Sufletele-pereche si vietile pre-ascensionale


In acest moment, in lumea voastra, va confruntati cu aparitia unor aspecte care nu au mai existat vreodata. Iata de ce multe suflete batrane se intrupeaza acum in existenţe pre-ascensionale ( existenţa pre-ascensionala este menita a aduce la suprafata nivele restante de karma care trebuie curatata). Din discutiile noastre anterioare, karma este termenul folosit in lumea voastra pentru a descrie intelesurile pe care un suflet urmareste sa le obtina iar pe calea ascensiunii, un suflet va implini astfel zeci de mii de intelesuri.
Multe suflete mai varstnice, aflate în trup în aceste vremuri, se afla foarte aproape de a-si fi încheiat ceea ce aveau ele de înţeles dintr-un punct de vedere spiritual. Un suflet mai varstnic care incearca sa-si epuizeze inţelesurile s-ar putea sa experimenteze de-a lungul vieţii multe si felurite "poveşti". În vreme ce vor exista întotdeauna înţelesuri mai profunde la care lucrează sufletul, mai există şi altele bine tăinuite, de care sufletul începuse să se preocupe în alte puncte ale arcului reprezentat de vieţile sale anterioare. Există zeci de scenarii care pot fi aduse spre împlinire în vieţi pre-ascensionale…  
În timpul unei vieţi pre-ascensionale, persoana va încerca să abordeze cât mai de timpuriu în viaţă, karma sa cea mai densă. Pe măsură ce sufletul să îndreaptă către înălţare, el este purtat spre a-şi curăţa karma veche, acumulată în vieţi trecute. În acele perioade, el poate intra într-o legătură cu acele suflete alături de care el se întrupase de timpuriu, în cadrul arcului vieţilor lui, pentru a declanşa vindecarea şi încheierea.
Pentru accelerarea acestei curăţări, un suflet poate alege să îşi creeze contracte cu suflete care s-au aflat acolo, când acea karmă a fost creată. Iar acele suflete vă pot ajuta în timpul procesului de curăţare în concordanţă cu Legea Atracţiei.
Vom remarca aici că, pentru acele suflete, nu există necesitatea unei vindecări. Ele au semnat cu voi contracte, prin care s-a convenit să vă reflecte acele aspecte ale sinelui vostru care au nevoie de vindecare şi vice versa. Astfel, când în viaţa voastră apare un suflet care vă declanşează tulburări lăuntrice, acest lucru vă este dat pentru a vă ajuta să recunoaşteţi si să vă vindecaţi răni vechi pe care le-aţi purtat după voi de-a lungul multor vieţi. Exact din motivele pe care le-am descris aici, sufletele aflate în vieţi pre-ascensionale nu vor fi în măsură să intre în legături avansate de suflete-pereche decât mai târziu în viaţa lor. Când o persoană şi-a curăţat cele mai dense din scenariile vieţilor trecute şi a ajuns să manifeste adevărata vârstă a sufletului, ea va fi atunci pregătită de a intra într-o perioadă în care va fi posibilă activarea contractelor avansate, ale sufletelor perechi.
Contractele avansate de suflete-perechi se creează între suflete mai vârstnice care au în comun o profundă afinitate şi rezonanţă. Numai către această etapă mai târzie a vieţii poate fi benefică crearea unei conexiuni de tipul suflet-pereche. Împreună veţi putea accesa portaluri cu frecevenţe înalte care vă vor îndruma conştientizarea către înălţare/ascensiune.

Sursa: http://groups.yahoo.com/group/celestialvision/

Sursa
2012-07-22 17:09:00Comenteaza

Ultimele 25 posturi adăugate

17:54:28Magnum Innominandum —» turn up the silence
05:39:30IDEALUL?... —» Leo Butnaru
08:32:55Top 5 cele mai scumpe spumante din Moldova —» Fine Wine
05:10:56POEME RECENTE —» Leo Butnaru
00:51:55the queen is back in business with her pyramid scheme —» turn up the silence
13:15:22Nou: Castel Mimi Rose 2023 —» Fine Wine
07:49:20,,Camil Petrescu” - pliant —» Biblioteca Publică or.Rîşcani
06:43:30DICTOANE, CITATE PRIN SECOLE —» Leo Butnaru
06:14:06Creangă - mărţişorul primăverii —» Biblioteca Publică or.Rîşcani
17:09:59Poliția, cu mașini noi și năravuri vechi —» Curaj.TV | Media alternativă
16:31:40Site-Building Made Simple: Introducing the Public Pattern Library  —» costica
16:21:39Istoria romilor în România | Perioada pre și post comunistă —» Curaj.TV | Media alternativă
14:41:02Vernisajul Vinului va avea un format nou —» Fine Wine
08:05:33APROAPE POEM —» Andrei LANGA. Blogul personal
08:02:15POMELNIC —» Andrei LANGA. Blogul personal
02:41:08©️ Scrisoare către Dumnezeu —» Licurici de suflet
20:48:25POTCOAVA/ LA HERRADURA* —» Andrei LANGA. Blogul personal
19:18:0210 WordPress Influencers to Follow in 2024   —» Ileana Pîrgaru
18:00:47POSIBIL, PENTRU O LECTURĂ NOCTURNĂ —» Leo Butnaru
13:45:50Parcul liniei prinde contur în Militari —» Curaj.TV | Media alternativă
13:19:36Что означает преобразуйтесь обновлением ума в #библии? #пасторвасилефилат —» Moldova Creștină
12:20:07Răspunde corect la recensământ: „Sunt ROMÂN, vorbesc LIMBA ROMÂNĂ” —» Nicolae Federiuc
19:52:23Matei, 10 luni: băiețel copăcel —» Andrei Albu - omul alb cu gînduri negre
15:37:33Sat fără apă curgătoare, strînge bani pentru scenă de vară —» Curaj.TV | Media alternativă
14:22:38BiblioPicii în acțiune —» BiblioCity