Eu vara nu dorm

Idee nu aveți cât de mult urăsc piesa dată (și nu că nu e bună, ci pentru că deja e prea mult auzită), dar în cazul meu această afirmație este mai mult decât potrivită :)

Pentru că ultimul eveniment Clubul Nostru a fost în 5 iulie și azi e 19 iulie, simt că ar trebui să povestesc unde am dispărut aceste două săptămâni.

Începem cu istoria evenimentului, pentru care am muncit fără pauză și fără weekend-uri exact o lună și o săptămână. Ceea ce se vede în 3 ore pe scena de la Sala de Aur e foarte puțin din toată munca mea. Pentru că tot pornește de la organizare: sală, hotel, bilete avia, microfoane, ecrane, vin, nuci și fructe uscate, parteneri, fotografi, apoi bilete, invitații, banere, flaere, apoi invitații pentru cina selectă, apoi texte de promovare a evenimentului, apoi scenariu, cadouri, flori, rezervări de cină, și tot așa. Toată această muncă care nu se vede, un fel de ”muncă neagră”, ne răpește foarte mult timp, din acest motiv antrenamentele mele sunt suspendate, somnul e redus la 3 ore, de mâncat un borș roșu nici vorbă :)

Așa că după tot acest chin, zilele mele au rămas la fel de încărcate, dar deja cu probleme casnice și personale. În primul rând, imediat după ce m-am întors de la aeroport, am mâncat o porție mmmmm de ”sârnice” cu smântână și dulceață de căpșuni, apoi am închis telefoanele și am dormit o zi, o noapte și iar jumătate de zi :) Nu mai știu cât dormiți voi după o lună de nesomn, dar eu nu mai puteam, pur și simplu eram pe autopilot și nu mai făceam față.
După care s-a început: curățenie generală în casă, schimbat pământul la câteva flori, călcat o tonă de rochii (tare nu-mi place această activitate) și neapărat, făcut curat în dulapurile de lucru – foi, foițe, foițele cu zeci de numere de telefoane, însemnări, semne de exclamare – atât de multe erau, că după ce le-am aruncat, un întreg raft și dulap a rămas gol, semn că demult n-am cumpărat cărți :)
Sunt lucruri pe care trebuie să le faci personal, nicidecum mămica, fratele sau asistenta. Așa am pierdut 2 zile cu tot felul de facturi, achitări, transferuri, asigurare și revizia tehnică a mașinii, Metro cu 2 liste în mâini, etc. Mai urmează câteva zile de analize și verificări de rutină, ca să pot dormi liniștită.
Oricum, pe lângă toată activitatea de gospodină, am avut și zile de muncă, că nu pot eu sta prea mult fără agendă. Chiar dacă mulți sunt în vacanță, am încercat să leg un plan de activitate pentru toamnă și am pornit un proiect cu lanțul de spitale din Turcia ”Acibadem”, despre care o să vă povestesc mai multe la timpul potrivit. La fel, în urma vizitei cu Andreea la domnul președinte Timofti, urmează să implimentăm ”scoalamamelor” și la Chișinău. Așa că, din toamnă cred că la fel de puțin voi dormi, așa cum țara are nevoie de noi :)

Nu mai are sens să povestesc despre evenimentele din 4 și 5 iulie, cu participarea doctorului-oncolog din Turcia și a Andreei Marin Bănică. Pe facebook la ”Clubul Nostru” este mai multă informație, la fel și 3 albume cu poze.
Dar un gând neapărat trebuie să-l menționez: toți, absolut toți care stați cu fundu în scaune și comentați sub pseudonime pe forumuri și pe facebook, puneți mâna și faceți ceva, măcar ceva. Sau scrieți-vă pe frunte că sunteți anonini și prefăcuți. Cel mai strașnic e când de la un om pute a prostie și lene.

Nu aș vrea să abandonez acest blog pe mult timp, la fel cum ar trebui de continuat proiectul cu fetele cu blog. Dar am impresia că Dumnezeu vrea să mă răsplătească pentru tot chinul și să mă abandoneze între verde și albastru. Iar eu, chiar dacă nu am avut planificat niciun alint, nu, dar nu pot să refuz :)
Vă pup, pe toți, și doar gânduri bune, că răutatea nu duce la nimic bun.


Sursa
2012-07-19 10:15:35Comenteaza

Ultimele 25 posturi adăugate

20:08:31Polițistă la volan, la fel ca bărbații cu epoleți, sfidătoare —» Curaj.TV | Media alternativă
19:47:06Am pierdut mii de dolari pe false ”investiții”! —» Curaj.TV | Media alternativă
10:00:08Anxietatea – de la cauze și consecințe, la soluții —» Moldova Creștină
05:42:32«Новости Приднестровья» продолжают тырить —» Бессарабские хроники
00:05:00Black Friday: All of Our Deals in One Spot —» Misterioz
18:44:12Cehia. Moldovenii de peste hotare sunt „diasporă” —» Curaj.TV | Media alternativă
17:24:22Zice că l-au păcălit cu locul de muncă în Germania —» Curaj.TV | Media alternativă
14:27:05Programul ,,Opera jubiliară a anului 2022” —» Biblioteca Publică or.Rîşcani
13:26:41Infografic ,,Septembrie - nici o zi fără lectură" —» Biblioteca Publică or.Rîşcani
10:10:31A fi bun nu costă mult, dar aduce dobânzi mari! —» Moldova Creștină
18:55:30Valurile mortale din asfalt au supraviețuit două anotimpuri —» Curaj.TV | Media alternativă
18:48:59Tramvaiul răzbunător de pe ruta 11 —» Curaj.TV | Media alternativă
16:02:58Omofonele – unde punem cratima?  —» Moldova Creștină
16:00:13Ar trebui să ne doară… | Poezie de Mașa Rotaru —» Moldova Creștină
13:00:16Interviu cu Vasile Gherasimciuc, Director al Sărbătorii Speranței în Moldova (14-16 Iulie 2023) —» Moldova Creștină
10:00:14Nu ne mai pasă | Opinie Mașa Rotaru —» Moldova Creștină
21:58:36O activitate de interes maxim… —» Centrul Comunitar Instruire, Acces Informaţie Călăraşi
21:04:16Solidaritate cu revolta din Iran, protest la Oslo —» Curaj.TV | Media alternativă
20:30:36Au adus cu trenul sute de mașini noi în capitala sufocată de trafic —» Curaj.TV | Media alternativă
20:24:15Locomotivă de 55 de ani mai cară trenuri CFR —» Curaj.TV | Media alternativă
16:01:51Concurs de oferte pentru achiziționarea produselor igienice —» Asociaţia Obştească "Demos"
15:27:37Concurs de oferte pentru achiziția produselor alimentare —» Asociaţia Obştească "Demos"
12:56:46Cea mai delicioasă pizza pe tigaie —» Sunt MAMĂ!
12:40:48Aur pentru echipa de elevi și profesori de la Colegiul „Nichita Stănescu” din Ploiești —» Curaj.TV | Media alternativă
10:00:41Cumpără adevărul | Editorial Radu Blendarencu —» Moldova Creștină