Detalii de la Decernarea Premiilor Grammy - editia 51


Duminica seara, la Los Angeles a avut loc cea de-a 51 editie a decernarii premiilor Grammy. Evenimenul s-a inceput la ora 16, ora Californiei si a durat trei ore si jumatate, timp in care mai multi interpreti au evolutat pe scena, dar au si primit diverse decoratii.

Showul a inceput cu un cintec banal, care nu cred ca ar fi trebuit sa fie. Decoratiunile salii in care a avut loc evenimenul erau impecabile: lumini multicolore, o scena pentru cei care ofereau premiile, iar alta pentru interpreti. Sute de persoane se aflau in sala, dar evident, erau invitati speciali.

Printre cei nominalizati la premiile Grammy, se numara: Coldplay, Katy Perry, Lil Wayne, Taylor Swift, Jonas Brothers, Rick Rubin, Duffy, Daft Punk, George Strait si altii. Robert Plant este detinatorul marelui premiu Grammy pentru toate cele 5 nominalizari, la care a fost luat in considerare albumul “Raising Sand”. Acesta, impreuna cu Alison Krauss au reusit sa acapareze cele 5 premii. La capitolul "cea mai buna piesa", trupa Coldplay a luat premiul cu piesa "Viva La Vida". Cei de la Coldplay au mai avut o nominalizare si la capitolul "cel mai bun album rock". Si Leona Lewis a fost nominalizata pentru albumul sau "Spirit". In acest an, la gala premiilor Grammy, foarte multi interpreti din Marea Britanie au fost decernati cu diverse trofee.

Ceea ce am asteptat mai mult a fost sa vad prestatia Rihannei alaturi de interpretul nostru bine cunoscut - Dan Balan, alias Crazy Loop. Spre surprinderea mea, acestia nu au aparut in scena asa dupa cum a fost preconizat, iar organizatorii evenimentului nu au au oferit careva detalii despre lipsa acestora. De fapt, dupa cum confirma presa americana, Rihanna se afla in acel rastimp impreuna cu iubitul ei, Chris Brown care ar fi fost acuzat de violenta domestica asupra ei. Din acest motiv, cei doi interpreti care urmau sa fie nominalizati, nu au reusit sa ajunga la eveniment. Aceasta urma sa fie nominalizata la trei categorii si sa cinte impreuna cu Crazy Loop.

In imaginile video de mai jos urmariti o parte din prestatia scenica a intepretei Katy Perry.

Nu am fost foarte impresionat de organizarea evenimentului in general. Nu mi-au placut pauzele publicitare foarte lungi. Un alt aspect ar fi prestatia unor cintareti care nu urmau sa primeasca nominalizari, dar care m-au enervat intr-un fel prin muzica pe care-o promovau. M-am asteptat la un show mai dinamic, mai organizat si cu mai mult profesionalism. Dar asta a fost sa fie. In cele din urma, ma bucur ca am avut posibilitatea de a urmari in direct, pentru prima data, decernarea premiilor Grammy de la Los Angeles la cea de-a cincizeci si una editie.

Sursa
2009-02-09 23:26:00Comenteaza

Ultimele 25 posturi adăugate

12:09:15Acțiuni inedite organizate de diaspora din Olanda și Belgia: Strângere de fonduri pentru ridicarea unui monument dedicat maestrului Mihai Curagău —» Elena Robu
11:02:49Cine suntem noi, cei din diaspora: Români, moldoveni, ruși?! —» Elena Robu
09:54:01„A urca sus” și „a coborî jos” / TOP 11 greșeli de exprimare în limba română, care trebuie evitate —» Curaj.TV | Media alternativă
09:46:37Ochi-de-pisică / Margaret Atwood —» Frinturi din suflet de femeie
08:55:50Avocado – darul naturii pentru sanatate! —» Bucataria Talinei - condimentat cu dragoste
07:37:40Unul dintre suspecții din cazul MH17 a solicitat sa se alăture procesului de la Haga —» ACUM ÎN UCRAINA
07:02:36Fan Light Switch Wiring —» Andrei Fornea
06:36:04How to get Facebook/ Twitter/ Instagram/ Youtube free likes/ followers using LinkCollider —» Informaţii pentru studenţi !
05:23:10Beautyrest Air Mattress —» Andrei Fornea
02:49:01How to get Facebook/ Twitter/ Instagram/ Youtube free likes/ followers using LinkCollider —» plop andrei
22:37:35Un deţinut doarme pe beton pentru că nu plăteşte —» Curaj.TV | Media alternativă
21:38:47Scrisoare Moșului ... —» MЕ Blog | Miron Eugen | Agendă personală online | Aud,Vad,Scriu
21:34:53I-a scris preşedintelui CSJ despre dosarul lui declarat politic —» Curaj.TV | Media alternativă
21:30:07Protejat: Moldovanii se fac vinovați de holocaust —» Badan Blog
21:23:29Tot sensul e în momente , doar ele definesc viața —» MЕ Blog | Miron Eugen | Agendă personală online | Aud,Vad,Scriu
19:15:40Catedrala stăpână pe domeniul public, clerul prins cu minciuna —» Curaj.TV | Media alternativă
18:17:12(VIDEO) Imagini tulburătoare din Wuhan. ”Blocați” în case din cauza coronavirusului, oamenii au găsit un mod inedit de a se încuraja —» Elena Robu
17:45:43©️ Fii bun… —» Licurici de suflet
14:20:02Cum vor putea intra românii în Marea Britanie după Brexit. Hărţi cu puncte vamale post-Brexit —» Elena Robu
13:31:17Mesajul Ambasadei R. Moldova în China pentru moldovenii aflați în zona afectată de virusul ucigaș —» Elena Robu
13:14:05Ce am citit în 2019 —» A little web world
12:58:07Suspiciune de coronavirus la Bacău la un tânăr de 24 de ani care studiază în China —» Elena Robu
12:11:15Blue Bathroom Rugs —» Andrei Fornea
11:23:32Săptămâna în care a plouat cu dezminţiri —» Un PUNCT din .FR
10:18:15Imperiul trebuie să moară. Karenin, Tolstoi & Pobedonosțev —» Gheorghe Erizanu