Oleg Cernei

Oleg CerneiOleg Cernei


Mai aproape de oameni, Mai aproape de nevoile lor. A venit timpul ca sa fac publice si intr-o unica sursa toate activiatile mele, care reprezinta votul alesilor mei.
RSS posts

Politica si Politici


Comenteaza

La multi Ani!
Acum, cand colindele, toate nascute sub zapezi, aduc cu ele mireasma de Iisus nascut in iesle, simtim si noi tot mai tare atmosfera de Sarbatoare ce se apropie. Deschideti usa si lasati spiritul Craciunului sa va intre in casa! Deschideti inimile si lasati Bucuria si Implinirea sa va intre in suflet! Deschideti larg bratele si imbratisarea voastra calda, vorba buna si gandul curat sa fie cel mai de pret cadou pentru cei dragi! Fie ca Iubirea, Intelepciunea, Increderea si Generozitatea sa va calauzeasca pasii in noul an! "La multi ani!"
În CMC s-au adunat şi stau la “congelator” zeci, poate chiar sute de kilograme de proiecte de decizii
Care politică, domnilor, afara practic e iarnă, iar odată cu frigul, în prim-planul opiniei publice apare şi noţiunea de “Termocom”. Apare ca o sperietoare.
Dacă facem schimbarea, schimbare să fie – Din arhiva personală
Dacă facem schimbarea, schimbare să fie. Au fost multe comentarii în ultimele zile în vederea listelor electorale propuse, multe dintre care mă vizau pe mine personal, chipurile aşi fi un rebel în interiorul Alianţei Moldova Nosatră.
Sistemul nostru de vot a fost construit pentru găşti de partid- Din arhiva personală
Sistemul nostru de vot a fost construit pentru găşti de partid. Marea amăgeală constă în aceea că mulţi dintre liderii politici din opoziţie îl critică pe Voronin, de altefel, pe bună dreptate. Dar în realitate, ei vor să fie în locul lui. Toată suflarea să-i ştie de frică, să nu deschizi gura înaintea şefului, să stai permanent umilit şi pus la punct.
AMN “nu dă” cu măciuca în capul omului- Din Arhiva Personală
AMN trebuie să meargă în legislativ cu cei mai buni, deaceea astept modificari radicale ale listei AMN asa cum a promis presedintele partidului.
De ce Cernei nu da bani?
De ce Cernei nu da bani?
Majorarea tarifelor între trişare politică şi impotenţă economică
Unii sunt optimişti, alţii pesimişti, restul – indiferenţi, dar foarte puţini îşi pot motiva starea de spirit printr-o înţelegere a situaţiei. Credibilitatea politicienilor moldoveni a scăzut în 20 de ani într-atât, încât a ajuns să fie înlocuită cu sentimente şi emoţii. Specularea politică a problemei tarifelor a transformat majorarea cu 1 leu a costului unui bilet la troleibuz în Chişinău într-o problemă naţională. Nu ne putem îndoi de vulnerabilitatea economică a celor mai mulţi dintre moldoveni, negând efectul negativ al oricăror majorări de tarife, de aceea, pentru a ne împăca cu ele, vrem să avem convingerea că sunt justificate.
„Ori plătim cât costă, ori ne ducem la fund”
Deciziile CMC din 15 septembrie de a scumpi, de la 1 octombrie, călătoria cu transportul în comun din capitală şi tariful la apă şi canalizare sunt, la momentul de faţă, cele mai discutate subiecte în rândul chişinăuienilor. Acest fapt se datorează, nu în ultimul rând, şi propagandei intense pe care o fac mass-media aservite comuniştilor.
Despre “mica” criza din cadrul CMC
Despre "mica" criza din cadrul CMC
AMN nu va participa la sedintele noului Parlament
Luni, 4 mai 2009, in cadrul sedintei largite a Birolului Permanent AMN, cu participarea celor 14 presedinti de raioane, s-a decis neparticiparea celor 11 deputati ai partidului la sedintele noului Parlament.
Cine a câştigat alegerile în R. Moldova?
…După alegerile din 5 aprilie, Dictatorul a aruncat Basarabia în hăul intoleranţei şi al luptei de clasă, creând în societate o atmosferă de violenţă, inchiziţie poliţienească şi tortură psihologică. Şi aceasta e abia începutul, fiindcă miercuri, 22 aprilie, Dictatorul a jurat în faţa învăţătorului său, V. I. Lenin, că „lupta nu s-a terminat, lupta abia începe”. Lupta împotriva cui? Bineînţeles, împotriva „duşmanilor statalităţii”, adică a „unioniştilor” sau, şi mai concret, a acelei jumătăţi din populaţia R. Moldova care a votat pentru Opoziţie, contra comuniştilor.

Generat în 0.216 secunde.