JOCURILE OLIMPICE DE LA LONDRA POT DECLANSA AL TREILEA RAZBOI MONDIAL

Ritualuri oculte de „eliberare a Bestiei”, numerologie cu conotatie fatala,  mascote ce ascund mesaje oculte, simboluri de razboi, toate acestea ii fac pe  specialistii in ocultism sa creada ca la JO se va intampla ceva decisiv pentru  viitor. Ca atentatele de la 11 septembrie 2001!

Punerea la adapost a valorilor

2012 JO mascots 289x300 Jocurile Olimpice de la Londra pot declansa Al Treilea Razboi Mondial

Mascota din stanga indica „ascensiunea completa in  piramida”, iar cea din dreapta contine „pentagrama razboiului” stilizata in fata  papusei

Si expertii financiari se tem de ceva, din cauza unor indicii care nu sunt la  indemana departamentelor antitero.

pagane JO 300x169 Jocurile Olimpice de la Londra pot declansa Al Treilea Razboi Mondial

„Tarfa Babilonului”, in festivitatile JO

Este vorba de o miscare financiara, de punere la adapost a valorilor grele.  Asa cum s-a zvonit si inaintea atentatelor din 11 septembrie 2001, din SUA,  mutarea valorilor este un prim indiciu ca cineva se teme de ceva ce ar putea sa  se intample.  In cladirea World Trade Center existau si lingouri de aur si  argint care au fost mutate inainte de atentate.

london 2012 logo 270x300 Jocurile Olimpice de la Londra pot declansa Al Treilea Razboi Mondial

Mascotele au inflamat Iranul

In legatura cu JO de la Londra, zvonul ca piata londoneza de metale – London  Metal Exchange – veche de 137 de ani, a fost vanduta pentru 2,19 miliarde de  dolari pietei Hong Kong Exchanges and Clearing (HKEx), controlata de China, a  dat fiori celor care cauta „indicii financiare” pentru „acte teroriste sub steag  fals”. Adica de tipul celor care sunt cunoscute in avans (de planuitori,  evident), desi actul terorist cade in carca unor „vinovati de serviciu”. Aceasta „manevra” a dat Chinei o putere asupra pietei metalelor pe care n-a avut-o  niciodata. Deci, o strategie„proasta” pentru Londra. Sau nu!

Aurul, dus tot in China

Mai mult decat atat, Piata Aurului dinLondra, care este centrul aurului fizic  al lumii (ci nu New Yorkul, asa cum se vehiculeaza), a fost tinta plangerilor  din partea unor proprietari care au vrut sa-si retraga „aurul alocat”. Acesta  consta in lingouri inseriate, tinute in depozite, proprietarilor dandu-li-se  doar numarul seriei aurului cumparat. Unii dintre proprietari au amenintat ca  vor actiona in judecata London Bullion Exchange si li s-au dat lingourile, dar  cu alte serii decat aveau pe certificate! De aici s-a tras concluzia ca  lingourile de aur au fost mutate. Unde? Se spune ca tot in China, care  stapaneste centrul comercial al Londrei! Ce sa insemne toate aceste miscari de  capital si de valori afara din Londra? Asa, in graba? Pai, un singur eveniment  major este prevazut a se petrece la Londra: Jocurile Olimpice!

Castigatori si pierzatori

Ce efect ar putea avea un atentat major in timpul Jocurilor Olimpice? Lira  sterlina s-ar prabusi cu viteza unui meteorit si cu acelasi efect catastrofal  asupra dolarului.  Pietele financiare s-ar clatina ca lovite de traznet,  bancile s-ar inchide, iar un numar impresionant de „bogati de duzina” ar intra  in randul saracimii. Marea Britanie, SUA si cei care detin datoriile acestora,  Japonia, China si tari din Orientul Mijlociu, ar fi marii pierzatori. Numai ca  acestea, in afara de Japonia, si-au pus la adapost rezervele. Daca atentatorii  ar fi „identificati” ca fiind iranieni, ar izbucni Al Treilea Razboi Mondial.  Sansa lui Obama de a fi reales va creste considerabil, pentru ca americanul se  opune schimbarii presedintelui in perioada de criza majora!

Ritualuri oculte in ceremonia de deschidere

Cifrele stilizate din logo, care reprezinta anul 2012, spun creatorii lui,  pentru iranieni  reprezinta cuvantul „Zion”. Nestilizat! Este un termen  biblic care trimite la Ierusalim. Numerologii au gasit si alte indicii ce merg  in aceeasi directie: ziua festivitatii, 27 iulie, care se va incheia dis de  dimineata, pe 28, reprezinta data biblica de „9 av”. Av este luna a 11-a in  calendarul evreiesc civil si a marcat mai multe evenimente nefaste, cum ar fi  cele doua distrugeri ale Templului lui Solomon de la Ierusalim, de catre  babilonieni, ulterior de catre romani.  „9 Av” exprima insa si „renasterea”.  Construirea celui de-al treilea Templu, in Noul Ierusalim!  In cartea de „coduri”  a ocultei Iluminatilor, carora le e drag numarul 11,  ziua si ora atentatelor ar trebui sa fie 28 iulie, ora 11:11! Ora cand se va  trece pe fata la o Noua Ordine Mondiala. Sau la cladirea „Noului Ierusalim”, cum  le place s-o numeasca.  Iluminatii sunt prezenti prin semnificatia  mascotelor, ce reprezinta „ochiul atoate vazator” („11”), iar literele W si M de  pe capetele lor, care reprezinta numarul „33”, inseamna „copilul de manastirea  sfanta” si Marele Oras. Mesia si Noul Ierusalim.  Mascota a fost dezvaluita  pe 19.05. 2010 = 18, care se reduce la 666, deci 33:33:33! Ascensiune  completa! Omenirea trece in alta etapa, fie de bunavoie, fie prin  razboi!    

sursa:                                    http://www.enational.ro/live/jocurile-olimpice-de-la-londra-pot-declansa-al-treilea-razboi-mondial-175183.html/

http://saccsivdotcom.wordpress.com/2012/06/29/convoaie-militare-turcesti-detasate-la-granita-cu-siria/

http://saccsivdotcom.wordpress.com/2012/02/09/vezi-cum-se-configureaza-al-treilea-razboi-mondial/

 Sursa
2012-07-29 13:38:35Comenteaza

Ultimele 25 posturi adăugate

06:01:46LACONIC —» Leo Butnaru
08:10:38Este Allah cel mai mare? —» Moldova Creștină
17:24:33Greva foamei cu taxiuri galbene în piața Constituției —» Curaj.TV | Media alternativă
16:21:13Radacini Metier – Best of Show Moldova Sparkling Wine —» Fine Wine
14:05:302024 Geneva Motor Show-uleţ —» APort | "Pentru un român care știe citi, cel mai greu lucru e să nu scrie." I.L. Carag
09:03:28Armata se comportă în trafic ca poliția, arogant —» Curaj.TV | Media alternativă
08:53:20Poliția, exemplu prost pentru alți șoferi —» Curaj.TV | Media alternativă
20:55:03How We Built a New Home for WordPress.com Developers Using the Twenty Twenty-Four Theme —» Misterioz
15:29:40Despre guvernarea PAS, deja la timpul trecut. „Sistemul se opune” abia începe —» Nicolae Federiuc
14:50:50ABC-ul reciclării —» BiblioCity
11:41:07NADIR (trad. al español*) —» Andrei LANGA. Blogul personal
09:04:22IMN FURNICARULUI —» Andrei LANGA. Blogul personal
08:15:14Moldova, record de medalii la Mundus Vini —» Fine Wine
06:38:28CORIFEI AI POEZIEI FRANCEZE —» Leo Butnaru
20:50:02Băi de urzici (I) —» Argentina Gribincea's Blog
19:01:16Atacată de o haită de cîini apoi agresată la primăria Cahul —» Curaj.TV | Media alternativă
15:55:15MĂRIEI SALE POEZIA —» Leo Butnaru
12:02:58Promovarea valorilor europene —» Blog de biblioteconomie şi ştiinţa informării
07:00:26CONFLUENȚE PESTE MILENII —» Leo Butnaru
06:50:37Vasile Romanciuc, poetul cu aripi de carte —» BiblioCity
06:14:46DIALOG ȘI VERSURI DIN „HYPERION” —» Leo Butnaru
20:38:41More Control Over the Content You Share —» Soţii Bragaru
20:21:06Polițistă la volan, fără centură, cu telefon —» Curaj.TV | Media alternativă
12:39:45My Condolences, You’re Now Running a Billion-Dollar Business —» Soţii Bragaru
19:59:40Dragobete Party de Ziua Îndrăgostiților la Chișinău —» Curaj.TV | Media alternativă