Propun ca low-costul să se numească low-cost “Şalaru”, în cinstea domnului ministru

Aşadar, avem preţuri de low-cost. În sfârşit. Le mulţumesc celor din ministerului Transporturilor, în special domnului ministru Şalaru pentru posibilitatea de a zbura cu 100 de euro, cel mai ieftin bilet, spre 5 destinaţii din Europa. Îi mulţumesc şi domnului premier Filat, partidul căruia a promis în campania electorală că vom avea low-cost. Ei bine, avem. S-a ţinut de cuvânt. Sunt fan al actualei puteri politice. Mă’nchin! Săru’mâna pentru low-cost!
-

O mică neplăcere o să ne umbrească totuşi fericirea. Sunt sigur, o să apară mulţi nesimţiţi, băgători de seamă care o să spună că low-costul de 100 de euroi pentru cel mai ieftin bilet, doar low-cost nu poate fi numit. În plus, toţi aceşti frustraţi or să-şi amintească de toate termenele pe care ministerul nu le-a respectat. Ce contează o lună, două, un an, doi? Şi ce dacă trebuia să avem low-cost în mai? Avem în iulie. Mulţumiţi, muritorilor de rând, partidului. Sau mai bine zis partidelor din AIE. Comuniştii nu s-ar fi gândit la low-cost. Iar voi, toţi neaveniţii, care comentaţi pe bloguri şi forumuri, liniştiţi-vă oleacă. Habar nu aveţi de aviaţie, de business aerian, dar vă daţi cu părerea. Nu ştiţi nimic despre zboruri şi avioane. Voi sunteţi buni doar de criticat şi nu vedeţi partea bună a lucrurilor: chiar dacă a picat oleacă mai târziu, chiar dacă este mai scump, AVEEEEM LOW-COOOOOST!
-
Sincer, în acest moment de beatitudine, am o propunere. Vreau ca low-costul să poarte numele domnului ministru Şalaru! Este o idee bună, nu-i aşa? Doar trebuie să ştie şi copiii, şi nepoţii noştri cine a făcut posibilă apariţia low-costului în Moldovioara la preţ de 100 de euro într-o singură direcţie. Şi apoi, biletele sunt puse în vânzare doar până pe 30 septembrie. Cine ştie ce se va întâmpla după această dată. Dar să nu punem răul înainte şi să ne bucurăm. Ne bucurăm pentru că linia low-cost “Şalaru” s-a deschis! Uraaaa! Trăiască dom’ ministru, care a intrat de astăzi în istorie.
-

Pentru cei care se întreabă cine este acest Şalaru, de-l ridic pe aici în slăvi, vă descriu pe repede înainte biografia domniei sale. Este absolvent al Universităţii de Medicină din Chişinău. Deci, medic. Acum despre averea pe care şi-a enumerat-o cu multă sinceritate într-o declaraţie din 2010. Are o casă mare, de 230 de metri pătraţi, în Bucureşti. Mai are şi două apartamente în Chişinău, evident, cu garaj, că aşa-i prin capitala Moldovioarei. În garaj ţine două Mercedes-uri, nu automobile simple, ci jeep-uri. Ştiţi doar, drumurile sunt extrem de proaste în Republica Moldova şi nu prea te descurci cu o maşină cu garda joasă. Dar staţi un pic. Toate aceste bogăţii dispar subit în declaraţia de avere din 2011. Hm! O fi sărăcit. Iată ce înseamnă să fii ministru în Moldova! Săracu dom’ Şalaru. Cam atât despre domnul ministru. Îi urez multă sănătate şi să nu se întristeze că nu mai are vila din Bucureşti, jeep-urile, apartamentele şi garajul. Sănătate să fie, că bani mai face…


Sursa
2012-07-09 20:32:09Comenteaza

Ultimele 25 posturi adăugate

21:52:32Expoziție de Mark Verlan la București —» Curaj.TV | Media alternativă
20:07:59Protest la aniversarea începutului invaziei ruse în Ucraina —» Curaj.TV | Media alternativă
20:01:16Despre Macarena feministă și impactul ei —» Curaj.TV | Media alternativă
01:04:15Poemul total versus Cartea de poezie —» Andrei LANGA. Blogul personal
19:31:49CIREȘE AMARE... —» Andrei LANGA. Blogul personal
22:42:35NOEMĂ —» Andrei LANGA. Blogul personal
15:44:19Stai si aștepți... —» Andrei LANGA. Blogul personal
18:03:42Hot Off the Press: New WordPress.com Themes for February 2024 —» costica
11:08:19Ministrul Culturii – în vizită la biblioteca din Negurenii Vechi —» BPR Ungheni's Blog
22:49:30IMN FURNICARULUI —» Andrei LANGA. Blogul personal
20:42:46Protest la ambasada rusă după omorîrea lui Navalny în închisoare —» Curaj.TV | Media alternativă
20:18:51Se spală podul Eroilor cu detergent dubios —» Curaj.TV | Media alternativă
20:15:29Vînătorul de bătrîni, investigație Recorder —» Curaj.TV | Media alternativă
19:01:19Muncitorii poluează chiar la poliția de sector —» Curaj.TV | Media alternativă
14:16:35IARNĂ —» Andrei LANGA. Blogul personal
06:09:59DIN POEZIA FRANCEZĂ A SEC. XX —» Leo Butnaru
05:24:313 Motive Pentru Care Să Nu Te Muți în America —» DOINITSA BLOG
21:45:31APUS —» Andrei LANGA. Blogul personal
21:41:34POEM PERICULOS —» Andrei LANGA. Blogul personal
21:40:47Ce mult ai lipsit... —» Andrei LANGA. Blogul personal
21:09:02OCHI —» Andrei LANGA. Blogul personal
19:18:05168 de ani de la dezrobirea romilor din Țara Românească —» Curaj.TV | Media alternativă
17:36:34Small Changes, Big Impact: A Look at What’s New In the WordPress Editor  —» Ştefan Grigoriţa
10:58:51Bârna din ochiul șarlatanului. Sau despre cum și-au luat moldovenii un pumn în figură și au început să vadă mai bine —» Nicolae Federiuc
09:46:01Idei cu scîntei în Agora despre Romi, Români și Cioran —» Curaj.TV | Media alternativă