67958 cazuri COVID-19 în Moldova
17258 – cazuri active
49083 – cazuri vindecate
1617 – cazuri fatale
Actualizarea datelor: 21 octombrie 2020 ora 14:24


Nu poti duce in UE coruptia moldoveneasca si comunismul odios

Vitalia Pavlicenco, deputat, candidat pentru Parlamentul Republicii Moldova pe lista Miscarii ACTIUNEA EUROPEANA, a avut o intilnire cu membrii colectivului de productie de la “Il Ponte-3t”, din Chisinau. Aceasta intreprindere fabrica articole de marochinarie pentru export si incearca sa reziste in fata schimbarilor intervenite pe piata mondiala urmare a crizei financiare si economice. Spre deosebire de alte intreprinderi, aici angajatii au zimbetul pe fata, se bucura de conditii si de un tratament civilizat din partea managerilor.

 

Parlamentara le-a vorbit celor prezenti la intilnire despre activitatea de deputat, despre eforturile de a lupta si eradica fenomenul coruptiei, cuibarit adinc in structurile de stat, la nivel ministerial si in orice alte institutii departamentale, agentii de resort. De asemenea, s-a referit la pericolul de a mai pastra la guvernare, urmare a alegerilor ce vor avea loc la 5 aprilie, o clasa corupta, care a gestionat averea statului in interes personal si in detrimentul angajamentelor asumate in fata structurilor UE, pornind de la aspiratiile proeuropene ale populatiei românesti de pe malul sting al Prutului.

Vitalia Pavlicenco a explicat ca, pe 5 aprilie, cetatenii Republicii Moldova vor alege o echipa de oameni ce vor gestiona banii publici acumulati din impozitele oamenilor care muncesc cinstit si extind, cu greu, sectorul privat. “Cea mai mare crima savirsita de regimul Voronin - a spus Vitalia Pavlicenco – este ca nu a fost sprijinit, in acesti zece ani de guvernare antireformatoare si antiliberala, antieuropeana si antinationala, extinderea businessului mic si mediu, a sectorului privat, pentru ca banii cistigati peste hotare de catre cetatenii nostri sa serveasca si drept o baza pentru deschiderea unei afaceri, neimpactizata de abuzuri din partea agentilor guvernamentali si a structurilor de stat care se dedau faradelegilor impotriva oamenilor ce munesc onest.

 

Candidatul pe lista Miscarii ACTIUNEA EUROPEANA a vorbit despre punctele de reper ale platformei electorale a MAE si i-a invitat pe cei prezenti sa nu isi mai dea votul in favoarea trecutului si a unei clase politice mult invechite in rele. Pavlicenco i-a invitat sa voteze pentru Miscarea ACTIUNEA EUROPEANA, care are pe liste persoane curajoase, cinstite, principiale, ce au luptat continuu impotriva comunistilor si pentru o perspectiva clara a Republicii Moldova de a intra in Uniunea Europeana. “Nu poti duce in UE coruptia si comunismul odios, fenomene ce trebuie aruncate la groapa istoriei. In toti acesti ani am luptat pentru transparenta si legalitate, contra abuzurilor si a faradelegilor comunistilor” - a mai spus candidatul pentru Parlament.

 

SP al MAE

 


Sursa
2009-03-04 19:02:41Comenteaza

Ultimele 25 posturi adăugate

20:06:45EGAL: De ce România nu trebuie să intre în zona EURO? —» Curaj.TV | Media alternativă
18:21:56Jurnal de lecturi (3) —» Lumeadanei's Blog
17:47:16©️ „Crearea lui Adam” —» Licurici de suflet
16:48:55Noul Regulament de atestare a cadrelor didactice —» Liceul Teoretic “Mihail Sadoveanu”, Călăraşi
14:51:56Metoda Kaț —» Gheorghe Erizanu
14:43:37Leo BUTNARU - POEME RECENTE —» Leo Butnaru
14:09:57Hygge de toamnă: 30 de idei pentru a aduce în casă confortul și liniștea —» Sunt MAMĂ!
11:48:56UE-GIZ// Grupul de Inițiativă a Părinților și Profesorilor (GIPP) a dezvoltat competențe sociale și civice aplicabile în procesul de planificare și monitorizare a lucrărilor de eficiență energetică a infrastructurii publice. —» Asociaţia Obştească "Demos"
11:34:57Poveşti de dragoste între femei —» Curaj.TV | Media alternativă
11:23:48Nou pe piață: Divus Winery —» Fine Wine
09:57:37FRP TV – Mărturii despre un omor în custodia statului —» Curaj.TV | Media alternativă
09:53:58Replica administraţiei la plîngerea unei beneficiare —» Curaj.TV | Media alternativă
09:34:22Posibil tratament împotriva Covid-19, dezvoltat de o elevă de 14 ani —» Elena Robu
08:12:40Analiză la sînge a lui Mocanu/Antimafie şi unionişti —» Curaj.TV | Media alternativă
19:32:41Zaiafet – Cum ne salvăm lumea —» Curaj.TV | Media alternativă
19:12:49Croissant cu oua jumari si somon slab sarat —» Bucataria Talinei - condimentat cu dragoste
19:01:05Acrobaţii riscante cu bicicleta —» Curaj.TV | Media alternativă
19:00:40Solidaritate în Franța: Zeci de mii de persoane au ieșit pe străzi pentru a-l omagia pe profesorul decapitat —» Elena Robu
18:37:12Care e rolul școlii contemporane? —» Liceul Teoretic “Mihail Sadoveanu”, Călăraşi
18:29:06Cine sunt eu în spatele nemulțumirilor mele? —» Frinturi din suflet de femeie
16:58:19Igor Fediuş îi descîntă pe toţi candidaţii —» Curaj.TV | Media alternativă
16:14:49Primarul şi paznica se cam potrivesc, la Fierbinţi, IL —» Curaj.TV | Media alternativă
19:34:27Знаете ли вы, почему пальцы Бога и Адама не соприкасаются на знаменитом произведении искусства Микеланджело на потолке Сикстинской капеллы Апостольского дворца в Ватикане? —» Curbet Alexandru
19:31:04Rolul tatălui învățat de apostolul Pavel in 1 Tesaloniceni 2 —» Curbet Alexandru
15:07:19Noi detalii despre rusul care l-a decapitat pe profesorul de istorie din Franța: Deținea titlul de sejur până în 2030 —» Elena Robu