240056 cazuri COVID-19 în Moldova
13836 – cazuri active
220881 – cazuri vindecate
5339 – cazuri fatale
Actualizarea datelor: 10 aprilie 2021 ora 10:20


Endava planifică să crească la peste 400 numărul angajaților din Chișinău și organizează evenimentul „Endava Open Day” pentru studenți și profesionişti IT

Endava Open Day 1

Compania Endava Moldova organizează, pe 15 noiembrie 2013, evenimentul public „Endava Open Day” – o întâlnire cu cei care îşi doresc să avanseze în cariera IT împreună cu echipa Endava. Participanţii sunt aşteptaţi începând cu ora 15:30 la Endava Tower, pe strada Sfatul Ţării, 15 (intersecţie cu str. Şciusev). Grupul Endava a înregistrat o creştere de 43% a veniturilor sale în 2012, iar în Moldova planifică să mărească numărul de angajaţi la peste 400 de persoane în următorii 3 ani.

Evenimentul de prezentare Open Day se adresează tuturor studenţilor şi absolvenţilor specializărilor IT care sunt interesaţi să facă practică sau să găsească un loc de muncă în domeniul dezvoltării sau testării software. Cu această ocazie, studenţii se pot familiariza cu mediul de lucru din companie şi pot afla mai multe despre proiectele şi tehnologiile din cadrul Endava.

În cadrul sesiunilor de prezentare, participanţii vor avea ocazia să cunoască personal managementul şi angajaţii Endava Moldova, să vadă cum lucrează echipele din companie, să discute aspecte tehnice cu liderii de echipe, să participe la diverse workshop-uri şi să afle mai multe despre programele Endava pentru diferite nivele de experienţă. De asemenea, echipa de Talent Management va prezenta în detaliu programele de internship derulate de Endava.

Kumail Jetha, noul Director Operaţional Endava, oficiul din Chişinău: „În următorii trei ani planificăm să mărim echipa noastră din Chișinău la peste 400 de persoane. În lunile ce urmează, vom livra proiecte de dezvoltare software, managementul aplicațiilor software, dar și de testare software. Proiectele noastre sunt mai ales axate pe domeniul serviciilor financiare, date & analiza datelor, digital media, inclusiv aplicații pentru echipamente mobile, astfel încât profilele cele mai căutate de noi sunt programatori C/C++, Java, .NET, Android, iOS, PHP, precum și ingineri de testare și ingineri de suport. Anterior, Endava a mai organizat zile ale uşilor deschise pentru studenţi, însă evenimentul Open Day din 15 noiembrie are un format nou şi este o oportunitate deosebită pentru noi să interacționăm cu tineri talentați, care ar putea să devină viitorii noştri colegi”.

Studenții și specialiștii IT care doresc să participe la eveniment pot să se înregistreze website-ul companiei, pînă în data de 13 Noiembrie,  folosind pagina dedicată acestui eveniment: careers.endava.com/openday.

Tot în noiembrie Endava participă la ICT Career Orientation – eveniment organizat în universităţile din Chişinău de către ATIC, Asociaţia Naţională a companiilor private din domeniul TIC.

La moment, în oficiul său din Chişinău, Endava are peste 260 de angajaţi, iar sediul nou, deschis cu un an în urmă, este ocupat în proporţie de 75%. În ultimul an au fost organizate 3 programe de internship, în urma cărora au fost angajaţi 34 de tineri IT-şti. În acelaşi timp, echipa de testare a crescut cu peste 50%. Angajaţii Endava au numeroase oportunităţi de a avansa în carieră, întrucât sunt implicați în proiecte complexe livrate clienților din Marea Britanie și SUA, iar de multe ori ocazia de a călători.

Endava investeşte constant în creşterea profesională a angajaţilor săi şi promovează cultura învăţării prin programele Endava University. Prin intermediul acestui set de programe, angajaţii Endava beneficiază de instruiri de specializare tehnice, de diverse training-uri în leadership sau comunicare eficientă, precum și cursuri de limbă engleză.

Endava Open Day 2Creşterea afacerii pentru Grupul Endava

Pentru anul financiar 2012/2013, grupul Endava a raportat o creștere cu 43% a cifrei de afaceri anuale, atingând suma de 42,6 milioane de lire sterline (aproximativ 50 de milioane de euro). Grupul are la moment peste 1250 de angajați în oficiile sale din Marea Britanie, SUA, România și Moldova.

Peste 60% din veniturile companiei provin de la clienții din sectorul serviciilor financiare – în special sistemele de plăți electronice, asigurări și segmentele bancare. Restul veniturilor companiei vin de la clienți din sectoare cum ar fi: media, comerț, telecomunicații și turism – sectoare în care Endava are o experiență vastă.

Endava se concentrează din ce în ce mai mult pe clienți care sunt organizații multinaționale, ce au capacitatea de a-și extinde activitățile în mod considerabil. În prezent, aproximativ 75% din veniturile Endava provin de la clienți care cheltuiesc anual peste 2 milioane de euro pentru proiecte IT realizate cu Endava.

Despre Endava

Endava este o companie privată de servicii IT înfiinţată în anul 2000. Endava are peste 1.250 de angajați în 8 sedii în Marea Britanie, Statele Unite, România şi Republica Moldova şi o cifră anuală de afaceri de peste 40 de milioane de lire sterline/50 de milioane de euro.

Endava livrează soluţii de business şi servicii informatice în special pentru organizaţii mari din domenii cum ar fi bănci, asigurări, plăți electronice, comerț, telecomunicații și media. Endava este specializată în livrarea de servicii de Dezvoltare Software, Digital Media, Testare Software, Management Aplicații Software, Servicii Cloud.
http://www.endava.com

The post Endava planifică să crească la peste 400 numărul angajaților din Chișinău și organizează evenimentul „Endava Open Day” pentru studenți și profesionişti IT appeared first on ITMoldova.


Sursa
2013-11-12 15:35:21Comenteaza

Ultimele 25 posturi adăugate

15:19:32Piața de carte europeană în pandemie. Anul 2020 —» Gheorghe Erizanu
13:52:01Moldova, în top 5 țări cu cel mai înalt grad de mortalitate din cauza alimentației proaste —» Elena Robu
12:29:40Proprietarii Liceului Da Vinci au deposedat Chișinăul de pământ și clădiri? —» un alt blog
08:02:49Ne caută un cântec… EVOCĂRI : Tatiana Sofronovici, interpretă de folclor —» CHIŞINĂU MUZICAL | Blogul Bibliotecii de Arte "Tudor Arghezi"
17:59:42©️ Încetează! —» Licurici de suflet
14:37:59eBook Cartier. Top vânzări martie 2021 —» Gheorghe Erizanu
12:33:09Как праздновать свой день рождения во славу Бога? | Пастор Василе Филат —» Moldova Creștină
09:11:32Apel comun în contextul comemorării victimelor din 7 Aprilie 2009: Dosarul „7 aprilie 2009” unul EȘUAT —» Elena Robu
09:08:16Predică la Buna Vestire – Părintele Cleopa Ilie —» Portalul Tineretului Ortodox din Moldova
08:09:37Gheorghe Furdui: ”Dacă aș ajunge să trăiesc clipa Unirii cu patria-mamă, aș putea fi împlinit” —» Elena Robu
07:32:00Paul Goma: „Cartile adevarului in lumea libera” —» Curaj.TV | Media alternativă
07:00:44Învăță-l pe copil să se roage —» Moldova Creștină
06:57:24Copilul tău are strabism! Mergi la medic! —» Sunt MAMĂ!
05:45:14ÎN POFIDA PORUNCII A 8-A... —» Leo Butnaru
21:28:32Numele de familie.  —» blog cultural
19:31:44Curtea Constituțională va examina săptămâna viitoare sesizarea privind constatarea circumstanțelor care justifică dizolvarea Parlamentului —» Elena Robu
17:55:00Acuză ilegalități la închisoarea de la Taraclia —» Curaj.TV | Media alternativă
15:03:54Cui îi merge bine? —» Moldova Creștină
14:16:41Despre fotbal și orașul sexist… —» blog cultural
09:47:37NIKA TURBINA - O POETĂ LA 8 ANI —» Leo Butnaru
09:36:52Manual Install ZigBee2MQTT in TrueNAS/FreeNAS jail —» XStrafer's WebPlace : unconformable point of view.
08:54:06Scandal de proporții în Franța, după ce unii miniștri ar fi participat la cine clandestine în restaurante cu circuit închis —» Elena Robu
07:51:27Tot mai multe teste Covid-19 falsificate sunt identificate la trecerea frontierei —» Elena Robu
07:16:079/50 (2021): „Cei care merită să moară” de Peter Swanson —» Sunt MAMĂ!
06:24:47Ping-pong militar —» Dragostina Vicol – jurnalism militar