17150 cazuri COVID-19 în Moldova
6744 – cazuri active
9846 – cazuri vindecate
560 – cazuri fatale
Actualizarea datelor: 2 iulie 2020 ora 21:33


Nu poti duce in UE coruptia moldoveneasca si comunismul odios

Vitalia Pavlicenco, deputat, candidat pentru Parlamentul Republicii Moldova pe lista Miscarii ACTIUNEA EUROPEANA, a avut o intilnire cu membrii colectivului de productie de la “Il Ponte-3t”, din Chisinau. Aceasta intreprindere fabrica articole de marochinarie pentru export si incearca sa reziste in fata schimbarilor intervenite pe piata mondiala urmare a crizei financiare si economice. Spre deosebire de alte intreprinderi, aici angajatii au zimbetul pe fata, se bucura de conditii si de un tratament civilizat din partea managerilor.

 

Parlamentara le-a vorbit celor prezenti la intilnire despre activitatea de deputat, despre eforturile de a lupta si eradica fenomenul coruptiei, cuibarit adinc in structurile de stat, la nivel ministerial si in orice alte institutii departamentale, agentii de resort. De asemenea, s-a referit la pericolul de a mai pastra la guvernare, urmare a alegerilor ce vor avea loc la 5 aprilie, o clasa corupta, care a gestionat averea statului in interes personal si in detrimentul angajamentelor asumate in fata structurilor UE, pornind de la aspiratiile proeuropene ale populatiei românesti de pe malul sting al Prutului.

Vitalia Pavlicenco a explicat ca, pe 5 aprilie, cetatenii Republicii Moldova vor alege o echipa de oameni ce vor gestiona banii publici acumulati din impozitele oamenilor care muncesc cinstit si extind, cu greu, sectorul privat. “Cea mai mare crima savirsita de regimul Voronin - a spus Vitalia Pavlicenco – este ca nu a fost sprijinit, in acesti zece ani de guvernare antireformatoare si antiliberala, antieuropeana si antinationala, extinderea businessului mic si mediu, a sectorului privat, pentru ca banii cistigati peste hotare de catre cetatenii nostri sa serveasca si drept o baza pentru deschiderea unei afaceri, neimpactizata de abuzuri din partea agentilor guvernamentali si a structurilor de stat care se dedau faradelegilor impotriva oamenilor ce munesc onest.

 

Candidatul pe lista Miscarii ACTIUNEA EUROPEANA a vorbit despre punctele de reper ale platformei electorale a MAE si i-a invitat pe cei prezenti sa nu isi mai dea votul in favoarea trecutului si a unei clase politice mult invechite in rele. Pavlicenco i-a invitat sa voteze pentru Miscarea ACTIUNEA EUROPEANA, care are pe liste persoane curajoase, cinstite, principiale, ce au luptat continuu impotriva comunistilor si pentru o perspectiva clara a Republicii Moldova de a intra in Uniunea Europeana. “Nu poti duce in UE coruptia si comunismul odios, fenomene ce trebuie aruncate la groapa istoriei. In toti acesti ani am luptat pentru transparenta si legalitate, contra abuzurilor si a faradelegilor comunistilor” - a mai spus candidatul pentru Parlament.

 

SP al MAE

 


Sursa
2009-03-04 19:02:41Comenteaza

Ultimele 25 posturi adăugate

12:15:55Andrew Rayel – absolventul liceului nostru printre cei mai buni DJ din lume! —» Liceul Teoretic “Mihail Sadoveanu”, Călăraşi
12:14:10Vorbe, fapte, bani —» Madrizen
09:06:14„Guvernul lui Dodon vrea să ofere sporuri salariale mai mari celor din Parlament, decât medicilor și învățătorilor”. Declarația deputaților PAS —» Elena Robu
08:57:06N-o fi cel mai bun, dar jumătate s-a dus! —» APort | "Pentru un român care știe citi, cel mai greu lucru e să nu scrie." I.L. Carag
22:01:43Da 5 Bloods —» APort | "Pentru un român care știe citi, cel mai greu lucru e să nu scrie." I.L. Carag
21:16:08Organele înarmate s-au luat de-un turc şi un biciclist —» Curaj.TV | Media alternativă
21:10:35Au uitat mîncarea pe aragaz pînă au venit pompierii —» Curaj.TV | Media alternativă
19:48:22Gațcaniada Socialistului Rătăcit —» un alt blog
12:14:41CA O MASCĂ ANTIVIRUS – CAISUL ÎNFLORIT... —» Leo Butnaru
11:46:28ADIO, BIBLIOTECI, ADIO, BIBLIOTECARE! —» Leo Butnaru
10:42:42Disciplina spirituală —» Curbet Alexandru
08:56:58Porsche Cayenne 42d, chiptuning! Доверить или верить? —» Сажевые фильтры (DPF/ FAP). Чип тюнинг. Теория, практика.
08:53:03Agresați verbal și fizic pentru activități online —» Curaj.TV | Media alternativă
04:42:56(VIDEO) Între adevăr și minciună: Teorii ale conspirației privind coronavirusul în R. Moldova —» Elena Robu
04:21:21Micile bucurii ale lunii iunie —» Sunt MAMĂ!
02:13:30Turul divorțatei prin naivitate —» Viata pe Tinder – Viata amoroasa pe Tinder
02:11:01Ce le spunem copiilor și adolescenților despre sex de Meg Hickling —» A little web world
20:03:57Ce le spunem copiilor și adolescenților despre sex de Meg Hickling —» A little web world
17:12:32De ce mi-am dat demisia de la Acces Direct —» Curaj.TV | Media alternativă
16:22:21Acum un sfert de veac veneam prima dată la Bucureşti —» Curaj.TV | Media alternativă
10:55:41Обсуждения опыта онлайн-работы российских библиотек в ZOOM —» BiblioCity
09:33:54Cum arată un antrenament de pregătire pentru un concurs de tenis? —» Cojocari Vitalie
09:00:36Banii mari și puterea politică —» blog cultural
08:31:35CA O MASCĂ ANTIVIRUS – CAISUL ÎNFLORIT... —» Leo Butnaru
08:24:11Interviu cu Elena Melnic, 4angelsmommy: „Eu și soțul am găsit mijocul de aur în educarea și creșterea copiilor, cu care suntem în armonie ambii” —» Sunt MAMĂ!