafora 2020 Gogu Winery a apărut prima dată pe Fine Wine.
Dr. Gheorghe Arpentin se alătură grupului Purcari
Oenologul Gheorghe Arpentin, fostul director al ONVV, a preluat funcția de Director Cercetare & Dezvoltare + Inovare în grupul de companii Purcari. Articolul Dr. Gheorghe Arpentin se alătură grupului Purcari a apărut prima dată pe Fine Wine.
Premieră: divinul Aroma XXO de 70 de ani
Producătorul de divinuri Aroma din Chișinău a lansat recent pe piață un produs unic: divinul Aroma XXO de 70 de ani, reprezentând cel mai vechi distilat disponibil în acest moment pe piața din Republica... Articolul Premieră: divinul Aroma XXO de 70 de ani a apărut prima dată pe Fine Wine.
Nou: Metafora Orange 2020 Gogu Winery
Mai în glumă, mai în serios, Ilie Gogu spunea că nu-i plac experimentele cu vin Orange, dar cititorii serioși vor înțelege că asta era o glumă și că trebuie să-i tratați ca pe pescari,... Articolul Nou: Metafora Orange 2020 Gogu Winery a apărut prima dată pe Fine Wine.
Noutăți proaspete de la Caragia Winery
Caragia Winery a lansat două vinuri noi din recolta anului 2020 - Viorica și Sauvignon Blanc. Articolul Noutăți proaspete de la Caragia Winery a apărut prima dată pe Fine Wine.
Preț de start: 1 950 euro pentru verticala Negru de Purcari
Un lot unic din 14 sticle de Negru de Purcari, din diferite recolte, de la prima sticlă din istoria privată a combinatului, din 2003, până la cea mai recentă ediție - 2018, a fost scos la o licitație de caritate. Articolul Preț de start: 1 950 euro pentru verticala Negru de Purcari a apărut prima dată pe Fine Wine.

Generat în 0.925 secunde.