Școala Internațională de Misiune prin Sport continuă

Deja de o lună de zile Școala Internațională de Misiune prin Sport își desfășoară activitatea. În cadrul ei s-au întrunit 29 de studenți din 14 țări ale lumii. Cu toate că țările de unde au venit participanții sunt atât de diferite ca și cultură, Cuvântul lui Dumnezeu, dorința pentru misiune și dragostea pentru Taekwon-Do i-a unit pentru a lucra împreună.

Cele două antrenamente zilnice au îmbunătățit vădit calitățile fizice ale sportivilor. Așa cum împărtășește fiecare din ei, au beneficiat enorm de antrenamente. Anton Smirnov din Rusia a rămas profund impresionat de experiența antrenorilor, care predau la cel mai înalt nivel arta Taekwon-Do. Dumitru Ilescu din Moldova cu multă bucurie mărturisește despre felul cum în această lună și-a îmbunătățit tehnica.

În fiecare duminică studenții merg prin bisericile din raionul Orhei, unde prezintă un program cu cântări și marturii despre felul cum Dumnezeu le-a transformat viețile. De fiecare dată serviciile divine se transformă în programe de evanghelizare, pentru că multe persoane noi vin la biserică și unii din ei spun mai apoi rugăciunea de pocăință.

În această lună studenții au făcut și o călătorie misionară în câteva sate din raionul Orhei. Fiind împărțiți în 3 grupe, ei au parcurs pe jos mai mulți kilometri pentru a distribui Ziarul Liber tuturor celor pe care îi întâlneau și ca să îi invite apoi la biserica din satul lor. Studenții au rămas plăcut surprinși de deschiderea mare a oamenilor față de Sfintele Scripturi și de felul cum primeau bucuroși ziarele.  Mai mult de 400 persoane au auzit Cuvântul lui Dumnezeu în această călătorie. Mulți din acești oameni au venit a doua zi la biserică, lucru care nu l-au făcut niciodată mai înainte. Copilașii s-au arătat deschiși de a veni și ei la școala duminicală și a învăța Biblia.

Suhrob Jurab din Uzbekistan mărturisește că această călătorie i-a dat un avânt pentru a vesti Cuvântul lui Dumnezeu în țara sa, chiar dacă acolo creștinii sunt foarte persecutați, el a înțeles că aceasta este la ceea ce am fost chemați noi, creștinii, să Îl mărturisim pe El în toate circumstanțele.

Deși sunt doar de o lună în Școală, studenții se antrenează  deja la nivelul 8 cup și dețin centura alb cu galben. În cîteva zile vor avea examenul la următoarea centură. Ei sunt nespus de încântați de cât de mult au reușit să învețe până acum, în primul rând din Biblie, după ce au studiat cursurile biblice inductive „Iona, sens interzis ” și „Dumnezeule, exiști?”. Apoi , așa cum spun mereu studenții, liderii lor sunt adevărate vii exemple pentru ei, ca niște părinți, frați și surori. De la ei sunt impresionați și de felul de a preda, și de a antrena, și de felul de a se relaționa unii cu alții.

În luna care le stă în față, studenții urmează să continue programul de studiere intensivă a Bibliei, a teoriei Taekwon-Do, a englezei și, bineînțeles, a antrenamentelor zilnice.

Să ne rugăm în continuare pentru bunul mers al acestei Școli Internaționale de Misiune prin Sport!

Articole similare:

Sursa
2012-07-21 13:05:55Comenteaza

Ultimele 25 posturi adăugate

06:01:46LACONIC —» Leo Butnaru
08:10:38Este Allah cel mai mare? —» Moldova Creștină
17:24:33Greva foamei cu taxiuri galbene în piața Constituției —» Curaj.TV | Media alternativă
16:21:13Radacini Metier – Best of Show Moldova Sparkling Wine —» Fine Wine
14:05:302024 Geneva Motor Show-uleţ —» APort | "Pentru un român care știe citi, cel mai greu lucru e să nu scrie." I.L. Carag
09:03:28Armata se comportă în trafic ca poliția, arogant —» Curaj.TV | Media alternativă
08:53:20Poliția, exemplu prost pentru alți șoferi —» Curaj.TV | Media alternativă
20:55:03How We Built a New Home for WordPress.com Developers Using the Twenty Twenty-Four Theme —» Misterioz
15:29:40Despre guvernarea PAS, deja la timpul trecut. „Sistemul se opune” abia începe —» Nicolae Federiuc
14:50:50ABC-ul reciclării —» BiblioCity
11:41:07NADIR (trad. al español*) —» Andrei LANGA. Blogul personal
09:04:22IMN FURNICARULUI —» Andrei LANGA. Blogul personal
08:15:14Moldova, record de medalii la Mundus Vini —» Fine Wine
06:38:28CORIFEI AI POEZIEI FRANCEZE —» Leo Butnaru
20:50:02Băi de urzici (I) —» Argentina Gribincea's Blog
19:01:16Atacată de o haită de cîini apoi agresată la primăria Cahul —» Curaj.TV | Media alternativă
15:55:15MĂRIEI SALE POEZIA —» Leo Butnaru
12:02:58Promovarea valorilor europene —» Blog de biblioteconomie şi ştiinţa informării
07:00:26CONFLUENȚE PESTE MILENII —» Leo Butnaru
06:50:37Vasile Romanciuc, poetul cu aripi de carte —» BiblioCity
06:14:46DIALOG ȘI VERSURI DIN „HYPERION” —» Leo Butnaru
20:38:41More Control Over the Content You Share —» Soţii Bragaru
20:21:06Polițistă la volan, fără centură, cu telefon —» Curaj.TV | Media alternativă
12:39:45My Condolences, You’re Now Running a Billion-Dollar Business —» Soţii Bragaru
19:59:40Dragobete Party de Ziua Îndrăgostiților la Chișinău —» Curaj.TV | Media alternativă