Analiza lui Vitalie despre blog-urile de la Blogovat 2009 - Pro si Contra.

Vitalie Cojocari a decis sa faca o analiza a blog-urilor inregistrate la Blogovat 2009 la categoria “Bloguri Personale”. Ok, probabil este cel mai lung post scris de un membru al blogosferei moldovenesti referitor la blogosfera moldoveneasca. Recunosc ca nu am citit toata lista de blog-uri analizate, am citit doar despre acele blog-uri de care am auzit si pe care le vizitez periodic.

Incep cu mine. Vitalie scrie urmatorul lucru:

Asta-i un blogger vechi. Are si abilitati IT-iste, deci un blog bine inchegat. Fotbal, blogging, fotbal, chestii de programatori, astea-s temele abordate. Putine comentarii, probabil putini vizitatori, pfea, un blog ca oricare altul… imi pare rau s-o spun. De ce? Pentru ca ziceam este un blogger vechi si e pacat.

Vreau in primul rand sa-i multumesc pentru analiza si sint nevoit sa-i dau dreptate. Am cam doi ani de cand prima data am auzit de blog. Intre timp am mai experimentat, mi-am facut blog pe wordpress.com, dupa ce m-am facut cu domain-ul vultoor.com l-am transferat pe freehostia.com (host gratuit), apoi a urmat o perioada destul de lunga de pauza blogosferica de peste jumatate de an dupa care o revenire modesta cu aproximativ 20 de zile in urma. Poate astea-s motivele pentru care nu pot sa ma laud cu un trafic impresionant, sau poate pentru ca ceea la ce ma pricep eu nu prea ii intereseaza pe ceilalti… well sorry mates, in religie nu ma bag si de politica ma cam doare. Oricum, nu am ce sa-i reprosez, tot ce a scris despre blog-ul meu este adevarat.

Soacra Mica

Un blog care se vrea interesant, dar nu este nimic altceva decat… sex pentru femei. Asa ca este comentat in special de… barbati. Stiti care este problema mea cu bloggeritele care scriu despre sex? Ma intreb, oare nu cumva o fi un barbat?

Ma rog, in general are dreptate dar… nu poti sa-i reprosezi unei persoane ca scrie, sau nu scrie, despre ceva anume. Soacra Mica este cu siguranta unul dintre cei mai cititi bloggeri de pe la noi in ciuda faptului ca nu scrie despre politica. Scrie ceea ce simte si crede si poate este unul dintre cele mai personale blog-uri inscrise la Blogovat 2009. O fi oare Soacra Mica barbat? Nu cred… un barbat nu prea are fantezii din astea cand vine vorba de teme delicate… parerea mea.

Placinta

Acest blog are un singur comentariu, iar cu asta am spus tot

Eu il cunosc pe Placinta si vreau sa spun doar un lucru, eu l-am convins sa participe asa ca orice repros este nepotrivit.

INconstantIN

Nu sunt un mare admirator al lui Constantin, dar recunosc - este un blogger bun, cu trafic mare, design misto si toate alea. Aveti ce sa invatati de la el. Cica face si bani din blogging. De altfel s-a orientat exclusiv spre blogosfera romaneasca. Logic, din moment ce publicul moldovean nu este un cititor nici de carti, nici de ziare, nici de site-uri si nici de bloguri. Va castiga BLOGOVATUL.

In cazul lui Constantin sint deacord cu Vitalie. Este cu siguranta cel mai dezghetat blogger din blogosfera noastra totusi succesul sau face parte mai mult din blogosfera romaneasca care, ma rog, este mult mai dezvoltata decat a noastra. Constantin ne-a cam parasit, mai scrie el din cand in cand ceva despre blogosfera de pe la noi dar foarte putin daca luam la general. Nu este un repros, ba chiar dimpotriva, BRAVO. Sper ca ne vedem din noi la Blogovat. ;)

Vitalie a mai scris si despre Aster, Ion Bargan, Ion Surdu, Mirc3a, Ceziceu, Luchianiuc, Tudor Darie si altii de care am auzit mai putin dar nu am timp sa scriu acum despre toti asa ca va indemn sa vedeti voi articolul si sa va faceti o parere personala pe care s-o postati intr-un comentariu sau o insemnare pe blog… sau poate nu… whatever.

Also read

© Stefan Nistor - viziteaza vultoor.com pentru mai multe articole de calitate si urmareste-ma pe Twitter!


Share and Enjoy: E-mail this story to a friend! TwitThis Google Digg Technorati LinkedIn del.icio.us Facebook MySpace StumbleUpon Tumblr Reddit Slashdot Wikio NewsVine Mixx Sphinn Ping.fm Furl Live Print this article!


Sursa
2009-03-02 21:21:43Comenteaza

Ultimele 25 posturi adăugate

23:12:04Ready to make anything |! Autodesk is a leader in 3D design, engineering and entertainment software. —» Informaţii pentru studenţi !
23:12:02The highest quality medical massagers and personal health —» Informaţii pentru studenţi !
21:45:13M-am născut și am crescut la țară. —» Curaj.TV | Media alternativă
20:44:58Cine a inventat epidemiile și vaccinurile #palavre —» Curaj.TV | Media alternativă
18:00:00Kotlin Intro —» Un nene Project
14:41:16MAE al României solicită Ucrainei clarificări după afirmațiile președintelui Zelenski referitoare la ocuparea de către români a nordului Bucovinei —» Elena Robu
14:14:31Despre Gala Cineaștilor și boala națiunii —» TheTEAtru | teatru, ceai & rock'n'roll
14:09:2750 de români au tranzitat zona ameninţată de Coronavirus. Care este starea lor —» Elena Robu
13:08:56PORTRET* —» Andrei LANGA. Blogul personal
12:26:43Emerald Green Chair Covers —» Andrei Fornea
11:14:42How To Get Smell Out Of Garbage Disposal —» Andrei Fornea
11:08:55Lucrează cu sticla la înălțime fără niciun fel de protecție —» Curaj.TV | Media alternativă
10:52:05Light Brown Booties —» Andrei Fornea
10:47:13Oscar Wilde. În curând —» Vitalie Coroban
10:40:57Sexul VS Barza – APROAPE TRAFICATĂ LA 16 ANI —» Curaj.TV | Media alternativă
10:32:51Чтобы помнили… —» Biblioteca Hristo Botev
10:12:03Am recuperat jurnalul cenzurat de Europa Liberă —» .:EU:.
08:16:53Salonul de lectură „Dialoguri…” —» BiblioCity
04:57:07“I'm afraid of flying”: 7 ideas on how to get distracted during a flight —» Informaţii pentru studenţi !
04:57:04Upgrade Your Home Theater Experience with Adorama’s Winter Tech Sale —» Informaţii pentru studenţi !
02:44:00“I'm afraid of flying”: 7 ideas on how to get distracted during a flight —» plop andrei
01:52:36Upgrade Your Home Theater Experience with Adorama’s Winter Tech Sale —» plop andrei
22:58:10Americanii fac drumuri, românii grădinițe, iar moldovanii votează cu rușii —» Badan Blog
21:43:26Schema prin care ruși și ucraineni devin cetățeni români fără să-i verifice nimeni —» Elena Robu
21:39:51Vaccinurile nu cauzează Autism —» A little web world