Guest Post: Despre extraterestri sau frica noastra de necunoscut

Traim intr-o epoca a descoperirilor insa si a ocultarilor fiindca actionind conform conceptului: nimeni nu este egal din nastere , concept elitist si rau utilizat  de altfel , tot ceea ce tine de prezenta extraterestrilor pe aceasta planeta asta  devine fie ocultat , ridiculizat fie speculat la maximum pentru ca senzationalul sa impiedice constientizarea clara a acestui real eveniment .

Daca miine guvernele planetare vor face plublica la unison vestea ca sintem vizitati de civilizatii extraterestre
care ar fi reactia oamenilor ? Isterie , frica , respingere , putini se vor minuna si vor avea bunavointa , curajul si intelegerea acestui fapt. De ce? Pai simplu , fiindca noi insine rasele de oameni interplanetare ne privim cu aceeasi respingere intre noi. Exista atita intoleranta si lipsa de comunicare incit pe unul din afara spatiului terestru l-am strivi pur si simplu numai pt ca exista si noi nu putem accepta asta.

Dupa stupoarea primului moment in mod clar l-am privi ca pe un intrus bun numai sa ne tulbure linistita si paminteasca existenta cu toate neajunsurile ei incit vom striga , urla, ameninta, ataca doar fiindca ne incalca teritoriul. In aceste conditii oamenii se vor simti indreptatiti sa actioneze astfel fiindca aici totul e o lupta .

Insa cei cu mintea mai dezvoltata stiu ca prin efectul de rezonanta raul atrage rau si binele atrage bine si daca marea majoritate a oamenilor privesc cu teama si cu rau la civilizatiile extraterestre negindind decit ca acestea pe linga faptul ca sint inoportune toate, mai sint si periculoase atunci categoric se vor indrepta catre noi cei ce nu ne vor binele . Stiti zicala veche : de ce ti-e teama nu vei scapa ! Ar trebui sa li se spuna oamenilor ca daca intretin astfel de ginduri binele nu ii paste ! Daca ar fi sa ne luam dupa niste vizionari, oameni cu capacitati extrasenzoriale, extraterestrii sint deja aici si traiesc printre noi si sint din cei rai, capabili de transformarea fizica asa zisii reptilieni cu tot genul lor de rase.

Ca cica au si astia rase. Si pe linga faptul ca sint uriti mai sint de' conform rezonantei si rai si ca deja conduc planeta in persoana multor din presedinti, parlamentari, jurnalisti , oameni de afaceri( o asa zisa elita ) Daca asculti marturia acestor vizionari ti se zburleste parul in cap si te duce gindul la legendele si basmele noastre populare cu zmeul care se dadea de trei ori peste cap si se facea om si care se hranea cu fecioare. Oare romanul nostru a batut cimpii? Dar chiar intr-atita incit sa ajungem noi generatiile astea sa dam examen literar pe baza lecturarii acestor elucubratii? Totusi se mai zice ca nimic nu e intimplator poate ca stiau mosii nostrii ce stiau.... Asta ar fi un exemplu demn de luat in seama

In fine ca sa nu o mai lungim eu cred in existenta civilizatiilor extraterestre insa imi doresc sa cunosc din cei cu adevarat orientati benefic. Fac act de liberul meu arbitru si cer cu fermitate sa mi se respecte alegerea si sa mi se implineasca dorinta de ai cunoaste pe cei pe nivelul meu de rezonanta! Si cum viata mi-a dovedit ca totul sta in alegerea pe care o faci si in rezonanta atunci cu siguranta un mod minunat voi ajunge pe viitor , care viitor? nu stiu banuiesc ca va fi un moment cind voi fi pe deplin pregatita , sa ii primesc in viata mea . Si ii voi primi ca pe fratii mei mai mari de la care voi avea sigur ce invata . 

Deci , aviz amatorilor si neamatorilor! Daca viata ne conduce in mod inexorabil si catre experimentarea acestei realitati aveti grija in mod  clar ce alegeti!

 autoarea acestei postari este Miruna

Sursa
2009-02-23 13:58:49Comenteaza

Ultimele 25 posturi adăugate

06:44:20RELAȚIA CU UN BĂRBAT NARCIS —» Lifestyle
14:56:21Idealul unității naționale - 1 decembrie 1918: Expoziție virtuală tematică —» BiblioCity
15:24:40Prima întâlnire cu un scriitor —» BiblioCity
18:47:23RomStoria: Noi nu suntem țigani! —» Curaj.TV | Media alternativă
17:10:59Au lăsat mașina în intersecție ca să-și ia de mîncare! —» Curaj.TV | Media alternativă
11:10:30Jurnaliștii comunitari au participat la Gala Jurnalistului Comunitar —» BPR Ungheni's Blog
08:01:35Сказочная палитра Бессарабии на полотнах Михаила Пейкова —» BiblioCity
07:04:35LINIA VIEȚII —» Leo Butnaru
14:49:58DINTR-O POSIBILĂ ANTOLOGIE, 2014 —» Leo Butnaru
12:34:49Dorința Sexuală Primitivă, Diferența de Vârstă în Relație și Erecția la Copii —» Curaj.TV | Media alternativă
10:11:03SOLIDARITATE —» Leo Butnaru
07:07:40Milostenia nu-i mai mult sau mai puţin merituoasă, după însemnătatea darurilor —» Portalul Tineretului Ortodox din Moldova
20:08:31Polițistă la volan, la fel ca bărbații cu epoleți, sfidătoare —» Curaj.TV | Media alternativă
19:47:06Am pierdut mii de dolari pe false ”investiții”! —» Curaj.TV | Media alternativă
16:46:38Imagine Dragons va cânta la festivalul Untold 2023 —» Andrei Albu - omul alb cu gînduri negre
10:00:08Anxietatea – de la cauze și consecințe, la soluții —» Moldova Creștină
08:50:04DIN ISTORIA (ȘI GEOGRAFIA) LITERATURII ROMÂNE ÎN IMAGINI © —» Leo Butnaru
05:42:32«Новости Приднестровья» продолжают тырить —» Бессарабские хроники
00:05:00Black Friday: All of Our Deals in One Spot —» Misterioz
18:44:12Cehia. Moldovenii de peste hotare sunt „diasporă” —» Curaj.TV | Media alternativă
17:24:22Zice că l-au păcălit cu locul de muncă în Germania —» Curaj.TV | Media alternativă
14:27:05Programul ,,Opera jubiliară a anului 2022” —» Biblioteca Publică or.Rîşcani
13:26:41Infografic ,,Septembrie - nici o zi fără lectură" —» Biblioteca Publică or.Rîşcani
12:30:29REVISTA „NEUMA” ÎNTREABĂ —» Leo Butnaru
10:10:31A fi bun nu costă mult, dar aduce dobânzi mari! —» Moldova Creștină