Rețetă delioasă de Quiche cu legume și cașcaval Brie

Hey dragii mei, vin cu o nouă rețetă de Quiche cu legume și cașcaval Brie , rețeta îi aparține cumnatei mele, de fiecare dată cînd mergem la ea în ospeție mă rog să fie această bunătate pe masă, no kidding. Se pregătește repede și este perfectă pentru masa de sărbătoare sau pur și simplu pentru un mic dejun delicios și copios. Am mai făcut de câteva ori Quiche însă nu s-a primit niciodată atât de gustos.  Ingrediente:  Aluat înghețat fără drojdie 4 ouă 3-4 fire de praz 200grame de cașcaval 200 grame de ciuperci Champignon 4 felii de cașcaval Brie aproximativ 100grame de frișcă sare, piper, praf de usturoi Mod de preparare: Frământă bine aluatul, iar mai apoi ciutoreștel, astfel încît să fie întins bine. După 10-15 minute, întinde-l și așază-l pe o tavă ulterior cu făină, având grijă să îmbraci bine pereții tăvii și ca aluatul să aibă aproximativ aceeași înălțime și grosime peste tot. Înțeapă baza aluatului cu o furculiță pentru a evita umflarea lui+ deasupra aluatului pune o hîrtie de copt și toarnă puțină mazăre sau ce aveți prin bucătărie, pentru ca să mențină o greutate și astfel aluatul nu va crește. Dă tava la copt pentru aprox. 15-20 minute, pînă se rumenește. Între timp într-o tigaie, topește untul și călește prazul și ciupercile, separat într-un vas amestecăm ouăle+cașcaval ras+frișca. Dupa ce se coace aluatul, punem deasupra prazul+ciupercile călite. Toarnă în tavă umplutura lichidă (ouă, cascaval,frișcă) și pune quiche-ul la cuptor timp de 40 de minute.


Sursa
2020-08-14 08:22:11



Comenteaza





Ultimele 25 posturi adăugate

01:25:15Fără Titlu —» Путепроводные Заметки
19:38:25Fără Titlu —» Путепроводные Заметки
17:35:11Fără Titlu —» Путепроводные Заметки
14:30:58Primarii care i-au ajutat pe romi. Deportarea romilor în Transnistria —» Curaj.TV | Media alternativă
14:11:48Fără Titlu —» Путепроводные Заметки
08:54:11Ștefan Iamandi: mii de surse media au publicat informații de la Congresul OIV din Moldova —» Fine Wine
06:01:00ÎN AȘTEPTARE 4/11 —» Leo Butnaru
05:44:00Amintiri —» Andrei LANGA. Blogul personal
03:44:24Fără Titlu —» Путепроводные Заметки
01:22:04Fără Titlu —» Путепроводные Заметки
21:59:09Fără Titlu —» Путепроводные Заметки
19:19:16Eminesciana, 2025 —» Biblioteca de Arte 'Tudor Arghezi'
16:03:07Fără Titlu —» Путепроводные Заметки
07:40:3510 motive pentru a te înscrie la Summer English Academy (5-12 iulie) —» Moldova Creștină
05:09:00ACOLO UNDE ZIUA SE NUMEȘTE ODOR —» Leo Butnaru
03:14:51Fără Titlu —» Путепроводные Заметки
15:24:41Fără Titlu —» Путепроводные Заметки
17:44:11Mafia lemnului atacă și pe litoral —» Curaj.TV | Media alternativă
14:11:38Fără Titlu —» Путепроводные Заметки
04:18:003 DIN 11 —» Leo Butnaru
17:04:29Fără Titlu —» Путепроводные Заметки
17:04:29Fără Titlu —» Путепроводные Заметки
08:29:40Guest post: top 5 spumante recomandate de stagiara Fine Wine  —» Fine Wine
05:13:00EU, PERSONAJUL —» Leo Butnaru
00:49:08Fără Titlu —» Путепроводные Заметки