Michael Fassbender va juca în "Assassin's Creed"

Michael Fassbender     Nimeni nu ştie, dar el e gamer: Michael Fassbender şi compania sa DMC Film a susţinut proiectul privitor la ecranizarea jocului video "Assassin's Creed". Actorul nu doar va produce pelicula dar şi va interpreta rolul principal.

    Drepturile de a pune un film pe seria video jocului  "Assassin's Creed" a procurat studioul Sony în octombie 2011. Compania franceză Ubisoft a oferit 2 jocuri video şi o serie de anexe la ele, pe cînd partea 3-a va fi disponibilă toamna anului curent. Assassin's Creed este cea mai de succes franciză Ubisoft, deoarece de la lansarea primei părţi în 2007, pe tot globul au fost vîndute mai mult de 30 de milioane de unităţi a jocului.


    Acţiunea din joc se începe în 2012, cînd barmanul Desmond Miles descoperă că el este descendent de asasini celebri. Miles este capturat de Abstergo Industries cu scopul de a primi informaţii valoroase. Desmond este conectat la un dispozitiv "Animus", care permite decodarea memoriei genetice a barmanului. În aşa fel el poate retrăi momentele strămoşilor săi. În prima parte Desmond trebuie să retrăiescă Cruciadele. Strămoşul lui Miles este Altaïr Ibn La-Ahad care are ca scop găsirea în mormintele Ierusalimului a unui artefact important. 


    În partea a 2-a asasinii contemporani îl salveauză pe Desmond din Abstergo Industries şi cu ajutorul versiunii doi a Animus-ului Miles devine aristocratul Ezio Auditore. Acţiunile se petrec în epoca renaşterii a Italiei, unde Ezio încearcă să răzbune familia sa, confruntînduse cu multe personaje istorice ca Rodrigo Borgia şi Girolamo Savonarola, şi primeşte ajutor de la Leonardo da Vinci.


    A 3-a parte îl va transpune pe erou în SUA pe timpurile războiului pentru independenţă, va cuprinde perioada din anul 1753 şi 1783.


    Chiar dacă jocul este popular, ecranizarea s-a oprit, măcar că nici nu s-a început cum trebuie. Sony aşa şi nu a reuşit să accepte toate condiţiile impuse de Ubisoft: francezii doreau control total asupra filmărilor, începînd de la buget, scenariu, actori şi finisînd cu data premierei.


    Acum Ubisoft planifică să înceapă lucrările asupra peliculei fără ajutorul studiourilor gigante din Hollywood şi să elaboreze pelicula independent. La ce sacrificii merge o companie doar pentru libertatea în creaţie! Inclusiv personal vor găsi actor pentru rolul principal. "Cînd ne imaginam actorul pentru roul principal în primul rînd îl vedeam pe Michael Fassbender, - spune Jean-Julien Baronnet. - Michael - extrem de deştept, talentat, multilateral şi actor diligent."


    Compania UMP a fost fondată anul trecut exclusiv pentru elaborarea peliculelor pe baza jocurilor video de la Ubisoft, unde "capul" ei  Baronnet mai înainte era directorul studioului EuropaCorp lui Luc Besson. Fondarea Ubisoft Motion Pictures va pune capăt proiectelor gen "Prince of Persia: The Sands of Time", care a fost o dezamăgire pentru mulţi.    Curînd UMP va începe căutările scenaristului şi regizorului pentru ecranizarea jocului.


    Vă reamintesc că Fassbender ce este cuprins de un succes ascendent, după premiera dramei "Shame", ultimul an activ se ocupă cu elaborarea proiectelor în rol de producător cu prietenul său Conor McCaughan.sursa: http://www.kinopoisk.ru/level/2/news/1922723/


Sursa
2012-07-10 09:30:00Comenteaza

Ultimele 25 posturi adăugate

20:08:31Polițistă la volan, la fel ca bărbații cu epoleți, sfidătoare —» Curaj.TV | Media alternativă
19:47:06Am pierdut mii de dolari pe false ”investiții”! —» Curaj.TV | Media alternativă
00:05:00Black Friday: All of Our Deals in One Spot —» Misterioz
18:44:12Cehia. Moldovenii de peste hotare sunt „diasporă” —» Curaj.TV | Media alternativă
17:24:22Zice că l-au păcălit cu locul de muncă în Germania —» Curaj.TV | Media alternativă
18:55:30Valurile mortale din asfalt au supraviețuit două anotimpuri —» Curaj.TV | Media alternativă
18:48:59Tramvaiul răzbunător de pe ruta 11 —» Curaj.TV | Media alternativă
21:58:36O activitate de interes maxim… —» Centrul Comunitar Instruire, Acces Informaţie Călăraşi
21:04:16Solidaritate cu revolta din Iran, protest la Oslo —» Curaj.TV | Media alternativă
20:30:36Au adus cu trenul sute de mașini noi în capitala sufocată de trafic —» Curaj.TV | Media alternativă
20:24:15Locomotivă de 55 de ani mai cară trenuri CFR —» Curaj.TV | Media alternativă
16:01:51Concurs de oferte pentru achiziționarea produselor igienice —» Asociaţia Obştească "Demos"
15:27:37Concurs de oferte pentru achiziția produselor alimentare —» Asociaţia Obştească "Demos"
12:40:48Aur pentru echipa de elevi și profesori de la Colegiul „Nichita Stănescu” din Ploiești —» Curaj.TV | Media alternativă
14:59:30Программа «Кишинев читает книгу» в библиотеке им. И. Мангера —» BiblioCity
14:54:25SCRIITORUL ȘI ZODIA —» Leo Butnaru
13:53:11«Будущее за молодежью» —» Biblioteca Publică or.Rîşcani
13:18:20Programul Naţional LecturaCentral, ediţia a V-a, 2022. Campania ,,Septembrie – nici o zi fără lectură” —» Biblioteca Publică or.Rîşcani
13:10:48De ce Maia Sandu are nevoie (permanentă) de Alaiba?! —» Sergiu Mocanu
11:13:19Ce diferențe există între Baptiști și Martorii lui Iehova? —» Moldova Creștină
10:28:03POEME DIN „HYPERION” / număr aniversar - 40 de ani de la apariție —» Leo Butnaru
10:22:43UN POET AL SUPRAREALISMULUI SÂRBESC —» Leo Butnaru
08:06:51O familie din Zaporojie cu doi copii minori împușcată pe loc. Genocidul continuă... —» nimic nu e asa cum pare a fi...
07:34:05DISECȚIE —» Andrei LANGA. Blogul personal
17:00:11Nu uita să te rogi | Editorial Radu Blendarencu —» Moldova Creștină