Guest Post: Despre extraterestri sau frica noastra de necunoscut

Traim intr-o epoca a descoperirilor insa si a ocultarilor fiindca actionind conform conceptului: nimeni nu este egal din nastere , concept elitist si rau utilizat  de altfel , tot ceea ce tine de prezenta extraterestrilor pe aceasta planeta asta  devine fie ocultat , ridiculizat fie speculat la maximum pentru ca senzationalul sa impiedice constientizarea clara a acestui real eveniment .

Daca miine guvernele planetare vor face plublica la unison vestea ca sintem vizitati de civilizatii extraterestre
care ar fi reactia oamenilor ? Isterie , frica , respingere , putini se vor minuna si vor avea bunavointa , curajul si intelegerea acestui fapt. De ce? Pai simplu , fiindca noi insine rasele de oameni interplanetare ne privim cu aceeasi respingere intre noi. Exista atita intoleranta si lipsa de comunicare incit pe unul din afara spatiului terestru l-am strivi pur si simplu numai pt ca exista si noi nu putem accepta asta.

Dupa stupoarea primului moment in mod clar l-am privi ca pe un intrus bun numai sa ne tulbure linistita si paminteasca existenta cu toate neajunsurile ei incit vom striga , urla, ameninta, ataca doar fiindca ne incalca teritoriul. In aceste conditii oamenii se vor simti indreptatiti sa actioneze astfel fiindca aici totul e o lupta .

Insa cei cu mintea mai dezvoltata stiu ca prin efectul de rezonanta raul atrage rau si binele atrage bine si daca marea majoritate a oamenilor privesc cu teama si cu rau la civilizatiile extraterestre negindind decit ca acestea pe linga faptul ca sint inoportune toate, mai sint si periculoase atunci categoric se vor indrepta catre noi cei ce nu ne vor binele . Stiti zicala veche : de ce ti-e teama nu vei scapa ! Ar trebui sa li se spuna oamenilor ca daca intretin astfel de ginduri binele nu ii paste ! Daca ar fi sa ne luam dupa niste vizionari, oameni cu capacitati extrasenzoriale, extraterestrii sint deja aici si traiesc printre noi si sint din cei rai, capabili de transformarea fizica asa zisii reptilieni cu tot genul lor de rase.

Ca cica au si astia rase. Si pe linga faptul ca sint uriti mai sint de' conform rezonantei si rai si ca deja conduc planeta in persoana multor din presedinti, parlamentari, jurnalisti , oameni de afaceri( o asa zisa elita ) Daca asculti marturia acestor vizionari ti se zburleste parul in cap si te duce gindul la legendele si basmele noastre populare cu zmeul care se dadea de trei ori peste cap si se facea om si care se hranea cu fecioare. Oare romanul nostru a batut cimpii? Dar chiar intr-atita incit sa ajungem noi generatiile astea sa dam examen literar pe baza lecturarii acestor elucubratii? Totusi se mai zice ca nimic nu e intimplator poate ca stiau mosii nostrii ce stiau.... Asta ar fi un exemplu demn de luat in seama

In fine ca sa nu o mai lungim eu cred in existenta civilizatiilor extraterestre insa imi doresc sa cunosc din cei cu adevarat orientati benefic. Fac act de liberul meu arbitru si cer cu fermitate sa mi se respecte alegerea si sa mi se implineasca dorinta de ai cunoaste pe cei pe nivelul meu de rezonanta! Si cum viata mi-a dovedit ca totul sta in alegerea pe care o faci si in rezonanta atunci cu siguranta un mod minunat voi ajunge pe viitor , care viitor? nu stiu banuiesc ca va fi un moment cind voi fi pe deplin pregatita , sa ii primesc in viata mea . Si ii voi primi ca pe fratii mei mai mari de la care voi avea sigur ce invata . 

Deci , aviz amatorilor si neamatorilor! Daca viata ne conduce in mod inexorabil si catre experimentarea acestei realitati aveti grija in mod  clar ce alegeti!

 autoarea acestei postari este Miruna

Sursa
2009-02-23 13:58:49Comenteaza

Ultimele 25 posturi adăugate

19:45:36Vrea să candideze independent la ambele funcții elective din sat —» Curaj.TV | Media alternativă
12:01:50Impresii de la Clubul de lectură „Tainele cărții” —» Biblioteca de Arte 'Tudor Arghezi'
04:58:47Poezia cu rădăcinile în inima cititorului! —» BiblioCity
20:44:32#MasaCritica #București, septembrie 2023 —» Curaj.TV | Media alternativă
20:41:30Junglă de ambrozie pe malul lacului Cernica —» Curaj.TV | Media alternativă
20:38:29Jandarmii încercau să ne împingă de pe alee —» Curaj.TV | Media alternativă
20:34:57Poluare cu nisip pe trotuar la Pallady —» Curaj.TV | Media alternativă
22:54:55Queer Québec and Feminist Studies —» turn up the silence
20:46:07Oleg Brega la Jurnalul unei emigrante —» Curaj.TV | Media alternativă
15:48:51Niște inși agresivi au chemat poliția pentru că mîncam în parc —» Curaj.TV | Media alternativă
15:40:46Poliția locală a oprit drujbele de Călărași care tăiau în IOR —» Curaj.TV | Media alternativă
18:48:33Even More New WordPress.com Themes for September 2023 —» Ileana Pîrgaru
14:50:04Aroganța polițienească e contagioasă —» Curaj.TV | Media alternativă
11:40:07Adio, Ion Druță! —» Argentina Gribincea's Blog
09:13:57O VIZITĂ LA ION DRUȚĂ. MOSCOVA —» Leo Butnaru
17:43:25Protest feminist la Ministerul Sănătății – Avortul e un drept! —» Curaj.TV | Media alternativă
13:40:36LOCUL DE VECI AL LUI ION DRUȚĂ —» Leo Butnaru
13:21:26Simpozionul National de Studii Culturale, ediția a V-a —» Biblioteca de Arte 'Tudor Arghezi'
09:41:42ION DRUȚĂ: 3.IX.1928 - 28.IX.2023 —» Leo Butnaru
18:13:08Influence the Future of WordPress by Taking the 2023 Annual Survey Today —» Misterioz
15:58:32Cică primarul neagă că hrănește muncitorii la grădiniță —» Curaj.TV | Media alternativă
07:00:49Veniţi la Mine, toţi cei trudiţi și împovăraţi, și Eu vă voi da odihnă —» Moldova Creștină
04:52:46Despre ultima ședință a consiliului local Burlacu —» Curaj.TV | Media alternativă
18:17:07Seminar raional cu profesorii de educație pentru societate —» Centrul Comunitar Instruire, Acces Informaţie Călăraşi
13:50:47Supărat că poliția de la Edineț nu-și face datoria —» Curaj.TV | Media alternativă