Samsung OMNIAHD face furori la Mobile World Congress

Samsung Electronics a lansat cel mai recent telefon multimedia. OMNIAHD este primul telefon tactil Samsung cu sistemul de operare Symbian, şi în premieră mondială, care oferă posibilitatea de a înregistra şi decoda HD (720P). Aparatul dispune de cel mai mare ecran AMOLED întâlnit pe un telefon mobil.

Samsung OMNIAHD este o urmare firească a succesului înregistrat de OMNIA, anul trecut. Aparatul dispune de un design cu finisaj lucios şi oferă cele mai noi funcţii în divertismentul digital, datorită capabilităţii HD şi a ecranului AMOLED de 3,7 inci. Ecranul tactil Active Matrix Organic Light Emitting Diode (AMOLED) oferă culori vii şi claritate mare în situaţii de luminozitate puternică, dar şi consum redus de energie.

„Pentru noi, Samsung OMNIAHD reprezintă un produs incredibil aşa cum pentru utilizatorii de astăzi, care vor sa trăiască experienţe multimedia chiar şi atunci când se află pe drum, este un telefon absolut perfect croit. OMNIAHD demonstrează viziunea pe care noi încercăm să o urmăm, ţelul nostru fiind acela de a oferi telefoane premium pentru utilizatorii ce doresc funcţionalitate, stil, durabilitate şi divertisment într-un singur dispozitiv inovativ.”, a precizat JK Shin, vice preşedinte şi director al diviziei Mobile Communication în cadrul Samsung Electronics.

Înregistrarea video în formatul HD permite captarea momentelor importante la calitate HD (720p), rularea de conţinut HD pe HDTV, cu ajutorul tehnologiei DLNA şi se pot împărtăşi filmuleţele captate în timp real, prin qik.com, chiar în momentul filmării. Ecranul QHD 16:9 cu 16 milioane de culori şi sistem audio dual stereo le permite utilizatorilor să se bucure de filmuleţe în format SD (Standard Definition) şi HD (High Definition) la calitate cinema-scale, cu captare.

Telefonul este dotat cu o cameră foto de 8MP, ce poate capta fotografii comparabile celor realizate de camerele foto profesionale.

Utilizatorii pot profita de conectare foarte rapidă la internet prin tehnologia HSUPA ce oferă viteze de până la 5,7Mbps şi prin conectiviate HSDPA, cu viteze de până la 7,2Mbps. Utilizatorii pot descărca sau încărca un fişier MP3 de 4MB în mai puţin de 10 secunde, iar un filmuleţ de 40MB într-un minut (estimări bazate pe valori teoretice). Display-ul auto-rotativ de 3,7 inci, de pe ecranul mare, permite navigarea ca şi de pe un desktop normal.

OMNIAHD este şi un ghid pentru pietoni cât şi pentru şoferi, datorită GPS-ului cu busolă integrată, iar controlul tactil şi ghidarea vocală prin sistemul audio dual stereo permit o navigare uşoară şi sigură.

Memoria internă de 8 GB, respectiv 16GB, şi posibilitatea de a adăuga cardul microSD de 32GB, permit stocarea a până la 48GB, echivalentul a 35 de filmuleţe la calitate DVD sau a 18.000 fotografii cu rezoluţia de 8MP.

OMNIAHD oferă o afişare ce îi ajută pe utilizatori să îndeplinească mai multe sarcini în acelaşi timp. Jocurile 3D, bazate pe tehnologiile de mişcare, sunt intuitive. Samsung Mobile Widget pune la dispoziţie informaţiile aduse la zi, prin interfaţa personalizată, cu ajutorul căreia se poate accesa conţinutul aproape nelimitat pe care-l oferă internetul.

sursa: Samsung prin chip.ro

Sursa
2009-02-18 23:44:03Comenteaza

Ultimele 25 posturi adăugate

20:01:19Mi-a ieșit un slalom impresionant pe pasaj și bulevard —» .:EU:.
13:10:00How Yarnnakarn Ceramics Uses WordPress.com to Expand Their Business —» Adăpostul gîndurilor nerevendicate | If I enjoy the hatred of life, I do not hate life, I enjoy i
17:15:00Top 6 alimente care conține substanțe cancerogene. —» Blog de Cultura
16:59:00Care este diferența dintre un psiholog, psihoterapeut și un psihiatru? —» Blog de Cultura
16:56:37Mega Protestul de astăzi al profesorilor în București —» Curaj.TV | Media alternativă
15:00:00Concept to Creation: Custom Theme Designs Just Got Easier —» ada rosu
14:54:29Romanul „Montana” de Alexandru Popescu în continuă discuție —» BiblioCity
09:39:11Tutunul și impactul asupra performanței școlare și profesionale —» BiblioCity
15:31:25Zilele Onisifor Ghibu la Biblioteca „Onisifor Ghibu” —» BiblioCity
21:00:04Au băut nişte ofiţeri în unitate, se poate?! —» Curaj.TV | Media alternativă
11:43:43A luat foc un clopot de gunoi lîngă Gara de Nord —» Curaj.TV | Media alternativă
11:41:12Mașină de poliție pe trotuar, cu motorul pornit —» Curaj.TV | Media alternativă
05:12:17UN ALT POET AL MODERNITĂȚII FRANCEZE —» Leo Butnaru
14:45:06Happy 20th Anniversary, WordPress! We Wouldn’t Be Here Without You  —» Adăpostul gîndurilor nerevendicate | If I enjoy the hatred of life, I do not hate life, I enjoy i
12:00:26Cele mai bune teze de doctorat din Republica Moldova în anul 2022 —» Gheorghe Cuciureanu
05:35:51DIN POEZIA FRANCEZĂ CONTEMPORANĂ —» Leo Butnaru
19:16:18Povesti care inspiră: Cristina Tănase de la Salvati copiii —» Curaj.TV | Media alternativă
16:21:57Activitatea: Ce este un plan de faceri? în imagini —» Centrul Comunitar Instruire, Acces Informaţie Călăraşi
12:33:29UN POEM, UN POET/ UN POEMA, UN POETA (Antologie de poezie bilingvă spaniolă-română*) —» Andrei LANGA. Blogul personal
09:06:55PAS se aruncă din nou „curajos” în urma trenului. Au așteptat să treacă „ziua victoriei” și s-au apucat s-o anuleze  —» Nicolae Federiuc
07:35:23ÎN MEMORIA LUI ALEXANDRU COSMESCU: „CU TOT CE-A FOST ODATĂ EL” —» Andrei LANGA. Blogul personal
20:34:31Dezbatere după prezentarea Mihaelei Miroiu despre etica în politică —» Curaj.TV | Media alternativă
20:26:51Defila cu nisipul dezgolit ilegal pe lîngă mega-catedrală —» Curaj.TV | Media alternativă
15:32:44CUM SĂ COMUNICI UȘOR ÎN LIMBA ENGLEZĂ? Lecție demonstrativă gratuită —» Moldova Creștină
10:58:01DIN POEMELE PENTRU COPII —» Leo Butnaru