Samsung OMNIAHD face furori la Mobile World Congress

Samsung Electronics a lansat cel mai recent telefon multimedia. OMNIAHD este primul telefon tactil Samsung cu sistemul de operare Symbian, şi în premieră mondială, care oferă posibilitatea de a înregistra şi decoda HD (720P). Aparatul dispune de cel mai mare ecran AMOLED întâlnit pe un telefon mobil.

Samsung OMNIAHD este o urmare firească a succesului înregistrat de OMNIA, anul trecut. Aparatul dispune de un design cu finisaj lucios şi oferă cele mai noi funcţii în divertismentul digital, datorită capabilităţii HD şi a ecranului AMOLED de 3,7 inci. Ecranul tactil Active Matrix Organic Light Emitting Diode (AMOLED) oferă culori vii şi claritate mare în situaţii de luminozitate puternică, dar şi consum redus de energie.

„Pentru noi, Samsung OMNIAHD reprezintă un produs incredibil aşa cum pentru utilizatorii de astăzi, care vor sa trăiască experienţe multimedia chiar şi atunci când se află pe drum, este un telefon absolut perfect croit. OMNIAHD demonstrează viziunea pe care noi încercăm să o urmăm, ţelul nostru fiind acela de a oferi telefoane premium pentru utilizatorii ce doresc funcţionalitate, stil, durabilitate şi divertisment într-un singur dispozitiv inovativ.”, a precizat JK Shin, vice preşedinte şi director al diviziei Mobile Communication în cadrul Samsung Electronics.

Înregistrarea video în formatul HD permite captarea momentelor importante la calitate HD (720p), rularea de conţinut HD pe HDTV, cu ajutorul tehnologiei DLNA şi se pot împărtăşi filmuleţele captate în timp real, prin qik.com, chiar în momentul filmării. Ecranul QHD 16:9 cu 16 milioane de culori şi sistem audio dual stereo le permite utilizatorilor să se bucure de filmuleţe în format SD (Standard Definition) şi HD (High Definition) la calitate cinema-scale, cu captare.

Telefonul este dotat cu o cameră foto de 8MP, ce poate capta fotografii comparabile celor realizate de camerele foto profesionale.

Utilizatorii pot profita de conectare foarte rapidă la internet prin tehnologia HSUPA ce oferă viteze de până la 5,7Mbps şi prin conectiviate HSDPA, cu viteze de până la 7,2Mbps. Utilizatorii pot descărca sau încărca un fişier MP3 de 4MB în mai puţin de 10 secunde, iar un filmuleţ de 40MB într-un minut (estimări bazate pe valori teoretice). Display-ul auto-rotativ de 3,7 inci, de pe ecranul mare, permite navigarea ca şi de pe un desktop normal.

OMNIAHD este şi un ghid pentru pietoni cât şi pentru şoferi, datorită GPS-ului cu busolă integrată, iar controlul tactil şi ghidarea vocală prin sistemul audio dual stereo permit o navigare uşoară şi sigură.

Memoria internă de 8 GB, respectiv 16GB, şi posibilitatea de a adăuga cardul microSD de 32GB, permit stocarea a până la 48GB, echivalentul a 35 de filmuleţe la calitate DVD sau a 18.000 fotografii cu rezoluţia de 8MP.

OMNIAHD oferă o afişare ce îi ajută pe utilizatori să îndeplinească mai multe sarcini în acelaşi timp. Jocurile 3D, bazate pe tehnologiile de mişcare, sunt intuitive. Samsung Mobile Widget pune la dispoziţie informaţiile aduse la zi, prin interfaţa personalizată, cu ajutorul căreia se poate accesa conţinutul aproape nelimitat pe care-l oferă internetul.

sursa: Samsung prin chip.ro

Sursa
2009-02-18 23:44:03Comenteaza

Ultimele 25 posturi adăugate

18:08:28Solidaritate cu femeile revoltate din Iran. Protest la București —» Curaj.TV | Media alternativă
17:52:43Mărieș mă alungă în Rusia, a privatizat km0!? —» Curaj.TV | Media alternativă
21:16:12Zice că surorile și bărbatul i-au luat ilegal fiica —» Curaj.TV | Media alternativă
20:31:12Am pus poliţia la treabă pentru o cauză verde —» Curaj.TV | Media alternativă
18:09:53What’s New in the Editor: More Design Tools, Enhanced Lists, Easier Block Switching —» costica
11:58:56Retrospectivă. Simpozionul Național de Studii Culturale. Ediția a IV-a —» Biblioteca de Arte 'Tudor Arghezi'
06:58:33Am zis să nu mai „ating” politicul din RM, dar a ieșit Angela Merkel și ne-a avertizat să nu ne jucăm cu putin. Și m-a enervat, mama mă-sii! —» nimic nu e asa cum pare a fi...
17:18:18Pledoarie pentru pedalare, ca să respirăm mai ușor —» Curaj.TV | Media alternativă
17:14:29Accident cu mașini bengoase pe lîngă pădurea Băneasa —» Curaj.TV | Media alternativă
17:08:19Se împart amenzi la piața de flori Coșbuc —» Curaj.TV | Media alternativă
15:29:02Nu mai aruncați chiștoace pe oriunde, se adună greu! —» Curaj.TV | Media alternativă
06:38:19E mult sau puțin o casă nouă de peste 600 de mii de Euro pentru ministrul economiei? —» un alt blog
18:17:02God is Always with us —» Erik and Elena Brewer's Weblog
09:05:38DIN MAREA POEZIE A LUMII —» Leo Butnaru
08:46:34DESPRE ÎNCEPUTURILE SCRIITORICEȘTI —» Leo Butnaru
08:08:48Raiul Patriarhului Bisericii Ortodoxe Ruse Kirill nu este și Raiul meu! —» nimic nu e asa cum pare a fi...
07:44:49„Bravo, Lika!” Ahedjakova licitează statueta NIKA pentru ajutorarea deținuților politici —» nimic nu e asa cum pare a fi...
05:51:27Horizon Capital (Purcari) și prietenii lor lituanieni vor să vândă MAIB. Îi ajută Gavriliță și #năPASta —» un alt blog
04:59:26În loc de teren de sport multifuncțional – Parcare pentru Medpark! Îi e în cot guvernului de sănătatea fizică… —» un alt blog
04:55:23Titus Știrbu în dialog cu cititorii săi —» BiblioCity
20:08:21Alegerile din Italia, explicate —» APort | "Pentru un român care știe citi, cel mai greu lucru e să nu scrie." I.L. Carag
19:31:54CFR la 150 de ani se laudă cu vechituri —» Curaj.TV | Media alternativă
19:31:54CFR, la 150 de ani, se laudă cu vechituri —» Curaj.TV | Media alternativă
15:36:17The Futility of Idolatry —» Erik and Elena Brewer's Weblog
12:17:43Ce face ”specialistul” pe delapidări Vitalie Perciun printre consultanții Agenției Proprietății Publice? —» un alt blog