107364 cazuri COVID-19 în Moldova
9706 – cazuri active
95354 – cazuri vindecate
2304 – cazuri fatale
Actualizarea datelor: 1 decembrie 2020 ora 03:27


Analiza lui Vitalie despre blog-urile de la Blogovat 2009 - Pro si Contra.

Vitalie Cojocari a decis sa faca o analiza a blog-urilor inregistrate la Blogovat 2009 la categoria “Bloguri Personale”. Ok, probabil este cel mai lung post scris de un membru al blogosferei moldovenesti referitor la blogosfera moldoveneasca. Recunosc ca nu am citit toata lista de blog-uri analizate, am citit doar despre acele blog-uri de care am auzit si pe care le vizitez periodic.

Incep cu mine. Vitalie scrie urmatorul lucru:

Asta-i un blogger vechi. Are si abilitati IT-iste, deci un blog bine inchegat. Fotbal, blogging, fotbal, chestii de programatori, astea-s temele abordate. Putine comentarii, probabil putini vizitatori, pfea, un blog ca oricare altul… imi pare rau s-o spun. De ce? Pentru ca ziceam este un blogger vechi si e pacat.

Vreau in primul rand sa-i multumesc pentru analiza si sint nevoit sa-i dau dreptate. Am cam doi ani de cand prima data am auzit de blog. Intre timp am mai experimentat, mi-am facut blog pe wordpress.com, dupa ce m-am facut cu domain-ul vultoor.com l-am transferat pe freehostia.com (host gratuit), apoi a urmat o perioada destul de lunga de pauza blogosferica de peste jumatate de an dupa care o revenire modesta cu aproximativ 20 de zile in urma. Poate astea-s motivele pentru care nu pot sa ma laud cu un trafic impresionant, sau poate pentru ca ceea la ce ma pricep eu nu prea ii intereseaza pe ceilalti… well sorry mates, in religie nu ma bag si de politica ma cam doare. Oricum, nu am ce sa-i reprosez, tot ce a scris despre blog-ul meu este adevarat.

Soacra Mica

Un blog care se vrea interesant, dar nu este nimic altceva decat… sex pentru femei. Asa ca este comentat in special de… barbati. Stiti care este problema mea cu bloggeritele care scriu despre sex? Ma intreb, oare nu cumva o fi un barbat?

Ma rog, in general are dreptate dar… nu poti sa-i reprosezi unei persoane ca scrie, sau nu scrie, despre ceva anume. Soacra Mica este cu siguranta unul dintre cei mai cititi bloggeri de pe la noi in ciuda faptului ca nu scrie despre politica. Scrie ceea ce simte si crede si poate este unul dintre cele mai personale blog-uri inscrise la Blogovat 2009. O fi oare Soacra Mica barbat? Nu cred… un barbat nu prea are fantezii din astea cand vine vorba de teme delicate… parerea mea.

Placinta

Acest blog are un singur comentariu, iar cu asta am spus tot

Eu il cunosc pe Placinta si vreau sa spun doar un lucru, eu l-am convins sa participe asa ca orice repros este nepotrivit.

INconstantIN

Nu sunt un mare admirator al lui Constantin, dar recunosc - este un blogger bun, cu trafic mare, design misto si toate alea. Aveti ce sa invatati de la el. Cica face si bani din blogging. De altfel s-a orientat exclusiv spre blogosfera romaneasca. Logic, din moment ce publicul moldovean nu este un cititor nici de carti, nici de ziare, nici de site-uri si nici de bloguri. Va castiga BLOGOVATUL.

In cazul lui Constantin sint deacord cu Vitalie. Este cu siguranta cel mai dezghetat blogger din blogosfera noastra totusi succesul sau face parte mai mult din blogosfera romaneasca care, ma rog, este mult mai dezvoltata decat a noastra. Constantin ne-a cam parasit, mai scrie el din cand in cand ceva despre blogosfera de pe la noi dar foarte putin daca luam la general. Nu este un repros, ba chiar dimpotriva, BRAVO. Sper ca ne vedem din noi la Blogovat. ;)

Vitalie a mai scris si despre Aster, Ion Bargan, Ion Surdu, Mirc3a, Ceziceu, Luchianiuc, Tudor Darie si altii de care am auzit mai putin dar nu am timp sa scriu acum despre toti asa ca va indemn sa vedeti voi articolul si sa va faceti o parere personala pe care s-o postati intr-un comentariu sau o insemnare pe blog… sau poate nu… whatever.

Also read

© Stefan Nistor - viziteaza vultoor.com pentru mai multe articole de calitate si urmareste-ma pe Twitter!


Share and Enjoy: E-mail this story to a friend! TwitThis Google Digg Technorati LinkedIn del.icio.us Facebook MySpace StumbleUpon Tumblr Reddit Slashdot Wikio NewsVine Mixx Sphinn Ping.fm Furl Live Print this article!


Sursa
2009-03-02 21:21:43Comenteaza

Ultimele 25 posturi adăugate

11:33:47El, pe el, lui —» Badan Blog
21:35:12E greu să pui camere în secțiile de votare? —» Badan Blog
19:12:35©️ Mesaj pentru oamenii perfecți… —» Licurici de suflet
16:18:27Manifestul libertății: Freedom Blend 2016, Purcari —» Fine Wine
13:30:523 retețe de biscuiți (fursecuri de Crăciun) —» Life is too short to wear boring clothes. - A blog about travel, lifestyle, healthy life and fashio
17:05:12„Ziua Recunoștinței” la noi —» Liceul Teoretic “Mihail Sadoveanu”, Călăraşi
15:57:49Votul prin corespondență —» Gheorghe Erizanu
15:51:27Portret de candidat. Sebastian Cernic, candidat USRPLUS pentru Senat, Bacău: ”Sunt un cetățean implicat, dar îngrijorat de ceea ce se întâmplă în România” —» Elena Robu
13:29:50Vineri cap-coadă —» APort | "Pentru un român care știe citi, cel mai greu lucru e să nu scrie." I.L. Carag
12:51:27Ce trebuie să știți despre organizarea și desfășurarea în R. Moldova a alegerilor parlamentare din România —» Elena Robu
10:59:48Potențialul științific uman din Republica Moldova în date statistice —» Gheorghe Cuciureanu
09:27:38Cel mai original proiect de promovarea a cărților a fost al Bibliotecii din Ungheni —» BPR Ungheni's Blog
07:15:20Ce va face Maia Sandu? Va fi pionul uneia dintre gruparile politicomafiotice sau va incerca sa asaneze clasa politica ? —» Roman Mihăeş
19:46:23Abandonarea copiilor nou născuți devine „normalitate” în Republica Moldova? —» Moldova Creștină
18:04:52Fine: Cricova Prestige Cabernet-Sauvignon 2011 —» Fine Wine
15:53:34Ion Druță îi scrie premierului Ion Chicu —» Gheorghe Erizanu
14:33:00Polițaiul mă amendează ca răzbunare pentru filmare —» Curaj.TV | Media alternativă
14:04:51Activitatea bibliotecii pe timp de pandemie —» BiblioCity
14:00:37Geană și polițistul local ocupat cu circulația —» Curaj.TV | Media alternativă
13:54:00Discuții despre „Dicționar subiectiv de cultură civică” —» Curaj.TV | Media alternativă
13:51:24Magistrat de la Sîngerei, locuiește ca un boier… în parc —» Curaj.TV | Media alternativă
13:28:44Dumitru Crudu la tribuna Programului Național LecturaCentral —» Blog de biblioteconomie şi ştiinţa informării
12:27:02Mafia ne otrăvește, poliția o păzește!? —» Curaj.TV | Media alternativă
11:45:00Popa din Ciorani construiește unde-i cășunează! —» Curaj.TV | Media alternativă
11:34:223000 de dosare la 3 procurori, super-justitie la Bolintin! —» Curaj.TV | Media alternativă